lučka 25
|
Pozdravljene in pozdravljeni. Sem pa res zmeraj manj na RR. Ni časa, pa mal bolj ležim, pa se brim s slabostim (ampak vsaj bruham ne). Se pogovarjate o sladkobi, meni pa to sedaj sploh ne diši. Pred nosečnostjo, bi lhko živela samo od sladkobe, zdaj pa mi čokolada pa piškoti tako zelooo smrdijo. Mi pravi moj, da naj kar tako ostane, ker drugače nimam meje. obi, ja modrc je pa hitro premajhen a ne?. Jutri lepo povejta veselo novico. pika, lepo da si se spet malo javila. Vsedobro tudi tebi v novem letu. pikovitka, si pa dobla municije, da j kaj. Szuper za šikice, naj bodo neboleče in v novem letu naj bo že na začetku vse lepo in prav. WP, pridna si ko delaš. A potem ti nič ne kaže, da boš letos na silvestra doma, a ti je uspelo zrihtata? Reby, ja nuhalno imam v Dravljah in to ob 9h. Sva se zmenila, da greva zjutraj, da gre lahko še moj zraven, ker ima popoldan ves čas trreninge. Kdaj pa imaš ti? Pa zgleda da res Reško prenavlja v Postojni in ne v Dravljah, saj jo je res ene dve leti nazaj. T1979, lepo silvestruj in se beremo in tipkamo naslednje leto. bbpikica, se j lepo prebrat na seznamčku med akterkami. Ti da kar en poseben zagon. shuki, ojla. Evo mene. Spet samo poležavam . No ja, moj me je peljal na sončka, sem šla z njim do službe in sem potem mal vandarala okoli in obujala spomine na mojo bivšo službo. Hvala, ker tako lepo skrbiš za mene. Ja, se bova pa kdaj vmes dobili. Takrat ko imaš ti, p če boš imela za čakat, p lahko uletim. A ha, se pravi imam NS zraven Reševe ordinacije, pa saj se mi je zdelo. Sonček, sem bila na tvojem koncu, oz. pri sosedih. Me je moj peljal malo na sonce. Vidim, da se že lepo pripravljaš, pa opazuješ sobico. Kako bo šele lepa, ko bo dete notri spančkalo in se igralo, smejalo,... zarja, kako si kaj? A že dojemaš, a še kar čekiraš. Jaz sem 3 tedne po uradnem testu morala naredit še enega, da sem se prepričala da j res, pa sem na UZ že videla srčka. Ja,ja saj vem, da sem čudna. Pa lep tikerček imaš oz, tikerčka. lara, a je objemčkometer še visok in se ti lušta opbjemat. Ker če se ti, ti še jaz pošiljam en . gigi, bravo za prvo špikico. Juhej, spet akcija. Bomo stiskali pesti, kot nori. Pa vidim, da s-fact že deluje in si vsa drogi. jaz sem se takrat počutila kot kaka pijanka, se mi je vrtelo kot pri norcih. Se*, bravo za kruce, nabiraš škatlice za drago. Priden. Pa super, da je municija prispela. jazzzika, super za lepe poglede in občutke z NS. iiiii, p kako lepa slikica. Cukerček je, tale fant. Midva ne bova nič spraševala, ker moj noče, jaz pa se potem bojim, da se bom zagovorila. V glavnem, za enkrat še ne bova nič vprašala. miška, kaj je zdaj s to ilegalo? A bo jutri pela ilegala, a bo mal dopusta. ledenka, lepo da si spomnila jazzziko, da naj poroča. Mene je tudi kar skrbelo. Kako pa si ti kaj? Vse v redu, zdaj ko si čez polovico? Gloria, kako je kaj preživljti praznike končno v 3. Gotovo nepopisno lepo. bambi, lepo da si prišla malo naokoli. Vselepo ti želim. Goldy, kako si kaj? Je zdaj vse v redu in ni več slabosti? A ha, vidim da ti še kar nagajajo. Pri meni je tudi zadnje dni tako hudo kot še nikoli. Ampak bruham pa res ne. Se pa bojujem s hrano, jo tako težko spravim dol. Edina stvar, ki bi jo jedla je sadje ali pa solata. Upam, da se pri tebi umiri, saj zdaj je pa res že čas. lana, pa saj to ni res. Za tebe pa vrjamem, da komaj čakaš da je konec tega leta in se začne novo, ki pa mora biti lepo, uspešno in predvsem srečno. mismis, se pravi je srečanje uspelo. Super. Vse pogrešane, ki si jih napisala, pa pogrešam tudi jaz. Zdaj sem pa res napisala cel roman. Upam, da nisem katere spustila, če sem jo se ji pa opravičujem. A ja še to, danes sem izvedela, da so mi sedaj podaljšali bolniško do 19.2. Hvala bogu, ker prejšnji teden me je pa res skoraj kap, ko sem na odločbi prebrala, da so mi jo podaljšali le za en teden. Lep dan, večer še naprej.
|