srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: bamby veš kaj janey...najlažje je začet tako, da si najprej kupiš majhno stanovanje. Ko zlezeš ven iz kreditov pa tega prodaš in kupiš večjega. Vsi delajo tako, ker ne moreš ti iz nič kapitala ustvarit vilo. Začne se vedno z malim, pol pa napreduješ. In tako je res najlažje. sej vem, sej dobim pomoje neko malo 2 sobno stanovanje v kakem starem bloku, sem prej malo gledala, ampak zdaj je to tak brezveze. ker mogoče bodo pa cene tako padle, da bom lahko za ta denar dobila lepo stanovanje. konec koncev sta moja mami in ati za manj kot lahko jaz dobim kredita kupla stanovanje pred 5 leti in je krasno veliko stanovanje. Saj verjamem, da je bilo tako. samo se je treba malo na realna tla spustit in se dat na to, koliko si sploh sposoben, pa konec koncev je treba tudi kredit odplačat in še živet zraven. Moraš pomisloit tudi na to, da ni samo odplačevanje kredita. Vmes pride še ogromno drugih nepredvidenih stroškov. Ti crkne avto, zmečeš dnarja za popravila, na koncu ugotoviš, da ga je treba menjat... pa spet rabiš denar.... Ne vem no, daj mal razmislit. Saj niseo vse samo 4 stene. Začni z malim, kot sem ti rekla, pol se bo pa tudi videlo, kako se bo pokazalo stanje....ali bosta zmogla tudi več ali ne, pa kredit že odplačaš, pa službo mogoče bolje plačano dobiš... s tem se tudi jaz strinjam, pa sploh te kap rukne, kakšni so stroški v bloku Samo za ogrevanje imamo mi ta mesec 120EUR, norci so, ker si nočejo dal merilnikov delat ma ja sej vem, itak da nebi šla preko mej, sem tut tak človek da si vse prekalkuliram, sej zato sma tut tu kjer sma, ampak zdaj imama eno plačo več, pa tut oba bi že rada mela mir. nekaj boma že našla...je tut treba it še na kako drugo banko, ki ima drugačne pogoje,drugačneobresti,...... res pa je da imaš prav...in da bo treba tako začet čez kak mesec lahko k meni prideš