|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
28.12.2008 19:15:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

A katera ve v kaolkšnem času (okvirno) presahne mleko po koncu dojenja?

Odvisno od posameznice. Meni še vedno teče ven, pa se že slab mesec ne dojiva več. Koliko  ga je še notri pa sam bg ve

Jao meni. Pa user posted image  še vedno ni na spegled. Zdaj me malo manj matra. Trebuh pa imam kot da sem 5m noseča. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
28.12.2008 19:17:35   
Estrella*
Jana, Naty user posted image user posted image za uspešen zaključek dojenja!

Neposredna povezava do sporočila: 2752
28.12.2008 19:18:50   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Po poklicu sem ekonomski tehnik, sedaj študiram zraven še . stopnjo in sicer ekonomista, ma je še dolga, sem komaj začela. Iščem pa vse razen kakega tuša, spara in podobnih zadevščin ne bi rada okusila, ma če bo sila bo treba.

oooo, potem si pa ti full mlada mamica user posted image user posted image user posted image

Res upam da dobiš čimboljšo službo.

Drugač sem verjetn res pri mlajših mamicah, ma sem zato še vesela, ne nič obžalujem.

Hvala za želje

ker letnik pa si? 85??

A si jasnovidnauser posted image ? Bravo punca-bingo.

Na vod čutimuser posted image Kar majčice vpraš

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
28.12.2008 19:33:56   
hijenca
Halo halo!

Tudi midva z Vidkom se javljama, da sma kolko tolko OK, potepamo se cele dneve in za RR ni časa.

Eno vprašanje. Ena je enkrat pisala o kremici iz materine dušice. Za kaj je dobra ta krema??

Mi še kar kašljamo, drugače pa je Videk ok, nič nam z noska ne teče, samo ta kašelj. user posted image

Jutri začnejo zniževat cene v C&A , informacijo sem prejela iz prve roke, tako da, katera ima še kaj evrotov, hitro v šoping.user posted image user posted image user posted image

Zdaj me pa Videk kliče, moram šibat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2754
28.12.2008 19:38:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Halo halo!

Tudi midva z Vidkom se javljama, da sma kolko tolko OK, potepamo se cele dneve in za RR ni časa.

Eno vprašanje. Ena je enkrat pisala o kremici iz materine dušice. Za kaj je dobra ta krema??

Mi še kar kašljamo, drugače pa je Videk ok, nič nam z noska ne teče, samo ta kašelj. user posted image

Jutri začnejo zniževat cene v C&A , informacijo sem prejela iz prve roke, tako da, katera ima še kaj evrotov, hitro v šoping.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi o tem danes razmišljala. Bolj je problem nabavit to kremo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
28.12.2008 19:46:19   
tilči

Halo halo!

Materino dušico uporabljam pri prehladu,namažeš po podplatih na tanko pri dojenčkih,pri večjih otrocih pa lahko po prsih in plečih,ker je zelo močna krema,da ne povzroči kakšne alergične reakcije na koži.Je dobra za kašelj.Naročiš jo pa preko zastopnika za Just

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
28.12.2008 19:46:59   
tilči

Jana, Naty user posted image user posted image za uspešen zaključek dojenja!

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2757
28.12.2008 19:52:25   
tilči
Tilen je pa danes začel delat bravo,bravo z rokicamiuser posted image .Nekaj časa sva vadila,sedaj pa že obvlada.Se mu prav fajn zdiuser posted image
So ga pa danes zobki matraliuser posted image ,popoldne ni mogel zaspati,ker ga je bolelo,sem mu dala lekadol pa v voziček,potem pa ga je le zmanjkalo

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
28.12.2008 19:53:39   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Halo halo!

Materino dušico uporabljam pri prehladu,namažeš po podplatih na tanko pri dojenčkih,pri večjih otrocih pa lahko po prsih in plečih,ker je zelo močna krema,da ne povzroči kakšne alergične reakcije na koži.Je dobra za kašelj.Naročiš jo pa preko zastopnika za Just

Po podplatih?

Bom še premislila, pa mogoče jutri namazala. Jo namreč ima moja mama.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
28.12.2008 19:54:09   
tilči
A sedaj sem pa sama ostala?user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
28.12.2008 19:55:09   
*Tiana*
Ja, ja, Estrella je čarovnica user posted image user posted image user posted image

Zdajle me je pa Erazem prijetno presenetil, ker je zaspal sam v posteljici user posted image user posted image user posted image . To se že dolgo ni zgodilo, sploh pa brez upiranja ne. Danes je cel dan visel na meni, zdaj pa me je res razveselil. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
28.12.2008 19:56:03   
tilči

Ja, ja, Estrella je čarovnica user posted image user posted image user posted image

Zdajle me je pa Erazem prijetno presenetil, ker je zaspal sam v posteljici user posted image user posted image user posted image . To se že dolgo ni zgodilo, sploh pa brez upiranja ne. Danes je cel dan visel na meni, zdaj pa me je res razveselil. user posted image

user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
28.12.2008 19:57:04   
*Tiana*

Tilen je pa danes začel delat bravo,bravo z rokicamiuser posted image .Nekaj časa sva vadila,sedaj pa že obvlada.Se mu prav fajn zdiuser posted image
So ga pa danes zobki matraliuser posted image ,popoldne ni mogel zaspati,ker ga je bolelo,sem mu dala lekadol pa v voziček,potem pa ga je le zmanjkalo

user posted image user posted image user posted image za Tilna.
Joooj ti zobki.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
28.12.2008 19:57:51   
*Tiana*

A sedaj sem pa sama ostala?user posted image

Nisi, nisi, ne jokat user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
28.12.2008 19:58:46   
*Tiana*
Jooooj te petarde, za znoret kolk to poka tukaj med bloki user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
28.12.2008 20:00:07   
mafi

bravo za Erazma, to delaj mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
28.12.2008 20:02:26   
mafi

user posted image user posted image kaj boš pa za nov let?? boš preživela???

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
28.12.2008 20:02:32   
*Tiana*
Zdele se je pa začel film Love actually. Sem si ga želela gledat takrat ko je bil v kinu, pa nikol nisem prišla do njega.

Zdej ga pa bom user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
28.12.2008 20:02:57   
tilči

Pri nas je pa prav blažen mir.user posted image Vsako leto so že novembra začel metat,letos pa kot da ne bi bil december

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
28.12.2008 20:03:21   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image user posted image kaj boš pa za nov let?? boš preživela???

Bom, sem še vsako leto. Sej takrat je OK, sam tkole vsak večer mi gre pa na jetra user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
28.12.2008 20:03:30   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

elja dopustniki

mi lenarimo...včeraj smo bili v ljubljani, smo mislili iti pogledat še mestno jedro, ma je blo nekam mrzlo za anejo, pol smo šli pa kar domov.

zdej smo pa obiske dobili....pridem nazaj

ojla dopustnik user posted image

vidim, da ste pohajali včeraj.
mi bomo pa jutri naredili turnejo, gremo proti mojstrani, jesenicam, hrušici, pa še kaj bomo našli spotoma nazaj user posted image

Lepo, mi se pa bomo jutri mal stiskali, ker je moj doma in se nismo že dolgouser posted image

pol ne bo jedel česna...

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
28.12.2008 20:04:38   
*Tiana*

Pri nas je pa prav blažen mir.user posted image Vsako leto so že novembra začel metat,letos pa kot da ne bi bil december

Sej pri nas se tud pozna to, da so prepovedali prodajo, ampak še vseeno jih dobijo na črnem trgu dovolj. In to take, ki pokajo kot bombe, ne kot so včasih petarde.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
28.12.2008 20:08:02   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

elja dopustniki

mi lenarimo...včeraj smo bili v ljubljani, smo mislili iti pogledat še mestno jedro, ma je blo nekam mrzlo za anejo, pol smo šli pa kar domov.

zdej smo pa obiske dobili....pridem nazaj

živjo

glej da res prideš user posted image

vidiš da držim besedouser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
28.12.2008 20:09:12   
tana7
Pozdravljene

toliko, da se malo oglasim
smo imeli obiske, pa je bila kar gužva
Brina se je ful izkazala - po parih minutah nezaupljivosti, je potem postala čisto medena in vesela, nasmejana - uf... da le nismo imeli problemov s papanjem in pančanjem zaradi direndajauser posted image

konec mleka: tudi mene zanima, koliko časa po tem, ko nehaš dojiti, je še kaj mleka - če se prav spomnim, je ena enkrat napisala, da je imela celo eno leto po tem kakšno kapljico?!?

teta s Krvavca: mene še vedno ni obiskala, niti pikice, sledu... zadnje čase se čez dan skoraj več ne dojimo (danes je recimo med 9.30 in 19.30 samo par požirkov bolj za žejo naredila okoli 15.00, sicer pa nič) - dojiva se pred spanjem, cca. 1x ponoči in zjutraj - kaj mislite, kako kmalu naj bi me obiskala user posted image user posted image user posted image da ne bomo (pre)kmalu zibaliuser posted image user posted image in ja... vem, da je prva ovulacija pred M... ampak ne verjamem, da se nam trofiuser posted image

sicer se pa Brina že ful postavlja na noge
danes je kar nekaj časa stala na stolu in se držala za naslonjalo - seveda pod budnim nadzorstvom!
samo stala in stala bi še
tudi v banjici več noče ležaz - al bi sedela, al pa kar stala
ko jo hočem dati iz banjice na previjalno, je že nekaj časa sploh ne morem takoj položiti, ker se ne da spodnesti z nog, moram jo kar nekako prevrnit, če hočem, da leži - pa tako uživa ob temuser posted image joj, kar naenkrat več ne bo majcen dojenčekuser posted image

papamo pa 3xGH, ampak sadja poje kar malo, ima pa zgleda dovolj??? a je možno, da ima recimo pol deci sadne kaše dovolj!?!?? meni se to zdi ful malo, ampak potem zapre usta, pa do zelenjavnega kosila nič več ne je - takrat pa tudi poje max 1 deci
a no to malo???
edino mlečne kaše več poje - naredimo s 130ml vode - pa vedno malo ostane na dnu
za sadje in zelenjavo se mi pa res zdi, da MALO pojeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
28.12.2008 20:13:48   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Pozdravljene

toliko, da se malo oglasim
smo imeli obiske, pa je bila kar gužva
Brina se je ful izkazala - po parih minutah nezaupljivosti, je potem postala čisto medena in vesela, nasmejana - uf... da le nismo imeli problemov s papanjem in pančanjem zaradi direndajauser posted image
user posted image user posted image user posted image Brina
konec mleka: tudi mene zanima, koliko časa po tem, ko nehaš dojiti, je še kaj mleka - če se prav spomnim, je ena enkrat napisala, da je imela celo eno leto po tem kakšno kapljico?!?
Jaz že 4 mesece ne dojim,pa mi še vedno priteče,ko stisnem

teta s Krvavca: mene še vedno ni obiskala, niti pikice, sledu... zadnje čase se čez dan skoraj več ne dojimo (danes je recimo med 9.30 in 19.30 samo par požirkov bolj za žejo naredila okoli 15.00, sicer pa nič) - dojiva se pred spanjem, cca. 1x ponoči in zjutraj - kaj mislite, kako kmalu naj bi me obiskala user posted image user posted image user posted image da ne bomo (pre)kmalu zibaliuser posted image user posted image in ja... vem, da je prva ovulacija pred M... ampak ne verjamem, da se nam trofiuser posted image
Nikoli se ne veuser posted image
sicer se pa Brina že ful postavlja na noge
danes je kar nekaj časa stala na stolu in se držala za naslonjalo - seveda pod budnim nadzorstvom!
samo stala in stala bi še
tudi v banjici več noče ležaz - al bi sedela, al pa kar stala
ko jo hočem dati iz banjice na previjalno, je že nekaj časa sploh ne morem takoj položiti, ker se ne da spodnesti z nog, moram jo kar nekako prevrnit, če hočem, da leži - pa tako uživa ob temuser posted image joj, kar naenkrat več ne bo majcen dojenčekuser posted image

papamo pa 3xGH, ampak sadja poje kar malo, ima pa zgleda dovolj??? a je možno, da ima recimo pol deci sadne kaše dovolj!?!?? meni se to zdi ful malo, ampak potem zapre usta, pa do zelenjavnega kosila nič več ne je - takrat pa tudi poje max 1 deci
a no to malo???
edino mlečne kaše več poje - naredimo s 130ml vode - pa vedno malo ostane na dnu
za sadje in zelenjavo se mi pa res zdi, da MALO pojeuser posted image
ima pa že dovoljuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime za punčko
Ajra RR

Se ne moreva odločiti za ime za punčko. Katero od teh treh ti je najbolj všeč?

Tinkara (31%)

Julija (38%)

Sofija (31%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!