Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 20:46:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a hodi katera v sunny studio?imam darilni bon, pa bi ga rada prodala, ker jaz ne hodim tja, je preveč finsea zame. zakaj pa si nebi privoščla malo??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 20:53:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara pa rada iz nukovih sesa.... v bistvu ji niti nisem probala katere druge dat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 21:04:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a hodi katera v sunny studio?imam darilni bon, pa bi ga rada prodala, ker jaz ne hodim tja, je preveč finsea zame. zakaj pa si nebi privoščla malo?? po pravici??? ker je tok fensi mi je nerodno iti tja sami.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 21:17:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
nujno pomoč prosim................zamenjala bom hrano, novalac, pa mi povejte kaj je boljše-hipp ali aptamil??? Jst sem tudi danes menjala hrano... samo nič od tega, sem kupla italijanski Neolatte..... ji bom pa najprej malo mešala, da se počasi navadi na spremembo.... Lara je zaspala.... jao, kako je zgodnja danes.... hmmmm Grem delat škatle zdej...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 21:19:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
o pravici??? ker je tok fensi mi je nerodno iti tja sami... Sem šla na njihovo spletno stran zdej.... njamsiiiii Za kolko pa prodaš?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 21:31:13
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sva nabavila Angelcare, smo ga že montirali........... ...........sedaj pa upam, da se bom kaj naspala.......... ...........ker se že 3 mesece in pol nisem.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 21:32:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya luškan ...še en božiček
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 21:32:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft o pravici??? ker je tok fensi mi je nerodno iti tja sami... Sem šla na njihovo spletno stran zdej.... njamsiiiii Za kolko pa prodaš? a bi ti šla??? a se zmenva pa greva skupi na razvajanje??? ker jaz sama res ne bi šla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 22:04:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish a si že dali Jaki kaj goste hrane? ne še, bomo vsaj do 12. januarja počakali...takrat ima 2 cepljenje...pa pol, da vidimo kaj bo rekel glede na pridobivanje teže in ostalega..... ....pa zaenkrat niti ne kaže potrebe....sem preverila tisto z jezičkom...še vedno ima tisti refleks, ko jeziček ven potiska..ne vem kak se reče Ti si že? Nameravaš v kratkem?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 22:05:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..naš pa iz noče aventovega cuclja pit....mu je pretrd..... mogoče kasneje čaj tak je bila Aneja.ko so ji že v P podturli tisti nukov cucelj ....točno tak..... je blo pol kaj boljše
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 22:07:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj ve že kaj dajete čajčke...saj vem da če polno dojiš naj ne bi ... ..jaz mu občasno dam, samo ne velikokrat..... tam nekje 50ml mi spije....več mu ne upam dat .....se mi zdi, da včasih prav pokaže kdaj je žejen.....pa mu ponudim čaj med obrokoma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 22:10:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Edino dvakrat so ji bile sladke kamilice všeč, ko ni mogla kakati. Prebrisanka mala. naš zadnjič tud ni kakal....pa je nekaj tečkal...pol sem mu pa 1 obrok pripravila namesto na vodi na čaju...se je že med obrokom pokakal, pa še malo drugačen okus mu je bil....... sem probala, pa ni bilo tak hudo za pit...skoraj boljše kot samo mleko....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 22:12:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf To mora biti tak hudo za ****i. Ena znanka je rodila mrtva dvojčka konec sedmega meseca. To moraš biti močan, pa povrhu še umetno oplojena. Pa ne prvič, "stokrat" metaforično rečeno že prej. No sedaj ima malo princesko staro dva meseca in so lepa, vesela družinica. Precej je težav pri zanositvi in nosečnosti zadnje čase, pa tudi pri porodu. ..ti to o n...81 govoriš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 22:15:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Moja Leyla tocno na vsake tri ure dobi flasko...ta teden sva povecali porcijo...in sicer, kot pise na skatli (pri 3.mesecih 180ml vode + 6 zlick Aptamila = 200ml)...poje in zaspi... naš pa pri polnih 4 mesecih in skoraj 2 tednih poje 130 ml oz. smo mu sedaj povečali na 150ml - 5 žličk...in poje...pa je skoraj 4 ure mir....pa še to ne vsak obrok....ponavadi pusti tam 20-25
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 22:18:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya luškan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 22:20:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nujno pomoč prosim................zamenjala bom hrano, novalac, pa mi povejte kaj je boljše-hipp ali aptamil??? ker po novalacu samo bruha, ful zeleno kaka, skoz kupčke podiramo..............jaz mislim, da je pametno zamenjati, ker tole mal predolg traja. našemu odgovarja aptamil..... druga niti ne poznam..... ...probavat vse v prek tud ni fajn....tak pravijo...ker pol mora to probavanje bit vsaj kaki teden.....ne takoj menjat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 22:25:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft o pravici??? ker je tok fensi mi je nerodno iti tja sami... Sem šla na njihovo spletno stran zdej.... njamsiiiii ...jaz sem tud šla firbcat ....... jaz bi tud šla..... ...samo kam čem dat pikeca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 22:27:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft o pravici??? ker je tok fensi mi je nerodno iti tja sami... Sem šla na njihovo spletno stran zdej.... njamsiiiii Za kolko pa prodaš? jaz bi tud šla,samo ne sama
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 22:28:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....točno tak..... je blo pol kaj boljše kako misliš,če je bilo boljše??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 22:50:24
|
|
|
|
optimizem
|
Pozdravljene mamice! Se že zelo doooooooooolgo nisem oglasila, pa da vam sedaj mal napišem kako smo kaj. Kaja raste kot gobe po dežji, zdravi smo. Čez dan imamo kar malo matranja, da zaspi pa še to ji uspe za kake 15 min do pol urce, razen če se gospodične ne vozi v vozičku, potem pa toliko časa dokler se vozi. Pa sem probala že vse možne kombinacije, sam ni pridna pri dnevnem počitku. Ene imate res srečo. Zvečer je pa ok, sedaj zgleda tudi malo podaljšujemo tole nočno bujenje. Naj kar tako ostane in bom zelo zadovoljna. Ste se kaj menile za kako srečanje po teh praznikih(LJ), bom z veseljem prišla? Me to you - sej suuny ni tako fensi. Jaz sem tja pred nosečnostjo hodila na aerobiko, pa sem bila zelo zadovoljna. Tisti prostori za razvajanje so v prvem nadstropju, ponavadi skoraj ni ljudi in je zelo luštno, pomirjujoče, kar bi ti zagotovo zelo ustrezalo. Jaz sem bila parkrat tam na masaži. Če boš šla na masažo si zberi fanta - super masira.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 22:53:24
|
|
|
|
optimizem
|
Aja pa še tole me zanima - a uporabljate košaro na vozičku ali imate športni del? Mi smo sedaj kupili za športni del vozička zimsko vrečo samo kaj k ta del ni čisto raven tako kot košara. Pa ne vem če ni še malo prekmalu, da bi jo dala ven iz košare.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:33:45
|
|
|
|
gloria
|
..jaz mu občasno dam, samo ne velikokrat..... tam nekje 50ml mi spije....več mu ne upam dat ..... ...zakaj se mu ne upaš več dati ....kaj mu pol jaz preveč dam ko mi je že dvakrat spil 90 ml. pa tudi 100ml.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:35:02
|
|
|
|
gloria
|
..ti to o n...81 govoriš ...to se je tudi meni zdelo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:37:34
|
|
|
|
gloria
|
Aja pa še tole me zanima - a uporabljate košaro na vozičku ali imate športni del? ...mi imamo še košaro in je ne morem prehvalt kok sem zadovoljna.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 23:39:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
a bi ti šla??? a se zmenva pa greva skupi na razvajanje??? ker jaz sama res ne bi šla. Bi šla, bi... samo Lare nočem doma puščat čez dan... da bi jo pa moj šetal eno uro po Ljubljani v tem mrazu, pa ne bo šlo... Ma brez veze.... na masažo grem lahko tudi v Sežani, dej...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.