Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:58:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa Videku drugače dam skoraj vse, kar mi jemo. Danes je jedo juhico in makaronovo meso. S kruhom sma imela enkrat slabo izkušnjo, ko se mi je skoraj zadušil, zato mu mogoče ne upam dat preveč kruha. Je pa zadnjič pri moji mami jedo krompirjev zos (krompirjev golaž) s puranjim mesekom in je jedo kot nor. Zjutraj in zvečer pa mu dam še vedno flaško mlekeca, zvečer dam v flaško eno žlico žitne kašice, da je bolj sitostno. A čokolino ste že dale? Ja. Jaz ji dajem samo zvečer in ponoči po potrebi AM, ostalo je GH.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:58:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally čer o čem teče debata čer o t.i.č.i.h
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:58:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa Videku drugače dam skoraj vse, kar mi jemo. Danes je jedo juhico in makaronovo meso. S kruhom sma imela enkrat slabo izkušnjo, ko se mi je skoraj zadušil, zato mu mogoče ne upam dat preveč kruha. Je pa zadnjič pri moji mami jedo krompirjev zos (krompirjev golaž) s puranjim mesekom in je jedo kot nor. Zjutraj in zvečer pa mu dam še vedno flaško mlekeca, zvečer dam v flaško eno žlico žitne kašice, da je bolj sitostno. A čokolino ste že dale? jaz ga še nisem bom pa v kratkem ker ga imam doma A z AM?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:59:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A čokolino ste že dale? Jz še ne, sem pa dala Lino, pa polnozrnato kašo, pa piškotova kašo, ....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:59:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally čer o čem teče debata čer o t.i.č.i.h mogoče bo kera, ki zdej samo bere, gor priletela
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:01:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Donc sem pa Tiano srečela v Kranju, v Mullerju. Tiana kje si????????? A še skoz zapravljaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:01:29
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz komaj čakam, da boma lahko skupaj jedla čokolino , bo končno eno stvar mama do konca pojedla. Sem mu pa zadnjič kuhala mlečni riž na vodi in proti koncu sem dodala AM in malo sladkorja. Ampak riž mu pač ne gre v rit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:01:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa Videku drugače dam skoraj vse, kar mi jemo. Danes je jedo juhico in makaronovo meso. S kruhom sma imela enkrat slabo izkušnjo, ko se mi je skoraj zadušil, zato mu mogoče ne upam dat preveč kruha. Je pa zadnjič pri moji mami jedo krompirjev zos (krompirjev golaž) s puranjim mesekom in je jedo kot nor. Zjutraj in zvečer pa mu dam še vedno flaško mlekeca, zvečer dam v flaško eno žlico žitne kašice, da je bolj sitostno. A čokolino ste že dale? jaz ga še nisem bom pa v kratkem ker ga imam doma A z AM? Jaz sem ji razredčila kravje mleko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:01:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa Videku drugače dam skoraj vse, kar mi jemo. Danes je jedo juhico in makaronovo meso. S kruhom sma imela enkrat slabo izkušnjo, ko se mi je skoraj zadušil, zato mu mogoče ne upam dat preveč kruha. Je pa zadnjič pri moji mami jedo krompirjev zos (krompirjev golaž) s puranjim mesekom in je jedo kot nor. Zjutraj in zvečer pa mu dam še vedno flaško mlekeca, zvečer dam v flaško eno žlico žitne kašice, da je bolj sitostno. A čokolino ste že dale? jaz ga še nisem bom pa v kratkem ker ga imam doma A z AM? jaz ji keksolino dajem z AM, bom tudi čokolino
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:02:10
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 barbaw, o hudo tole pri vas SS, estrella, hijenca, danes sem jaz Brini poskusila dat mal polnozrnatega kruha - košček začuda sploh ni dala v usta, čeprav vse ostalo daje v usta , potem sem ji skoraj na drobtinice dala, pa je ni zanimalo... kako sploh prvič daš otroku recimo kruh??? Odtrgaš mali košček in ji daš v usta ali pa ji daš skorjo (jaz dam "zgornjo") in jo imaš pod nadzorom, da se ji ne odrtga večji kos. Ali pa ji daš žemljico. Moja lahko zgloda tudi celo žemljico, če je zainteresirana. hm... več al manj edini kruh, ki ga mi imamo doma, je ta, ki ga "jaz" spečem v kruhomatu - polnozrnat - pira, rž bom še poskušala mislite, da lahko že poskusimo z zelenjavnimi namazi na sojini podlagi - malo je soli in rastlinskega olja zraven, ampak niso to mastne zadeve saj verjetno katera pozna mexico, štajerca, zeleni log, panonca, toscano...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:02:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A čokolino ste že dale? Zaenkrat še ne čutim potrebe, da bi mu ga dala. Ima dovolj pester "repertoar" brez tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:02:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally čer o čem teče debata čer o t.i.č.i.h mogoče bo kera, ki zdej samo bere, gor priletela Bi bilo bolj zanimivo, če bi se res o tem pogovarjale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:02:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally čer o čem teče debata čer o t.i.č.i.h mogoče bo kera, ki zdej samo bere, gor priletela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:02:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa Videku drugače dam skoraj vse, kar mi jemo. Danes je jedo juhico in makaronovo meso. S kruhom sma imela enkrat slabo izkušnjo, ko se mi je skoraj zadušil, zato mu mogoče ne upam dat preveč kruha. Je pa zadnjič pri moji mami jedo krompirjev zos (krompirjev golaž) s puranjim mesekom in je jedo kot nor. Zjutraj in zvečer pa mu dam še vedno flaško mlekeca, zvečer dam v flaško eno žlico žitne kašice, da je bolj sitostno. A čokolino ste že dale? jaz ga še nisem bom pa v kratkem ker ga imam doma A z AM? Jaz sem ji razredčila kravje mleko. v kakšnem razmerju pa ga zmešeš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:03:10
|
|
|
|
hijenca
|
Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:03:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally čer o čem teče debata čer o t.i.č.i.h mogoče bo kera, ki zdej samo bere, gor priletela Bi bilo bolj zanimivo, če bi se res o tem pogovarjale. Imaš prav - samo tič-mojstrica manjka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:03:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila O madonca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:03:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa Videku drugače dam skoraj vse, kar mi jemo. Danes je jedo juhico in makaronovo meso. S kruhom sma imela enkrat slabo izkušnjo, ko se mi je skoraj zadušil, zato mu mogoče ne upam dat preveč kruha. Je pa zadnjič pri moji mami jedo krompirjev zos (krompirjev golaž) s puranjim mesekom in je jedo kot nor. Zjutraj in zvečer pa mu dam še vedno flaško mlekeca, zvečer dam v flaško eno žlico žitne kašice, da je bolj sitostno. A čokolino ste že dale? jaz ga še nisem bom pa v kratkem ker ga imam doma A z AM? Jaz sem ji razredčila kravje mleko. v kakšnem razmerju pa ga zmešeš?? Tretjino vode.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:03:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A čokolino ste že dale? Zaenkrat še ne čutim potrebe, da bi mu ga dala. Ima dovolj pester "repertoar" brez tega kakšen "repertoar" pa ima Gregi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:04:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila O madonca o ti si eno prijazno bitje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:04:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila A imaš vročino? Hecam se. pridna mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:04:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer vidim, da ste ravno pri tapravi temi ravno se pogovarjala, kaj je zdej "next level" pri GH pri nas zaenkrat papamo 3x dnevno najprej sadna kašica, čisto gladka potem zelenjavna kašica s kvinojo, rižem... tudi čisto gladko zmiksana potem pa mlečna kašica - to zadnje dni ful rada papa, prav gode zraven in ful usta odpira ampak kaj zdaj naprej nekako bo treba prit do "navadne" hrane... naša velikokrat je isto kot midva (spet poudarjam da to ni cel obrok), tako da pozna že zelo veliko okusov in je tudi bolj všeč kot pa tista packarija, ki je pripravljena posebej za njo mlečne izdelke še čakamo do 8. meseca mi jih jemo od 6.meseca naprej in so skoraj da glavna hrana zadnje tedne vse pa zaenkrat papa brez soli, maščobe.... naša brez soli noče jesti, in tudi meni so stvari brez soli dobesedno ogabnega okusa, tako da solim malo pa tudi olje uporabljam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:05:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally čer o čem teče debata čer o t.i.č.i.h mogoče bo kera, ki zdej samo bere, gor priletela Bi bilo bolj zanimivo, če bi se res o tem pogovarjale. Imaš prav - samo tič-mojstrica manjka uzela jo magla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:06:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A čokolino ste že dale? Zaenkrat še ne čutim potrebe, da bi mu ga dala. Ima dovolj pester "repertoar" brez tega Jaz mu do sedaj dajem kašice od DM-a. Sma že vse sprobala, najraje ima keksolino. Včasih mu še kakšno sadje zraven primešam, da je drugačen okus.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:06:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally čer o čem teče debata čer o t.i.č.i.h mogoče bo kera, ki zdej samo bere, gor priletela Bi bilo bolj zanimivo, če bi se res o tem pogovarjale. Imaš prav - samo tič-mojstrica manjka verjetno je še vedno sama in mulce rihta.
|
Berete knjige o vzgoji?honeyja in upoštevam nasvete (
48%)
ja, a jih ne upoštevam (
5%)
vem, da obstajajo, pa jih ne berem (
33%)
me ne zanimajo (
13%)
Število vseh glasov: 209Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!