Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil elja dopustniki mi lenarimo...včeraj smo bili v ljubljani, smo mislili iti pogledat še mestno jedro, ma je blo nekam mrzlo za anejo, pol smo šli pa kar domov. zdej smo pa obiske dobili....pridem nazaj ojla dopustnik vidim, da ste pohajali včeraj. mi bomo pa jutri naredili turnejo, gremo proti mojstrani, jesenicam, hrušici, pa še kaj bomo našli spotoma nazaj Lepo, mi se pa bomo jutri mal stiskali, ker je moj doma in se nismo že dolgo no, sam da se ne boste preveč al pa kar, bomo mel pravo novo majčico go girl!!!! To pa sigur ne...............me kap zadne. Najprej si morem še psihično in tud fizično opomort od poroda, ker nisem še ok. Pa še sem brez službe,.......no sej če ne bi mela teh zadržkov bi pa z veseljem mela še enega . Psihično..... to tudi mene mal skrbi v drugo Sej jz sem tudi brez službe in to me mal "žlajfa" Pol sva si pa na podobnem. Sam pri men je problem, ker do sedaj še nisem bila zaposlena, razen prek študenta, prošenj pa sem poslala še in še, pa še tok nazaj ko sem bila brez male, tko da sedaj čakam še na hujše. Grem pa drug mesec kaj v iskalno akcijo, ker če bom čakala do zadnjega boš še dolgo doma. jz jo mam pa eno leto sam mi nič kej ne pomaga, ker nimam še pripravniške narejene. sem pa tudi jz poslala prošenj toliko, da če zračunala samo koliko sem dala za kuverte, liste in znamke, bi dobila kar lepo cifro ven. ja jz že iščem, sam je bolj slabo kaj pa iščeš ti, na kakšem področju?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|