|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
29.12.2008 9:21:18   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image  Dobro jutro! user posted image

Evo kavica se že kuha, postrezite si, .... user posted image

Aja, pa spali smo do 6.00 user posted image

user posted image user posted image za Manco!!!! Koliko ti sedaj spi v kosu, če je zadetek na lotu?

Naša je spala do 8h; 11ur v kosuuser posted image Andraž pa do 8.30h, samo je ponoč jokal in sem mogla okoli 3h do njega, da sem ga zmasirala in je zaspal nazajuser posted image Če ta mala da mir, ga ta večji ne Alči je fenomenuser posted image

Ja a veš, da je Andraž bil tud ponoč, pa ga sedaj poglejuser posted image A misliš, da me čaka enaka reprizauser posted image

aaaaaaaaaaaaa upam da ne, potem jo lahko tudi jaz pričakujem user posted image user posted image

Ma mislim, da je redkokateri otrok, da se kdaj pa kadaj ne zbiuja ponoč. Spolh ko so pogosti bolani je itak vedno štalauser posted image . Pol pa ta štala mine, se pa pojavijo strahovi, pa ne vem še kaj me čaka....

to bi bilo preveč lepo da se ne bi zbujali user posted image kaj nas še čaka pa niti ne razmišljamuser posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
29.12.2008 9:27:30   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Špelin@; od katere pa je pol krokodil?

Od S. user posted image

No ima enak okus kot jazuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
29.12.2008 9:28:26   
Estrella*

to bi bilo preveč lepo da se ne bi zbujali user posted image kaj nas še čaka pa niti ne razmišljamuser posted image user posted image user posted image

Imaš prav. Uživaj v sedanjostiuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
29.12.2008 9:40:31   
Naty*
Jutro!

A js pa naj uživam v upanju na boljšo prihodnost??user posted image user posted image user posted image  No pri nas smo še zmer brez zize, čeprav sm pa js na dobri poti do mastitisa user posted image ...

A se lahk pohvalim, kaj zdele delam... PIJEM BELO KAVO ....Z MLEKOM ....ČIST TAPRAVIM KRAVJIM user posted image !!!! Ja derem se user posted image user posted image !

Ej sam js sm res mal čudna, a vete, da mam kr mal moralnega mačka, ko si stiskam mleko in razmišljam, da bi lahk še dojila user posted image . Ko pa tamau začne iskat pa itak... upam, da bo kmal minilo.

Drgač je ponoči ful zoprno.... ja jana... ker nismo navajene, je ful zoprno delat AM sred noči user posted image . Dons je jedel ob dveh pa ob pol šestih. Ga je blo pa ob pol šestih kr težko uspavat brez zize, ampak je ratalo pa sva spala pol do deset do sedmih. Ma sej bouser posted image ...

Estrella tvoja Alja je pa itak fenomen user posted image ! Kako se delajo taki otroci, da tolk spijo?user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 3129
29.12.2008 9:42:17   
špelin@
Zbujanje ponoči: zame je mnogo lažje vstajat za večjega otroka, pri user posted image  je zame najtežje user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
29.12.2008 9:43:13   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

A js pa naj uživam v upanju na boljšo prihodnost??user posted image user posted image user posted image  No pri nas smo še zmer brez zize, čeprav sm pa js na dobri poti do mastitisa user posted image ...  a si si probala malo mleka iztisnt glih toliko da ti pritisk popusti in te ne boli?

A se lahk pohvalim, kaj zdele delam... PIJEM BELO KAVO ....Z MLEKOM ....ČIST TAPRAVIM KRAVJIM user posted image !!!! Ja derem se user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image

Ej sam js sm res mal čudna, a vete, da mam kr mal moralnega mačka, ko si stiskam mleko in razmišljam, da bi lahk še dojila user posted image . Ko pa tamau začne iskat pa itak... upam, da bo kmal minilo.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
29.12.2008 9:47:07   
špelin@

Jutro!

A js pa naj uživam v upanju na boljšo prihodnost??user posted image user posted image user posted image  No pri nas smo še zmer brez zize, čeprav sm pa js na dobri poti do mastitisa user posted image ...

Drgač je ponoči ful zoprno.... ja jana... ker nismo navajene, je ful zoprno delat AM sred noči user posted image . Dons je jedel ob dveh pa ob pol šestih. Ga je blo pa ob pol šestih kr težko uspavat brez zize, ampak je ratalo pa sva spala pol do deset do sedmih. Ma sej bouser posted image ...

Estrella tvoja Alja je pa itak fenomen user posted image ! Kako se delajo taki otroci, da tolk spijo?user posted image user posted image

Naty*, pazi, da res ne pokasiraš mastitisa!!! Vseeno si 2-3x dnevno ene pol deci iztisni, če se ti še vedno dela toliko mleka. Čez nekaj dni boš rabila iztisnit le še par ml, počasi bo prešlo.
Nimaš si pa kaj očitat: sama dobro veš (in tudi vse me), koliko si naredila za svojega malega sončka - že samo, kar se dojenja tiče. Zdaj postaja iz nebogljenčka en lušten fantolin, ki potrebuje drugo hrano, tebe pa na druge načine, ne več toliko preko joške user posted image  Vedi to user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
29.12.2008 9:47:08   
Naty*
Ja tally si parkrat čez dan stisnem pa še ponavadi ponoči enkrat user posted image , glih tolk, da pritisk popusti. Ampak mam skoz čist trde pa boleče user posted image . Upam, da se bo počas uredilo, ker mi danes ponoči že ni blo treba pumpat. Sm zdržala od devetih zvečer pa do osmih zjutri, tko da očitno se počas ureja...upam, ker res ne bi mela še enkrat mastitisa.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
29.12.2008 9:49:39   
Naty*
Naty*, pazi, da res ne pokasiraš mastitisa!!! Vseeno si 2-3x dnevno ene pol deci iztisni, če se ti še vedno dela toliko mleka. Čez nekaj dni boš rabila iztisnit le še par ml, počasi bo prešlo.
Nimaš si pa kaj očitat: sama dobro veš (in tudi vse me), koliko si naredila za svojega malega sončka - že samo, kar se dojenja tiče. Zdaj postaja iz nebogljenčka en lušten fantolin, ki potrebuje drugo hrano, tebe pa na druge načine, ne več toliko preko joške user posted image  Vedi to user posted image

Hvala, ful si lepo povedala user posted image . Sej si skoz dopovedujem, da je dobil vse kar je lahko z mojim mlekom do šestega meseca, tud zdravnica mi je to rekla. Si bom pa še kdaj tale tvoj post prebrala, ko mi bo hudo user posted image . Mastitis pa ja... sm zadnč slišala za eno, ki je mela tolk hudga, da je mogla na operacijo user posted image , tko da kr pazm, da ne bi fasala...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
29.12.2008 9:49:55   
Svojeglava

Jutro!

A js pa naj uživam v upanju na boljšo prihodnost??user posted image user posted image user posted image  No pri nas smo še zmer brez zize, čeprav sm pa js na dobri poti do mastitisa user posted image ...  a si si probala malo mleka iztisnt glih toliko da ti pritisk popusti in te ne boli?

jaz tudi planiram nehat, max še en mesec...
skrbi me samo ponoči... ker je zdaj tako preprosto... se zbudi, jo podojim in zaspi nazaj... kaj pa potem? AM sredi noči?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
29.12.2008 9:51:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava
AM sredi noči?

čE TI ČEZ DAN NORMALNO OZ. DOVOLJ POJE, NI TREBA am. dAŠ VODO, ČAJ ALI SOK. Matr, ta caps lock, ne grem popravljat user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
29.12.2008 9:58:04   
tally

Ja tally si parkrat čez dan stisnem pa še ponavadi ponoči enkrat user posted image , glih tolk, da pritisk popusti. Ampak mam skoz čist trde pa boleče user posted image . Upam, da se bo počas uredilo, ker mi danes ponoči že ni blo treba pumpat. Sm zdržala od devetih zvečer pa do osmih zjutri, tko da očitno se počas ureja...upam, ker res ne bi mela še enkrat mastitisa.

Ja veš da se bo uredilo. Pri meni je bilo dokaj enostavno samo jaz sem imela manj mleka kot ti, vem da sem si dva dni mogla mal iztisnt in je bilo potem v redu. Telo rabi šač nekaj dni da dijame da ni več tak epotrebe po proizvajanju mlekeca. Držim pesti da bo bilo vse v najlepšem redu

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
29.12.2008 9:59:14   
Estrella*

Zbujanje ponoči: zame je mnogo lažje vstajat za večjega otroka, pri user posted image  je zame najtežje user posted image

To pa itak.

Naty: ko se navadiš štimat flašo je v bistvu vseeno. Pokonc si tako al pa tako. Pri teb je pa itak bila večino časa akcija, tako da slabše skoraj ne more bit. Je pa res to obdobje prehoda, ko se ti zdi, da nisi nič naredil al pa še poslabšal situacijo. Samo tud v ta nov ritem se bosta vpelala in boš vidla, da bo bolje, ko boš za nazaj pogledala in si rekla: ja kaj sem tako dolgo časa čakala in odlašalauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
29.12.2008 10:01:33   
Estrella*

Jutro!

jaz tudi planiram nehat, max še en mesec...
skrbi me samo ponoči... ker je zdaj tako preprosto... se zbudi, jo podojim in zaspi nazaj... kaj pa potem? AM sredi noči?

Upaš nato, da se ne bo zbujala ali pa jo boš dala dudo, čaj, vodo , v najslabšem pa AM

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
29.12.2008 10:04:42   
Estrella*

Mogoče ne bi bilo slabo v tvojem primeru po tabletke al pa po pikico. Daj poklič svojo zdravnico, al pa Čukovo

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 29.12.2008 10:05:01 >

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
29.12.2008 10:08:10   
špelin@

Mogoče ne bi bilo slabo v tvojem primeru po tabletke al pa po pikico. Daj poklič svojo zdravnico, al pa Čukovo

Vidiš, na to se niti spomnila nisem, odlična ideja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3141
29.12.2008 10:14:15   
jana81
oj čveke

najprej prosim za opravičene ure brez rr-ja, ker sem čist padla v eno igrco in ne morem brez nje..user posted image

naty jst sem na istem... mi je hudo ker sem nehala dojit, po drugi strani pa vsaj spi ponoči, v primerjavi s prej, se zdej zbudi 1-2x. Me pa bolijo kot hudič.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 29.12.2008 10:15:04 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
29.12.2008 10:25:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

oj čveke

najprej prosim za opravičene ure brez rr-ja, ker sem čist padla v eno igrco in ne morem brez nje..user posted image
Kaj te je pa tako potegnilo vase? user posted image

naty jst sem na istem... mi je hudo ker sem nehala dojit, po drugi strani pa vsaj spi ponoči, v primerjavi s prej, se zdej zbudi 1-2x. Me pa bolijo kot hudič.
Tudi zate velja isto, kot sem napisala Naty* - nima ti biti kaj hudo!!! Nejc je že pravi dedec, več ne potrebuje mamine joške, ampak mamino energijo za igro, objeme za crkljanje,...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
29.12.2008 10:28:12   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Aja še to: naša se je včeraj prvič obrnila s trebuha na hrbet user posted image
Bolje pozno kot nikoli user posted image

user posted image user posted image user posted image Moj Vid se more naučit še sedet, plazit,.... po noče. Bo že. Enkrat.user posted image

Tvoj Vid čaka na to, kdj bo lahko hodil. Očitno ga ne zanimajo druge medfazeuser posted image

user posted image Jst tud tko mislm, da bo prej shodu k pa vse drugo.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 3144
29.12.2008 10:28:14   
Srčekgirll

Dobro jutro user posted image

Svojeglava, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bogo Živo in user posted image  zate.

Srčekgirll, kako ste se imeli? Pozdravita se user posted image user posted image user posted image

Mi smo precej dobro spali, se je Gregi spet malo izkazal user posted image  Do treh je bil skoraj mir, potem pa je moral k nama in je tudi hitro zaspal in zelo malo težil vsake pol ure user posted image

Ma imeli smo se super, sam Vid po noč ni kej preveč spal, je večinoma jokal, pol pa smo se mal nosil,....pa mal spal pa spet auf,... Drgač je pa ZELO užival v vodi, kr ni hotu it vn.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
29.12.2008 10:40:25   
Srčekgirll
No, v albumu so friški slikce, tu pa ste dve iz albuma ( sta 2 nova albuma):

user posted image
user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
29.12.2008 10:42:58   
Čmrlika
Dober dan!

Me je kdo pogrešal? user posted image  Punce jaz total nimam časa v teh dneh...skoz smo se potepali, papali, pili ,
sprejemali obiske se lušno meli user posted image
Upam, da ste tudi ve preživele lepe božične praznike ...user posted image

Najin ati vztraja na bolniški, Taja zobka še kr nima zunaj, muči jo pa še skoz, kak dan manj kak bolj, tri dni spimo kot ubiti, poem speet dve noči po delih user posted image , ma bo že minlo, bo drugo leto boljše user posted image  user posted image  user posted image

Nič, toliko, vas pogrešam ampak enostavno ne gre skoz, bom po no vem leto ,al pa tam enkrat sredi januarja  začela bolj pridna bit...user posted image
Zdaj so še itak prazniki, ko se bo še dogajalo, potem gremo 2 januarja....Špelin@ kaj misliš kam? in potem še lubi  ma rojstni dan...f, bo še napeto. user posted image  

ajde lepo bodite, pridem pogledat, ko bo kaka lukna fraj

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
29.12.2008 11:05:14   
Naty*
Kolk sm jezna, ta hudičev IEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je vrgu ven in zbrisal cel post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

AM sredi noči?

čE TI ČEZ DAN NORMALNO OZ. DOVOLJ POJE, NI TREBA am. dAŠ VODO, ČAJ ALI SOK. Matr, ta caps lock, ne grem popravljat user posted image

Ja moj se enkrat al pa dvakrat ponoč ne zadovolji z ničemer drugim kokr AM, drgač pa drži, da včasih rešiš situacijo s čajem al pa sam dudo.

Estrella ja pri nas je blo dobr dokler sm se diete 100% držala, zarad enga kiksa, je bla pa akcija tud na 15 minut, tko da slabš res ne more bit user posted image . Glede pikice sm pa že razmišljala, da bi šla ja... če se ne bo uredil do srede, pol šibam tja.

tally hvala user posted image

jana sej bova pregurale ane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

OMG sej nimam miru, vmes enkrat sm mogla letet tja, ker se je ob omari na noge postavil, zdej mi je pa raztur z riževim vafljem naredu tam po tlehuser posted image ... tko, šibam spucat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
29.12.2008 11:35:01   
kasso
Naty, upam, da vama bo uspelo brez problema odstavljanje. Meni je zdaj veliko težje. Noče ne dude, prsi ne sme.. AM spije na hitro, potem velikokrat še bruha, ko zakašlja, veliko več spije kot pa, ko sem dojila, tako da jo moram 1x previt, če ne vse prepušča.
Mi je kar malo žal, da sem prenehala z nočnim dojenjem. Ko se je zbudila, se jo dala k sebi, se je malo pocrkljala in smo spale naprej. Zdaj pa najprej mleko naštimat, dat po flaški, podirat kupčka (prej ga nismo nikoli) in upat, da ne bo bruhala.......spet traja, da zaspim...user posted image
Glede tvojih prsi, pa najbrž bi bile tabletke res najbolj primerne...vsekakor je to bolje kot pa, da fašeš mastitis.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
29.12.2008 11:40:57   
Naty*
ojoj kasso vama se je pa res na slabš obrnlo brez dojenja user posted image . Sej te čist štekam, verjetno bi blo pri nama isto, če ne bi mel mali alergij. Je ful luštno, ko ga podojiš pa zaspita, brez kompliciranja... Upam, da se bo Varja navadila vsaj na dudo a si probala dat kapljico proti krčem gor? Pri nas včasih to ful pali, če vse drugo odpove. Kdaj boš kej v logatcu?

Eno vprašanje za vse, ki mate izkušnje z zobki... naš drugi zobek je ful dolgo ven rinil. In zdej počasi raste, sem pa opazila, da je na sprednji strani med zobkom in dlesnijo rdeča pikica, kot bi košček mesa gledal iz dlesni... Mali je pa ful jokav zadnje dva dni in bi se kr crkljal, verjetno ga to boli. Kaj naj naredim?

< Sporočilo je popravil Naty* -- 29.12.2008 11:41:15 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

maxi cosi tobi vs. romer king
sirenetta

test avtosedežev by uporabnice RR :)

zelo zadovoljna z romer king (29%)

nezadovoljna z romer king (0%)

zelo zadovoljna z maxi cosi tobi (19%)

nezadovoljna z maxi cosi tobi (1%)

imam en drug avtosedež in sem zadovoljna (46%)

imam en drug avtosedež in sem nezadovoljna (5%)

Število vseh glasov: 405

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!