|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
30.12.2008 19:40:00   
Goldy
zarji - mene še kar slabosti dajejo, malo manj kot prejšnji teden...mislim, da se počasi poslavljajo. Pa saj bom že v 16 tednu.user posted image  Aampak je pa tvoj pokazal voljo....to je pa tudi nekaj. No, saj je moj tudi vitaminčke jedel, če sem jih kar na pultu pustila. Če ne sem ga pa zvečer na filala.

lana08 - ejej, res upam, d bo drugo leto bolje, sicer pa itak da mora bit.user posted image

Šibam, že moj kliče, še na en obisk letiva.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
30.12.2008 19:47:33   
bambi75
Se* čestitke za user posted image .

Jazzz čestitke tudi tebi za user posted image  user posted image  In pa seveda, da je vse ok.

Lana žal mi je ,da is morala še enkrat pod nož.user posted image   Imam pa občutek, da se to kar velikiim dogaja, da morajo še enkrat , ker niso dobro ščistili.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
30.12.2008 19:54:14   
lana08
Lara in Dajamaja hvala in res upam da končno lahko zaključim to zgodbo.

Gigi super si, hvala za linke. Pa še to, sicer sem brala ,da naj bi maca pomagala predvsem ženskam, ki imajo visok FSH (to imam jaz normalno), ali vpliva tudi kaj na kvaliteto celic (tako pri moškem kot pri ženski). Pri nama sta od 18 celic (15 oplojenih) peti dan preživela samo dva in bi res rada bolj izboljšala celice, predvsem moške, hm oboje skupaj user posted image .

Kruce ti je že Gigi dala linke do mace. Je pa moj dragi pil čajčke od tete Pehte (Agate), jedel fidiquencim, zink, C in E vitamin, sedaj pa bova probala še kaj drugega.

Goldy upam da se slabosti z starim letom poslovijo.

Bambi75 res nas je kar dosti, ki moramo 2x pod nož (včeraj 4 reabrazije), še pogostejša so vnetja. Zdravniki to opravičujejo s tem, da nočejo preveč poškodovati maternice user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
30.12.2008 20:00:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarja srce zdej mi je pa res hudo user posted image . A pa še zbudila sem te? Pa sploh ne vem po keri logiki si je tebe izbral. Nisi ne prva v imeniku, ne zadnja, ki sem jo klicala user posted image . Ima res svojo voljo tale moj telefon, al si mu pa tolk všeč user posted image  user posted image

eh Gigi če vidiš da te zezam.........to pa itak, da sem mu najolj všečuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
30.12.2008 20:02:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Gigi, ne sekiraj se, saj veš, da te mala naša hecauser posted image

no....ene me berejo že kot odprti cajtng...user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
30.12.2008 20:06:03   
mismis
Večer vsem skupaj...

kako smo kaj na tale predzadnji dan novega leta?
Mi smo bili danes pridni, smo šli z našim kosmatim otrokom njegovo biološko mamo pogledati, potem smo kar tolkli kilometre, da sta se kosmatinca zgonila. Lastniki pa seveda tudi.

Lana08, user posted image user posted image saj ni kaj reči razen tega, da je sedaj najhujše že za tabo. Naslednje leto bo 100% lepše in bolje.

Žiži,  saj počasi se bo sestavil, čas zdravi vse rane. Ti pa praviš, da te je S.fact zmatral, če se ne motim imaš ti vedno probleme z njim. Saj bo kmalu bolj, kdaj pa imaš za dobiti user posted image .

Pikovit user posted image user posted image user posted image pa je padla prva in druga špika, v januarju bo pa že akcija.

Kruce, potem si le dobil prometirum, super. Me pa še bolj veseli, da se je ata uštel glede vaju in da sta tik pred zdajci ugledala plusek.

Jazzzy, čestitke za pikeca user posted image user posted image user posted image Bemti je lep, ta prav šarmer user posted image user posted image user posted image

Miška, sedaj je še 75B, januarja bodo pa že 75C, 80B,...

Zarja, cotkan tikerček. A sedaj, ko si nosečka in si za letos izpolnila bonus nakupovanja oblek, bomo pa počivali?

Sonček, ti si pa že v finish line. Kako je pobč, še nagaja, ali je sedaj priden in miruje?

Ajsi, tole z omarami tudi meni dela probleme, bo treba še kaj narediti v tej smeri, če ne letos, bo pa naslednje leto še cel let čas za pospravljanjeuser posted image

Gretka, me veseli, da so €-čki prišliuser posted image user posted image . Sedaj pa uživajta še tele praznike do konca. A je tvoj huzband tudi frej?

Saj ne, da se jaz prav veliko javljam zadnje čase, ampak pogrešam pa med nami: Kajšico, Daisy, Mlinčkote, Hedi, Noki,...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
30.12.2008 20:06:53   
zarja1
Lanica draga tolk mi je hudo zate, da sploh ne najdem besed. Vem, da bo 2009 tvoje leto. Zdaj si spočita, pol nabavita vse kar pripomore k boljšim rezultatom in z velikim optimizmom v nov boj. Me bomo skoz ob tebi. Draga drži se.........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
30.12.2008 20:09:37   
pupa06
Hojla!

Spet jaz in eno vprašanje: do katere ure sprejemajo na UZ (LJ stara porodnišnica), 1. UZ po Menopurju?

Hvala

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
30.12.2008 20:10:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, cotkan tikerček. A sedaj, ko si nosečka in si za letos izpolnila bonus nakupovanja oblek, bomo pa počivali?

jok brate...zdaj se bodo šopingi šele začeliuser posted image user posted image user posted image .........no v 2009, pa še razprodaje uf bo treba delat....

ti si pa tolk pridna, da komaj čakam da rataš user posted image  in se spremeniš v lenivca.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
30.12.2008 20:14:04   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pupa06

Hojla!

Spet jaz in eno vprašanje: do katere ure sprejemajo na UZ (LJ stara porodnišnica), 1. UZ po Menopurju?

Hvala

pupa, to je čisto odvisno od tega, kakšna gužva je. Nekako drži, da začnejo delati ob pol somih zjutraj in če ni gužve so ob osmih že konec, nato pa doktor odide, ker ga čakajo punkcije in ET-ji. Da ga dobiš nazaj, moraš spet čakati, tako da ti priporočam, da si nekaj čez sedmo že na GK LJ, kajti mislim, da pa jutri res ne bo gužve

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
30.12.2008 20:14:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

jok brate...zdaj se bodo šopingi šele začeliuser posted image user posted image user posted image .........no v 2009, pa še razprodaje uf bo treba delat....

ti si pa tolk pridna, da komaj čakam da rataš user posted image  in se spremeniš v lenivca.....user posted image user posted image user posted image

to bo tvoj vesel user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
30.12.2008 20:22:00   
lana08
Mismis seveda bo bolje, začelo se bo že čez 28 ur user posted image .

Zarja, draga nosečka jaz sem psihično že uredu, še ''spodaj'' se pocajta, pa bo sploh super. Uživaj v nosečnosti, pa če ti paše si privošči veliko cunjic, samo malo elastana naj pa vseeno imajo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
30.12.2008 20:33:27   
lučka 25
Pozdravljene in pozdravljeni. user posted image

Sem pa res zmeraj manj na RR. Ni časa, pa mal bolj ležim, pa se brim s slabostim (ampak vsaj bruham ne).

Se pogovarjate o sladkobi, meni pa to sedaj sploh ne diši. Pred nosečnostjo, bi lhko živela samo od sladkobe, zdaj pa mi čokolada pa piškoti tako zelooo smrdijo. Mi pravi moj, da naj kar tako ostane, ker drugače nimam meje.user posted image

obi, ja modrc je pa hitro premajhen a ne?. Jutri lepo povejta veselo novico.

pika, lepo da si se spet malo javila. Vsedobro tudi tebi v novem letu.

pikovitka, si pa dobla municije, da j kaj. Szuper za šikice, naj bodo neboleče in v novem letu naj bo že na začetku vse lepo in prav.

WP, pridna si ko delaš. A potem ti nič ne kaže, da boš letos na silvestra doma, a ti je uspelo zrihtata?

Reby, ja nuhalno imam v Dravljah in to ob 9h. Sva se zmenila, da greva zjutraj, da gre lahko še moj zraven, ker ima popoldan ves čas trreninge. Kdaj pa imaš ti? Pa zgleda da res Reško prenavlja v Postojni in ne v Dravljah, saj jo je res ene dve leti nazaj.

T1979, lepo silvestruj in se beremo in tipkamo naslednje leto.user posted image

bbpikica, se j lepo prebrat na seznamčku med akterkami. Ti da kar en poseben zagon. user posted image

shuki, ojla. Evo mene. Spet samo poležavam user posted image . No ja, moj me je peljal na sončka, sem šla z njim do službe in sem potem mal vandarala okoli in obujala spomine na mojo bivšo službo. Hvala, ker tako lepo skrbiš za mene. Ja, se bova pa kdaj vmes dobili. Takrat ko imaš ti, p če boš imela za čakat, p lahko uletim.user posted image
A ha, se pravi imam NS zraven Reševe ordinacije, pa saj se mi je zdelo.

Sonček, sem bila na tvojem koncu, oz. pri sosedih. Me je moj peljal malo na sonce. Vidim, da se že lepo pripravljaš, pa opazuješ sobico. Kako bo šele lepa, ko bo dete notri spančkalo in se igralo, smejalo,...user posted image

zarja, kako si kaj? A že dojemaš, a še kar čekiraš. Jaz sem 3 tedne po uradnem testu morala naredit še enega, da sem se prepričala da j res, pa sem na UZ že videla srčka.user posted image  Ja,ja saj vem, da sem čudna.user posted image
Pa lep tikerček imaš oz, tikerčka.user posted image

lara, a je objemčkometer še visok in se ti lušta opbjemat. Ker če se ti, ti še jaz pošiljam en user posted image .

gigi, bravo za prvo špikico. Juhej, spet akcija. Bomo stiskali pesti, kot nori.user posted image Pa vidim, da s-fact že deluje in si vsa drogi. jaz sem se takrat počutila kot kaka pijanka, se mi je vrtelo kot pri norcih. user posted image

Se*, bravo za user posted image   user posted image   user posted image  user posted image

kruce, nabiraš škatlice za drago. Priden. Pa super, da je municija prispela.user posted image

jazzzika, super za lepe poglede in občutke z NS. user posted image  user posted image  user posted image iiiii, p kako lepa slikica. Cukerček je, tale fant. Midva ne bova nič spraševala, ker moj noče, jaz pa se potem bojim, da se bom zagovorila. V glavnem, za enkrat še ne bova nič vprašala.user posted image

miška, kaj je zdaj s to ilegalo? A bo jutri pela ilegala, a bo mal dopusta.user posted image

ledenka, lepo da si spomnila jazzziko, da naj poroča. Mene je tudi kar skrbelo. Kako pa si ti kaj? Vse v redu, zdaj ko si čez polovico?user posted image

Gloria, kako je kaj preživljti praznike končno v 3. Gotovo nepopisno lepo.user posted image

bambi, lepo da si prišla malo naokoli. Vselepo ti želim.

Goldy, kako si kaj? Je zdaj vse v redu in ni več slabosti? A ha, vidim da ti še kar nagajajo. Pri meni je tudi zadnje dni tako hudo kot še nikoli. Ampak bruham pa res ne. Se pa bojujem s hrano, jo tako težko spravim dol. Edina stvar, ki bi jo jedla je sadje ali pa solata. Upam, da se pri tebi umiri, saj zdaj je pa res že čas.

lana, pa saj to ni res. Za tebe pa vrjamem, da komaj čakaš da je konec tega leta in se začne novo, ki pa mora biti lepo, uspešno in predvsem srečno.

mismis, se pravi je srečanje uspelo. Super. Vse pogrešane, ki si jih napisala, pa pogrešam tudi jaz.

Zdaj sem pa res napisala cel roman. Upam, da nisem katere spustila, če sem jo se ji pa opravičujem.

A ja še to, danes sem izvedela, da so mi sedaj podaljšali bolniško do 19.2. Hvala bogu, ker prejšnji teden me je pa res skoraj kap, ko sem na odločbi prebrala, da so mi jo podaljšali le za en teden.

Lep dan, večer še naprej. user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
30.12.2008 20:55:29   
Dakec
Pozdravljene deklice.

Evo najprej moram čestitat ZARJI, bravo bejba. Ko najmanj pričakuješ te razveseli, a ne? Zdej pa kr uživaj kokr se da. Prihajajo najlepši trenutki ( UZ, slikice, cotke, sobica, brcike, kolcanje..... skratka nepopisno.

Pa Kruce, tud teb čestitke.

Pikovit, čestitke za začetek, tud jst sem mela diphereline al kako se že to napiše. Držim pesti na dobitno kombinacijo.

Kaj počnete v takšnem mrazu? Jst se kr ne morem ogret.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
30.12.2008 20:56:21   
miska73
Lana user posted image Mi je tolko hudo, da moraš vse to prestajati.
Za maco pa naši Grethy pošlji ZS.
... A, vidim, da so ti že pupe razložile.

Kruce user posted image fenomenalen podpis user posted image

Lara danes ilegala ruls do poznih ur.

Žiži pa se boš navadla na tak fensi telefon. Jst sem tolk smotana glede teh stvari. Imam raje staromodno pa trotel ziher.
A da pa si že prvi dan zrolana od s.fakta. Upam, da bo šlo kaj na bolje.

Evo, jst tko mal spet na hitro...
Mogoče bi blo dobro, da še eno voščilo spesnim, ker jutri boh ve kako bo z mano in RR...

< Sporočilo je popravil miska73 -- 30.12.2008 20:58:17 >

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
30.12.2008 21:01:14   
Dakec
Lučka 25, omenjaš sladkarije, da ti nikakor ne pašejo? No jst pred nosečnostjo nisem bila ljubiteljica sladkarij, tud do četrtega meseca nosečnosti, me skladkarije glih niso zanimale. Zdaj, madonca, zdaj bi pa jedla sladkarije za zajtrk, malico, kosilo, malico in večerjo. Doma mam zalogo teh sladkarij boljšo kot kakšna bombonjera. user posted image
Ne morem se ji upret. Pravkar se bašem z njimi. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
30.12.2008 21:02:16   
gloria
Gloria lubčka tebi in Niku....kako ste kaj?

....mi dva sva dober uživamo v prazničnih dneh z Nikom....on je pa bošček prehlajen  kašlja, pa nosek mu nagaja, ma polnega pol mu ga pa pucamo ker ga ful moti pri dojenju...
...ti si tudi lepo zaključla tole leto a neuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
30.12.2008 21:04:23   
miska73
Drage moje pupe in pupeki.
(Pisano v ženski slovnični obliki, a se nanaša na oba spola )user posted image

Vsem in vsaki iz med vas želim,
da bi bilo leto 2009 prečudovito.

Tistim, ki so že mamice želim zdrave in vesele otročke,
nosečkam želim poleg tega še eno lepo nosečnost in lahek porod,
vsem čakalkam, trepetalkam, špikarkam pa... da nam končno rata.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
30.12.2008 21:05:17   
gloria
Gloria, kako je kaj preživljti praznike končno v 3. Gotovo nepopisno lepo.

...tko kot si rekla oz. napisala...saj bote vse tuki to doživele....teb pa tudi tedni hiter grejo...že 11user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
30.12.2008 21:07:22   
gloria
...pozdravček vsaki se tipkamo jutri ko se bomo lubčkaluser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
30.12.2008 21:10:36   
gloria
Lana lani julija sem tudi jaz to doživela v 12 tednu in takrat se ni dalo opisat te bolečine ki sem jo čutila.....no čez pet mesecov je meni posijalo sonce z ++++ in zdej je ob meni 3 mesečni sinček ki mi je pomagl pozabiti na vse hude stvari...tak da ti jaz želim da se pri tebi isto zgodi v 2009....kaj se tudi bo sam moreš verjeti v to....drži se.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
30.12.2008 21:11:12   
Dakec
Gloria, ma je tvoj Nik cukrček. Lepo rastite, pa da se malček čimprej pozdravi.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
30.12.2008 21:16:03   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Dakec

Gloria, ma je tvoj Nik cukrček. Lepo rastite, pa da se malček čimprej pozdravi.

...hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...teh prehladov sem se najbolj bala če bom zmogla,pa nekak kr gre....
...ti se pa tudi bližaš koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image ....
,
...komi čakam da začnemo navijat...Sonček,Zvezdica ,Shuka,Abra ,Dakec in ostale poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
30.12.2008 21:16:51   
gloria
...aha še neki...kje je pa Abrauser posted image ...al sem jo kje zgrešila ker tako na hiter preletim

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
30.12.2008 21:18:28   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...aha še neki...kje je pa Abrauser posted image ...al sem jo kje zgrešila ker tako na hiter preletim

Abra je rodila... če se ne motim prejšnji teden. Javila pa se še ni od takrat.

Evo link:
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3558984

< Sporočilo je popravil miska73 -- 30.12.2008 21:20:23 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?