|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
29.12.2008 10:56:25   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Saj res kdaj bomo pa dobile januarski seznamček?

Jaz bi tud šla med aktivne akterkeuser posted image

Smo nestrpne kot mali otroci. user posted image

Ampak resuser posted image , sam ko je pa tko lepo sebe na seznamčku videtuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
29.12.2008 10:57:52   
gigi1
Kicsi pomiri se. Prvič slišim, da bi bil prehlad nevaren za plod.  Me prav jezi, k se dr iz druge branže začnejo nekaj vtikovat in strašit user posted image

Podganca moja draga še malo user posted image  user posted image . navijam že zdej user posted image

Pija te pokličem... Sem danes dobila mail, da mi je en server zavrnil pošto. Verjetno vaš, k ne morem odpret...
Ti pošljem na domačega. A tabele živil po KS si dobila?

Larči jaz sem kar dobro srce user posted image . Moj je zelo bogi user posted image . kako si mi ti?

Gretka sem ti poslala. Lupčka konzervica user posted image

Miška jbtga ni zneslo user posted image . Filmček pa jaz lahko odprem z windows media playerjem. Samo izbrat ga morem med programi na disku, ker ga sam ne ponudi.

T1979 hvala srce. Tudi jaz zate močno navijam. Pa kolk maš kjut avatarček user posted image

BB hvala in enako. Tudi tebi kmalu srečno user posted image

Šukica moja draga luuupčka user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
29.12.2008 10:59:11   
Kruce Fiks
Dobr jutr!
Ma sej to je pa že greh tako pozno vstajati!
user posted image

Sta Gigi in Pikovitka že opravile al še držim pesti?user posted image

Lučka25, jazzzy, zvezdica, Reby, Serendipity da bi se fejst vidlo!

Miška 73, pa ne boš sedaj do 16tega v ilegali? To ne bo šlo, bo nam dolgčas!

Zarja1, klepet vedno dobro dene, ma je prav zdravilo....

Lara light, ne pozabiuser posted image

BBpikica, pokličem samo da se ornh zbudim!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
29.12.2008 11:05:32   
gigi1
Oj Kruce evo mene. Špike dobila. Jutri štartam z narko opravili user posted image

In za seznam 1. UZ 13.01.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
29.12.2008 11:16:31   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj Kruce evo mene. Špike dobila. Jutri štartam z narko opravili user posted image

In za seznam 1. UZ 13.01.

Ajoj, tolko časa sem gnedu s tem pisanjem da ste ve celo stran naklamfale!

Bravo gigi!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
29.12.2008 11:19:54   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kicsi pomiri se. Prvič slišim, da bi bil prehlad nevaren za plod.  Me prav jezi, k se dr iz druge branže začnejo nekaj vtikovat in strašit user posted image

Tudi jaz sem prvič slišala kaj takega,pa sem zato postala kar jezna in zmedena ob enem.
Nič,lepo se imejte,Lučka,Jazz,Zvezdica,Reby,Se* dobro opravite,Gigi in Pikovit,vama pa želim dober začetek in uspešen konec user posted image .
Zdaj pa šibam z mamo nakupovat neke zavese.
Se tipkamo kasneje user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
29.12.2008 11:21:44   
Reby
Daaaannnn!!!! Joj punce in Kruce, hvala za tole navijanje, me je kr mal strah, ob dveh grem Reškotu.
Žiži - super za špikece, zdej bom pa navijala, da se do 13. naredi čim več otrok :)
Pikovitka - srečno roko tudi tebi pri špikanju in tudi čimveč lepih velikih foliklov
Vsem ostalim so-akterkam danes želim čim lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3457
29.12.2008 11:34:04   
Shuka
Gretka - pocajtaj se user posted image

bbpikica - sem te že uvrstila na seznamček za januarček user posted image

tiste k mate še JANUARJA kake preglede, če se vam začnejo postopki, pa tega ni vpisanega na seznamu , se javite da vas dam na seznamček z datumi, pa ne pozabite na PODČRTANO, ODEBELJENO IN V DRUGI BARVI NAPISANO, jasnouser posted image

T1979 - lepo da sis e oglasila.user posted image

Larči - a je že padla kaka slaščica danesuser posted image user posted image

mojmu spajdermenčku se spet kolca, dons že drugič, boščekuser posted image

Reby - vse dobro pri Rešuuser posted image

Kicsi - ne sekiraj se toliko glede njegovih besed, verjamem, da si zaskrbljena saj nenazadnje je zdravnik ampak ne skrbi, prehlad ni tako nevaren za plod, zato pa raje preventivno veliko čaja z medom spij pa limonico, počivaj kolikor se da in bo kmalu mimo ta prehlad. Mogoče je drugače če imaš kakšno virozo, te znajo biti nevarne, pa spet ne vse, zato ti polagam roko na srce, ne obremenjuj se, stres je zdaj čist nezaželjen. Če te pa res skrbi pa samo pokliči svojega ginekologa in mu to omeni pa naj ti svetuje kako pa kaj, da boš mirna.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
29.12.2008 11:38:53   
netka34
Juuutro!!

Me je user posted image čist uničla. Če mi še tasruga tbl ne prime, bom mogla it po kako inekcijo pomoje. Pa to je strašno...sej še med porodom me ni tko bolelo, no!?!

Gigi, tko me peče vest!! Moje iskreno sožalje! user posted image user posted image user posted image

Ma ne vem, kaj se letos dogaja....tolk ljudi je šlo zej prow med prazniki h angelčkom za zmeri, d me stiska tm pr srčku....

Hkrati pa Gigi, čestitke za špikce, zej pa sam akcija...sej veš, dobro veš, kaj moraš!!user posted image user posted image

Kruce, ti si faca!!user posted image user posted image

Podgancamojaletnica, bravooooo!! Pa to je tko tle blizu!! Marička, kako navijam!!user posted image user posted image

Kicsi, take bale pa še nism slišala!! Sem med 1. nosečnostjo mogla jemat celo antibiotike, pa operil, pa je moja ZDRAVA pupa stara že 18!! Mislm, so eni res pametnjakoviči. Dobiš občutek, kukr d te zanalašč strašijo, ker so ti mal fouš...user posted image user posted image

Grethy, ja, prow lepa si v tej oblekci. Taka nežna dobra vila, prow pravi avatarček si si zbrala, sej to si!user posted image

Reby, stiskam pestke!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis, sta se pocajtala, al še smrkaš??user posted image user posted image

Larči, upam da si boljš, d nisi prehudo žalostna, kr sej veš d ni fajn za pike, ane!!user posted image user posted image

Grem nardit kako lepo fotko pupyev. Da malčk polepšam albumček....

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
29.12.2008 11:39:22   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image   za Žižetko in Podganco  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... pa bohvekero sem spet spustila user posted image user posted image , tud za tiste user posted image user posted image user posted image

Pa vsem en lep lep dan ...

jz grem proti Mariboru (lekarna Tabor ima Utrogestan na bel recept po 8,?? Eur za škatlco - sam oni v SLO imajo to) ... pol pa še mal po terenu ... skratka imejte se lepo  dons !!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
29.12.2008 11:41:34   
netka34
Jupiiii, šuki je tle!! Pa tko lep tickerček ma!! Iiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Pupi, nobena me ne šlivi za tvoj recept za miške. Ga ponoviš, proooooosim, al pa mi ga vsekaj na zs, če ti ni težko... Haaalaaaa!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
29.12.2008 11:43:00   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Bi prosila, če ma katera še un recept od šuki -za miške...ne najdem....user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

0,5l tekočega jogurta (po želji kolk maščobnega, vsi so dobri)
4 jogurtove lončke moke (jaz jo presejem ker je potem boljše testo, bom pa probala enkrat ne presejat pa po moje bo istouser posted image )
2 jajca
1 vanili sladkor
1 pecilni prašek
po želji sladkorja
(jaz sem na to maso dala 4 žlice)
dobro premešaš maso, jaz jo kar sproti mešam ko dodajam sestavine je potem manj grudic, ampak se jo da lepo zmešat, dodam na male koščke narezano banano, na to količino kar 1 in pol  lohk pa tud dve nau nč narobe, še bolje bo in pustim odstati maso 10 minut.

Medtem dam v kozico olja približno 2-3 cm, da bodo imeli miške možnost se same obrniti, zato ko jih nalagaš v kozico naj jih ne bo preveč. Rabi pa olje kar dosti časa da se segreje, meni prva nikoli ne uspe ker vedno prezgodaj dam pečt, ampak jo vseeno pojemouser posted image , ko je olje dovolj segreto malce zmanjšaj ogenj, ker če ne se ti bodo prehitro zapekle, ni sicer s tem nič narobe, sam boš mela pa veliko dela in vse se bo odvijalo s turbo hitrostjo.

Naj ti teknejo.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
29.12.2008 11:43:53   
Shuka

Jupiiii, šuki je tle!! Pa tko lep tickerček ma!! Iiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Pupi, nobena me ne šlivi za tvoj recept za miške. Ga ponoviš, proooooosim, al pa mi ga vsekaj na zs, če ti ni težko... Haaalaaaa!!

Sem ga mela že napisanga sam nikakor nisem pršla do tega da bi stisnila potrdi in objavila, zmer mi je neki uletelo vmesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
29.12.2008 11:46:18   
netka34
Hvala, dragica, pravi zlati otrok si!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
29.12.2008 11:47:14   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Shuki, hvala za seznamček, sem prav tuhtala na kateri strani smo ga pustile. Če ne zameriš, sem ga samo en malček updajtala. Kako je s.manček, se že fino fejst javlja, da je tu?

Ma super si naredila glede seznamčka.

s.menček se javlja, priden je res, dons ob 3 zjutri je mel prevalne vaje, jest pa nisem vedla na kero stran naj se obrnemuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
29.12.2008 11:47:48   
Shuka

Hvala, dragica, pravi zlati otrok si!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Vse za dobro voljo mojih deklcuser posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
29.12.2008 11:57:25   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Daaaannnn!!!! Joj punce in Kruce, hvala za tole navijanje, me je kr mal strah, ob dveh grem Reškotu.

Ja a ni rečeno da je Reško fraj do 5.1.?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
29.12.2008 11:58:26   
Reby
Čist sem pozabla
Netka - čestitke za male srčke, še nisem šla pogledat albuma, bom pa danes, obljubim user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
29.12.2008 12:01:31   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ne vem, jaz sem klicala po testu in mi je sestra dala termin danes. Lahko pa da bo kdo drug naredil UZ...

Neposredna povezava do sporočila: 3469
29.12.2008 12:02:33   
hedviga
Kicsi, kar mirno!  Preberi malo na MON-u kaj Pušenjak piše o tehle sezonskih obolenjih. Poleg tega je zdajle skoraj ni nosečke, ki ne bi fasala vsaj minimalen prehlad. Tudi jaz se počasi poberam po enem takem s konkretno zamašenim nosom, bolečim grlom, kašljem itd itd...Pa nimam filinga da bi to mulčka notri kaj prav zelo motilo da me ne bi brcala in skakala po trebuhu.
Morda je treba malo bolj paziti pri vročini, da ne naraste preveč. Itak pa če Pušenjaka vprašaš 37+ sploh ni vročina user posted image
Poznam pa tale zaskrbljen filing prav dobro, nnosečke smo zaskrbljeni ljudlje. Me po postopkih še dvakrat bolj.
V vsakem primeru pa če ti ne da miru le povprašaj osebnega dr ali G, če ne za drugo za dušni mir!

Kar mene recimo še najbolj jezi je pa izraz. da "si ne moreš privoščiti"... Ja, p...a, kokr da letamo po svetu in iščemo kje bi se okužile. Jaz sem skoraj skos doma, skoraj nimam stika z bolanimi ljudmi pa sem zbolela. Edino če še moža izselim in neham hodit v štacuno po hrano...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
29.12.2008 12:05:45   
Kruce Fiks

Me prav zanima kako bo izgledala prenovljena ordinacija...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3471
29.12.2008 12:07:29   
Kruce Fiks

Ne vem, jaz sem klicala po testu in mi je sestra dala termin danes. Lahko pa da bo kdo drug naredil UZ...

Pa slikco vzemi!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
29.12.2008 12:10:13   
Shuka

Pa slikco vzemi!
Reško redko da slikco s prvega UZ.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3473
29.12.2008 12:33:14   
bambi75
Gigi  user posted image  za uspešen start.
Šuki pa ne takih receptov gor limat user posted image  , sem se že zredila v teh dneh. Še malo pa boš tvojega spajdermenčka držala v naročju.

Netka lepi pupiji. Pa pogledala sem tvoj albumček od kosmatincov, pa ne da imaš ti tiste tarantele tudi doma. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
29.12.2008 12:46:32   
blanč
Mmm miškeuser posted image .
Oj, danes spet velik čvekate jaz pa nemorem vsemu sledit, ker sem postala lenaaaaaaaaaauser posted image

Malo pozno ampak vseeno ful navijam za današnje akterke.

Ponedeljek, 29.12.
gigi - začetek postopka
Pikovit - začetek špikanja

Ponedeljek, 29.12.
Lučka 25 - pregled
Jazzz27 - NS

zvezdica - pregled + ctg + UZ
Reby - UZ
Se* - UZ 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?