Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:16:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz sem vsake tolk časa online Mala je spet ratala rdeča okoli ust, pa je bilo že nekaj časa OK, pa je spet in to ob isti prehrani. Sedaj res ne vem kaj zaboga si tišči v usta, da je taka??? Močno dvomim, da je hrana. Kaj je možno, da si kaj takega baše v usta, kar bi lahko povzročilo alergijo? Zadnjič je ena na naši večerji pravila da je njena kolegica dala enemu prebarvat otroško posteljico in jo je ta "bedak" prebarval z nevem čem že in ker je otrok se prijemal posteljice je imel ful drisko (ne me držat za besedo, ampak mislim da je rekla, da je imel drisko), Pa sta bila v bolnici in je bilo vse ok, ko sta pa domov prišla se je pa ponovilo. In so rabili kar nekaj časa, da so ugotovili od česa je bilo laneno olje. a si ti to pravila?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:16:37
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, Jaka čaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:16:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Naša spi od 20.30 Kaj je Alja že mrknila al je še pokonci? Je že v horizontali in za spremembo tud Andraž. Mene pa je začel bolet grlo in kiham Sva na istem Mislim, da prihaja včerajšnji večer za namo, ko smo pešačili v snegu in vetru domov Hitro obe po lekadol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:17:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Naša spi od 20.30 Kaj je Alja že mrknila al je še pokonci? Našega pa je ravno odnesel iz mojega naročja in ga poskuša uspavat Aja, sem se pozabila pohvalit: preteklo noč je z manjšimi motnjami za dudo oz. sok Gregi spal kar do 3h , šele potem ga je začel biksat Vsaj malo si se spočila. Ej, da bi se tako nadaljevalo, smo zmagali Špelin@, si pa skromna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:18:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mislim, da prihaja včerajšnji večer za namo, ko smo pešačili v snegu in vetru domov IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* saj smo babe tak firbčne in nobenem ne vejamemo,da drek smri, dokler same na skoćmo vanj IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je pa dve noči super spal,ker je bil ati v dnevni ,danes pa je spal do pol enih,potem pa se je zbujal.Zgleda,da je atija poslušal, kako smrči .Iz preventive bo danes spet v dnevni,pa da vidimo,kakšno bo spanje Očitno ga boste kar izselili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:18:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Jaka čaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:18:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:18:41
|
|
|
|
Estrella*
|
Grem pa res nekaj spit, da me to ne napade v polnem obsegu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:18:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. Kaj potegnemo na plano, valjar ali gorjačo? gorjačo , ga pa še vedno ni domov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:19:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz sem vsake tolk časa online Mala je spet ratala rdeča okoli ust, pa je bilo že nekaj časa OK, pa je spet in to ob isti prehrani. Sedaj res ne vem kaj zaboga si tišči v usta, da je taka??? Močno dvomim, da je hrana. Kaj je možno, da si kaj takega baše v usta, kar bi lahko povzročilo alergijo? Zadnjič je ena na naši večerji pravila da je njena kolegica dala enemu prebarvat otroško posteljico in jo je ta "bedak" prebarval z nevem čem že in ker je otrok se prijemal posteljice je imel ful drisko (ne me držat za besedo, ampak mislim da je rekla, da je imel drisko), Pa sta bila v bolnici in je bilo vse ok, ko sta pa domov prišla se je pa ponovilo. In so rabili kar nekaj časa, da so ugotovili od česa je bilo laneno olje. a si ti to pravila? mislim da je bila katy
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:19:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Jaka čaka
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:19:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo kakšno???????????????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:20:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:20:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Slikce z današnjega namakanja v Snoviku: se vidi da ste prav uživali mi pa upamo po praznikih na kratek oddih v čatežu za cca.2-3dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:21:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo a nas zvrcneš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:21:32
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:21:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega bravo Gregi!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:21:46
|
|
|
|
špelin@
|
Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:21:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo kakšno??????????????????? FB
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:22:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz sem vsake tolk časa online Mala je spet ratala rdeča okoli ust, pa je bilo že nekaj časa OK, pa je spet in to ob isti prehrani. Sedaj res ne vem kaj zaboga si tišči v usta, da je taka??? Močno dvomim, da je hrana. Kaj je možno, da si kaj takega baše v usta, kar bi lahko povzročilo alergijo? Zadnjič je ena na naši večerji pravila da je njena kolegica dala enemu prebarvat otroško posteljico in jo je ta "bedak" prebarval z nevem čem že in ker je otrok se prijemal posteljice je imel ful drisko (ne me držat za besedo, ampak mislim da je rekla, da je imel drisko), Pa sta bila v bolnici in je bilo vse ok, ko sta pa domov prišla se je pa ponovilo. In so rabili kar nekaj časa, da so ugotovili od česa je bilo laneno olje. a si ti to pravila? Ni bila moja kolegica. Jaz se samo spomnim primera in da je bilo krivo laneno olje, ki deluje kot odvajalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:22:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Jaka čaka Sem mu umila zobke in zdaj me je nafehtal še za eno mini risanko potem pa grem res brat pravljico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:22:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. Kaj potegnemo na plano, valjar ali gorjačo? gorjačo , ga pa še vedno ni domov Tale bi bila dobra, samo da me ne zasuka kot tega smajlija. Še vedno ga ni domov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:22:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega Gregi hmmmm, a pol se sam jaz bunim, da je malo???
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 26.12.2008 21:24:15 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:22:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega bravo Gregi!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:22:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?