netka34
|
Juuutro!! Me je čist uničla. Če mi še tasruga tbl ne prime, bom mogla it po kako inekcijo pomoje. Pa to je strašno...sej še med porodom me ni tko bolelo, no!?! Gigi, tko me peče vest!! Moje iskreno sožalje! Ma ne vem, kaj se letos dogaja....tolk ljudi je šlo zej prow med prazniki h angelčkom za zmeri, d me stiska tm pr srčku.... Hkrati pa Gigi, čestitke za špikce, zej pa sam akcija...sej veš, dobro veš, kaj moraš!! Kruce, ti si faca!! Podgancamojaletnica, bravooooo!! Pa to je tko tle blizu!! Marička, kako navijam!! Kicsi, take bale pa še nism slišala!! Sem med 1. nosečnostjo mogla jemat celo antibiotike, pa operil, pa je moja ZDRAVA pupa stara že 18!! Mislm, so eni res pametnjakoviči. Dobiš občutek, kukr d te zanalašč strašijo, ker so ti mal fouš... Grethy, ja, prow lepa si v tej oblekci. Taka nežna dobra vila, prow pravi avatarček si si zbrala, sej to si! Reby, stiskam pestke!! Mismis, sta se pocajtala, al še smrkaš?? Larči, upam da si boljš, d nisi prehudo žalostna, kr sej veš d ni fajn za pike, ane!! Grem nardit kako lepo fotko pupyev. Da malčk polepšam albumček....