Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 21:38:38
|
|
|
|
pf
|
Lara a še ne plešeš? Joj sem pa včeraj spila pol kozarčka dobrega belega vina in sem bila rahlo . Od lanskega poletja nisem nič alkohola probala. Po moje, da bi se jutri odločila da spijem malo refoška bi bila ob desetih doma, če bi ob devetih šla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 21:48:07
|
|
|
|
pf
|
Lahko noč babike. Spanec me popada.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 22:02:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lahko noč babike. Spanec me popada. nočka še iz moje strani...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 22:24:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf da se je mala prvič naglas smejala in to tak glasno in iz srca, da sem bila ganjena do . Tak sem bila vesela in ponosna. naša pa se že kar dolgo.Joj,kak je to posrečeno slišat,ko se tak nasmeje,ne nasmeje -nareži
< Sporočilo je popravil Saraya -- 26.12.2008 22:31:18 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 22:35:30
|
|
|
|
meta21
|
OJ! Sem vas prišla še malo pogledat, ker zdaj odhajam za en teden v Prlekijo. Drugače sem pa čisto na koncu z močmi-me je prehlad zdelal. Sicer nič hujšega-samo malo smrkam ampak počutim se pa grozno-utrujena, brez volje. Se bom pustila zdaj malo razvajat pa bo boljše Lovro odkar se mu je uspelo obrnit, dela samo še to. Jaz ga položim na hrbet, on pa hop in je že na trebuščku. Še dobro, da je ponoči v vreči, ker tam se pa ne more obrnit. Pa hecen je ker se samo v levo obrača, desno še poskusil ni. Ga moram vedno bolj levo odlagat, da ima na desni (njegovi levi) plac za obračanje . Problem je edino v tem, ker na trebuščku ful poliva-je zdravnica rekla, da ima rahel refluks, zato mu vedno hitim podlagat pleničke pod glavo. Danes je umazal vsaj 15 plenic, ker je vedno, ko se je obrnil, eno umazal. Par dni nazaj sva z Lano17 zatežili najinima dvema, da nikol ne gresta sama ven z vozičkom in glej ga, glej... Danes je moj dragi dopoldne vzel voziček in ju z malim 2 uri ni blo. Je blo prav fajn! Sicer nisem ravno počivala, ampak sem po porodu prvič pospravljala v miru ne da bi nonstop poslušala, kdaj se bo Lovro zbudil. Lara, uživaj! Lana in pf, čestitke!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 22:36:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf danes je ati kupil še nuk in je isto adijo. Kake so mi čudne te nukove flaške. Oblika je čisto mimo, pa navrhu odprtina taka mala, da moreš imeti mirno roko, da mlekca v prahu ne stresem mimo. ...nukova flaška je čist ista kot avent...samo cucelj je drugačen, maš pa spet 2 oz. 3 možnosti... to je nuk first choice - široki cucelj to je klasični- ozki cucelj to je posebni cucelj ...... kje ti je premala odprtina
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 22:38:11
|
|
|
|
meta21
|
Aja, pa še to... lepo preživite preostanek praznikov in da bi vam mali čmrlčki na silvestrovo spali, da boste v miru nazdravili in polubčkali domače... Če pa ne, pa glih tak fajn-bojo pa žurali z vami... Skratka, uživajte... pa ne me preveč pogrešat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 22:49:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja, pa še to... lepo preživite preostanek praznikov in da bi vam mali čmrlčki na silvestrovo spali, da boste v miru nazdravili in polubčkali domače... Če pa ne, pa glih tak fajn-bojo pa žurali z vami... Skratka, uživajte... pa ne me preveč pogrešat tud ti uživaj v prlekiji..... ...drugače pa te bomo itak pogrešale...kdo bo pa čvekal tu gor .. ...ma ne ...saj bomo počakale... ...jaz tud grem spat...grem jutri v A malo zapravljat...možek bo pa kindra
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 8:15:38
|
|
|
|
ključek
|
Danes pa praznujeta............ Marisa Kaja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 8:18:30
|
|
|
|
ključek
|
pa moja mami jih ima danes ........................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 10:36:06
|
|
|
|
leda
|
Sem vam povedala, da grem densat danes... na disko musko 70/80.... z eno frendico v par letih nisva zamudili niti enega takega žura.... no, z izjemo tega leta.... glih pred enim letom sem bla zadnjič.... uh lara, mi delaš skomine. jaz tut ful rada plešem, čeprav ne prov pogosto. sej meni ni problem bit pokonc celo noč, problem mi je zjutraj vstat in bit takoj 100 na uro...tale emšo me mal matra; kje so časi ko sem šla direkt na faks in celo delat po neprespani noči??!! zdej se par dni sestavljam...jah, kaj čmo, trideseta se počas iztekajo... sem pa tudi pred enim letom nazadnje si dala duška;) no, zdej grem pa barbiki čevlje prodajat...jah, takle mamo. vse je v roza...ma kje je to vidla???!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 10:40:06
|
|
|
|
Virtualna
|
Samo na hitrico, da vas vse lepo pozdravim .... ...evo...sefica ze klice
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 11:58:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naš sam še ni bil nikjer z Lano, mislim ni je še peljal z vozičkom. Naš pelje, če jo jaz naštimam in mu predlagam, če bi jo peljal..... sam od sebe pa ne... če gremo skupaj pa tudi rad gura.. Se rad carta in igra z njo... previja včasih... Čestitke: Marisi, Kaji in mami od Me to you.. Ob treh sem prišla domov.... je pasaloooooo.... Sva se s sinom tam srečala.... joj, kok nama je blo čudno.... hahaha Naša pupi še ponoči še nikoli ni zbudila, od kar je začela redno spat... V najslabšem primeru se je ene parkrat ob 5ih zjutraj... pa sem si upala it malo žurat.... Zanimivo...... včeraj se je zbudila pa že nekaj pred polnočjo... Kako to? Zakaj to? Moj jo je potem nafilal s 130 ml hrane, ker drugače je ni mogel potolažit... no pol je zakomirala nazaj.... Ob devetih sem jo šla zbudit, ker ona bi zjutraj spala in spala... Je DJ podeljeval neke nagrade..... pa je en tip jo dobil, ker je prišel od najbolj daleč - iz NG... pol sem pa jaz tega diđeja začopatila in ga vprašala, kdo si bolj zasluži nagrado.... tisti, ki pride od daleč, al tisti, ki ima doma dojenčka? hahaha.... itak,da sem tudi jaz pol dobila paneton in eno staro ploščo od 45 obratov.... jo bom v okvir dala, kaj čem z njo počet drugega? Pa še podpisala sta jo... Zdej se grem iz pižame spravit in umit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 12:22:44
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro lara za uspelo fešto. Jaz pa sem komaj pred pol ure zlezla s postle.Hvalabogu,da je moj doma,drugače bi blo kriza.Ma taka sem,ko ,pa še zakuhalo me je ponoči. pa je zizala na dve uri ponoči Mojga sem poslala v nabavo,zunaj tak rahlo sneži ,jaz pa ne morem ven
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 14:44:46
|
|
|
|
gloria
|
Čestitke: Marisi, Kaji in mami od Me to you..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 15:41:46
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene babike. Gold fish ni mi cucelj premali oz. odprtina na cuculju, na steklenički na vrhu, ko zašravfaš gor cucelj je tak malo oz. ko kaj naliješ noter. Midve sva bile eno uro zunaj na snegu in je bilo prav fajn. Ni moker sneg in kar gre. Čestitke Marisi, Kaji in mamci od Me to you.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 15:41:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa moja mami jih ima danes ........................ ČESTITKE MAMI OD MTY
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 15:43:29
|
|
|
|
pf
|
Lara super, da si se imela lepo. Si si malo napolnila baterije spet, a ne? Jaz grem pa danes, ampak imam namen priti do dvanajstih ponoči domov, ker se včasih mala zbudi ob pol enih, enih, pol dveh, dveh prvič, flaše pa ne mara, tak da bom šla samo malo pogledat. Pa saj bo dovolj za babji čvek.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 15:44:40
|
|
|
|
pf
|
Saraya želim ti, da čimprej ozdraviš, ker ste babike pri vaši hiši ker en čas že bolane. Meta uživaj v Prlekiji.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 15:45:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz grem pa danes, ampak imam namen priti do dvanajstih ponoči domov, ker se včasih mala zbudi ob pol enih, enih, pol dveh, dveh prvič, flaše pa ne mara, tak da bom šla samo malo pogledat. Pa saj bo dovolj za babji čvek. privošči si
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 15:45:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya želim ti, da čimprej ozdraviš, ker ste babike pri vaši hiši ker en čas že bolane. hvala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 15:48:33
|
|
|
|
arabela*
|
midve z M pa sva sami.Moj je z Anejo šel na obisk k prijatloma. Jaz pa musako kuham.Malečki je uspelo malo zadremat,čudež
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 15:50:24
|
|
|
|
pf
|
Gold fish a si že dali Jaki kaj goste hrane?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 15:50:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish ni mi cucelj premali oz. odprtina na cuculju, na steklenički na vrhu, ko zašravfaš gor cucelj je tak ...torej..imaš ozko flaško s klasičnim cucljem....probaj tisto nuk first choice..je isto široka kot aventova..... ..naš pa iz noče aventovega cuclja pit....mu je pretrd..... mogoče kasneje čaj ... ...včeraj je prvič pjedel 130ml, pa se jokal za še....neh, neh..... pa je spil še 30ml..pol je blo pa v redu ..... je pa obroke malo raztegnil...na 4 in več...količinsko ..pa niča kaj več ....upam, da vseeno dobi dovolj.... ...pri nas še vedno sneži .... ..detece spi že od 13h.... ...jaz bi tud...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 27.12.2008 15:56:33
|
|
|
|
pf
|
Naša tudi spi. Zdaj je še ven ne moreš nič peljati, ko ste bolane. Nič nisem kaj vesela tega snega. Naj napade za en čas kaj misli, pol pa naj bo mir kaki teden. Vsak dan malo je najslabše. Punce ste bile kaj že na snegu z vašimi ? Ali pa v kakih termah? Kopat bi se šla, pa se mi zdi, da je še Lana premala, po drugi strani pa mi je kolegica razlagala da so bili v Moravskih na začetku decembra teden dni, njen mali pa je bil takrat star pet mesecev in da je šla z vozičkom do bazena, da se rad kopa, da ga je nahranila tam, previla tam, no v vozičku. Kaj jaz vem, se mi zdi da za kaj takega ne smeš nič komplicirati. Če se ti poraja kako vprašanje, dovolj je samo eno, je bolje da ostaneš doma in počakaš da shodi. Danes so v našem kraju pokopali dojenčka. Joj me je tak zmrazilo, ko mi je ati povedal. Osem dni je bil star. Tak sem cartala našo in jo stisnila k sebi. Bogi starši.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.