Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 25.12.2008 23:06:44
|
|
|
|
meta21
|
Da ne bo katera mislila, da se davim....zdravim, sem mislila!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 25.12.2008 23:09:17
|
|
|
|
gloria
|
...vidim da nabavljate leg magic...jaz sem ga kupla tik predno sem zanosila in en čas vadila in je super stvar.....zdej mam pa tudi namen po novem letu zaštartat.... ...seveda ko pa nehamo dojit pa mal hujšat za morje ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 25.12.2008 23:09:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Da ne bo katera mislila, da se davim....zdravim, sem mislila!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 25.12.2008 23:10:11
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem zdaj telovadla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 25.12.2008 23:10:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Da ne bo katera mislila, da se davim....zdravim, sem mislila!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 7:57:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro, drage moje Upam, da ste preživele lep dan. Še najbolj všeč mi je bilo, da je vsaj malo pobelilo Bubi je tudi bil v takem pričakovanju, da mi je ob petih zjutraj rekel, da se je že naspal Pa ga je moj le spravil nazaj v posteljo. Potem pa smo se itak cel dan potepali in seveda too much jedli
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 9:07:41
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro še iz moje strani. Tudi jaz sem bila včeraj tako vesela, ko sem videla snežinke, da sma z Galom kar poplesavala po stanovanju. Čeprav smo se cel dan potepali, sma si na obisku vzela pol ure zase in odšla na sprehod v snežinkah. Prav lušno je bilo. Ti prazniki, še začeli se niso prav, pa sem že nažrta vseh teh dobrot. Saj vem, da boste rekle, da ni treba vsega pojest. Saj vsega ne, samo kaj, ko pa je tako dobro. Pa kam prideš, moraš nekaj probat. Danes pa gremo še nas roj. dan. Lani na božič je sestrična dobila Gašperja. Pravi mali cuker je.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 10:08:50
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro Jaz pa že par dni ne morem spat ponoči.Danes mi je uspelo komaj ob treh
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 10:10:18
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro punce. Vidim, da vam je vsem lepo v krogu domačih in da so naše otročke prvič obiskali božički. Naša je pa dobila precej dinarjev. Ima vrabec že odprto varčevalno knjiižico z mesečnim odpovednim rokom in rentno varčevanje pri vsega štirih mesecih. To bo enega denarja, ko bo pupi velika. Danes je naša babi stara štiri mesece in že vriska iz postljice. Pridem kasneje še malo. Uživajte. Saraya pozdravite se, sicer pa tudi mene nekaj kuha. Gold fish bravo za potico. Gloria kaki cukrček je, pravi božiček. Lara Croft saj bo božiček tudi Lariki kaj prinesel, ampak verjetno z zamudo. Bubi več kot 28 stopinj voda v Maestralu sigurno ni. V bistvu je tak redko kje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 10:11:19
|
|
|
|
pf
|
Saraya verjetno zato ne moreš zaspati, ker si utrujena in prebedeta že čisto. Pa še bolna zraven in je verjetno to razlog. Upam, da boš hitro bolje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 11:08:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi več kot 28 stopinj voda v Maestralu sigurno ni. V bistvu je tak redko kje. Hvala za info. Verjetno bo res tako, sem tudi v katalogu zasledila Kaj pa vem, jaz imam rada toplo.... ampak na morje bomo vseeno šli maja, tudi zaradi bubijevih dihal (ponavljajoči bronhitisi). Pa se pač ne bomo veliko kopali. No, glede na to, da imajo tudi otroški bazenček, pa je mogoče tam malo bolj topla voda.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 11:12:19
|
|
|
|
ključek
|
Danes pa praznuje............. Lana.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 11:26:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje............. Lana.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 12:29:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje............. Lana.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 14:19:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Punce..... naša COCO vas vse lepo pozdravlja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 15:28:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Punce..... naša COCO vas vse lepo pozdravlja... ...o hvala tudi ti njo pozdravi....kolkrat se jaz spomnem na njo ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 15:35:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara,jaz jem svinjino Pravkar sem se mastila z eno precej pikantno klobaso... bomo vidli, če bo reakcija.... SEveda, k se je navadla na toploto pol jo je pa zazeblo Ja, točno do te razlage sva prišla.... tudi včeraj ni blo problema... Kaj hočem povedat...a je blo mogoče danes kaj drugače kot ponavadi-nova jopca, kapa, bodi z gumbi, bolj hladno/toplo... Ker bolelo je očitno ni nič, če se je pri tebi pomirila... Nič novega... danes, ko sva šli, je bla točno tako oblečena... pa tudi za tja, je blo čisto vse Ok..... Drugo je blo samo to, da je bil ati zraven.. Pa bolj počasi smo hodili, kot ponavadi... to me dela živčno,... Drugač pa jst ful pazim, da Lari ni prevroče.... Leg magic nisem še nabavla...ful robošta pa me malo skrbi.... Mi pa že 2 dni samo žremo Mi pa nič drugače, kot vsak dan.... ima kdo kej finega, pridem malo počopat.. IZVIRNO SPOROČILO: pf Dobro jutro punce. Vidim, da vam je vsem lepo v krogu domačih in da so naše otročke prvič obiskali božički. Naša je pa dobila precej dinarjev. MA Kaj boste z dinarji počeli?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 18:12:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem vam povedala, da grem densat danes... na disko musko 70/80.... z eno frendico v par letih nisva zamudili niti enega takega žura.... no, z izjemo tega leta.... glih pred enim letom sem bla zadnjič.... IN zdej se jst veselo napravljam in ugotovim, da nobene fensi majčke s kratkimi rokavi ne spravim goooooor.... smrk, smrk..... V dolgih ne morem bit, ker rata vroče.... mi2 nič ne posedava, damo densava... Ma kaj čem v trenerki it?! Edino kar sem najdla je ena navadna majčka v kateri sem s trebuhom hodila okoli.... ni nosečniška... Pa modrci so premaaaaajhniiiiiiiiiiiiiii.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 18:18:16
|
|
|
|
čebeli
|
Živjo! Najprej se oproščam, ker pač ne spadam semle in vam malo smetim...ampak ker sem ženska (hud firbec), bi vas rada nekaj vprašala... Namreč iščem svojo sestrično, ki je septembrka Lea2007 in me zanima, če se vam še kaj oglasi... Rada bi tudi prek RR mal počvekala z njo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 18:25:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
Namreč iščem svojo sestrično, ki je septembrka Lea2007 in me zanima, če se vam še kaj oglasi... Rada bi tudi prek RR mal počvekala z njo. Nič se nam ne oglasi.... Kak je kaj z njo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 18:33:26
|
|
|
|
čebeli
|
Super uživa! Zaposlena je pa tudi 100 na uro. Poleg tega, da je mamica, je šla še na podiplomca, mali Patrik pa raste kot gobica po dežju. Zdej je že na dvojni porodni teži...spat pa ga daje srečni očka (drugače pa sploh ne zaspi ). Želim vam vse dobro in srečno v letu 2009!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 18:54:22
|
|
|
|
pf
|
Lara Croft uživaj danes. Jaz bom pa jutri malo šla s kolegicami, ampak se še odločam če naj bom do dvanajstih doma, ali naj potegnem do jutra. Danes sva sami, ker je šel spet na zaključek. Lana že aja, je bila danes tak zaspana, da smo malo pohiteli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 18:56:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Super uživa Pa pozdravi jo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 19:49:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje............. Lana.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 26.12.2008 19:53:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Vau, Lara..... kar privošči si
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.