Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:41:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj ve že kaj dajete čajčke...saj vem da če polno dojiš naj ne bi ... Dam... Lara ga ima rada... tudi cel deci bi ga spila..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:42:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj ve že kaj dajete čajčke...saj vem da če polno dojiš naj ne bi ... Dam... Lara ga ima rada... tudi cel deci bi ga spila.. ...pa ji ga daš cel deci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:43:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz bi tud šla,samo ne sama Ma zakaj nočete it same? Tudi, če bi šle skupaj, bi nas za masažo zmetali v svoj prostor....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:43:42
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..jaz mu občasno dam, samo ne velikokrat..... tam nekje 50ml mi spije....več mu ne upam dat ..... ...zakaj se mu ne upaš več dati ....kaj mu pol jaz preveč dam ko mi je že dvakrat spil 90 ml. pa tudi 100ml. Mislim, da je bistvo čaja v tem, da mogoče malo odžeja, pomiri želodček in je tam nekje 40/50 ml za to čist zadost. Če daš več, s tem nadomestiš en obrok, kar pa ni glih fajn, saj čaj nima v bistvu nobene hranilne vrednosti. Jaz ji dam čaj kdaj pa kdaj, največ 40 ml. Bi pa tudi spila več, ampak jo raje pristavim, da pije mleko. V obdobju krčkov pa sem ji dajala bolj redno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:46:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
...pa ji ga daš cel deci Saj ne vem zakaj ji vzamem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:48:20
|
|
|
|
morango
|
Sem vas na hitro prebrala, zdaj pa šibam spat. Lara, ti si mi kar mal skomin nardila za plesat. Sem to tako rada počela, zdaj pa tud že lep cajt nisem nikamor šla. Pa glede na hranjenje moje bejbe še nekaj časa ne bo nič. No, vsaj čveki so mi še ostali, pa še na teh je bla tamala zraven.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:48:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Če daš več, s tem nadomestiš en obrok, kar pa ni glih fajn, saj čaj nima v bistvu nobene hranilne vrednosti. No, še dobro, da ji ne dam preveč, že tako poje premalo... vsaj mislim... Lara neha jest in je za dve urci OK... ma če ji dam pa še flaško pa vse spije...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:51:02
|
|
|
|
morango
|
No, pa lahko nočko. Lepo spite, jaz od danes tud nisem več sama.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:53:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Optimizem pozdravljena... Sploh se ne spomnem, če sva imeli kdaj priložnost kakšno rečt tle... Lepo,da si se oglasila... Mi uporabljamo še košaro.... ma sva glih kak dan nazaj razmišljala, da bi jo dala v športni del... podnevi skoraj več ne spi, je pa zelo zvedava in ji je kr malo dolgčas.... no, sej ne vem, koliko bi bilo v športnem delu boljše, dokler bo v ležečem položaju... Mi pa ni všeč, ker bo obrnjena proč od mene... je vseeno več komunikacije z otrokom, če je obrnjen k staršu... Edino po štacunah se ji dopade, ker je vedno po stropu kej obešeno in gleda...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:54:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
Nočko morango....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:56:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sunny 24..... kaku si kej?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:58:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, grem spat tudi jaz..... da nadoknadim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 28.12.2008 0:04:43
|
|
|
|
arabela*
|
nočka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 28.12.2008 9:30:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma menda ja, ne bojo Lari že zobki začeli ven prodirat?! Jo ful srbi... sem jo probala malo podrsat s pleničko, ji je tkuuu pasalo pa tudi sama je grickala... Ma kaka faca je... ko jo iz ležalnika jemljem, vedno usloči hrbet, da jo lažje primem... no, sej ona verjetno tega ne počne zato, ma sej ni važno....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 28.12.2008 9:32:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes pa Leyla praznuje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 28.12.2008 9:49:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes pa Leyla praznuje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 28.12.2008 14:41:42
|
|
|
|
Virtualna
|
Hvala Lari in Sari
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 28.12.2008 14:46:22
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma menda ja, ne bojo Lari že zobki začeli ven prodirat?! Jo ful srbi... sem jo probala malo podrsat s pleničko, ji je tkuuu pasalo pa tudi sama je grickala... Moja tudi to pocne, le na drugacen nacin...ko jo npr. drzim tako nad svojo glavo ....leti, leti, leti...Leyla....no in ko ji tako nad svojo glavo hocem ljubcka dati in jo priblizam k sebi...mala automatsko s svojimi usti k moji bradi...in jo tako zagrabi, da je joj....in to svojo "celjust" prav drajsa od brado kr neki no...ne vem zakaj to pocne ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 28.12.2008 15:34:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....točno tak..... je blo pol kaj boljše kako misliš,če je bilo boljše?? če je kasneje iz katere druge pila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 28.12.2008 15:36:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..jaz mu občasno dam, samo ne velikokrat..... tam nekje 50ml mi spije....več mu ne upam dat ..... ...zakaj se mu ne upaš več dati ....kaj mu pol jaz preveč dam ko mi je že dvakrat spil 90 ml. pa tudi 100ml. ..ker so nekaj pravili, da 50max ...., saj naš bi tud več spil...tudi 100ml...... Bom vprašala sedaj na posvetovalnici 12.1....., da izvem iz prve roke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 28.12.2008 15:38:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Jaz ji dam čaj kdaj pa kdaj, največ 40 ml. Bi pa tudi spila več, ampak jo raje pristavim, da pije mleko. V obdobju krčkov pa sem ji dajala bolj redno. ...vidiš..isto je pri nas...samo, da midva se ne dojiva, ampak sva na flaši...., ker če mi preveč spije, si pol obroke spremrda....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 28.12.2008 15:39:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes pa Leyla praznuje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 28.12.2008 15:42:45
|
|
|
|
gold fish
|
..naš ga je pa danes ponoči nekaj sračkal.... je cel dan nekaj spal, pol zaspal ob 22 (jedel ob 20) in ponavadi spi tam nekje do 4, danes bil auf že ob 1h , pa pol celo noč nekaj galamil....sem ga pol k nama dala, je še nekaj gundral, pol pa zaspal....do 7..... pol me je pa možek rešil in ga odnesel in spalnice... ....šibam...dobimo obisk...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 28.12.2008 15:53:08
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes pa Leyla praznuje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 28.12.2008 15:57:12
|
|
|
|
lana17
|
zdej tud dobi čajček, po žlički, ker po flaški ne zna pit...ga pa treniram...danes je kakal ...upam, da je obdobje zaprtosti mimo...sem včeraj kupila še Ašičev čaj za dojenčke, sam ga jaz pijem, pa sirup proti krčem mu spet dajem...očitno pomaga...a svojim še dajete sirupe oz. kapljiceproti krčem?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.