|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
29.12.2008 8:50:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro vsem skupaj. Kofi za vse, itak.user posted image
Mi2 z Vidkom sva nahodna in tečna. Vidku pa še zobki rastejo, verjetno bosta najprej dve enki ena za drugo glih zdej, pol pa se že dvojke zgoraj kažejo, tko de pričakujemo 4 zobke na hmal. O joj! Bo že.
Nč, lepo se mejte pa se še kej javm, pa slikce gor naložim iz toplic, k bom lahko spet do računalnika pršla.user posted image

jao, pa vi ste vsi tako brzinski! Kar 4 naenkrat. Upam, da jih naša ne bo imela 8 na enkrat, ker se sedaj sumljivo špara, kljub temu, da od nje teče v potokih že lep časuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
29.12.2008 8:50:30   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Aja še to: naša se je včeraj prvič obrnila s trebuha na hrbet user posted image
Bolje pozno kot nikoli user posted image

user posted image user posted image user posted image Moj Vid se more naučit še sedet, plazit,.... po noče. Bo že. Enkrat.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
29.12.2008 8:52:02   
Estrella*
Tana, kaj pa najina roba? A bova tolk časa čakale, da mi bo ta velik kaj razklompaluser posted image user posted image user posted image Dajva se zmenit enkrat za špo novem letu

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
29.12.2008 8:52:58   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image Moj Vid se more naučit še sedet, plazit,.... po noče. Bo že. Enkrat.user posted image

Tvoj Vid čaka na to, kdj bo lahko hodil. Očitno ga ne zanimajo druge medfazeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3104
29.12.2008 9:08:48   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image  Dobro jutro! user posted image

Evo kavica se že kuha, postrezite si, .... user posted image   hvala

Aja, pa spali smo do 6.00 user posted image   mi pa do 7.00user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
29.12.2008 9:09:29   
tally

dobro jutro!

še od mene en glas: upam, da ste ok, mi preživljamo norice! živo je res zdelal, ima ful noric, nekaj celo zelo gnojnih... no zdej se že sušijo, smo že preživel ta hujše!

bom dala eno slikco moje bogice gor, boste vidle... če jih nima ene 100 samo po glavi...

odpovedali smo novo leto v kranjski gori, tko da sem še zmeri zelo žalostna in zoprna... moj je šel kar v službo dons... me ima že dost...

lpsvojeglava

bogica mala user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3106
29.12.2008 9:09:45   
kasso
Dobro jutro!

Vidim, da ste bile pridne zvečer s pisanjem. Ne vem, če mi bo uspelo prečekirat, ker imam danes prenatrpan urnik. Varja in Petja sta pri tašči, jaz pa moram par strvari poštimat.
Spali smo zelo slabo, ker sem skoraj celo noč pela Varji pesmice, da se je umirila...ta zobek ji kar nagaja. Zvečer je dobila še vročino.

Se oglasim še kaj kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 3107
29.12.2008 9:10:01   
tally

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3108
29.12.2008 9:10:58   
tally

Jutro vsem skupaj. Kofi za vse, itak.user posted image
Mi2 z Vidkom sva nahodna in tečna. Vidku pa še zobki rastejo, verjetno bosta najprej dve enki ena za drugo glih zdej, pol pa se že dvojke zgoraj kažejo, tko de pričakujemo 4 zobke na hmal. O joj! Bo že.
Nč, lepo se mejte pa se še kej javm, pa slikce gor naložim iz toplic, k bom lahko spet do računalnika pršla.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Vidkom

Neposredna povezava do sporočila: 3109
29.12.2008 9:11:32   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Svojeglava, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bogo Živo in user posted image  zate.

Srčekgirll, kako ste se imeli? Pozdravita se user posted image user posted image user posted image

Mi smo precej dobro spali, se je Gregi spet malo izkazal user posted image  Do treh je bil skoraj mir, potem pa je moral k nama in je tudi hitro zaspal in zelo malo težil vsake pol ure user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3110
29.12.2008 9:12:07   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Evo kavica se že kuha, postrezite si, .... user posted image

Aja, pa spali smo do 6.00 user posted image

user posted image user posted image za Manco!!!! Koliko ti sedaj spi v kosu, če je zadetek na lotu?

Naša je spala do 8h; 11ur v kosuuser posted image Andraž pa do 8.30h, samo je ponoč jokal in sem mogla okoli 3h do njega, da sem ga zmasirala in je zaspal nazajuser posted image Če ta mala da mir, ga ta večji neuser posted image Alči je fenomenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3111
29.12.2008 9:12:11   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Vidim, da ste bile pridne zvečer s pisanjem. Ne vem, če mi bo uspelo prečekirat, ker imam danes prenatrpan urnik. Varja in Petja sta pri tašči, jaz pa moram par strvari poštimat.
Spali smo zelo slabo, ker sem skoraj celo noč pela Varji pesmice, da se je umirila...ta zobek ji kar nagaja. Zvečer je dobila še vročino.

Bogice obeuser posted image  Še dobro, da imaš tako taščo, da jih malo porihta. Jaz bi jo tud rada imelauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
29.12.2008 9:12:18   
špelin@

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3113
29.12.2008 9:12:46   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
29.12.2008 9:13:10   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image user posted image za Manco!!!! Koliko ti sedaj spi v kosu, če je zadetek na lotu?

Naša je spala do 8h; 11ur v kosuuser posted image Andraž pa do 8.30h, samo je ponoč jokal in sem mogla okoli 3h do njega, da sem ga zmasirala in je zaspal nazajuser posted image Če ta mala da mir, ga ta večji ne Alči je fenomenuser posted image

Ja a veš, da je Andraž bil tud ponoč, pa ga sedaj poglejuser posted image A misliš, da me čaka enaka reprizauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
29.12.2008 9:13:16   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Svojeglava, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bogo Živo in user posted image  zate.

Srčekgirll, kako ste se imeli? Pozdravita se user posted image user posted image user posted image

Mi smo precej dobro spali, se je Gregi spet malo izkazal user posted image  Do treh je bil skoraj mir, potem pa je moral k nama in je tudi hitro zaspal in zelo malo težil vsake pol ure user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za drugi del bom ploskala ko bo lepo spal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
29.12.2008 9:13:39   
špelin@
Naša je spala do 8h; 11ur v kosuuser posted image

Tvoja punca je enkratna!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
29.12.2008 9:14:05   
tally

Naša je spala do 8h; 11ur v kosuuser posted image Andraž pa do 8.30h, samo je ponoč jokal in sem mogla okoli 3h do njega, da sem ga zmasirala in je zaspal nazajuser posted image Če ta mala da mir, ga ta večji ne Alči je fenomenuser posted image

Ja a veš, da je Andraž bil tud ponoč, pa ga sedaj poglejuser posted image A misliš, da me čaka enaka reprizauser posted image

aaaaaaaaaaaaa upam da ne, potem jo lahko tudi jaz pričakujem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3118
29.12.2008 9:14:39   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image user posted image user posted image  navijam, da se še izboljša

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
29.12.2008 9:15:27   
tally

Dobro jutro!

Boga Varja in mamica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Varjo

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
29.12.2008 9:16:23   
Estrella*

aaaaaaaaaaaaa upam da ne, potem jo lahko tudi jaz pričakujem user posted image user posted image

Ma mislim, da je redkokateri otrok, da se kdaj pa kadaj ne zbiuja ponoč. Spolh ko so pogosti bolani je itak vedno štalauser posted image . Pol pa ta štala mine, se pa pojavijo strahovi, pa ne vem še kaj me čaka....

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
29.12.2008 9:16:36   
tally
 n                               zzzzzzzzzzzzzt   blb hn bniuuuuuuuuuuuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

user posted image user posted image user posted image Emilija vam želi dobro jutro

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
29.12.2008 9:18:03   
Estrella*
Sem ravno hotela razglasit stanej pogrebšne, pa ste me zaj....z novimi  postiuser posted image user posted image user posted image

Špelin@; od katere pa je pol krokodil?

Neposredna povezava do sporočila: 3123
29.12.2008 9:18:44   
Estrella*

n                               zzzzzzzzzzzzzt   blb hn bniuuuuuuuuuuuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

user posted image user posted image user posted image Emilija vam želi dobro jutro

Dobro jutro Čupko!

Pridna bodi , veliko jej in še več pančajuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
29.12.2008 9:20:33   
špelin@
Špelin@; od katere pa je pol krokodil?

Od S. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?