|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
30.12.2008 12:44:08   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ajsi pridi k nam na Gorenjsko..je lepo nepopisno...joj bi šla zdej z vsemi vami na eno kofe nekam...pa poklepetat pa se mal nasmejat
Jest sem pa tolk bliz tebe mamo pa oblačno, pošlji kak žarek še v Kranjuser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
30.12.2008 12:44:56   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

joj, to gnezdenje user posted image  jaz sem v fazi, ko razmišljam, da bi blo fajn omare pospravit user posted image  
Ti maš še čas, kr počasiuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
30.12.2008 12:45:21   
sonček33
evo šuki poslano samo azte paket sončnih žarkov za ene tri dni bo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
30.12.2008 13:02:40   
Kruce Fiks
Vsa municija je prispela!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
30.12.2008 13:04:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

evo šuki poslano samo azte paket sončnih žarkov za ene tri dni bo
No super user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
30.12.2008 13:33:26   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Vsa municija je prispela!

Super, me je mal skrbel ker je včeraj na pošti nekaj jamrala da ne ve če bo letos dostavljeno. Zdaj pa kar lepo hranit otročička da ne bo lačenuser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
30.12.2008 14:55:50   
lara light
S5 nisem skopirala in s5 je šlo v maloro vse skupajuser posted image  uffffffffffffffa!user posted image

Jazzi, čestitam za fantka in lepe rezultate! Super, uživajte!!!!user posted image user posted image user posted image

Kruce, je pršu poštar?user posted image

Tu pr nas je prelepo, Ajsi, tudi sem lahko zaviješ....evo mene s potepauser posted image

Grem pospravljatuser posted image .... in potem s5 na potep!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
30.12.2008 15:39:03   
ledenka
lara, sem bila na potepu user posted image  kljub hudemu mrazu tule user posted image  zdajle sem spravla dol kosilo, potem grem malce kavčat, še kasneje pa spet ven user posted image  eno večerjo mamo, pa še prej bi morala it neki kupit, pa nisem sigurna, da mi bo uspelo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
30.12.2008 16:11:50   
Kruce Fiks
Verjetno ste že prebrale, pa vse eno; http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/poroceni-iz-ljubezni-ali-le-za-javnost.html

Eno stvar bi prašal, mi danes roji po glavi; Torej moška neplodnost. Jo je več vrst kao. Bi mi lahko povedale vaše izkušnje s tem? Zanima me predvsem kakšne preiskave so vaši možje dali skoz, kakšne vrste neplodnosti obstajajo, in kakšno zdravljenje poznamo glede na vrsto, oziroma kak se Atej loti stvari. Če morda kje na RR ali pa mon že kaj piše o tem me prosim usmerite tja, še najraje pa bi slišal Vaše izkušnje. Lahko tudi na ZS.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
30.12.2008 16:49:59   
bambi14
Najprej vsem babikam user posted image in želim vse naj naj glede praznikov.

Sem drugače klepetulja na drugem RR in sicer pri Avgustovčkih08.

Nisem si mogla kaj, da vas malo tu in tam ne prečekiram in upam z vami. Sama sem bila natanko pred enim letom najbolj srečno bitje na svetu saj sem po 2 letih dočakala +user posted image in začelo se je dogajati najlepše v mojem življenju,........pričakovanje,gnezdenje,preiskave, obilen trebuh, lakota, požrtije in potem 4. avgusta 20 urna akcija z veliko nagrado- najina babika Ela Nina.

Torej veliko potrplenja vsem, ki ste v postopku:
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)

• Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ, 03.01. dr. Bokal posvet)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)

in čestitke:

user posted image NOVE NOSEČKE  DECEMBER user posted image   user posted image      

user posted image      
       blanči (PO)     
    user posted image        Sulfinija (N)    
    user posted image        Shadow (MB)   
    user posted image           Reby (PO)   
    user posted image           Bumo (MB)  
    user posted image                Se* (MB)
    user posted image          Obayifo (A)
    user posted image            Zarja (MB)
    user posted image       Kruce Fiks (K)

nič lepe praznike in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim na vas.

• Neposredna povezava do sporočila: 3635
    30.12.2008 17:03:36   
    gloria

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Najprej vsem babikam user posted image in želim vse naj naj glede praznikov.

Sem drugače klepetulja na drugem RR in sicer pri Avgustovčkih08.

Nisem si mogla kaj, da vas malo tu in tam ne prečekiram in upam z vami. Sama sem bila natanko pred enim letom najbolj srečno bitje na svetu saj sem po 2 letih dočakala +user posted image in začelo se je dogajati najlepše v mojem življenju,........pričakovanje,gnezdenje,preiskave, obilen trebuh, lakota, požrtije in potem 4. avgusta 20 urna akcija z veliko nagrado- najina babika Ela Nina.

Torej veliko potrplenja vsem, ki ste v postopku:
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)

• Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ, 03.01. dr. Bokal posvet)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)

in čestitke:

user posted image NOVE NOSEČKE  DECEMBER user posted image   user posted image      

user posted image      
       blanči (PO)     
    user posted image        Sulfinija (N)    
    user posted image        Shadow (MB)   
    user posted image           Reby (PO)   
    user posted image           Bumo (MB)  
    user posted image                Se* (MB)
    user posted image          Obayifo (A)
    user posted image            Zarja (MB)
    user posted image       Kruce Fiks (K)

nič lepe praznike in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim na vas.

• ...ŠE JAZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
    Neposredna povezava do sporočila: 3636
    30.12.2008 17:04:13   
    gloria
    Grem pospravljat .... in potem s5 na potep!

...tole mi je pa nekak znanouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3637
    30.12.2008 17:11:26   
    miska73
    Bambi14 tole je pa tako lepo voščilo. Hvala ti.

Kje ste babuške? Vse gospodinjite in/ali šopingirate???

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3638
    30.12.2008 18:05:32   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Grem pospravljat .... in potem s5 na potep!

...tole mi je pa nekak znanouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
    Glorči, srčica, objemček...in lubčka mojemu junaku!user posted image
    Bambi14, lepo, da si prišla pozdravit, navijam in voščit! Tudi vam želim vse najlepše v novem letu!user posted image user posted image

Kruce, ni blo paketkauser posted image  Glede moške ne/plodnosti vem malo, verjetno kar ti. Je prvo in najbolj enostavno spremiogram, če semenčice niso ok, jih izbirajo izmed številnih, iščejo tiste najbolj pravilne in aktivne in jih uporabljajo v ivf icsi postopku. Vem, da obstaja tudi punkcija semenske tekočine, če pri izlivu ni pravih oz. zaradi fizičnih težav ta ni mogoč, pa obsevanja v nekaterih primerih, kaj več pa ne vem. Mogoče še to, da so določeni vitamini primerni za izboljšanje plavalčkov (cink, vitamin e, selen, vita.c....), pa bolj zdravo življenje,..sigurno bo katera, ki se je spopadla s tem, veliko več povedala.

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Bambi14 tole je pa tako lepo voščilo. Hvala ti.

Kje ste babuške? Vse gospodinjite in/ali šopingirate???

Evo mene, eno končala, drugo začenjam,; ti, si iz ilegale? Lepouser posted image

Coelho

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3639
    30.12.2008 18:15:34   
    gigi1
    Ahoj pupike

Men se dans kar neki vrti. Zgleda me je s-fact že takoj ob tla zabrisal user posted image

Kruce kakšno municijo ti nabavljaš? Glede moške neplodnosti tudi jaz kaj dosti ne vem... Moj ima zaradi let nekoliko slabši s-gram. Vem, da se iz s-grama marsikaj vidi. Nekateri imajo kar zlepljene celice, nekateri nič celic, no moj je imel kar nekaj oblih in manj gibljive, pa tudi povišane levkocite...

Če celice so potem izberejo morfološko najlepše plavalčke in jih dobesedno potisnejo v jajčece v ICSI postopku. Če jih v spermi ni, potem probajo s punkcijo. Kaj več o tem ne vem...

Vem le to, da je po 3 mesecih jemanja mace in fidiprotekt kapsul (cink, selen, vit E in C in omega 3) moj imel veliko boljši s-gram kot prej. Torej nekaj se le da narediti.
    Zakaj te pa vse to zanima? Saj vi2 sta že srečkota user posted image

Zarjica oprosti za nenamerno nadlegovanje. Sploh ne vem kaj se je zgodilouser posted image  Imam nov tel., ki ima touch screen in je zgleda v torbici začel nekaj po svoje delat.

Bambi14 in Glorija hvala za lepe želje user posted image . Tudi vama in vajinim najdražjim vse dobro v l. 2009

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 30.12.2008 18:16:18 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 3640
    30.12.2008 18:19:03   
    Goldy
    kruce - Midva sva takšen par - moj s slabim spermiogramom, no pa tudi jaz nisem glih briljantna. Vsakič so nam naredili metodo ICSI (to pomeni, da pač najbolj lep spermij (ne vedo pa če je tudi najboljši) izberejo in nato vstavijo v žensko celico). To je to. Moj se je sicer pol leta držal in ni nič pil alkohola....jedel vitamine, pa je vprašal po odvzemu sperme kako je, pa je dobil odgovor, tak kot ponavadi (slabo). Potem je popoldno abstinenco opustil, je pa res še jemal vitamine, ne tako redno kot jaz, a vseeno. Pa spremenila sva prehrano...

V glavnem je ratalo v 3 poskusu. No, ratalo je tudi v prvem, a je sledil SS. Če te še kaj zanima vprašaj.

Pozdravčke vsem ostalim dekletom in fantoma...user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3641
    30.12.2008 18:43:27   
    zarja1
    Gloria lubčka tebi in Niku....kako ste kaj?

Larči lubek ti pa dans tolk v pogonu...saj je pravuser posted image

Gigika ti se sam izgovarjaj...vedla si da samo lenarim in spim, pa si me mal ven iz dremeža metala.user posted image user posted image user posted image  Saj je ok....

Goldyka kao si ti? Slabosti mimo? Pri nama ima tud moj slabe in lene plavalčke. Je pa finta, da ko sma zafrknila test je začel jest maco.Šele dans je ugotovil, da je zdaj glih ne rabi.....dedi dedi...user posted image

Ajsi helov pupa......

Shuki moj a zopet nutelo bašeta....user posted image

nič grem še malo ninat....

Horny Teddy

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3642
    30.12.2008 18:54:28   
    gigi1
    Zarja srce zdej mi je pa res hudo user posted image . A pa še zbudila sem te? Pa sploh ne vem po keri logiki si je tebe izbral. Nisi ne prva v imeniku, ne zadnja, ki sem jo klicala user posted image . Ima res svojo voljo tale moj telefon, al si mu pa tolk všeč user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3643
    30.12.2008 18:58:26   
    lana08
    Čer,

kje pa se dobi maco (verjetno je to že kje napisano user posted image ). Če se ne motim, jo je ''rihtala'' tudi ena RR-jevka?

Drugače pa sem včeraj imela reabrazijo po 17.ih dneh!!!. Sem bila že prej na pregledu pa sem dobila samo Amoksiklav, ki pa ni pomagal saj je bilo vse vneto in še nekaj je ostlo notri. Upam, da so sedaj vse ''počistili''
    Bom pa jutri kar na domačem kavču pričakala novo leto, ki ga komaj čakam, ker je bilo 2008 res grozno (vsaj zame).

Lep pozdravček vsem.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3644
    30.12.2008 19:07:00   
    lara light
    Lana, žal mi je, da moraš vse to prestajat...glede mace bo kera druga več vedlauser posted image
    Res ti želim od srca najlepše 2009, same srečne trenutke in čimprej magični plusek!user posted image

Gigi, ne sekiraj se, saj veš, da te mala naša hecauser posted image

Coelho

(odgovor članu lana08)
    Neposredna povezava do sporočila: 3645
    30.12.2008 19:07:20   
    Kruce Fiks
    IZVIRNO SPOROČILO: lara light
    Kruce, ni blo paketka 

Dobil 2 paketa, od tebe in bbpikice, tako da lahko umiru prebiksamo praznike.... Hvala!

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
    Kruce kakšno municijo ti nabavljaš?

Gigi Prometriuma nam je sfalilo, tudi atej ni pričakoval + pri nas doma pa se je uštel pri municijiuser posted image user posted image user posted image

Glede moške neplodnosti...
    Kot vsakega moškega so tudi mene pred časom (pred spermogramom) preganjali dvomi itd. No, ker pač nisem povprečen mačo, sem šel k osebnem zdravniku po napotnico in ajt v PO. Tedaj kakih konkretnih info. nisem našel na netu,razen da naj bi tudi moški pil folno kislino, zato sedaj tu sprašujem pa jih morda lahko komu naprej posredujem.user posted image

Am, kaj sploh je ta maca?

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 30.12.2008 19:10:38 >

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3646
    30.12.2008 19:08:15   
    Kruce Fiks
    user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 30.12.2008 19:09:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 3647
    30.12.2008 19:10:04   
    lara light
    Joj, kolko je že ura, šibsm lepotičke...večerjica zunaj z mojim postavnim lepotcemuser posted image user posted image  ...njam in mljask, pa še kak medmet bi lahko našla...ma bom uvidevno kulturnauser posted image

Lep večer in sladke sanje!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3648
    30.12.2008 19:14:59   
    dajamaja
    Lana, ena veza je naša Gretka, sicer se pa tudi preko interneta lahko naroči. Upam, da je s tabo zdaj res vse bp!!!! Sirotica, kot da že sama abrazija ni dovolj mučna zadeva. S tem letom si zaključila žalostne zgodbe, v novem odpiraš novo poglavje veselja! user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
    Neposredna povezava do sporočila: 3649
    30.12.2008 19:25:40   
    gigi1
    Lana user posted image user posted image user posted image  joj joj srce kaj vse te je doletelo user posted image . Jutri se tole slabo leto zaključi in iz vsega srca ti želim, da ti l.2009 prinese samo srečo, radost in to z user posted image  ali user posted image  user posted image , ki bosta samo vajina user posted image

Glede mace pošlji ZS naši Gretki ona ima TOLE. v dnevni dozi je 500mg mace, priporoča se pa 1500mg na dan. Vsebuje pa tale tudi larginin in Q10. Mi2 sva malo mešala tole in dodajala še čisto, ki se jo lahko kupi v zeliščnih ali navadnih lekarnah v Italiji ali na NETU. TUKAJ je pa še en naslov v Slo, kjer jo imajo na zalogi.

Kruce sem vedla, da si iskal prometrijum in da so ti ga punce pošiljale. Sem mislila, da še kakšno drugo municijo. Zadnjič si spraševal glede Elevita. Meni osebno je moteče, da vsebuje A vitamin, ki ni ravno priporočljiv v nosečnosti. Pa tudi veliko deklet jamra, da jim je po Eleviti zelo slabo. Naslednjič ji raje kupi Cenramed mami. Ta ne vsebuje A vitamina in je bolj želodcu prijazen. Folne ima pa polovico manj kot Elevit, vendar je to priporočena dnevna doza.

Glede mace si pa preberi na linkih, ki sem jih navedla Lani.

Larica saj vem, da me malo heca user posted image . Me je pa skor kap, ko sem telefon iz torbice vzela in vidla, da jo je klical kar ene 6x.

Neposredna povezava do sporočila: 3650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?