|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
30.12.2008 10:23:29   
netki
tinky.....laptop in gor RR....user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
30.12.2008 10:25:21   
karamela6
No, pa sem že dobila slikco! Super je! Ogromno zgleda! 

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
30.12.2008 10:26:00   
Tinky
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 30.12.2008 10:32:57 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1753
30.12.2008 10:29:49   
Blacky30
user posted image

Kako smo kaj? Jaz sem vstala ob 7h, da sem moža zbudila za službo, Teja takoj za mano, Nejc pa ob 8h. Zdaj pa jaz pijem kavico, Teja spančka, Nejc pa zajtrkuje.

Včeraj sva gledala grozljivko Mirrors. Rovarka, si imela prav, da bi morala zdaj odstranit vsa ogledala po hiši. Me je bilo potem tak strah, da si nisem upala niti zobov oprat pred špeglom, pa roke sem si tud umila kar tak od strani, da se nisem v špegl gledala. Smotka!user posted image  Sicer pa super film, priporočam.user posted image

Ksenci, ja, to mi vsi delamo narobe, da se prešvicamo in si na tak način vročino zbijamo. No, saj mogoče pri odraslih ne škodi kaj veliko, čeprav tudi tuširanje z mlačno vodo pomaga, samo pri otroku pa se lahko s tem prešvicanjem povzroči vročinske krče, ki pa so zelo nevarni. Upam, da sta boljša, sicer praviš, da pridno papca, tak da dokazuje, da je pravi korenjak in ne bo več pustil bolezni blizu.user posted image
Samo, da še zdaj nisi dobila odločbe za otroški dodatek, to pa ni normalno. Jaz sem jo dobila ful hitro po vložitvi vloge. Hitro pokliči, ne šenkaj jim dnarja.user posted image
Tia in Lan, vse najboljše za mini 5. rd!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Netki, pa je tebi sploh kdo potrdil, da imaš žolčne kamne?? Ker praviš, da se boš komaj zdaj opogumila in šla na UZ? Kaj pa, če je kaj drugega s tabo narobe? Jaz se ne bi upala tak igrat, pa se bojim zdravnikov. Da si ne boš kdaj očitala, da si predolgo čakala. Bejž kar danes.user posted image

Frutka, žal nimam HM računa. Naši božički so predvsem Leclerc ropali.user posted image
Flower, če bi jaz imela 62 kg, bi bila ful srečna in ne bi nič več razmišljala o dieti.user posted image

Majuska, Teja je Tejči, pipika, srčika, babika, miška, žabika, sonček, .....Nejc pa enako, samo v moškem spolu.user posted image

Metuljcek, ja, pri nas tudi Pametni kuža rula, se mu ful smeji in mu hoče uho pojest. Drugač pa je dobila tako lepo pikapolonico od božička in se začne kar na glas smejat in grulit, ko jo vidi, je res taka luštna pika.user posted image

Levinja, krasne slikice, dobro si ponazorila cel postopek vajinega hranjenja.user posted image  Kakšna akcija na RR?

Potek GH pri nas: 2x korenček, 3x jabolko, postala pikasta po obrazu, sem prenehala za en teden, ker nisem vedela, od česa, pike izginile, včeraj dobila Hipp kašico za mešanje z vodo breskev-banana, pojedla kot velika in se prvič v življenju ful veselila hrane, ko je videla žličko, se je kar trest začela, čeprav nazadnje ni imela interesa kaj dost pojest. Včeraj pa je pojedla vse, kar sem pripravila, sicer ni bilo veliko, a za začetek krasno! To dobi še danes in jutri, potem pa krompir.
Mamo pa enako žličko kot vi in ji je ful všeč!user posted image

DM Baby Bonus - jaz mislim, da to pošljejo domov ob določeni starosti in bomo zdaj dobile novo porcijo kuponov, ko bodo malčki stari 6m.

Tinky, ful lepe slikice stanovanja, mi je res všeč, tak svetlo in toplo.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
30.12.2008 10:40:22   
Tinky
user posted image

user posted image

user posted image

na tej steni pa pride slika, ki sva jo kupila na Zanzibarju, sam uokvirit jo je treba...jo nosimo že eno leto user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 30.12.2008 10:44:15 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
30.12.2008 10:47:46   
Majuska
Ojla,

mi smo pa danes ful spali ... Aleksander je potegnil kar do 9:15, zjutraj ob 6h je nekaj zagodel v spanju, pa smo ga obrnili na bok in mu dali dudo, no pa je lepo spal naprej. Ne morem verjet, zadnje čase je namreč vstajal pred sedmo, danes pa smo tako lepo spančkali.

Ekola, pozajtrkovala sem, medtem ko bosta fanta še spala, grem jaz do štacune. Mimogrede bom pa še malo v Kik pokukala ... prav drži me ena zapravljalna user posted image

Tinky, ful hude slikce user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
30.12.2008 10:51:39   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Tinky, bi te prosila za sliko kamina od spredaj. Kje sta ga pa kupila in koliko je stal?
Me predvsem zanima, kako daleč od njega imata postavljene ostale stvari in kako fejst žari okrog? Bi lahko imela npr. pol metra stran kakšno omaro recimo? Dej please javi, lahko na zs.
Drugače pa lepa dnevna soba, tko fajn prostorna in svetla! user posted image

Kamin je Wodtke, stane pa cca 4.000 EUR, sva ga dobila za darilo, ker sva izbrala "tega" proizvajalca montažnih hiš.
Omaro lahko komot daš zraven (pol metra stran), ker večinoma oddaja toploto spredeja, kjer je steklo in ob straneh-je steklo. Če vidiš, imam zraven rožo, ki je še vedno živa, kljub kaminu user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
   [Brisano sporočilo]
30.12.2008 10:52:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1758
30.12.2008 10:56:45   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Tinky waaaaaw, ful je lepo. user posted image user posted image  najbolj pa so mi všeč uni magnetki na hladilniku user posted image user posted image jaz bi tud mela, pa ne najdem. kje si kupla????

jih imajo v BC in Sparu - so cenejši

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1759
30.12.2008 10:58:59   
nanka
Tinky, krasno hiško imate, ali nam boš zunanjost tudi kaj pokazala? Mene ful zanima kako imate zunaj.

Blacky, naša je tudi čisto pikasta okoli ust, ji pa dajem jabolko z banano. Pa zaenkrat še nisem prekinila, samo mislim, da so pikice zaradi zunanjega stika s kožo. Ali so Teji zdaj že zginile. Natko samo po hranjenju namažem z Bepanten plusom in je bolše do naslednjega dne ko jo spet hranim. Zdaj je že lepo sprejela sadno kašico in če prekinem se bojim, da bo kar nehala jest, zato ji kar dajem kljub pikicam.

Neposredna povezava do sporočila: 1760
30.12.2008 11:02:28   
Blacky30
Jaz mam tudi te črke iz BC, samo niso magnetki, al pa jaz ne vem. Jaz sem jih nalepila na vrata od otroške sobe.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
30.12.2008 11:02:54   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Tinky, krasno hiško imate, ali nam boš zunanjost tudi kaj pokazala? Mene ful zanima kako imate zunaj.

zunanjost lahko vidiš v mojem albumu, je pa gradbišče....počasi se bomo lotli tudi okolice

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
   [Brisano sporočilo]
30.12.2008 11:03:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1763
30.12.2008 11:04:49   
Blacky30
Nanka, Teja je imela pikice po celem obrazu, razen čelu, po ličkih in okoli ust. Potem pa so po enem tednu izginile, samo v tem času nisem dajala GH. Od včeraj do danes jih še ni dobila. Saj možno je, da je to bilo od tega, ko ji je včasih vroče. Bom zdaj videla.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
30.12.2008 11:06:11   
Tinky
rebeca, ja na slikomatu dam format slike 640x480

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
30.12.2008 11:06:46   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

rovarka, moja bejbi tudi že skoraj dober teden prespi celo noč user posted image

user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1766
30.12.2008 11:07:05   
nanka
Blacky, naša jih ima pa okoli ust in to tako visoko do kjer je s hrano umazana ko je. Na eni strani ima kar manjši flekec in še malo pod učkom.

Tinky sem si ogledala super je.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
30.12.2008 11:16:47   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, Teja je Tejči, pipika, srčika, babika, miška, žabika, sonček, .....Nejc pa enako, samo v moškem spolu.user posted image
pipek in babek?user posted image user posted image user posted image

Tinky, ful lepe slikice stanovanja, mi je res všeč, tak svetlo in toplo.user posted image Se ne bi mogla bolj strinjatuser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
   [Brisano sporočilo]
30.12.2008 11:18:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
30.12.2008 11:22:07   
Tinky
rebeca full full lepo,
vidim pa, da imava enako previjalno mizo user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 30.12.2008 11:23:32 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1770
   [Brisano sporočilo]
30.12.2008 11:32:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1771
   [Brisano sporočilo]
30.12.2008 11:34:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
30.12.2008 11:39:42   
Tinky
rebeca, sej Teova sobica je tudi sestavljena iz več vrst omar, zdej gledava malo okoli, da bi mu kupila sobico, samo kaj, ko je vse taaako drago.
Pol sva razmišljala, da bi jo sama izrisala in naročila material (že izrezane kose) in jo sama sestavila. Najbrž bova tako najceneje prišla skozi.
Bomo vidli...

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1773
   [Brisano sporočilo]
30.12.2008 11:46:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1774
   [Brisano sporočilo]
30.12.2008 11:49:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?