Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:17:45
|
|
|
|
itata
|
naš spi. ella jaz ne morem zdejle nič obljubit, ker mojga cel dan ni pa morava nujno še nekaj v štacuno skočit in še brat pride enkrat popoldne... kr neki te mlajši bratje se skoz zmišljujejo kdaj bi prišli. je rekel dopoldne drugač je pa mali spet igračo kasiral pri staremu atu in mami - mal že pretiravajo - to je že tretja igrača ta mesec pol pa moj tud pretirava in obema kupuje danes že drugo igračo ta mesec... jaz mu sploh nič nisem tko ekstra kupila jakobu. se mi zdi kr neki, ker mojmu se pa dogaja in gresta s tamalo skupi in kupita njej in jakobu vsakemu eno igračo. kaj naj jaz pol sama še neki kupujem, če imasta onadva veselje, itak sem mu pa že včeri usput neki kupila kaj naj hodim še enkrat v štacuno pol skupi gledat, če bi mi moj itak reku, da naj jo valda vzamem, če mi je všeč. taka didaktična - z unimi zavitimi žičkami, da "pelje" kroglice iz enega konca na drugega. važn da mu bova za rojstni dan skupi kupila pa je
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:22:04
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dan! ni cajta ... sem 14 strani v zaostanku Pri nas je pestro, v nedeljo smo bli pri mojmu fotru na kosilu in je blo super, mi je dal še nekaj slikc ko sem bila jaz majhna (žal nisem mela skoraj nobene slikce od mojega rojstva pa do 2 let, ker so po ločitvi ostale pri starih starših po fotrovi strani ...) no in smo ugotovil, da je Janez kar precej men podoben luštn smo se mel Včeraj in dones sem še delala, včeraj sem spet rumove kroglice naredila zdele pa kosilo štimam, pol gre možek še delat, od jutri smo pa 4 dni frej in gremo 1.1. na mini dopust na oz. pod Pohorje Janey, kaj zdej, se bomo kej dobil al ne? Da ne boš pol rekla, da nič na Štajrsko ne pridemo Popoldan greva z malim na Rudnik v Pikapolonco, če bo slučajno kera v bližini, lahko kakšna kava pade Grem polpete obrnit, da se ne bojo zažgale O Meti super, da prideš malo v MB, na pohorju pa se boste imeli luštno, sploh, če bo sonček. Jaz bi tudi prišla, samo je Luka bolan, mogoče pa bova prišli z Lano. Nič ne obljubim, mi pa lahko z Janey javita kdaj točno se bosta zmenili, za uro! Lp
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:26:21
|
|
|
|
itata
|
februarka: točno taka lička ima tud jakob. to je zihr suh zrak od centralne in mraz... jaz ga iz hladilnim mazilom mažem - takim ful mastnim - al pa ognjičevo kremo, pa je bolš moji stari so šli danes. me zanima kako bom sava sfolgala do 2.1. sama no jutr sem čist sama, ker moj merka tamalo, pol smo pa vsi. bomo vidl kako bo šlo... neki bo že a ne. zvečer bom pa sam še dol padla in novo leto prespala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:33:18
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dan! ni cajta ... sem 14 strani v zaostanku Pri nas je pestro, v nedeljo smo bli pri mojmu fotru na kosilu in je blo super, mi je dal še nekaj slikc ko sem bila jaz majhna (žal nisem mela skoraj nobene slikce od mojega rojstva pa do 2 let, ker so po ločitvi ostale pri starih starših po fotrovi strani ...) no in smo ugotovil, da je Janez kar precej men podoben luštn smo se mel Včeraj in dones sem še delala, včeraj sem spet rumove kroglice naredila zdele pa kosilo štimam, pol gre možek še delat, od jutri smo pa 4 dni frej in gremo 1.1. na mini dopust na oz. pod Pohorje Janey, kaj zdej, se bomo kej dobil al ne? Da ne boš pol rekla, da nič na Štajrsko ne pridemo Popoldan greva z malim na Rudnik v Pikapolonco, če bo slučajno kera v bližini, lahko kakšna kava pade Grem polpete obrnit, da se ne bojo zažgale O Meti super, da prideš malo v MB, na pohorju pa se boste imeli luštno, sploh, če bo sonček. Jaz bi tudi prišla, samo je Luka bolan, mogoče pa bova prišli z Lano. Nič ne obljubim, mi pa lahko z Janey javita kdaj točno se bosta zmenili, za uro! Lp Javita kdaj se dobita, morda še mi priracamo, ko semo že pod Pohorjem doma.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:33:38
|
|
|
|
blaža
|
evo Blaž se je tako napokal. Imel je pa bučko, cvetačo, korenček in telečje mesko. pol sem mu pa dala še dva tri fižoletke, ki bojo za nas in je vse zmazal. mislim, da bo šel kmalu še eno rundo. Zdej počakava mojega, pol pa bo šel spančkat še malo. Midva imava pa fižolete, ki sem jih iz skrinje vzela, tako, da so že odtaljeni in že čakajo vroči.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:36:38
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo Blaž se je tako napokal. Imel je pa bučko, cvetačo, korenček in telečje mesko. pol sem mu pa dala še dva tri fižoletke, ki bojo za nas in je vse zmazal. mislim, da bo šel kmalu še eno rundo. Zdej počakava mojega, pol pa bo šel spančkat še malo. Midva imava pa fižolete, ki sem jih iz skrinje vzela, tako, da so že odtaljeni in že čakajo vroči. kva pa je to neki čudnga?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:36:48
|
|
|
|
srečka nosečka
|
itata - itak, da se bosta znašla z Jakobom
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:39:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Midva z sva pa danes razmišljala, kaj pripravit za Lanin 1. rojstni dan. Jap, kmalu bo 16.01., in bo treba nekaj zrihtat. A imam katera kak predlog? Naj gremo v gostilno, samo doma,? Škoda, ker je zima in piknik variante odpadejo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:42:42
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midva z sva pa danes razmišljala, kaj pripravit za Lanin 1. rojstni dan. Jap, kmalu bo 16.01., in bo treba nekaj zrihtat. A imam katera kak predlog? Naj gremo v gostilno, samo doma,? Škoda, ker je zima in piknik variante odpadejo. nimam pojma. jst čakam vse, ki ste pred mano na vrsti, da boste dale kako dobro idejo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:49:48
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midva z sva pa danes razmišljala, kaj pripravit za Lanin 1. rojstni dan. Jap, kmalu bo 16.01., in bo treba nekaj zrihtat. A imam katera kak predlog? Naj gremo v gostilno, samo doma,? Škoda, ker je zima in piknik variante odpadejo. ne boš verjela, sva ravno prej z mojo sestro debatirali o tem mi v gostilno zagotovo ne gremo, k mi tam ni prostor za praznovanje za . Tako da bomo kar doma naredili, sam ker nimamo tok prostora, verjetno v treh delih. No, sej itak prijatli in žlahta ne morjo skupi bit me pa zanima, kaj kej pripravite za papcat, glede na to, da recimo pride kar nekaj otrok no, al pa bi mogoče pri mami naredila, k je več prostora sam to potem spet ni doma...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:50:18
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo Blaž se je tako napokal. Imel je pa bučko, cvetačo, korenček in telečje mesko. pol sem mu pa dala še dva tri fižoletke, ki bojo za nas in je vse zmazal. mislim, da bo šel kmalu še eno rundo. Zdej počakava mojega, pol pa bo šel spančkat še malo. Midva imava pa fižolete, ki sem jih iz skrinje vzela, tako, da so že odtaljeni in že čakajo vroči. kva pa je to neki čudnga? Moja prva reakcija je bla, da sej so fižolete pa ja slovenska beseda. Stročji fižol
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:51:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midva z sva pa danes razmišljala, kaj pripravit za Lanin 1. rojstni dan. Jap, kmalu bo 16.01., in bo treba nekaj zrihtat. A imam katera kak predlog? Naj gremo v gostilno, samo doma,? Škoda, ker je zima in piknik variante odpadejo. ne boš verjela, sva ravno prej z mojo sestro debatirali o tem mi v gostilno zagotovo ne gremo, k mi tam ni prostor za praznovanje za . Tako da bomo kar doma naredili, sam ker nimamo tok prostora, verjetno v treh delih. No, sej itak prijatli in žlahta ne morjo skupi bit me pa zanima, kaj kej pripravite za papcat, glede na to, da recimo pride kar nekaj otrok no, al pa bi mogoče pri mami naredila, k je več prostora sam to potem spet ni doma... Vi se obremenjujete. Kaj pa jaz, ko mam dva februarčka?!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:52:50
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midva z sva pa danes razmišljala, kaj pripravit za Lanin 1. rojstni dan. Jap, kmalu bo 16.01., in bo treba nekaj zrihtat. A imam katera kak predlog? Naj gremo v gostilno, samo doma,? Škoda, ker je zima in piknik variante odpadejo. škoda denarja, da greste v gostilno. Lana bo vesela, če bo kej otrok povabljenih, pa kakšne nove igračke. Pa kjerkoli že boste. pa malo je treba okrasit, pa vsakemu piščalko in klobučke, pa to je to.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 14:56:51
|
|
|
|
blaža
|
Evo ideja za torto za tiste februarčke, ko ste ribice po horoskopu. Ta roj. dan je bil 1. od Matije in smo ga praznovali pri tašči, ki mi smo bli v majhnem in ni blo prostora.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 15:11:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midva z sva pa danes razmišljala, kaj pripravit za Lanin 1. rojstni dan. Jap, kmalu bo 16.01., in bo treba nekaj zrihtat. A imam katera kak predlog? Naj gremo v gostilno, samo doma,? Škoda, ker je zima in piknik variante odpadejo. ne boš verjela, sva ravno prej z mojo sestro debatirali o tem mi v gostilno zagotovo ne gremo, k mi tam ni prostor za praznovanje za . Tako da bomo kar doma naredili, sam ker nimamo tok prostora, verjetno v treh delih. No, sej itak prijatli in žlahta ne morjo skupi bit me pa zanima, kaj kej pripravite za papcat, glede na to, da recimo pride kar nekaj otrok no, al pa bi mogoče pri mami naredila, k je več prostora sam to potem spet ni doma... saj to je to, da vseh naenkrat tako ne bomo povabili, ker jih niti doma nimamo kam dat Mha, mala se non-stop zbuja zaradi noska - šibam
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 15:12:50
|
|
|
|
pina-1
|
dan. končno malo miru. JE kar pestro, ko smo vsi doma. Sploh ne vem čea naj se lotim. Dopoldne so moji trije šli k tašči jaz pa na kvik šoping. V sparju nisem našla skoraj ničesar. JE zruban do amena . O recesiji ne duha ne sluha. POl smo na hitro pojedli kosilo in sedaj sta mia in Pino šla po mojga očeta, midve z ančko pa kuhinjo pospraviva in pol se lotiva potičke. Jaz tudi že tuhtam, kaj in kako bomo organizirali Anin r. dan. Ziher bomo bli doma. Pri moji mami boo nardili, ker ima večji prostor. Kaj bomo pa jedli pa ne vem. Po navadi nardim narezke in kako pizzo, saj otroci to najraje jedo. Pa torto in kako pecivo in to je to. gre edaj še kako slikoco pripopat on dnašega dopusta
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 15:17:45
|
|
|
|
Janey
|
SN ne skrbi, za otroke je za RD z otroci poskrbljeno(seveda če bosta za napišem mejl
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 15:21:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey SN ne skrbi, za otroke je za RD z otroci poskrbljeno(seveda če bosta za napišem mejl a to je tista varianta o kateri smo se pogovarjale? čakam mail Moja boga pikica pa ne more spat, ker jo ta nos tako jezi. Še dobro, da se ne buni kaj preveč ko ji ga čistim. Očitno ve, da ji pomaga.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 15:24:03
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey SN ne skrbi, za otroke je za RD z otroci poskrbljeno(seveda če bosta za napišem mejl a to je tista varianta o kateri smo se pogovarjale? čakam mail Moja boga pikica pa ne more spat, ker jo ta nos tako jezi. Še dobro, da se ne buni kaj preveč ko ji ga čistim. Očitno ve, da ji pomaga. imaš ga
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 15:26:44
|
|
|
|
pina-1
|
par slikice iz dopusta moja dva božička vhod v našo hišo smučarka Mia ana pred ribniško kočo
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 30.12.2008 15:27:57 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 15:28:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey SN ne skrbi, za otroke je za RD z otroci poskrbljeno(seveda če bosta za napišem mejl a to je tista varianta o kateri smo se pogovarjale? čakam mail Moja boga pikica pa ne more spat, ker jo ta nos tako jezi. Še dobro, da se ne buni kaj preveč ko ji ga čistim. Očitno ve, da ji pomaga. imaš ga super si ti bom še javila kako in kaj
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 15:29:06
|
|
|
|
Janey
|
pina lepe slike a ste skijali na ribniški koči al v ribnici? tam je meni tak pravljično lepo, smo na ribniški koči preživeli enih 10 novih let ša tut presmučali ogromno, sem ko doma tam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 15:29:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 par slikice iz dopusta moja dva božička vhod v našo hišo smučarka Mia ana pred ribniško kočo zelo luštni sončici imaš doma
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 15:29:58
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey SN ne skrbi, za otroke je za RD z otroci poskrbljeno(seveda če bosta za napišem mejl a to je tista varianta o kateri smo se pogovarjale? čakam mail Moja boga pikica pa ne more spat, ker jo ta nos tako jezi. Še dobro, da se ne buni kaj preveč ko ji ga čistim. Očitno ve, da ji pomaga. imaš ga super si ti bom še javila kako in kaj ok meni je ideja super, pa še vsi ne rabijo bit na preži. mi bomo ziher no tak da če ne druga ste povabčjeni
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 15:33:31
|
|
|
|
pina-1
|
janey smučali smo na obeh smučiščih. V ribnici je čez teden blo zaprto in smo se vozili na ribniško kočo. pa hvala za pohvale.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?