Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 11:53:02
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky rebeca full full lepo, vidim pa, da imava enako previjalno mizo Ja, jaz mam tudi tako previjalno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2008 11:54:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 12:39:00
|
|
|
|
glugluglu
|
Tinky, zelo lepo opremljena hiška!!! Ko gledam te slike ugotavljam, da je pri nas totalno razsulo. Majuska, moji otroci so štruklji: štrukl mukl. Od kje meni to, pojma nimam, drugega sploh toliko ne uporabljam. Danes sem dobila babyvac, v enem dnevu, , smo že poskusili, res je fajn, Tian pa je drugače že od zjutraj bolje. Lunica, pa kje se skrivaš?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 13:13:52
|
|
|
|
rovar_ka
|
lunica, javi seeeeee, pogrešamo teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2008 13:16:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 13:17:25
|
|
|
|
frutka_
|
Hojla! Mala spi že od pol dvanajstih, mali pa me češe zdaj poleg, ko pišem . Je rekel, da nimam več temenc. Atija imamo v službi, kosilo na pol skuhano. Tako da...je zdaj malo cajta za RR. Tinky zelo lepo imate. Za otr. sobe sva mi2 vzela Mammut serijo, Ikea. Za oba. Zdele so se nama najlepše. Niso drage, niso pa tudi ne grozno poceni. So pa fajn narejen skupaj, fajn se dajo kombinirat. Levinja bravo za pipiko malo! Naša je zadnjič glavo obračala, ko sem ji hruško in avokado pretlačila. Tako da ima malo pauze od GH. OK, bom poskusila menjati brez računa žabice. Rebeca vi imate tudi zelo lep kamin. Mi je všeč tale kamen, nad njim. Jaz malo kličem pipika ali kokica pa lubica in miška.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 13:18:34
|
|
|
|
frutka_
|
Auroraa upam, da se Mtic čimprej pozdravi!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 13:40:38
|
|
|
|
Tinky
|
Frutka, meni je Ikea predaleč Lahko slikaš sobice in jih prpopaš na rr?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 13:41:41
|
|
|
|
Tinky
|
Tudi jaz upam, da Matic čim prej ozdravi
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 14:01:51
|
|
|
|
netki
|
rebeca......hvalaaaaaa...sem dobila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2008 14:04:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 14:06:29
|
|
|
|
Blacky30
|
Rebeca, meni je sladka smetana in smetana za stepanje eno in isto. Jaz tud vedno uporabljam smetano za stepanje. Razen če si mislila rastlinsko, ki je že sladkana. Bljak, tiste pa jaz nikol ne uporabim, mi ful ni dobra. Ja, ta recept za jajce na oko pa poznam, sicer pa še nisem delala, tak da se bom v kratkem spravila zraven. Hvala! Auroraa, za Matica! Kdaj dobiš izvide?? Grem puzzle z Nejcem sestavljat, potem pa kosilo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2008 14:18:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2008 14:30:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2008 14:31:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2008 14:33:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 14:37:28
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa govorila z dr. morava v bolnico na oddelek pa še taki prazniki...
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 14:42:52
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dober dan! Kako ste kaj? levinja, Tinky, rebeca - vau, kaksne slikice! Prekrasno! za vse bolne otrocicke, sorodnike, ... Naj bo hitro dobro! ksenci in Aljaz, samo, da sta doma! WB! za nove zobke, mini r. d.-je, uspesen krst, sedenje in ostale male carovnije, ki jih izvajajo malcki. H&M racuna zal nimam. Ne morem nic pomagat. Probaj zrihtat brez. A racuna na splosno ni ali ga imajo, pa ti je nerodno rect? Na DM kuponcke nove serije tudi jaz se cakam ...
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 14:45:13
|
|
|
|
metuljcek321
|
Majuska, fletno vprasanje, tole z nadimki. Nasa je zabica.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 14:49:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
Monologi? Hm ... kje pa ste vse? Pri nas Anja drnjoha eno kitico, ati je sel pa po drva za kamin, mami se je pa odlocila za surfanje po RR. Dopoldne smo imeli obiske - prisli sta prijateljici in od ene sinko, star 3,5 let. Tko je blo fajn pocvekat in se malo narezat. Sem pa opazila, da se sploh ne znam vec pogovarjat o drugih temah kot o otrocih. Jao, ej. Clovek res pade v tale baby svet , me je glih klical moj, da gre v Baumax nabavit se nekaj pirotehnike - ene par raket ... bomo jutri zazurirali z druzinico, katerih sin je rojen na isti dan kot Anja - popoldansko praznovanje novega leta pri nas doma ---- komaj ze cakam! Kje boste pa ostale za novo leto?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 15:07:42
|
|
|
|
metuljcek321
|
Sem sla mal slikice zdownloadat s fotkica. Evo tri decembrske fotkice: Nasa family: Uzivacica Anja na igralni podlogi danes zjutraj: Mami, kdaj bom lahko snedla en takle bonbon? Pa, pa till later
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 15:31:04
|
|
|
|
moya
|
punce živjo! po zeloooo zeloo dolgem času se javljam, včasih vas mal preberem ampak enostavno mi ne znese da bi kaj napisala.. pri nas je skozz akcija, ko pa mala zaspi pa hitim kaj naredit.. Upam, da me niste čist pozable medtem ko se nisem javljala sem bila jst 3x bolana od tega 1x mastitis, pri 5 mesecih.., Tija pa 2x.. tko da nam ni blo nič luštno.. Vidim, da že kar uvajate gosto hrano, kaj pa tiste ki na polno dojite? Mi2 se še vedno na polno dojiva, kljub vmesnim odkljanjanjem ampak smo vstrajal pa se je obnesel.. Zaenkrat sem ji 2x zvečer naredila kašico iz riževih pahuljic zmešano z mojim mlekom, ker smo še vedno na mlečni+jajčni dieti. zdaj pa razmišljam da bi začela z korenjčkom pa mogoče z hruško. Blacky - poznam primer ko je mel otročiček alergijo na jabolko, tako da po mojem je krivo jabolko ne korenjček.. Nam je tud pametnega kužka božiček prinesel in je tamala čis nora Ljubljančanke, za kateri termin ste se prijavile za plavanje? Jst jih bom jutr poklicala, upam, da je še kej frej. Evo, še podatke za statistiko našega drobižka (par dni gor/dol): 1 m: 3725, 53 cm 2 m: 4440, 54 cm 4m: 5460, 61 cm 5m: 6080, 62 cm Evo, tako na hitro..papa
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 15:37:04
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Frutka, meni je Ikea predaleč Lahko slikaš sobice in jih prpopaš na rr? A ni Ikea tudi nekje v Italiji, ne vem točno kje samo vem, da smo iz Logatca glede dolžine poti na istem v Austrijo ali Italijo, vem, ker je Mitja enkrat šel v Italijo. Blacky, jaz tudi ne maram rastlinske smetane bljak, sej, če mi nekdo da kakšno sladico s to smetano na obiskih pol nekako poskušam pojesti, ampak jaz je nikoli ne uporabim. Zame to sploh ni prava smetana. auroraa ! metuljcek, lepe fotke
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 30.12.2008 15:37:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa govorila z dr. morava v bolnico na oddelek pa še taki prazniki... Mašina, držta se in hitro se vrnita v Zarjin in očijev objem. Saj bo!! blacky30: prav imaš, rastlinska smetana je kar neki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?