tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene toliko, da se malo oglasim smo imeli obiske, pa je bila kar gužva Brina se je ful izkazala - po parih minutah nezaupljivosti, je potem postala čisto medena in vesela, nasmejana - uf... da le nismo imeli problemov s papanjem in pančanjem zaradi direndaja Brina konec mleka: tudi mene zanima, koliko časa po tem, ko nehaš dojiti, je še kaj mleka - če se prav spomnim, je ena enkrat napisala, da je imela celo eno leto po tem kakšno kapljico?!? Jaz že 4 mesece ne dojim,pa mi še vedno priteče,ko stisnem teta s Krvavca: mene še vedno ni obiskala, niti pikice, sledu... zadnje čase se čez dan skoraj več ne dojimo (danes je recimo med 9.30 in 19.30 samo par požirkov bolj za žejo naredila okoli 15.00, sicer pa nič) - dojiva se pred spanjem, cca. 1x ponoči in zjutraj - kaj mislite, kako kmalu naj bi me obiskala da ne bomo (pre)kmalu zibali in ja... vem, da je prva ovulacija pred M... ampak ne verjamem, da se nam trofi Nikoli se ne ve sicer se pa Brina že ful postavlja na noge danes je kar nekaj časa stala na stolu in se držala za naslonjalo - seveda pod budnim nadzorstvom! samo stala in stala bi še tudi v banjici več noče ležaz - al bi sedela, al pa kar stala ko jo hočem dati iz banjice na previjalno, je že nekaj časa sploh ne morem takoj položiti, ker se ne da spodnesti z nog, moram jo kar nekako prevrnit, če hočem, da leži - pa tako uživa ob tem joj, kar naenkrat več ne bo majcen dojenček papamo pa 3xGH, ampak sadja poje kar malo, ima pa zgleda dovolj??? a je možno, da ima recimo pol deci sadne kaše dovolj!?!?? meni se to zdi ful malo, ampak potem zapre usta, pa do zelenjavnega kosila nič več ne je - takrat pa tudi poje max 1 deci a no to malo??? edino mlečne kaše več poje - naredimo s 130ml vode - pa vedno malo ostane na dnu za sadje in zelenjavo se mi pa res zdi, da MALO poje ima pa že dovolj sva šla zdej merit šalčko, iz katere papa... sadne kaše je danes pojedla cca. 3/4 deci (kaki+hruška) zelenjavne (cvetača, grah, hokaido buča, kvinoja) pa 1 deci ampak danes je pridno papala ne vem, zakaj mam filing, da vaši več pojedo GH Moja poje sadja več, zelenjave pa samo 5 žličk, ampak se vsega nabere čez dan in ima dovolj. Dokler se redi ni panike. Naša ima tako polna lička da je joj. Moram jo zvagat. Je še nisem. Zato sem jaz nehala jamrat, meni se tudi zdi da količinsko poje malo v primerjavi z drugimi, ki pojejo 200g, sam se redi dovolj pa se ne sekiram več. Očitno ima ona 700-800ml zadosti.