netka34
|
Maaaaadoooooona di net kur.....ev!! Napišem cel roman in pol we ar sori! Ma jeb..i ti sori!! Bom poskusla znova... Dajamaja, ma vaš kosmatinec je velika mrcina? tile moji so za na kavču noge gret pozimi! Pikivitka, ma ti si vidla cel moj album, al si pogledla sam peseke? No, v vsakem primeru THX!! Gigi, močno mislm nate za ju3... , pa mal sm ti tut fouš, k ne morm s tabo v BG! Joooj, Grethy, hvala za paketek, le upam, da ne bom ju3 s5 pozabla it na pošto! Zarjica naša, si pridna in vesela? In a si sploh že kaj dojela, kaka te je sreča doletela?? Želvi, nate mislm še posebno! In še vedno se sprašujem, kaj, zakaj, kako, kdo stoji za tem sranjem, ki ga mormo dajat skos. Prow rada bi ga spoznala! Čeprav vsakič, ko se vprašam, kako je to možno, se spomnim na dr. Pušenjaka, ki me je že pred leti trdno postavil na realna tla, ko mi je kratko in jedrnato obrazložil, da v medicini je VSE mogoče!! Mislm.... S tabo sm in ti pošiljam lepe, tople misli, da ti bodo pomagale čimprej preboleti in se vrniti v nov boj. Izgubljena bitka ne pomeni izgubljene vojne! Vsem nosečkam, ki boste jutri doživele nepozaben dan, želim, da doživite več kot si želite!! Vsem ostalim, lep večer, dišeč po cimetu, vaniliji, če pa vam ni všeč ta vonj, pa si pričarajte svojega!