Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem tako huda na mojega, da si je moral sam zložit stvari in umiva Majo, kar je počel do sedaj tolikokrat, da imam prste na eni roki dovolj za preštet. Sem tako jezna nanj, da mi je čisto vseeno če se ta trenutek odseli, še prepozno je. Ne no. Saj ves nobena juha se ne poje tok vroca kot se skuha. Pomiri se. Ampak sam tok da ves...te zelooooooo razumem. Vem, da razumeš, ker je tvoj še hujši od mojega kar se odsotnosti tiče in vse ostalega. Meni se enostavno ne da bit več deklica za vse in jutri je na sporedu najhujši dan v letu. Estrella ti sovražiš božič jaz pa novo leto. Mogoče bo boljše ko bodo otroci zrastli in se bomo lahko šli kam zabavat do takrat ga pa ne maram. Še bolj pa sovražim ljudi, ki pričakujejo od mene da bom norela celo noč potem pa za otroke poskrbela čisto čila. To lahko samo taki pričakujejo, ki nimajo otrok in okoli mene jih je zeeeeloooooo veliko. Še moj je to od mene pričakoval ko je bil Jaka star 8m. barbaw, mi2 sva pa danes zelo naspidu in se je bolje izogibat srečanj z nama. Jaz sovražim Božič in Novo Leto Jaz sem se s tvoje faze že zdavnaj izkopala oz, sploh nisem pustila, da bi prišlo di nje, pa se še vedno kregam Ta odsotnost in njihova brezbrižnost mi krepko preseda in se z njo ne morem sprijaznit. Zato pa čakam službo, čeprav v njej ne uživam, ampak mi pomeni pot k samostojnosti in enakopravnosti no dans smo pa zgleda dost na istem kar se decov tiče... tud moj je lahkih nog naokrog in to večkrat...danes spet med drugim, direkt iz službe na štantke v LJ s sodelavci... pride enkrat ponoč, je rekel... mater mu... jaz pa že cel mesec z obema po cele dneve notri, najprej ene norice, pol druge, mislm, da se ti zmeša... svojeglava, pol smo danes v istem klubu tana7: kar se tiče 1 nov. mi je res , pa ne zaradi samega spomina na mrtve, je stavr čist OK, le tista obsesija, ki si jom opisovala ni prav nič okusna. Božič mi nikoli ni predstavljal nekaj pomembnega, NL pa se mi je priskutilo verjetno zato, ker sem vedno nekaj pričakovala,pa ponavadi je bilo vse skupaj podobno 1.11 Vse tako prisiljeno.
|