Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:07:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Smej se smej, dokler imaš enega, te bom čez 3 leta vprašala, pa da vidim kdo se bo pol smejal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:08:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Naša spi od 20.30 Kaj je Alja že mrknila al je še pokonci?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:08:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Smej se smej, dokler imaš enega, te bom čez 3 leta vprašala, pa da vidim kdo se bo pol smejal O huuuuuudooooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:09:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Meni pa facebook ne potegne , zato se bašem s čokolatini Sorini...eh konc bašenja, ker imam alarm... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm to so moji najljubši bombončki
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:09:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jao meni in tebi pa še kateri. Sem danes videla, da bo kar pestro, ko bo Maja malo zrastla, ker je danes vlekla sok Jaku iz rok in je bilo ..... Jaka ve, da ne sme, imam pa občutek, da bo mala to izkoristila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:09:10
|
|
|
|
Estrella*
|
No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:10:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Smej se smej, dokler imaš enega, te bom čez 3 leta vprašala, pa da vidim kdo se bo pol smejal O huuuuuudooooooo Ne jo strašit,da ne bo obupala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:10:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Naša spi od 20.30 Kaj je Alja že mrknila al je še pokonci? Našega pa je ravno odnesel iz mojega naročja in ga poskuša uspavat Aja, sem se pozabila pohvalit: preteklo noč je z manjšimi motnjami za dudo oz. sok Gregi spal kar do 3h , šele potem ga je začel biksat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:10:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Naša spi od 20.30 Kaj je Alja že mrknila al je še pokonci? Je že v horizontali in za spremembo tud Andraž. Mene pa je začel bolet grlo in kiham
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:11:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Naša spi od 20.30 Kaj je Alja že mrknila al je še pokonci? Je že v horizontali in za spremembo tud Andraž. Mene pa je začel bolet grlo in kiham
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:11:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Smej se smej, dokler imaš enega, te bom čez 3 leta vprašala, pa da vidim kdo se bo pol smejal O huuuuuudooooooo Ne jo strašit,da ne bo obupala. zgleda da nam je tally ušla brez komentarja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:12:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. Kaj potegnemo na plano, valjar ali gorjačo? gorjačo , ga pa še vedno ni domov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:12:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:12:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Naša spi od 20.30 Kaj je Alja že mrknila al je še pokonci? Našega pa je ravno odnesel iz mojega naročja in ga poskuša uspavat Aja, sem se pozabila pohvalit: preteklo noč je z manjšimi motnjami za dudo oz. sok Gregi spal kar do 3h , šele potem ga je začel biksat Vsaj malo si se spočila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:12:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Smej se smej, dokler imaš enega, te bom čez 3 leta vprašala, pa da vidim kdo se bo pol smejal O huuuuuudooooooo Ne jo strašit,da ne bo obupala. eh kaj obupala, saj smo babe tak firbčne in nobenem ne vejamemo,da drek smri, dokler same na skoćmo vanj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:12:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Naša spi od 20.30 Kaj je Alja že mrknila al je še pokonci? Našega pa je ravno odnesel iz mojega naročja in ga poskuša uspavat Aja, sem se pozabila pohvalit: preteklo noč je z manjšimi motnjami za dudo oz. sok Gregi spal kar do 3h , šele potem ga je začel biksat Tilen je pa dve noči super spal,ker je bil ati v dnevni ,danes pa je spal do pol enih,potem pa se je zbujal.Zgleda,da je atija poslušal, kako smrči .Iz preventive bo danes spet v dnevni,pa da vidimo,kakšno bo spanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:13:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Naša spi od 20.30 Kaj je Alja že mrknila al je še pokonci? Je že v horizontali in za spremembo tud Andraž. Mene pa je začel bolet grlo in kiham se pridružujem talanju Grem pravljico brat pa pridem nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:13:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Naša spi od 20.30 Kaj je Alja že mrknila al je še pokonci? Je že v horizontali in za spremembo tud Andraž. Mene pa je začel bolet grlo in kiham pridna Alja , moja dva sta še oba pokonc. prid po septolete jih mam na zalogi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:13:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz sem vsake tolk časa online Mala je spet ratala rdeča okoli ust, pa je bilo že nekaj časa OK, pa je spet in to ob isti prehrani. Sedaj res ne vem kaj zaboga si tišči v usta, da je taka??? Močno dvomim, da je hrana. Kaj je možno, da si kaj takega baše v usta, kar bi lahko povzročilo alergijo? Zadnjič je ena na naši večerji pravila da je njena kolegica dala enemu prebarvat otroško posteljico in jo je ta "bedak" prebarval z nevem čem že in ker je otrok se prijemal posteljice je imel ful drisko (ne me držat za besedo, ampak mislim da je rekla, da je imel drisko), Pa sta bila v bolnici in je bilo vse ok, ko sta pa domov prišla se je pa ponovilo. In so rabili kar nekaj časa, da so ugotovili od česa je bilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:13:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:14:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Smej se smej, dokler imaš enega, te bom čez 3 leta vprašala, pa da vidim kdo se bo pol smejal O huuuuuudooooooo Ne jo strašit,da ne bo obupala. eh kaj obupala, saj smo babe tak firbčne in nobenem ne vejamemo,da drek smri, dokler same na skoćmo vanj Žalostno ampak resnično. Kje pa je naša prekmurska zaseda?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:15:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz sem vsake tolk časa online Mala je spet ratala rdeča okoli ust, pa je bilo že nekaj časa OK, pa je spet in to ob isti prehrani. Sedaj res ne vem kaj zaboga si tišči v usta, da je taka??? Močno dvomim, da je hrana. Kaj je možno, da si kaj takega baše v usta, kar bi lahko povzročilo alergijo? Zadnjič je ena na naši večerji pravila da je njena kolegica dala enemu prebarvat otroško posteljico in jo je ta "bedak" prebarval z nevem čem že in ker je otrok se prijemal posteljice je imel ful drisko (ne me držat za besedo, ampak mislim da je rekla, da je imel drisko), Pa sta bila v bolnici in je bilo vse ok, ko sta pa domov prišla se je pa ponovilo. In so rabili kar nekaj časa, da so ugotovili od česa je bilo laneno olje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:15:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Naša spi od 20.30 Kaj je Alja že mrknila al je še pokonci? Je že v horizontali in za spremembo tud Andraž. Mene pa je začel bolet grlo in kiham Sva na istem Mislim, da prihaja včerajšnji večer za namo, ko smo pešačili v snegu in vetru domov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:15:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Naša spi od 20.30 Kaj je Alja že mrknila al je še pokonci? Našega pa je ravno odnesel iz mojega naročja in ga poskuša uspavat Aja, sem se pozabila pohvalit: preteklo noč je z manjšimi motnjami za dudo oz. sok Gregi spal kar do 3h , šele potem ga je začel biksat Vsaj malo si se spočila. Ej, da bi se tako nadaljevalo, smo zmagali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:16:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Smej se smej, dokler imaš enega, te bom čez 3 leta vprašala, pa da vidim kdo se bo pol smejal O huuuuuudooooooo Ne jo strašit,da ne bo obupala. zgleda da nam je tally ušla brez komentarja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?