lučka 25
|
Dober večer. Da se po dolgem času malo javim. Sem bolj malo doma, mal sem pri starših, pa danes sem že prvič z mojim za eno urco merkala nečaka. Je tak cuker, da bi ga kar snedla. Jaz sem opravila v redu. Voda je bila danes v redu, je bil G zelo zadovoljen. 28.1. imam naslednjo posvetovalnico. Škoda shuka, ker iso mi posvetovalnico prestavili za en teden in zdj ne bova skupaj. Kruce, vidim da si čisto notri, da imaš nosečniške znake. Moj se pa dela mčota, ampak ko bo NS bo pa ves mehek, ko bo spet videl . Saj res, kako bo kaj zgledala nova ordinacija. Upam, da jo 12.1. vidim, če ne bom imela NS v ordinaciji zraven. Pa še to, jaz tudi jemljem Elčevit, ker ima še dosti drugih vitaminov in mineralov. Jesti pa sem jih začela pred postopkom. gigi, a ti pa nisi mogla spat. Jaz tudi ne, ker me je zbudila budilka, da sem šla h G. Bi mogla že zjutraj na RR pridt, da bi imela še kaj od čaja. Super za začetek pikanja, bo jutri kar pestro, ko bo na koncu prav lep rezultat. shuki, se bom mogla navadit, da če me ne bo takoj s pregleda, da kar tebi javim, da te ne bo skrbelo. Ampak sem bila res leteča danes. Pa vidim, da si se okorajžila in sedaj le dala tikerček. Iiiiii, parv luštno miška, super za akcijo in to že 16.1. Pa saj vem, da se je vleklo ampak to bo en dva tri tu. Pa spet si čit preveč pridna. T1979, se pravi bo januar tudi zate pester in pričakovan, ko bo spet akcija. Pa kar naj bo zadnja, da bo uspešna. bbpikica, a ti tudi štartaš januarja. Pa saj to vas bo pa res ogromno. To bomo stiskali pesti. Kicsi, mislim da ni treba delat panke. Pa kaj ljudje in še to dohtarji, ki niso s te stroke, delajo tak preplah in strašijo. Ma bi ga prav za ušesa. A veš koliko punc je prehlajenih v nosečnosti, pa tudi na zalčetku, pa je vse v redu. Nič se sekirat, kar lepo se pomiri. blanč, jaz tudi že težko sledim vsemu skupaj. Sem postala pozabljivka in zaspanka. tassi, še enka januarska akterka. Jupi. Shadow, super da si O.K in se res dobro počutiš. In kot si rekla, naj tako ostane do konca. Reby, super za dobre UZ, pa če tudi še ni bilo srčka. Če reše ata Reš, da je super, potem se ti ni treba nič bat. ker j res stručko za UZ. To je pri Rešu dostikrat, ko ima tako kmalu prvi UZ. 12.1. ga boš pa že veselo opazovala. jaz pa imam na isti dan NC pri njegovi hčerki. zarja, super za lepo rast hormona. 12.1. pa naj bo lep pogled na UZ. sonček, samo da si v redu. Te informacije si pa kar pridobi. In kaj pravi? ma sem firbčna. Kako pa kaj ostale katerke?
|