glugluglu
|
Blacky, mi imamo 5.1.09 tretje cepljenje, prvo je bilo pri 3 mesecih, drugo pri 4,5 mesecih in sedaj pri 6 mesecih je tretje cepljenje (brez rotavirusa, ker tu sta pa samo 2) Ksenci, fajn, da ste doma, pa da bo vse ok netki se je težko spraviti k zdravniku, vem, da imaš namen iti in da veš, da moraš, ampak pa kar ne gre, ne?, Vem kako je, ko pa že z otroki letamo po teh zdravnikih, in ko te prime, da bi končno se šel pokazat, te potem spet mine in spet pozabimo nase, potem te pa spet zvije ravno zvečer in si rečeš jutri pa res grem, ampak potem tistega jutri te že bolečina mine, pa sto drugih pomembnih stvari je, itd, zgodba se ponavlja, minejo dnevi, meseci, potem pa rata sranje, ... zato: vzemi si čas in pojdi. pa svojemu dragemu reči, da naj bo bolj priden in naj taščo malo k sebi spravi, ker ti očitno to tudi na žolč vpliva, ampak res, veliko je tudi od vsega tega sekiranja, kreganja,... Za vse prehlajene in z vročino pa . Mene se tudi nekaj loteva, ,me sili na kašelj, pa ta večja dva tudi kašljata.
|