mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj. Kako smo kaj? Se vam vsem skupaj opravičujem zaradi moje odsotnosti, ampak ta teden je tudi naš doma, zato bolj kot ne uživava skupaj, morava vse notri prinesti še za naslednji teden, ko bo spet ves čas pri strankah. Žiži, potem je le prišlo do neizogibnega Moje sožalje in držita se... Hvala za zajtrk in kavico Zarja, seveda sem gledala Colina včeraj, sicer sem ta film gledala že ene 5x, ampak saj ni tako slab, da ga ne bi mogla gledati še 6x. Drugače pa jaz štartam ob januarski Dajamaja, še enega Chakyija torej, super...to bo veselo pri hiši. Ran ni bilo, ker tako ali tako ne smem pretiravati s kakšnim alkotom, ker me prehlad še ni čisto spustil iz krempljev, se pa crkljam, to pa je res. Kruce, ti kar uživaj na dopustu, še sploh sedaj ko je tako lušten čas Gretkič ti tudi bolan, upam da se čimprej pozdraviš, da bosta lahko za praznike žurala. Želvi, kako si? Vidim, da potrebuješ malo odklopa, da vse razmisliš in se pripraviš na najhuje. Drži se nam pupa, evo pa še eno za srečo. Miška, kaj pa danes, si tudi frej in polna energije, ali pa bo danes spet ilegala tolkla. Larči, kako si ti, vidim da se ti neke slabe stvari dogajajo. Moje sožalje pupa in drži se nam. bbpikica, a mi lahko zaupaš, s katerim programom ti odpre muvi iz žurke, meni ga namreč bsplayer noče odpreti Kajšica, kam si se pa ti skrila? Pozdravček še vsem ostalim: Pija, Pikovit, Mličnkovi, Daisy, Marjetka Cvetka, Shuka, Abra, Sonček33&85,Dakec,... lep dan vam želim, jaz se grem ša malo stiskati k mojem, ko je še na toplem v postelji.