Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 8:50:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro vsem skupaj. Kofi za vse, itak. Mi2 z Vidkom sva nahodna in tečna. Vidku pa še zobki rastejo, verjetno bosta najprej dve enki ena za drugo glih zdej, pol pa se že dvojke zgoraj kažejo, tko de pričakujemo 4 zobke na hmal. O joj! Bo že. Nč, lepo se mejte pa se še kej javm, pa slikce gor naložim iz toplic, k bom lahko spet do računalnika pršla. jao, pa vi ste vsi tako brzinski! Kar 4 naenkrat. Upam, da jih naša ne bo imela 8 na enkrat, ker se sedaj sumljivo špara, kljub temu, da od nje teče v potokih že lep čas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 8:50:30
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Aja še to: naša se je včeraj prvič obrnila s trebuha na hrbet Bolje pozno kot nikoli Moj Vid se more naučit še sedet, plazit,.... po noče. Bo že. Enkrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 8:52:02
|
|
|
|
Estrella*
|
Tana, kaj pa najina roba? A bova tolk časa čakale, da mi bo ta velik kaj razklompal Dajva se zmenit enkrat za špo novem letu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 8:52:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Aja še to: naša se je včeraj prvič obrnila s trebuha na hrbet Bolje pozno kot nikoli Moj Vid se more naučit še sedet, plazit,.... po noče. Bo že. Enkrat. Tvoj Vid čaka na to, kdj bo lahko hodil. Očitno ga ne zanimajo druge medfaze
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:08:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo kavica se že kuha, postrezite si, .... hvala Aja, pa spali smo do 6.00 mi pa do 7.00
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:09:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava dobro jutro! še od mene en glas: upam, da ste ok, mi preživljamo norice! živo je res zdelal, ima ful noric, nekaj celo zelo gnojnih... no zdej se že sušijo, smo že preživel ta hujše! bom dala eno slikco moje bogice gor, boste vidle... če jih nima ene 100 samo po glavi... odpovedali smo novo leto v kranjski gori, tko da sem še zmeri zelo žalostna in zoprna... moj je šel kar v službo dons... me ima že dost... lpsvojeglava bogica mala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:09:45
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Vidim, da ste bile pridne zvečer s pisanjem. Ne vem, če mi bo uspelo prečekirat, ker imam danes prenatrpan urnik. Varja in Petja sta pri tašči, jaz pa moram par strvari poštimat. Spali smo zelo slabo, ker sem skoraj celo noč pela Varji pesmice, da se je umirila...ta zobek ji kar nagaja. Zvečer je dobila še vročino. Se oglasim še kaj kasneje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:10:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Aja še to: naša se je včeraj prvič obrnila s trebuha na hrbet Bolje pozno kot nikoli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:10:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro vsem skupaj. Kofi za vse, itak. Mi2 z Vidkom sva nahodna in tečna. Vidku pa še zobki rastejo, verjetno bosta najprej dve enki ena za drugo glih zdej, pol pa se že dvojke zgoraj kažejo, tko de pričakujemo 4 zobke na hmal. O joj! Bo že. Nč, lepo se mejte pa se še kej javm, pa slikce gor naložim iz toplic, k bom lahko spet do računalnika pršla. za vaju z Vidkom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:11:32
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Svojeglava, za bogo Živo in zate. Srčekgirll, kako ste se imeli? Pozdravita se Mi smo precej dobro spali, se je Gregi spet malo izkazal Do treh je bil skoraj mir, potem pa je moral k nama in je tudi hitro zaspal in zelo malo težil vsake pol ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:12:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo kavica se že kuha, postrezite si, .... Aja, pa spali smo do 6.00 za Manco!!!! Koliko ti sedaj spi v kosu, če je zadetek na lotu? Naša je spala do 8h; 11ur v kosu Andraž pa do 8.30h, samo je ponoč jokal in sem mogla okoli 3h do njega, da sem ga zmasirala in je zaspal nazaj Če ta mala da mir, ga ta večji ne Alči je fenomen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:12:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Vidim, da ste bile pridne zvečer s pisanjem. Ne vem, če mi bo uspelo prečekirat, ker imam danes prenatrpan urnik. Varja in Petja sta pri tašči, jaz pa moram par strvari poštimat. Spali smo zelo slabo, ker sem skoraj celo noč pela Varji pesmice, da se je umirila...ta zobek ji kar nagaja. Zvečer je dobila še vročino. Se oglasim še kaj kasneje. Bogice obe Še dobro, da imaš tako taščo, da jih malo porihta. Jaz bi jo tud rada imela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:12:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Aja še to: naša se je včeraj prvič obrnila s trebuha na hrbet Bolje pozno kot nikoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:12:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Spali smo zelo slabo, ker sem skoraj celo noč pela Varji pesmice, da se je umirila...ta zobek ji kar nagaja. Zvečer je dobila še vročino.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:13:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo kavica se že kuha, postrezite si, .... Aja, pa spali smo do 6.00 za Manco!!!! Koliko ti sedaj spi v kosu, če je zadetek na lotu? Naša je spala do 8h; 11ur v kosu Andraž pa do 8.30h, samo je ponoč jokal in sem mogla okoli 3h do njega, da sem ga zmasirala in je zaspal nazaj Če ta mala da mir, ga ta večji ne Alči je fenomen Ja a veš, da je Andraž bil tud ponoč, pa ga sedaj poglej A misliš, da me čaka enaka repriza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:13:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Svojeglava, za bogo Živo in zate. Srčekgirll, kako ste se imeli? Pozdravita se Mi smo precej dobro spali, se je Gregi spet malo izkazal Do treh je bil skoraj mir, potem pa je moral k nama in je tudi hitro zaspal in zelo malo težil vsake pol ure za drugi del bom ploskala ko bo lepo spal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:13:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je spala do 8h; 11ur v kosu Tvoja punca je enkratna!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:14:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo kavica se že kuha, postrezite si, .... Aja, pa spali smo do 6.00 za Manco!!!! Koliko ti sedaj spi v kosu, če je zadetek na lotu? Naša je spala do 8h; 11ur v kosu Andraž pa do 8.30h, samo je ponoč jokal in sem mogla okoli 3h do njega, da sem ga zmasirala in je zaspal nazaj Če ta mala da mir, ga ta večji ne Alči je fenomen Ja a veš, da je Andraž bil tud ponoč, pa ga sedaj poglej A misliš, da me čaka enaka repriza aaaaaaaaaaaaa upam da ne, potem jo lahko tudi jaz pričakujem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:14:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Svojeglava, za bogo Živo in zate. Srčekgirll, kako ste se imeli? Pozdravita se Mi smo precej dobro spali, se je Gregi spet malo izkazal Do treh je bil skoraj mir, potem pa je moral k nama in je tudi hitro zaspal in zelo malo težil vsake pol ure navijam, da se še izboljša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:15:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Vidim, da ste bile pridne zvečer s pisanjem. Ne vem, če mi bo uspelo prečekirat, ker imam danes prenatrpan urnik. Varja in Petja sta pri tašči, jaz pa moram par strvari poštimat. Spali smo zelo slabo, ker sem skoraj celo noč pela Varji pesmice, da se je umirila...ta zobek ji kar nagaja. Zvečer je dobila še vročino. Se oglasim še kaj kasneje. Boga Varja in mamica. za Varjo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:16:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo kavica se že kuha, postrezite si, .... Aja, pa spali smo do 6.00 za Manco!!!! Koliko ti sedaj spi v kosu, če je zadetek na lotu? Naša je spala do 8h; 11ur v kosu Andraž pa do 8.30h, samo je ponoč jokal in sem mogla okoli 3h do njega, da sem ga zmasirala in je zaspal nazaj Če ta mala da mir, ga ta večji ne Alči je fenomen Ja a veš, da je Andraž bil tud ponoč, pa ga sedaj poglej A misliš, da me čaka enaka repriza aaaaaaaaaaaaa upam da ne, potem jo lahko tudi jaz pričakujem Ma mislim, da je redkokateri otrok, da se kdaj pa kadaj ne zbiuja ponoč. Spolh ko so pogosti bolani je itak vedno štala . Pol pa ta štala mine, se pa pojavijo strahovi, pa ne vem še kaj me čaka....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:16:36
|
|
|
|
tally
|
n zzzzzzzzzzzzzt blb hn bniuuuuuuuuuuuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb Emilija vam želi dobro jutro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:18:03
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem ravno hotela razglasit stanej pogrebšne, pa ste me zaj....z novimi posti Špelin@; od katere pa je pol krokodil?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:18:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally n zzzzzzzzzzzzzt blb hn bniuuuuuuuuuuuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb Emilija vam želi dobro jutro Dobro jutro Čupko! Pridna bodi , veliko jej in še več pančaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 9:20:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@; od katere pa je pol krokodil? Od S.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?