Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:35:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally crkneš a? jaz bi tudi men je pa prav fino, ko me en goni do daske. a si ti mal mazohista Jaz se mam preveč rada hm kaj pa vem, če me moj mal po rit pri .... mi je čist kul
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:36:07
|
|
|
|
tana7
|
ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:36:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no dejmo čvekat, jst bi mela 3000 Optimistka, bo treba počakat na drugo leto ma sem res mal pozna ne...kaj pa 2800 bo šlo? hmmmm, bo verjetno kak let prej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:36:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally crkneš a? jaz bi tudi men je pa prav fino, ko me en goni do daske. a si ti mal mazohista Jaz se mam preveč rada hm kaj pa vem, če me moj mal po rit pri .... mi je čist kul
< Sporočilo je popravil tally -- 30.12.2008 22:37:06 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:37:34
|
|
|
|
jana81
|
SS kaj ti še za nazaj bereš ? sem vidla da si mi za kremo odgovorila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:38:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat še, še....se ne damo tako zlahka odpravit A Brina že spi??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:38:48
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:38:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS kaj ti še za nazaj bereš ? sem vidla da si mi za kremo odgovorila ja mal sem za nazaj brskala, ker sem videla, da je tempo ratal počasen
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:39:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS kaj ti še za nazaj bereš ? sem vidla da si mi za kremo odgovorila je pridna v delanju domačih nalog
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:39:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat babe nore nimaš kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:39:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem jst mam tako na členkih na prstih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:40:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem alergija na mraz mogoče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:40:08
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat še, še....se ne damo tako zlahka odpravit A Brina že spi?? Brina hodi spat ob 19.30 potem jst skočim pod tuš, potem pa Tv al kaj podobnega pa večerja, ki pri meni zgleda tako, da pojem za kake 3 ali 4 obroke ful preveč se zvečer bašem ampak taka je moja navada... že leta... pred spanjem spraznim hladilnik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:40:17
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally crkneš a? jaz bi tudi men je pa prav fino, ko me en goni do daske. Sam res, ko sem jaz na aerobiko hodila, mi je blo tud to dobro. Zdej pa še nisem zbrala dovolj motivacije, me mora en brcnit v rit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:40:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS kaj ti še za nazaj bereš ? sem vidla da si mi za kremo odgovorila je pridna v delanju domačih nalog pridna SS, smo prepočasne zate?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:40:57
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem alergija na mraz mogoče a obstaja? mi pade na pamet sicer kako pomanjkanje vitaminov...ampak jst res ful sadja in zelenjave pojem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:41:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem če samo pozimi, je nekaj sezonskega. Samo česa bi ti manjkalo ali bilo preveč???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:41:37
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Donc sem pa Tiano srečela v Kranju, v Mullerju. Tiana kje si????????? A še skoz zapravljaš? Heeeej, šele zdaj tole berem. Sem že preveč v Müllerju zapravila, tko da sem šla samo še domov. Samo sem bila pa sama, a si vidla....sem uživala kot že dolgo ne Dober večer bebje! Kva dogaja? No pa da vidmo.... Ooooooooooooo lej jo Ja sem videla da si bila sama. Jaz pa sem mela s sabo 3 prikolice : mojega, Manco in še mojega bratranca A res? Jaz sem videla samo Manco. No pa tebe seveda, tebe je itak težko zgrešit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:41:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem alergija na mraz mogoče a obstaja? mi pade na pamet sicer kako pomanjkanje vitaminov...ampak jst res ful sadja in zelenjave pojem... Ja obstaja na mraz in sonce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:41:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS kaj ti še za nazaj bereš ? sem vidla da si mi za kremo odgovorila je pridna v delanju domačih nalog
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:42:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally crkneš a? jaz bi tudi men je pa prav fino, ko me en goni do daske. Sam res, ko sem jaz na aerobiko hodila, mi je blo tud to dobro. Zdej pa še nisem zbrala dovolj motivacije, me mora en brcnit v rit. ni problema , sam povej v levo al desno ritnico=?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:42:45
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem jst mam tako na členkih na prstih a samo na teh, kjer prsti "rastejo" iz dlani, al tudi na drugih členkih na prstih?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:43:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem alergija na mraz mogoče a obstaja? mi pade na pamet sicer kako pomanjkanje vitaminov...ampak jst res ful sadja in zelenjave pojem... Ja obstaja na mraz in sonce baje da obstaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:43:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS kaj ti še za nazaj bereš ? sem vidla da si mi za kremo odgovorila je pridna v delanju domačih nalog tuds posteljnih verjetno, sklepam po Manci...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:43:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Punce moje jaz grem v horizontalo. Upam, da bo Manca spala čim dlje, vsaj do 6.30 (da bi Bog dal, da bi ta otrok kdaj spal do 10ih ) No lepo čvekajte še naprej! NOČKO
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.