gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Najprej vsem babikam in želim vse naj naj glede praznikov. Sem drugače klepetulja na drugem RR in sicer pri Avgustovčkih08. Nisem si mogla kaj, da vas malo tu in tam ne prečekiram in upam z vami. Sama sem bila natanko pred enim letom najbolj srečno bitje na svetu saj sem po 2 letih dočakala + in začelo se je dogajati najlepše v mojem življenju,........pričakovanje,gnezdenje,preiskave, obilen trebuh, lakota, požrtije in potem 4. avgusta 20 urna akcija z veliko nagrado- najina babika Ela Nina. Torej veliko potrplenja vsem, ki ste v postopku: Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler) Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja) Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009) bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled) womanpolice (3. ICSI, GK LJ, 03.01. dr. Bokal posvet) BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled) emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.) miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) in čestitke: NOVE NOSEČKE DECEMBER blanči (PO) Sulfinija (N) Shadow (MB) Reby (PO) Bumo (MB) Se* (MB) Obayifo (A) Zarja (MB) Kruce Fiks (K) nič lepe praznike in mislim na vas. ...ŠE JAZ
|