Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:32:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se vse bašete????aaa??? še ne, razmišljam pa v tej smeri Se mi je zdelo, da vse nekaj mika Ura se nevarno bliža 22 sti in takrat je pravi čas za skušnjave frižiderja Naš je ful poln. Se mi je prej sir smejal iz njega in mi pravil pojej me. Jaz sem ga tud, pa pršut, pa suho salamo, kruh in kumarice Kislih kumarc pa od nosečnosti še nisem jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:32:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj tamalim začnete zobe umivat takoj ko zrastejo prvi? sesil, a veš, da se ne spomnim Mislim, da sem na začetku samo mal s plenico na prstu podrgnila, s ščetko pa kasneje, samo moj je prvi zobek dobil malo pred 11 mesecem jaz sem prav vesela, da je še brezzoba. eno delo manj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:32:24
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se vse bašete????aaa??? še ne, razmišljam pa v tej smeri Se mi je zdelo, da vse nekaj mika Ura se nevarno bliža 22 sti in takrat je pravi čas za skušnjave frižiderja Naš je ful poln. Se mi je prej sir smejal iz njega in mi pravil pojej me. Jaz sem ga tud, pa pršut, pa suho salamo, kruh in kumarice brez kruha?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:32:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw vidim da ne A je AB pri Maji že kaj prijel? Ja je HB. Sitna je pa vseeno, ker ji še vedno zobje ven rinejo. Kdaj bo kaj premora med njimi? Hmmmm dobro vprašanje. Nimam pojma Joj, ko boste vi že iz ta hudega, bomo pa mi začeli s temi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:33:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se vse bašete????aaa??? še ne, razmišljam pa v tej smeri Se mi je zdelo, da vse nekaj mika Ura se nevarno bliža 22 sti in takrat je pravi čas za skušnjave frižiderja Naš je ful poln. Se mi je prej sir smejal iz njega in mi pravil pojej me. Jaz sem ga tud, pa pršut, pa suho salamo, kruh in kumarice brez kruha? a si ti sigurna, da imaš oči namontirane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:33:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw vidim da ne A je AB pri Maji že kaj prijel? Ja je HB. Sitna je pa vseeno, ker ji še vedno zobje ven rinejo. Kdaj bo kaj premora med njimi? Hmmmm dobro vprašanje. Nimam pojma Joj, ko boste vi že iz ta hudega, bomo pa mi začeli s temi Pri nas premor traja že dva meseca, je dobila dva in zdej je mir
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:34:24
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw vidim da ne A je AB pri Maji že kaj prijel? Ja je HB. Sitna je pa vseeno, ker ji še vedno zobje ven rinejo. Kdaj bo kaj premora med njimi? Hmmmm dobro vprašanje. Nimam pojma Joj, ko boste vi že iz ta hudega, bomo pa mi začeli s temi sej pri nas tudi še nič ne kaže na kakšen zob. bomo skupaj sitni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:34:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aaaaa sem pozabila povedat da smo danes probali koščke . Sem ji probala kruh dat pa je ene par koščkov pojedla pol je začela pljuvat vn. Pa špagete smo jedli mi je skor v krožnik zlezla kolk ji je bil dobro pa nič se ji ni zaletavalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:36:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aaaaa sem pozabila povedat da smo danes probali koščke . Sem ji probala kruh dat pa je ene par koščkov pojedla pol je začela pljuvat vn. Pa špagete smo jedli mi je skor v krožnik zlezla kolk ji je bil dobro pa nič se ji ni zaletavalo. za začetek kar dobro. Naša pa je jedla kruh in se je skoraj zadavila Pol je jedla svoje kosilo in se ji je ztikal riž, pol je pa še pri nas jedla špinačo in pire, pa se ji ni nič zatikalo, čeprav špinača ni bila spasirana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:36:03
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se vse bašete????aaa??? še ne, razmišljam pa v tej smeri Se mi je zdelo, da vse nekaj mika Ura se nevarno bliža 22 sti in takrat je pravi čas za skušnjave frižiderja Naš je ful poln. Se mi je prej sir smejal iz njega in mi pravil pojej me. Jaz sem ga tud, pa pršut, pa suho salamo, kruh in kumarice brez kruha? a si ti sigurna, da imaš oči namontirane u mater...pa res je bil vmes. čaki da popravim , so mi malo ušle z livela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:36:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw vidim da ne A je AB pri Maji že kaj prijel? Ja je HB. Sitna je pa vseeno, ker ji še vedno zobje ven rinejo. Kdaj bo kaj premora med njimi? Hmmmm dobro vprašanje. Nimam pojma Joj, ko boste vi že iz ta hudega, bomo pa mi začeli s temi Verjetno ja. Nimam pa pojma ali se večji lažje spopadejo s tem ali manjši.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:36:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se vse bašete????aaa??? še ne, razmišljam pa v tej smeri Se mi je zdelo, da vse nekaj mika Ura se nevarno bliža 22 sti in takrat je pravi čas za skušnjave frižiderja Naš je ful poln. Se mi je prej sir smejal iz njega in mi pravil pojej me. Jaz sem ga tud, pa pršut, pa suho salamo, kruh in kumarice brez kruha? a si ti sigurna, da imaš oči namontirane
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:36:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw vidim da ne A je AB pri Maji že kaj prijel? Ja je HB. Sitna je pa vseeno, ker ji še vedno zobje ven rinejo. Kdaj bo kaj premora med njimi? Hmmmm dobro vprašanje. Nimam pojma Joj, ko boste vi že iz ta hudega, bomo pa mi začeli s temi Pri nas premor traja že dva meseca, je dobila dva in zdej je mir Pri nas ga pa kar ni. Vedno so neke težave. Da glodanja igrač ne omenjam. Bi bila kar vesela, če en mesec ne bi bilo znaka o prihajajočem zobu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:37:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw vidim da ne A je AB pri Maji že kaj prijel? Ja je HB. Sitna je pa vseeno, ker ji še vedno zobje ven rinejo. Kdaj bo kaj premora med njimi? Hmmmm dobro vprašanje. Nimam pojma Joj, ko boste vi že iz ta hudega, bomo pa mi začeli s temi Pri nas premor traja že dva meseca, je dobila dva in zdej je mir Maji se nekam zelooo mudi. Le kaj so ji obljubili???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:38:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil brez kruha? a si ti sigurna, da imaš oči namontirane u mater...pa res je bil vmes. čaki da popravim , so mi malo ušle z livela livel je kriv ja!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:38:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aaaaa sem pozabila povedat da smo danes probali koščke . Sem ji probala kruh dat pa je ene par koščkov pojedla pol je začela pljuvat vn. Pa špagete smo jedli mi je skor v krožnik zlezla kolk ji je bil dobro pa nič se ji ni zaletavalo. za začetek kar dobro. Naša pa je jedla kruh in se je skoraj zadavila Pol je jedla svoje kosilo in se ji je ztikal riž, pol je pa še pri nas jedla špinačo in pire, pa se ji ni nič zatikalo, čeprav špinača ni bila spasirana jaz sem ji špagete kr narezala na rezlične dolžine bilo je po moje tudi po 2-3 cm pa je kr pojedla, nič ni pa po ustih mlela je kr goltala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:39:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw vidim da ne A je AB pri Maji že kaj prijel? Ja je HB. Sitna je pa vseeno, ker ji še vedno zobje ven rinejo. Kdaj bo kaj premora med njimi? Hmmmm dobro vprašanje. Nimam pojma Joj, ko boste vi že iz ta hudega, bomo pa mi začeli s temi Pri nas premor traja že dva meseca, je dobila dva in zdej je mir Maji se nekam zelooo mudi. Le kaj so ji obljubili??? Jaz nič. Pa še babji noče skoraj nič več sedet. Ona se ob vseh igračah kar je možno postavlja na noge. Danes si je eno igralno mizico vrgla na glavo. Je bil meni pa ful hudo. Ampak sem se glih z Jako pogovarjala in je nisem videla, ker je bila za njim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:39:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aaaaa sem pozabila povedat da smo danes probali koščke . Sem ji probala kruh dat pa je ene par koščkov pojedla pol je začela pljuvat vn. Pa špagete smo jedli mi je skor v krožnik zlezla kolk ji je bil dobro pa nič se ji ni zaletavalo. za začetek kar dobro. Naša pa je jedla kruh in se je skoraj zadavila Pol je jedla svoje kosilo in se ji je ztikal riž, pol je pa še pri nas jedla špinačo in pire, pa se ji ni nič zatikalo, čeprav špinača ni bila spasirana Odvisno je tudi od okusa otroka in kar ji gre lažje v rit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:39:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aaaaa sem pozabila povedat da smo danes probali koščke . Sem ji probala kruh dat pa je ene par koščkov pojedla pol je začela pljuvat vn. Pa špagete smo jedli mi je skor v krožnik zlezla kolk ji je bil dobro pa nič se ji ni zaletavalo. za začetek kar dobro. Naša pa je jedla kruh in se je skoraj zadavila Pol je jedla svoje kosilo in se ji je ztikal riž, pol je pa še pri nas jedla špinačo in pire, pa se ji ni nič zatikalo, čeprav špinača ni bila spasirana jaz sem ji špagete kr narezala na rezlične dolžine bilo je po moje tudi po 2-3 cm pa je kr pojedla, nič ni pa po ustih mlela je kr goltala Kaka je bila pa omaka in kolk jo je bilo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:40:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aaaaa sem pozabila povedat da smo danes probali koščke . Sem ji probala kruh dat pa je ene par koščkov pojedla pol je začela pljuvat vn. Pa špagete smo jedli mi je skor v krožnik zlezla kolk ji je bil dobro pa nič se ji ni zaletavalo. za začetek kar dobro. Naša pa je jedla kruh in se je skoraj zadavila Pol je jedla svoje kosilo in se ji je ztikal riž, pol je pa še pri nas jedla špinačo in pire, pa se ji ni nič zatikalo, čeprav špinača ni bila spasirana Odvisno je tudi od okusa otroka in kar ji gre lažje v rit. Naša ima nekam čudno ritko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:40:42
|
|
|
|
barbaw
|
A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:41:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aaaaa sem pozabila povedat da smo danes probali koščke . Sem ji probala kruh dat pa je ene par koščkov pojedla pol je začela pljuvat vn. Pa špagete smo jedli mi je skor v krožnik zlezla kolk ji je bil dobro pa nič se ji ni zaletavalo. za začetek kar dobro. Naša pa je jedla kruh in se je skoraj zadavila Pol je jedla svoje kosilo in se ji je ztikal riž, pol je pa še pri nas jedla špinačo in pire, pa se ji ni nič zatikalo, čeprav špinača ni bila spasirana Odvisno je tudi od okusa otroka in kar ji gre lažje v rit. Naša ima nekam čudno ritko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:41:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw vidim da ne A je AB pri Maji že kaj prijel? Ja je HB. Sitna je pa vseeno, ker ji še vedno zobje ven rinejo. Kdaj bo kaj premora med njimi? Hmmmm dobro vprašanje. Nimam pojma Joj, ko boste vi že iz ta hudega, bomo pa mi začeli s temi Pri nas premor traja že dva meseca, je dobila dva in zdej je mir Maji se nekam zelooo mudi. Le kaj so ji obljubili??? Jaz nič. Pa še babji noče skoraj nič več sedet. Ona se ob vseh igračah kar je možno postavlja na noge. Danes si je eno igralno mizico vrgla na glavo. Je bil meni pa ful hudo. Ampak sem se glih z Jako pogovarjala in je nisem videla, ker je bila za njim. Naša se je začela tud dvigovat in butat v glavo. K sreči še nima moči za kaj več, samo ne bo dolgo ko bo veselica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:42:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aaaaa sem pozabila povedat da smo danes probali koščke . Sem ji probala kruh dat pa je ene par koščkov pojedla pol je začela pljuvat vn. Pa špagete smo jedli mi je skor v krožnik zlezla kolk ji je bil dobro pa nič se ji ni zaletavalo. za začetek kar dobro. Naša pa je jedla kruh in se je skoraj zadavila Pol je jedla svoje kosilo in se ji je ztikal riž, pol je pa še pri nas jedla špinačo in pire, pa se ji ni nič zatikalo, čeprav špinača ni bila spasirana jaz sem ji špagete kr narezala na rezlične dolžine bilo je po moje tudi po 2-3 cm pa je kr pojedla, nič ni pa po ustih mlela je kr goltala Kaka je bila pa omaka in kolk jo je bilo?? jaz sem kr po svoje naredila, malo meska (ml.gov.), korenček, bučke sem skuhala in malo zalila z govejo juho, potem zmiksala in not dala špagete.Pa je bilo kar za pojest , naredila sem pa malo bolj žmohtno
< Sporočilo je popravil tally -- 30.12.2008 21:43:19 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:43:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?darja72sploh ne (
41%)
občasno (1xtedensko) (
24%)
vsak dan do 1 ure (
10%)
dnevno več kot 1 uro (
5%)
nikoli še niso poskusili (
19%)
Število vseh glasov: 377Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!