Blacky30
|
Almera, superca si. Jaz pa tak uživam v tej novi šalci, mnjamsi, kavica je 100x boljša kot prej. Komaj čakam nove, res sem ti hvaležna. Čestitke za smučanje, si naredila nekaj za svojo dušo. Naša Teja pa ni imela pikic samo okoli ust, po celih ličkih, vse do pod očkami, ne samo tam, ko se slini al pa jo s hrano namažem. Prav pikice kot bi imela kak posip, niso bile čisto skupaj tak razmetane po obeh ličkah, bradi in vratu. Aja, populis, pozabla odgovorit, še dobro, da me je zdaj Almera spomnila - definitivno boš vedela, če bo Lara zbolela (bognedaj). Takoj se jim vidi na očkah, počutju, tečni so, vroči so, kašljajo, kihajo, ne boj se, da ne bi vedela. Frutka, čestitke za zobek!!!!!!!! Zajček že priskaklja proti parku, kjer ste domaaaaaa. Jojjjjjjjjjjj, kaki cartek je na slikci, za pojest! Levinja, čestitke za 2 zobka!!!!!!!! Seveda, današnji dan štej za zobek! Pa čestitke za super hitro mami. Ker v 30min pospraviš, skuhaš, obesiš perilo in še na RR visiš. V takem tajmingu bi mi bili zelo lačni al pa bi picerija hudo služila na nas.
|