Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:21:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo kavica se že kuha, postrezite si, .... Aja, pa spali smo do 6.00 za Manco!!!! Koliko ti sedaj spi v kosu, če je zadetek na lotu? Naša je spala do 8h; 11ur v kosu Andraž pa do 8.30h, samo je ponoč jokal in sem mogla okoli 3h do njega, da sem ga zmasirala in je zaspal nazaj Če ta mala da mir, ga ta večji ne Alči je fenomen Ja a veš, da je Andraž bil tud ponoč, pa ga sedaj poglej A misliš, da me čaka enaka repriza aaaaaaaaaaaaa upam da ne, potem jo lahko tudi jaz pričakujem Ma mislim, da je redkokateri otrok, da se kdaj pa kadaj ne zbiuja ponoč. Spolh ko so pogosti bolani je itak vedno štala . Pol pa ta štala mine, se pa pojavijo strahovi, pa ne vem še kaj me čaka.... to bi bilo preveč lepo da se ne bi zbujali kaj nas še čaka pa niti ne razmišljam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:27:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@; od katere pa je pol krokodil? Od S. No ima enak okus kot jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:28:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally to bi bilo preveč lepo da se ne bi zbujali kaj nas še čaka pa niti ne razmišljam Imaš prav. Uživaj v sedanjosti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:40:31
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally to bi bilo preveč lepo da se ne bi zbujali kaj nas še čaka pa niti ne razmišljam Imaš prav. Uživaj v sedanjosti A js pa naj uživam v upanju na boljšo prihodnost?? No pri nas smo še zmer brez zize, čeprav sm pa js na dobri poti do mastitisa ... A se lahk pohvalim, kaj zdele delam... PIJEM BELO KAVO ....Z MLEKOM ....ČIST TAPRAVIM KRAVJIM !!!! Ja derem se ! Ej sam js sm res mal čudna, a vete, da mam kr mal moralnega mačka, ko si stiskam mleko in razmišljam, da bi lahk še dojila . Ko pa tamau začne iskat pa itak... upam, da bo kmal minilo. Drgač je ponoči ful zoprno.... ja jana... ker nismo navajene, je ful zoprno delat AM sred noči . Dons je jedel ob dveh pa ob pol šestih. Ga je blo pa ob pol šestih kr težko uspavat brez zize, ampak je ratalo pa sva spala pol do deset do sedmih. Ma sej bo ... Estrella tvoja Alja je pa itak fenomen ! Kako se delajo taki otroci, da tolk spijo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:42:17
|
|
|
|
špelin@
|
Zbujanje ponoči: zame je mnogo lažje vstajat za večjega otroka, pri je zame najtežje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:43:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally to bi bilo preveč lepo da se ne bi zbujali kaj nas še čaka pa niti ne razmišljam Imaš prav. Uživaj v sedanjosti A js pa naj uživam v upanju na boljšo prihodnost?? No pri nas smo še zmer brez zize, čeprav sm pa js na dobri poti do mastitisa ... a si si probala malo mleka iztisnt glih toliko da ti pritisk popusti in te ne boli? A se lahk pohvalim, kaj zdele delam... PIJEM BELO KAVO ....Z MLEKOM ....ČIST TAPRAVIM KRAVJIM !!!! Ja derem se ! Ej sam js sm res mal čudna, a vete, da mam kr mal moralnega mačka, ko si stiskam mleko in razmišljam, da bi lahk še dojila . Ko pa tamau začne iskat pa itak... upam, da bo kmal minilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:47:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally to bi bilo preveč lepo da se ne bi zbujali kaj nas še čaka pa niti ne razmišljam Imaš prav. Uživaj v sedanjosti A js pa naj uživam v upanju na boljšo prihodnost?? No pri nas smo še zmer brez zize, čeprav sm pa js na dobri poti do mastitisa ... A se lahk pohvalim, kaj zdele delam... PIJEM BELO KAVO ....Z MLEKOM ....ČIST TAPRAVIM KRAVJIM !!!! Ja derem se ! Ej sam js sm res mal čudna, a vete, da mam kr mal moralnega mačka, ko si stiskam mleko in razmišljam, da bi lahk še dojila . Ko pa tamau začne iskat pa itak... upam, da bo kmal minilo. Drgač je ponoči ful zoprno.... ja jana... ker nismo navajene, je ful zoprno delat AM sred noči . Dons je jedel ob dveh pa ob pol šestih. Ga je blo pa ob pol šestih kr težko uspavat brez zize, ampak je ratalo pa sva spala pol do deset do sedmih. Ma sej bo ... Estrella tvoja Alja je pa itak fenomen ! Kako se delajo taki otroci, da tolk spijo? Naty*, pazi, da res ne pokasiraš mastitisa!!! Vseeno si 2-3x dnevno ene pol deci iztisni, če se ti še vedno dela toliko mleka. Čez nekaj dni boš rabila iztisnit le še par ml, počasi bo prešlo. Nimaš si pa kaj očitat: sama dobro veš (in tudi vse me), koliko si naredila za svojega malega sončka - že samo, kar se dojenja tiče. Zdaj postaja iz nebogljenčka en lušten fantolin, ki potrebuje drugo hrano, tebe pa na druge načine, ne več toliko preko joške Vedi to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:47:08
|
|
|
|
Naty*
|
Ja tally si parkrat čez dan stisnem pa še ponavadi ponoči enkrat , glih tolk, da pritisk popusti. Ampak mam skoz čist trde pa boleče . Upam, da se bo počas uredilo, ker mi danes ponoči že ni blo treba pumpat. Sm zdržala od devetih zvečer pa do osmih zjutri, tko da očitno se počas ureja...upam, ker res ne bi mela še enkrat mastitisa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:49:39
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, pazi, da res ne pokasiraš mastitisa!!! Vseeno si 2-3x dnevno ene pol deci iztisni, če se ti še vedno dela toliko mleka. Čez nekaj dni boš rabila iztisnit le še par ml, počasi bo prešlo. Nimaš si pa kaj očitat: sama dobro veš (in tudi vse me), koliko si naredila za svojega malega sončka - že samo, kar se dojenja tiče. Zdaj postaja iz nebogljenčka en lušten fantolin, ki potrebuje drugo hrano, tebe pa na druge načine, ne več toliko preko joške Vedi to Hvala, ful si lepo povedala . Sej si skoz dopovedujem, da je dobil vse kar je lahko z mojim mlekom do šestega meseca, tud zdravnica mi je to rekla. Si bom pa še kdaj tale tvoj post prebrala, ko mi bo hudo . Mastitis pa ja... sm zadnč slišala za eno, ki je mela tolk hudga, da je mogla na operacijo , tko da kr pazm, da ne bi fasala...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:49:55
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally to bi bilo preveč lepo da se ne bi zbujali kaj nas še čaka pa niti ne razmišljam Imaš prav. Uživaj v sedanjosti A js pa naj uživam v upanju na boljšo prihodnost?? No pri nas smo še zmer brez zize, čeprav sm pa js na dobri poti do mastitisa ... a si si probala malo mleka iztisnt glih toliko da ti pritisk popusti in te ne boli? A se lahk pohvalim, kaj zdele delam... PIJEM BELO KAVO ....Z MLEKOM ....ČIST TAPRAVIM KRAVJIM !!!! Ja derem se ! Ej sam js sm res mal čudna, a vete, da mam kr mal moralnega mačka, ko si stiskam mleko in razmišljam, da bi lahk še dojila . Ko pa tamau začne iskat pa itak... upam, da bo kmal minilo. jaz tudi planiram nehat, max še en mesec... skrbi me samo ponoči... ker je zdaj tako preprosto... se zbudi, jo podojim in zaspi nazaj... kaj pa potem? AM sredi noči?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:51:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava AM sredi noči? čE TI ČEZ DAN NORMALNO OZ. DOVOLJ POJE, NI TREBA am. dAŠ VODO, ČAJ ALI SOK. Matr, ta caps lock, ne grem popravljat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:58:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ja tally si parkrat čez dan stisnem pa še ponavadi ponoči enkrat , glih tolk, da pritisk popusti. Ampak mam skoz čist trde pa boleče . Upam, da se bo počas uredilo, ker mi danes ponoči že ni blo treba pumpat. Sm zdržala od devetih zvečer pa do osmih zjutri, tko da očitno se počas ureja...upam, ker res ne bi mela še enkrat mastitisa. Ja veš da se bo uredilo. Pri meni je bilo dokaj enostavno samo jaz sem imela manj mleka kot ti, vem da sem si dva dni mogla mal iztisnt in je bilo potem v redu. Telo rabi šač nekaj dni da dijame da ni več tak epotrebe po proizvajanju mlekeca. Držim pesti da bo bilo vse v najlepšem redu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:59:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zbujanje ponoči: zame je mnogo lažje vstajat za večjega otroka, pri je zame najtežje To pa itak. Naty: ko se navadiš štimat flašo je v bistvu vseeno. Pokonc si tako al pa tako. Pri teb je pa itak bila večino časa akcija, tako da slabše skoraj ne more bit. Je pa res to obdobje prehoda, ko se ti zdi, da nisi nič naredil al pa še poslabšal situacijo. Samo tud v ta nov ritem se bosta vpelala in boš vidla, da bo bolje, ko boš za nazaj pogledala in si rekla: ja kaj sem tako dolgo časa čakala in odlašala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 10:01:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally to bi bilo preveč lepo da se ne bi zbujali kaj nas še čaka pa niti ne razmišljam Imaš prav. Uživaj v sedanjosti A js pa naj uživam v upanju na boljšo prihodnost?? No pri nas smo še zmer brez zize, čeprav sm pa js na dobri poti do mastitisa ... a si si probala malo mleka iztisnt glih toliko da ti pritisk popusti in te ne boli? A se lahk pohvalim, kaj zdele delam... PIJEM BELO KAVO ....Z MLEKOM ....ČIST TAPRAVIM KRAVJIM !!!! Ja derem se ! Ej sam js sm res mal čudna, a vete, da mam kr mal moralnega mačka, ko si stiskam mleko in razmišljam, da bi lahk še dojila . Ko pa tamau začne iskat pa itak... upam, da bo kmal minilo. jaz tudi planiram nehat, max še en mesec... skrbi me samo ponoči... ker je zdaj tako preprosto... se zbudi, jo podojim in zaspi nazaj... kaj pa potem? AM sredi noči? Upaš nato, da se ne bo zbujala ali pa jo boš dala dudo, čaj, vodo , v najslabšem pa AM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 10:04:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ja tally si parkrat čez dan stisnem pa še ponavadi ponoči enkrat , glih tolk, da pritisk popusti. Ampak mam skoz čist trde pa boleče . Upam, da se bo počas uredilo, ker mi danes ponoči že ni blo treba pumpat. Sm zdržala od devetih zvečer pa do osmih zjutri, tko da očitno se počas ureja...upam, ker res ne bi mela še enkrat mastitisa. Mogoče ne bi bilo slabo v tvojem primeru po tabletke al pa po pikico. Daj poklič svojo zdravnico, al pa Čukovo
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 29.12.2008 10:05:01 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 10:08:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ja tally si parkrat čez dan stisnem pa še ponavadi ponoči enkrat , glih tolk, da pritisk popusti. Ampak mam skoz čist trde pa boleče . Upam, da se bo počas uredilo, ker mi danes ponoči že ni blo treba pumpat. Sm zdržala od devetih zvečer pa do osmih zjutri, tko da očitno se počas ureja...upam, ker res ne bi mela še enkrat mastitisa. Mogoče ne bi bilo slabo v tvojem primeru po tabletke al pa po pikico. Daj poklič svojo zdravnico, al pa Čukovo Vidiš, na to se niti spomnila nisem, odlična ideja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 10:14:15
|
|
|
|
jana81
|
oj čveke najprej prosim za opravičene ure brez rr-ja, ker sem čist padla v eno igrco in ne morem brez nje.. naty jst sem na istem... mi je hudo ker sem nehala dojit, po drugi strani pa vsaj spi ponoči, v primerjavi s prej, se zdej zbudi 1-2x. Me pa bolijo kot hudič.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 29.12.2008 10:15:04 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 10:25:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 oj čveke najprej prosim za opravičene ure brez rr-ja, ker sem čist padla v eno igrco in ne morem brez nje.. Kaj te je pa tako potegnilo vase? naty jst sem na istem... mi je hudo ker sem nehala dojit, po drugi strani pa vsaj spi ponoči, v primerjavi s prej, se zdej zbudi 1-2x. Me pa bolijo kot hudič. Tudi zate velja isto, kot sem napisala Naty* - nima ti biti kaj hudo!!! Nejc je že pravi dedec, več ne potrebuje mamine joške, ampak mamino energijo za igro, objeme za crkljanje,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 10:28:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Aja še to: naša se je včeraj prvič obrnila s trebuha na hrbet Bolje pozno kot nikoli Moj Vid se more naučit še sedet, plazit,.... po noče. Bo že. Enkrat. Tvoj Vid čaka na to, kdj bo lahko hodil. Očitno ga ne zanimajo druge medfaze Jst tud tko mislm, da bo prej shodu k pa vse drugo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 10:28:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Svojeglava, za bogo Živo in zate. Srčekgirll, kako ste se imeli? Pozdravita se Mi smo precej dobro spali, se je Gregi spet malo izkazal Do treh je bil skoraj mir, potem pa je moral k nama in je tudi hitro zaspal in zelo malo težil vsake pol ure Ma imeli smo se super, sam Vid po noč ni kej preveč spal, je večinoma jokal, pol pa smo se mal nosil,....pa mal spal pa spet auf,... Drgač je pa ZELO užival v vodi, kr ni hotu it vn.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 10:40:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
No, v albumu so friški slikce, tu pa ste dve iz albuma ( sta 2 nova albuma):
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 10:42:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dober dan! Me je kdo pogrešal? Punce jaz total nimam časa v teh dneh...skoz smo se potepali, papali, pili , sprejemali obiske se lušno meli Upam, da ste tudi ve preživele lepe božične praznike ... Najin ati vztraja na bolniški, Taja zobka še kr nima zunaj, muči jo pa še skoz, kak dan manj kak bolj, tri dni spimo kot ubiti, poem speet dve noči po delih , ma bo že minlo, bo drugo leto boljše Nič, toliko, vas pogrešam ampak enostavno ne gre skoz, bom po no vem leto ,al pa tam enkrat sredi januarja začela bolj pridna bit... Zdaj so še itak prazniki, ko se bo še dogajalo, potem gremo 2 januarja....Špelin@ kaj misliš kam? in potem še lubi ma rojstni dan...f, bo še napeto. ajde lepo bodite, pridem pogledat, ko bo kaka lukna fraj
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 11:05:14
|
|
|
|
Naty*
|
Kolk sm jezna, ta hudičev IE me je vrgu ven in zbrisal cel post ... IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava AM sredi noči? čE TI ČEZ DAN NORMALNO OZ. DOVOLJ POJE, NI TREBA am. dAŠ VODO, ČAJ ALI SOK. Matr, ta caps lock, ne grem popravljat Ja moj se enkrat al pa dvakrat ponoč ne zadovolji z ničemer drugim kokr AM, drgač pa drži, da včasih rešiš situacijo s čajem al pa sam dudo. Estrella ja pri nas je blo dobr dokler sm se diete 100% držala, zarad enga kiksa, je bla pa akcija tud na 15 minut, tko da slabš res ne more bit . Glede pikice sm pa že razmišljala, da bi šla ja... če se ne bo uredil do srede, pol šibam tja. tally hvala jana sej bova pregurale ane ... OMG sej nimam miru, vmes enkrat sm mogla letet tja, ker se je ob omari na noge postavil, zdej mi je pa raztur z riževim vafljem naredu tam po tleh ... tko, šibam spucat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 11:35:01
|
|
|
|
kasso
|
Naty, upam, da vama bo uspelo brez problema odstavljanje. Meni je zdaj veliko težje. Noče ne dude, prsi ne sme.. AM spije na hitro, potem velikokrat še bruha, ko zakašlja, veliko več spije kot pa, ko sem dojila, tako da jo moram 1x previt, če ne vse prepušča. Mi je kar malo žal, da sem prenehala z nočnim dojenjem. Ko se je zbudila, se jo dala k sebi, se je malo pocrkljala in smo spale naprej. Zdaj pa najprej mleko naštimat, dat po flaški, podirat kupčka (prej ga nismo nikoli) in upat, da ne bo bruhala.......spet traja, da zaspim... Glede tvojih prsi, pa najbrž bi bile tabletke res najbolj primerne...vsekakor je to bolje kot pa, da fašeš mastitis.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 11:40:57
|
|
|
|
Naty*
|
ojoj kasso vama se je pa res na slabš obrnlo brez dojenja . Sej te čist štekam, verjetno bi blo pri nama isto, če ne bi mel mali alergij. Je ful luštno, ko ga podojiš pa zaspita, brez kompliciranja... Upam, da se bo Varja navadila vsaj na dudo a si probala dat kapljico proti krčem gor? Pri nas včasih to ful pali, če vse drugo odpove. Kdaj boš kej v logatcu? Eno vprašanje za vse, ki mate izkušnje z zobki... naš drugi zobek je ful dolgo ven rinil. In zdej počasi raste, sem pa opazila, da je na sprednji strani med zobkom in dlesnijo rdeča pikica, kot bi košček mesa gledal iz dlesni... Mali je pa ful jokav zadnje dva dni in bi se kr crkljal, verjetno ga to boli. Kaj naj naredim?
< Sporočilo je popravil Naty* -- 29.12.2008 11:41:15 >
|
maxi cosi tobi vs. romer kingsirenettatest avtosedežev by uporabnice RR :)zelo zadovoljna z romer king (
29%)
nezadovoljna z romer king (
0%)
zelo zadovoljna z maxi cosi tobi (
19%)
nezadovoljna z maxi cosi tobi (
1%)
imam en drug avtosedež in sem zadovoljna (
46%)
imam en drug avtosedež in sem nezadovoljna (
5%)
Število vseh glasov: 405Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!