|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
29.12.2008 20:54:52   
Februarka08
Čer še 1xuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
29.12.2008 20:55:19   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čer, user posted image

moje dva sta na uspavanju user posted image , jaz pa spet hop na RR. user posted image

janey - ja ki te hodiš? user posted image

ja tu semuser posted image user posted image ki sta vi2?

non-stop nekje user posted image ---- nori december, komaj čakam, da mine user posted image

jaz ga mam tut že pun k*****

pa tak čudno se počutim, ko smo non stop nekje in nekaj žremo...sem non stop lačna, oz, ne lačna nekaj pač bi jedla in tak mi je blo ko sem bla noseča...upam da je zarad prenajedanja, pa kakorkoli....GROZEN OBČUTEK!!!!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
29.12.2008 20:55:54   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

veš kaj janey...najlažje je začet tako, da si najprej kupiš majhno stanovanje. Ko zlezeš ven iz kreditov pa tega prodaš in kupiš večjega. Vsi delajo tako, ker ne moreš ti iz nič kapitala ustvarit vilo. Začne se vedno z malim, pol pa napreduješ. In tako je res najlažje.

sej vem, sej dobim pomoje neko malo 2 sobno stanovanje v kakem starem bloku, sem prej malo gledala, ampak zdaj je to tak brezveze. ker mogoče bodo pa cene tako padle, da bom lahko za ta denar dobila lepo stanovanje. konec koncev sta moja mami in ati za manj kot lahko jaz dobim kredita kupla stanovanje pred 5 leti in je krasno veliko stanovanje.

Saj verjamem, da je bilo tako. samo se je treba malo na realna tla spustit in se dat na to, koliko si sploh sposoben, pa konec koncev je treba tudi kredit odplačat in še živet zraven. Moraš pomisloit tudi na to, da ni samo odplačevanje kredita. Vmes pride še ogromno drugih nepredvidenih stroškov. Ti crkne avto, zmečeš dnarja za popravila, na koncu ugotoviš, da ga je treba menjat... pa spet rabiš denar.... Ne vem no, daj mal razmislit. Saj niseo vse samo 4 stene. Začni z malim, kot sem ti rekla, pol se bo pa tudi videlo, kako se bo pokazalo stanje....ali bosta zmogla tudi več ali ne, pa kredit že odplačaš, pa službo mogoče bolje plačano dobiš... user posted image

s tem se tudi jaz strinjam, pa sploh te kap rukne, kakšni so stroški v bloku user posted image
Samo za ogrevanje imamo mi ta mesec 120EUR, norci so, ker si nočejo dal merilnikov delat user posted image

ma ja sej vem, itak da nebi šla preko mej, sem tut tak človek da si vse prekalkuliram, sej zato sma tut tu kjer sma, ampak zdaj imama eno plačo več, pa tut oba bi že rada mela mir. nekaj  boma že našla...je tut treba it še na kako drugo banko, ki ima drugačne pogoje,drugačneobresti,......
res pa je da imaš prav...in da bo treba tako začet

čez kak mesec lahko k meni prideš user posted image  user posted image  user posted image

boš koga izselila?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2628
29.12.2008 20:56:51   
mala_pikica
Pozdravljene!

Jaz pa sem tako vesela, ker sem dobila podaljšano porodniško in grem v službo komaj MAJAuser posted image user posted image .

Srečka tudi mi bomo letos verjetno doma, ker je Luka danes dobil vročinouser posted image user posted image  in ga jutri zopet peljem k zdravniku. Pa sem bila nazadnje pri zdrvniku prejšno sredo, res mi je bogi moj Luka, se kar ne more sestaviti. Se pa lahko pohvalim, da gremo pa s prijatelji na po novoletni ples in sicer k Edru.

Blaža tvoj Blaž pa izgleda že res čisto pravi luštni fantek, se mi zdi, da je Luka po izgledu še ful dojenčkast. Imaš krasna februarčka doma, koliko pa je star ta večji?

Janey tako kot so ti že ostale napisale, meni se zdi boljše, da raje kupiš majnše stanovanje in je tvoje, kot pa, da plačuješ najemnino za večje stanovanje.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
29.12.2008 20:57:13   
bamby
janey, banke se glede kreditov kaj dosti ne razlikujejo med seboj. Za isti znesek se ti samo za nekaj malo evrov spremeni, kar ni toliko bistveno. Važno je bolj, koliko je visok tisti znesek, ki ga vzameš od banke. Bolje je, če rabiš manj denarja, pa v čimkrajšem roku, če ga lahko splačaš, ker vtem dvojem je največja poanta!!!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
29.12.2008 20:57:38   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

čer user posted image
hvala za čestitke za zobek user posted image
vidim, da ste danes super družinsko počvekale v SN user posted image user posted image
februarka Zoja pošilja Larisi lupčka za 10 m user posted image user posted image user posted image naša bo v nedeljo že 11 m!!! user posted image user posted image

blaža pridna k potico pečeš user posted image user posted image jaz je še nikoli nisem, pa sploh ne vem zakaj user posted image se vidi, da je ne obožujem user posted image user posted image

listek zdej sem pa za dopoldan že zmenjena user posted image popoldan bo pa verjetno ful norišnica v qlandiji user posted image

janey user posted image user posted image user posted image k Jaka že skoraj hodi. Fajn, da se rad za roko sprehaja, k pomoje bi bilo to Zoji tudi čist všeč user posted image user posted image do stanovanja bosta pa tudi prišla slej ko prej, vsako leto nekaj prinese... prejšnje je obdorilo sadove, letos ste dobili Jakca, kaj veš česa se boste veselili naslednje leto user posted image

blacky uživajta v savni user posted image

prinčipesa spi, mene ste pa tok s hrano zr***, da sem kar lačna ratala in grem po kej dobrega user posted image
a kako na hitro rečemo user posted image user posted image user posted image

ella ni panike, sicer sem bla danes popoldne v city parku, pa no blo take panike. Sva se z mami kamot vsedle na kavo, david pa na malco user posted image user posted image  Tko, da če hočeš in če maš čas se vseen lahko dobimo. Ni pa nujno user posted image  Midva bova zihr kej lutala ker doma ne znava bit popoldne user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
29.12.2008 20:57:53   
srečka nosečka

veš kaj janey...najlažje je začet tako, da si najprej kupiš majhno stanovanje. Ko zlezeš ven iz kreditov pa tega prodaš in kupiš večjega. Vsi delajo tako, ker ne moreš ti iz nič kapitala ustvarit vilo. Začne se vedno z malim, pol pa napreduješ. In tako je res najlažje.

sej vem, sej dobim pomoje neko malo 2 sobno stanovanje v kakem starem bloku, sem prej malo gledala, ampak zdaj je to tak brezveze. ker mogoče bodo pa cene tako padle, da bom lahko za ta denar dobila lepo stanovanje. konec koncev sta moja mami in ati za manj kot lahko jaz dobim kredita kupla stanovanje pred 5 leti in je krasno veliko stanovanje.

Saj verjamem, da je bilo tako. samo se je treba malo na realna tla spustit in se dat na to, koliko si sploh sposoben, pa konec koncev je treba tudi kredit odplačat in še živet zraven. Moraš pomisloit tudi na to, da ni samo odplačevanje kredita. Vmes pride še ogromno drugih nepredvidenih stroškov. Ti crkne avto, zmečeš dnarja za popravila, na koncu ugotoviš, da ga je treba menjat... pa spet rabiš denar.... Ne vem no, daj mal razmislit. Saj niseo vse samo 4 stene. Začni z malim, kot sem ti rekla, pol se bo pa tudi videlo, kako se bo pokazalo stanje....ali bosta zmogla tudi več ali ne, pa kredit že odplačaš, pa službo mogoče bolje plačano dobiš... user posted image

s tem se tudi jaz strinjam, pa sploh te kap rukne, kakšni so stroški v bloku user posted image
Samo za ogrevanje imamo mi ta mesec 120EUR, norci so, ker si nočejo dal merilnikov delat user posted image

ma ja sej vem, itak da nebi šla preko mej, sem tut tak človek da si vse prekalkuliram, sej zato sma tut tu kjer sma, ampak zdaj imama eno plačo več, pa tut oba bi že rada mela mir. nekaj  boma že našla...je tut treba it še na kako drugo banko, ki ima drugačne pogoje,drugačneobresti,......
res pa je da imaš prav...in da bo treba tako začet

čez kak mesec lahko k meni prideš user posted image  user posted image  user posted image

boš koga izselila?user posted image user posted image

to sem mislila user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
29.12.2008 20:57:56   
Februarka08
Vas komaj dohajamuser posted image sva z mojim vneto brala, zdej se je šel pa stuškatuser posted image
Pol je pa itak Titanic na sporedu, smo ga gledal že miljonkatuser posted image in bova šla pomoje kar spat... (no, upam da neuser posted image ) sam glede na to, da sem dons ob 6h vstala sem vsa polomljena... nisem več navajena zgodaj vstajatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
29.12.2008 20:58:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Pozdravljene!

Jaz pa sem tako vesela, ker sem dobila podaljšano porodniško in grem v službo komaj MAJAuser posted image user posted image .

Srečka tudi mi bomo letos verjetno doma, ker je Luka danes dobil vročinouser posted image user posted image  in ga jutri zopet peljem k zdravniku. Pa sem bila nazadnje pri zdrvniku prejšno sredo, res mi je bogi moj Luka, se kar ne more sestaviti. Se pa lahko pohvalim, da gremo pa s prijatelji na po novoletni ples in sicer k Edru.

Blaža tvoj Blaž pa izgleda že res čisto pravi luštni fantek, se mi zdi, da je Luka po izgledu še ful dojenčkast. Imaš krasna februarčka doma, koliko pa je star ta večji?

Janey tako kot so ti že ostale napisale, meni se zdi boljše, da raje kupiš majnše stanovanje in je tvoje, kot pa, da plačuješ najemnino za večje stanovanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za porodniško

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
29.12.2008 20:59:49   
Janey

Pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuhuhu za porodniško in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lukca. pičica ej, da se to ne porihtauser posted image user posted image mogoče bi pa res šla malo se v bolnico za infekcijskega pokazat, pa da nardijo kake dodatne preizkave...no ne vem, ti bolše vešuser posted image sem kar žalostna, ko si mislim kaj prestajatauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2635
29.12.2008 20:59:59   
bamby

Super mala pikica user posted image user posted image user posted image . Saj ni bilo dvoma, da ti ne bi ratalo.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
29.12.2008 21:00:29   
srečka nosečka

Pozdravljene!

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2637
29.12.2008 21:01:07   
Februarka08
Ah, jaz grem kar pod kožo gledatuser posted image

Lepo nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
29.12.2008 21:01:22   
ella79
mala pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ssssssssuuuuuuuppppppppeeeeeeerrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa naj se še Luka 'sestavi', pa ste čist zmagal user posted image

listek bova jutri na vezi, pa se mogoče res zmeniva (mo) user posted image

kje je bajsaaaaaa user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2639
29.12.2008 21:01:33   
srečka nosečka
mala pikica - pri Edru pa bo zelo fajn user posted image , tja smo tudi mi včasih hodili na novoletni ples user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2640
29.12.2008 21:04:05   
Janey

janey, banke se glede kreditov kaj dosti ne razlikujejo med seboj. Za isti znesek se ti samo za nekaj malo evrov spremeni, kar ni toliko bistveno. Važno je bolj, koliko je visok tisti znesek, ki ga vzameš od banke. Bolje je, če rabiš manj denarja, pa v čimkrajšem roku, če ga lahko splačaš, ker vtem dvojem je največja poanta!!!

pa se kar veš. tudi za 10.000 eur, ker ponujajo tako različne obrestne mere. znesek od banke je pa tako lahko visok samo toliko koliko ti ponudijo, al tretino al pa polovico neto čiste plače.
ampak jaz tudi če se postavim na realna tla, ko je pač tak....v neko staro stanovanje kakorkoli je nebi šla, ker je preveč vložka da si ga nardiš lepega, tista malo bolj ali nova, al pa vsaj novejša od tistih starih so pa tako draga da dobiš samo eno sobno....to je pa za nas ki bomo v roku 3 let imeli še enga user posted image definitvno premalo. user posted image ma lej...bomo žeuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
29.12.2008 21:06:32   
dolenjka
Mala pikica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   JUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHU, zdej sem pa vsa žalostna, ko ste nekatere še doma, jaz pa delat user posted image  Eh, sej bo kriza spet hitro mimo, pa bo konec februarja tu in bomo spet prišli malo na sveži zrak user posted image

O Ella, čer user posted image  A si že kaj pojedla user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
29.12.2008 21:06:33   
Janey
SN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj se bom pa poscalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak sem jaz tupa ej...pa zadnjič pri maji tudi, kak sem lahko tak razumela pa kar šla tja do kaskaje....ko da sem malo prizadetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se bom prišla k tebi...na to še računamuser posted image user posted image jaz zdaj sicer nisem tete klicala, sem šla samo informativno pa me je skor kap...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
29.12.2008 21:07:26   
dolenjka
Janey, sva pa skoraj isti tajming ujeli z objavo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
29.12.2008 21:12:16   
ella79
dolenjka zaenkrat se z ananasom sladkam, sam pomoje bo treba še kej bolj konkretnega user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
29.12.2008 21:13:01   
srečka nosečka

SN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj se bom pa poscalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak sem jaz tupa ej...pa zadnjič pri maji tudi, kak sem lahko tak razumela pa kar šla tja do kaskaje....ko da sem malo prizadetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se bom prišla k tebi...na to še računamuser posted image user posted image jaz zdaj sicer nisem tete klicala, sem šla samo informativno pa me je skor kap...

user posted image  user posted image  user posted image

tako te imamo radi user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
29.12.2008 21:13:19   
Janey

user posted image  user posted image  user posted image

tako te imamo radi user posted image

ko moja mamauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2647
29.12.2008 21:14:35   
ella79
a veste, da nas majčice šišajo na en cel del in še mal zravn user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
29.12.2008 21:17:51   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

a veste, da nas majčice šišajo na en cel del in še mal zravn user posted image

A samo na compu visijo???? user posted image user posted image user posted image user posted image  A one pa nimajo nič praznikov s svojo familijo??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
29.12.2008 21:19:13   
bamby
Punce, jaz se grem malo mojemu posvečat.

nočko vsem user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?