Blacky30
|
Kako smo kaj? Jaz sem vstala ob 7h, da sem moža zbudila za službo, Teja takoj za mano, Nejc pa ob 8h. Zdaj pa jaz pijem kavico, Teja spančka, Nejc pa zajtrkuje. Včeraj sva gledala grozljivko Mirrors. Rovarka, si imela prav, da bi morala zdaj odstranit vsa ogledala po hiši. Me je bilo potem tak strah, da si nisem upala niti zobov oprat pred špeglom, pa roke sem si tud umila kar tak od strani, da se nisem v špegl gledala. Smotka! Sicer pa super film, priporočam. Ksenci, ja, to mi vsi delamo narobe, da se prešvicamo in si na tak način vročino zbijamo. No, saj mogoče pri odraslih ne škodi kaj veliko, čeprav tudi tuširanje z mlačno vodo pomaga, samo pri otroku pa se lahko s tem prešvicanjem povzroči vročinske krče, ki pa so zelo nevarni. Upam, da sta boljša, sicer praviš, da pridno papca, tak da dokazuje, da je pravi korenjak in ne bo več pustil bolezni blizu. Samo, da še zdaj nisi dobila odločbe za otroški dodatek, to pa ni normalno. Jaz sem jo dobila ful hitro po vložitvi vloge. Hitro pokliči, ne šenkaj jim dnarja. Netki, pa je tebi sploh kdo potrdil, da imaš žolčne kamne?? Ker praviš, da se boš komaj zdaj opogumila in šla na UZ? Kaj pa, če je kaj drugega s tabo narobe? Jaz se ne bi upala tak igrat, pa se bojim zdravnikov. Da si ne boš kdaj očitala, da si predolgo čakala. Bejž kar danes. Frutka, žal nimam HM računa. Naši božički so predvsem Leclerc ropali. Flower, če bi jaz imela 62 kg, bi bila ful srečna in ne bi nič več razmišljala o dieti. Majuska, Teja je Tejči, pipika, srčika, babika, miška, žabika, sonček, .....Nejc pa enako, samo v moškem spolu. Metuljcek, ja, pri nas tudi Pametni kuža rula, se mu ful smeji in mu hoče uho pojest. Drugač pa je dobila tako lepo pikapolonico od božička in se začne kar na glas smejat in grulit, ko jo vidi, je res taka luštna pika. Levinja, krasne slikice, dobro si ponazorila cel postopek vajinega hranjenja. Kakšna akcija na RR? Potek GH pri nas: 2x korenček, 3x jabolko, postala pikasta po obrazu, sem prenehala za en teden, ker nisem vedela, od česa, pike izginile, včeraj dobila Hipp kašico za mešanje z vodo breskev-banana, pojedla kot velika in se prvič v življenju ful veselila hrane, ko je videla žličko, se je kar trest začela, čeprav nazadnje ni imela interesa kaj dost pojest. Včeraj pa je pojedla vse, kar sem pripravila, sicer ni bilo veliko, a za začetek krasno! To dobi še danes in jutri, potem pa krompir. Mamo pa enako žličko kot vi in ji je ful všeč! DM Baby Bonus - jaz mislim, da to pošljejo domov ob določeni starosti in bomo zdaj dobile novo porcijo kuponov, ko bodo malčki stari 6m. Tinky, ful lepe slikice stanovanja, mi je res všeč, tak svetlo in toplo.
|