|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
30.12.2008 15:35:39   
itata
ella: ne bo zneslo... drugič

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
30.12.2008 15:35:53   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

SN ne skrbi, za otroke je za RD z otroci poskrbljeno(seveda če bosta zauser posted image user posted image user posted image

napišem mejl

a to je tista varianta o kateri smo se pogovarjale? user posted image
čakam mail user posted image

Moja boga pikica pa ne more spat, ker jo ta nos tako jezi. user posted image
Še dobro, da se ne buni kaj preveč ko ji ga čistim. Očitno ve, da ji pomaga. user posted image

imaš gauser posted image user posted image

super siuser posted image

ti bom še javila kako in kaj

ok

meni je ideja super, pa še vsi ne rabijo bit na preži. mi bomo ziher no tak da če ne druga ste povabčjeniuser posted image user posted image

se bomo kar pridružili, pa ne kot povabljeni user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
30.12.2008 15:42:39   
Februarka08
Uf, ste naklofaleuser posted image user posted image

Mi smo bli zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image čeprav je svinjsko mraz (dobesedno) sem vesela da smo se mal nadihal svežega zrakauser posted image aja, pa Larisa danes niti 1x še ni zahroplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj tako tudi ostaneuser posted image

Zdaj vas pa mal preberem.....user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
30.12.2008 15:43:31   
blaža
user posted image user posted image user posted image user posted image Pina zelo lepe slikice, sploh pa ta zadnja!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
30.12.2008 15:46:23   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Srečka saj imaš prav, samo enkrat se živi, tudi meni dopusti veliko pomenijo. Glavno, da ste na svojem!!!!

Dolenjka in Blaža, a sta vidve kaj norega jedliuser posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nore gobe!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa ocvirkovko iz Idrije, sej veš kaka ustanova je tam user posted image

ja, samo res, da ni res kaj noter zmešalauser posted image user posted image

Jasno, da sem tudi kaj not zamešala. To so noter nore klobase user posted image user posted image user posted image . Kdaj si pa še vidla ocvirkovco brez kaj noter dat user posted image user posted image user posted image .
dolenjka, jo je še kaj ostalo ali so samo še drobtinice user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

JE bil pa včeri en tak čuden dan. Nama je počla postelja in sva letela v Harvey norman po nov okvir, da sva danes sploh lahko spala. POl sva pa to čudo sestavljala, vmes sem jaz bila na wcuser posted image .. No, smo pa spali v novi posteljiuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jah saj mi ni treba ugibat, kaj sta delala, da je počila. Jaz tudi zdaj pokam od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še moj je bil zdajle tle in se je vprašal:"Ja kaj sta pa delala, da je počila?" user posted image user posted image user posted image

Slikce iz belega dopusta so pa krasne user posted image user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Midva z user posted image  sva pa danes razmišljala, kaj pripravit za Lanin 1. rojstni dan. user posted image  Jap, kmalu bo 16.01., in bo treba nekaj zrihtat.
A imam katera kak predlog? Naj gremo v gostilno, samo doma,? user posted image  Škoda, ker je zima in piknik variante odpadejo. user posted image

user posted image user posted image ne boš verjela, sva ravno prej z mojo sestro debatirali o tem user posted image mi v gostilno zagotovo ne gremo, k mi tam ni prostor za praznovanje za user posted image . Tako da bomo kar doma naredili, sam ker nimamo tok prostora, verjetno v treh delih. No, sej itak prijatli in žlahta ne morjo skupi bit user posted image me pa zanima, kaj kej pripravite za papcat, glede na to, da recimo pride kar nekaj otrok user posted image no, al pa bi mogoče pri mami naredila, k je več prostora user posted image sam to potem spet ni doma...

Mi imamo tudi zelo malo prostora, zato bo praznovanje vsaj v dveh delih. Če bomo pa še prijatelje kaj povabili, pol pa v treh. Precej boljše bo, ko bomo enkrat v hiši. Takrat bo lahko vse v enem kosu, do takrat se bomo mogli pa malo porazdelit.

Pri nas je pa danes tudi zelo mrzlo. Že cel dan je pod 0. Najvišja temperatura je bila -2.5, zjutraj -5. Še dobro, da imamo doma toplo. Me danes prav nič ne vleče, da bi kam šla. Pa verjetno bomo vseeno nekam šli. Ali k mojim, da jim peljemo nekaj cvička, ali pa k njegovim, da gremo po nekaj merlota.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
30.12.2008 15:47:06   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image user posted image Pina, lepe slikce! Ana je pa tud že ful zraslauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
30.12.2008 15:57:51   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

[
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jah saj mi ni treba ugibat, kaj sta delala, da je počila. Jaz tudi zdaj pokam od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še moj je bil zdajle tle in se je vprašal:"Ja kaj sta pa delala, da je počila?" user posted image user posted image user posted image

Slikce iz belega dopusta so pa krasne user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image  če bi blo od tega, bi se tudi jaz smejala. tako mi je pa šlo na jok. Mogoče je pa za kazen počla. user posted image  Nama je pa že enkrat počla, med jotouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
30.12.2008 16:16:29   
listek1
dan,

ella - midva bi prišla z veseljem, mi ja pa mali čist zakuhal in sva dobila antibiotike user posted image  Ponoč je pa tudi ful bruhal, je bil full bogi, pa skoz je neki stokal in jamral. Tako da naju tud ne bo. po novem letu bi se pa lahko kj vidle ja user posted image

Punce lepo praznujte in uživajte praznike s svojimi najbližjimi user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
30.12.2008 18:07:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan,

ella - midva bi prišla z veseljem, mi ja pa mali čist zakuhal in sva dobila antibiotike user posted image  Ponoč je pa tudi ful bruhal, je bil full bogi, pa skoz je neki stokal in jamral. Tako da naju tud ne bo. po novem letu bi se pa lahko kj vidle ja user posted image

Punce lepo praznujte in uživajte praznike s svojimi najbližjimi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se David čimprej pozdravi...

Larisi se tud pomoje neki kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ji vročino merla in ma 37.4, pri nas gre pa to vedno samo še navzgoruser posted image če se bo spet kaj razvilo, se mi zmešauser posted image dost mam dohtarjov, čakanja, mučenja................. bomo vidli kaj bo zjutraj in če bo treba kam ituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
30.12.2008 18:42:35   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image za Lariso in Davida, da se pozdravita in jutri preživita silvestrovo tako kot je treba user posted image

ni panike za popoldansko kavo, sem doma tok zaposlitev najdla, da dolgčas pa res ni bilo user posted image user posted image user posted image

mene pa danes noro stiska, k bo treba kmal v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2885
30.12.2008 18:53:28   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se David čimprej pozdravi...

Larisi se tud pomoje neki kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ji vročino merla in ma 37.4, pri nas gre pa to vedno samo še navzgoruser posted image če se bo spet kaj razvilo, se mi zmešauser posted image dost mam dohtarjov, čakanja, mučenja................. bomo vidli kaj bo zjutraj in če bo treba kam ituser posted image

Joj upam, da se čim prej pozdravite!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2886
30.12.2008 18:54:35   
blaža
Evo Blaža sem dala spat in čakam, da trdno zaspi, pol si grem pa lase barvat.user posted image

Še malo pa pride moj matija. Prav pogrešala sem ga.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
30.12.2008 18:54:49   
dolenjka
Jaz tudi želim Larisi in Davidu da čim prej okrevata user posted image  user posted image  user posted image  pa mamicama čim manj napora in mirno noč user posted image

Ella, ti si tko pozitivna da boš tudi konec tele porodniške čist lepo preživela, pol boš šla pa itak kmal spet na porodniško user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
30.12.2008 19:04:23   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image za lariso in davida

jaka je zdaj sicer brez vročine,ampak zelo je bil bogi sem ga dala kar spat. ima prav malo natečeno ličko, tako da mislim da je vročina res od zobka.

jaz sem pa dobila user posted image in me tako zvija...pa še nobene tablete nimam doma, ker je lubi bolan pred kratkim in nismo še bli v lekarni po novo zalogouser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
30.12.2008 19:05:09   
Janey
ella mene tut tak stiska, jaz si sploh ne znam predstavljatuser posted image user posted image user posted image mi gre kar na jok, tak da sploh o tem ne razmišljam

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
30.12.2008 19:05:21   
blaža
evo sta prišla in sta šla ven prižgat eno raketo.user posted image  Sta nardila špežo za jutri, da bosta imela mini ognjemet.user posted image

No in malo si je zgleda prehladil mehur. Prvič da si ga je. kaj ve kera kaj moram nardit, da si ga pozdravi? Peče ga ne, hodi pa večkrat na vodo. Ursi čaj mu bomo jutri kupli, samo bi ga moral dosti spit, pa ni dobrega okusa in ne vem kako ga bo piluser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
30.12.2008 19:07:49   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image za Lariso in Davida, da se pozdravita in jutri preživita silvestrovo tako kot je treba user posted image

ni panike za popoldansko kavo, sem doma tok zaposlitev najdla, da dolgčas pa res ni bilo user posted image user posted image user posted image

mene pa danes noro stiska, k bo treba kmal v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja na začetku je malo težko, pol se bo pa vse pomirilo in vrnilo na normalne tire. Tako je in mora bit, mene pa bolj stiska, ki si moram službo najt, pa še pol me bo stiskalo, ki bo moral Blaž v vrtec in ga ne bom vidla ene 9 ur. Te popolnoma razumem. je pa fajn, če je vse poštimano. Služba, vrtec in pol vse ostalo samo za družino.

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
30.12.2008 19:14:51   
srečka nosečka
user posted image user posted image user posted image  še od naju za Lariso in Davida user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravita

Lana je tudi cela smrkava, ji sploh ne uspem prav noska sčistit, pa ima spet polnega. user posted image  Vročina zaenkrat 37,1 (bp), upam, da ne bo narastla.

Sem dragega v lekarno po Operil poslala, da bo mala ponoči vsaj spala. Čez dan se je trudila in ji je ratalo 2x po 20min. Pa je bila čisto izmučena. user posted image

janey - za Jakca, da čimprej pokukajo ti zobki ven, pa čim manj boleče user posted image

blaža - lepo se cartajta z Matijo user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
30.12.2008 19:47:55   
blaža

user posted image user posted image user posted image  še od naju za Lariso in Davida user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravita

Lana je tudi cela smrkava, ji sploh ne uspem prav noska sčistit, pa ima spet polnega. user posted image  Vročina zaenkrat 37,1 (bp), upam, da ne bo narastla.

Sem dragega v lekarno po Operil poslala, da bo mala ponoči vsaj spala. Čez dan se je trudila in ji je ratalo 2x po 20min. Pa je bila čisto izmučena. user posted image

janey - za Jakca, da čimprej pokukajo ti zobki ven, pa čim manj boleče user posted image

hvala!

Sem zasledila za Operil. Kaj to za tamalo? Pa so kakšne posebne za otroke? Pazi, ki moj mož si je z Operilom uničil sluznico v nosu, ni tako nedolžen. Sej te ne strašim, samo res ni dobro, da ji ga preveč daješ, čeprav je katastrofa, ko majo zaprte noske in ne morejo spat.

Steve Jobs

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
30.12.2008 19:52:16   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

hvala!

Sem zasledila za Operil. Kaj to za tamalo? Pa so kakšne posebne za otroke? Pazi, ki moj mož si je z Operilom uničil sluznico v nosu, ni tako nedolžen. Sej te ne strašim, samo res ni dobro, da ji ga preveč daješ, čeprav je katastrofa, ko majo zaprte noske in ne morejo spat.

Operil P je za otroke, sicer po 1 letu. Vendar je v lekarni rekla, da ji lahko dam. Itak pa mislim dat samo zvečer, da bo lažje spala. Čez dan ni panike, ji pač večkrat čistim.
Je pa tudi ona opozorila na to, da se lahko sluznica uniči. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
30.12.2008 20:09:02   
itata
čer,
evo mi obisk od brata nismo dočakali, je pa jakob dobil še lepo darilo od atijauser posted image  gasilski avto. pa še na en obisk sva skočila pa še do sosedov. sva leteča sto na uro. upam, da je mali zmatran, da ob hitr zaspaluser posted image  optimist hud sem jaz!!
jutr se je izkazalo, da bomo kar s sosedi skupaj praznovali. sosednja hiša. pa bomo malo tamo malo vamo. men je kul. pridne bodite pa lepo spite

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2896
30.12.2008 20:13:08   
buči
Čer, vas malo zanemarjam. Imam kar naporno. Jaz še vedno ful slabo spim, ker ful kreham, sem danes končno šla po en sirup, upam, da bo kaj bolje. Aljaž je še vedno hripav, no je že malo manj, ampak on vsaj fajn pihne in se usekne. Tilen je že bolje, sva včeraj kupila elektronski aspirator (matr sva se skeširala! user posted image ), ampak zadeva ful deluje, je res super, vsaj normalno spi. Sem mu pa dala včeraj in predvčerajšnjim Operil, zvečer, pa ne vem, če je kaj blazno pomagalo. Danes mu ga nisem dala, bomo videli.

Smo imeli celo malo sončka in smo žli za 20 minut ven, upam, da ne bo kaj narobe, čeprav nam je vsem ful pasalo. Še dobro, da imam počitnice, ker itak nič ne morem, kar sedela bi, ne da se mi nič, ne za službo kaj naredit, ne po stanovanju. Mislim, da samo kuhamo in jemo ....

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 2897
30.12.2008 20:26:18   
bamby
Vidim, da februarčki eden za drugim nekaj bolehajo user posted image . Pa ravno za praznike. Naj vam bo noč čimbolj mirna in nič vročine, noski spucano, da bodo sončki lažje spali.

Boljši od Operila je Olynth spray, ki obnavlja sluznico. Pa če ga boste kupovali morate to v lekarni tudi omeniti, ker obstaja tudi navadni.

Mi smo šli od doma po vino. Smo naredili nekaj zaloge za jutrišnji večer. Sicer pa smo k mojim staršem povabljeni, pa bo tudi moja sestra tam, tako da bo kar pestro. Tudi na prostem bo žur, bo zabaval Vlado Kalember, edino mraz bo pa kar hud verjetno user posted image . Aja, pa še moj stric iz Dolenjske prihaja. Že dopoldan k meni na obisk, zvečer smo pa itak spet skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
30.12.2008 20:45:52   
jencili
čer,

nisem kaj dosti za nazaj brala, ker sem ca 20 strani zadaj. Vidla sm sam to, da je David zakuhal in res upam, da se čimprej pocajta, ker je pa res bogi, nouser posted image . Sm misnla, da se bo le zvleku iz ta hujšega, pa da ne bo treba še na antibiotike celouser posted image user posted image user posted image  HB, da dons vsaj atija nazaj dobita...

Zoja user posted image user posted image user posted image  za prvi zobek. Super, zdej pa fino mamico ugrizni tja v prstuser posted image

Pri nas pa se dogaja na polno. Zdravi HB smo, sva pa zadnje tri dni ukinla joškouser posted image user posted image . Enostavno več ni melo smisla, ker je blo tok malo, da tud če sem ga ponoči podojila je bla obvezna še flaša čez, pol se je pa to enostavno preveč zavleklo in nisem mogla niti nazaj zaspat, pa še Taj je bil bl bogi, tko da sva nekako nehala. Mi je kr mal hudo, sam nimaš kej. Sej sva bla pridna in sva lepo zdržala dobrih 10 mesecevuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
30.12.2008 20:46:46   
listek1
čer,

punce hvala za dobre in lepe želje user posted image  

Jest pa želim tudi vsem bolančkom, da se čimprej pozdravijo in pa čimamanj bolečin tistim, ki jim grejo ven zobki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva pa danes dobiva atija domov končno user posted image user posted image  Bo prec mal lažje vse skupaj. Punce naš korenjak pa začne naslednji teden z vrtcom user posted image  Jest pa v službo kmaluser posted image Mah sej bo. Samo upam, da ne bomo preveč bolni. Če pa bomo, bomo šli pa potem v privat varstvo.

Ella- sej se boš hit ualfalula boš vidla, pol pa tko ko je rekla dolenjka, še enga pa na porodniško user posted image

lep večer še naprej. 

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?