bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Srečka saj imaš prav, samo enkrat se živi, tudi meni dopusti veliko pomenijo. Glavno, da ste na svojem!!!! Dolenjka in Blaža, a sta vidve kaj norega jedli jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nore gobe! jaz pa ocvirkovko iz Idrije, sej veš kaka ustanova je tam ja, samo res, da ni res kaj noter zmešala Jasno, da sem tudi kaj not zamešala. To so noter nore klobase . Kdaj si pa še vidla ocvirkovco brez kaj noter dat . dolenjka, jo je še kaj ostalo ali so samo še drobtinice IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 JE bil pa včeri en tak čuden dan. Nama je počla postelja in sva letela v Harvey norman po nov okvir, da sva danes sploh lahko spala. POl sva pa to čudo sestavljala, vmes sem jaz bila na wc .. No, smo pa spali v novi postelji . jah saj mi ni treba ugibat, kaj sta delala, da je počila. Jaz tudi zdaj pokam od smeha . Še moj je bil zdajle tle in se je vprašal:"Ja kaj sta pa delala, da je počila?" Slikce iz belega dopusta so pa krasne ! IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midva z sva pa danes razmišljala, kaj pripravit za Lanin 1. rojstni dan. Jap, kmalu bo 16.01., in bo treba nekaj zrihtat. A imam katera kak predlog? Naj gremo v gostilno, samo doma,? Škoda, ker je zima in piknik variante odpadejo. ne boš verjela, sva ravno prej z mojo sestro debatirali o tem mi v gostilno zagotovo ne gremo, k mi tam ni prostor za praznovanje za . Tako da bomo kar doma naredili, sam ker nimamo tok prostora, verjetno v treh delih. No, sej itak prijatli in žlahta ne morjo skupi bit me pa zanima, kaj kej pripravite za papcat, glede na to, da recimo pride kar nekaj otrok no, al pa bi mogoče pri mami naredila, k je več prostora sam to potem spet ni doma... Mi imamo tudi zelo malo prostora, zato bo praznovanje vsaj v dveh delih. Če bomo pa še prijatelje kaj povabili, pol pa v treh. Precej boljše bo, ko bomo enkrat v hiši. Takrat bo lahko vse v enem kosu, do takrat se bomo mogli pa malo porazdelit. Pri nas je pa danes tudi zelo mrzlo. Že cel dan je pod 0. Najvišja temperatura je bila -2.5, zjutraj -5. Še dobro, da imamo doma toplo. Me danes prav nič ne vleče, da bi kam šla. Pa verjetno bomo vseeno nekam šli. Ali k mojim, da jim peljemo nekaj cvička, ali pa k njegovim, da gremo po nekaj merlota.
|