Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:09:23
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj a imamo danes spet ??????? Meni je možiček naštimal vročo kopel, prižgal svečke in dodal nek zvarek v vodo. Je tako dišalo, dokler ni moje idile pokvaril Andraž, ko se mi je brez dovoljenja pridružil Pa je bilo konec miru. Sem pa tako lena, da se mi bo zrolalo Se vidi, da praktično nič ne delam in se samo prekladam iz enega na drugi konec. si ga kar predstavljam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:19:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Slikce z današnjega namakanja v Snoviku: luštna fanta, a sta uživala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:20:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj a imamo danes spet ??????? Meni je možiček naštimal vročo kopel, prižgal svečke in dodal nek zvarek v vodo. Je tako dišalo, dokler ni moje idile pokvaril Andraž, ko se mi je brez dovoljenja pridružil Pa je bilo konec miru. Sem pa tako lena, da se mi bo zrolalo Se vidi, da praktično nič ne delam in se samo prekladam iz enega na drugi konec.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:22:18
|
|
|
|
mafi
|
danes je pa še kar zatišje , , zdej k mi je filip zaspal pa nikjer nobenga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:35:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi danes je pa še kar zatišje , , zdej k mi je filip zaspal pa nikjer nobenga Danes je katastrofa in imam občutek, da januarja ne bo nič boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:36:35
|
|
|
|
Estrella*
|
jaz sem vsake tolk časa online Mala je spet ratala rdeča okoli ust, pa je bilo že nekaj časa OK, pa je spet in to ob isti prehrani. Sedaj res ne vem kaj zaboga si tišči v usta, da je taka??? Močno dvomim, da je hrana.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:37:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi danes je pa še kar zatišje , , zdej k mi je filip zaspal pa nikjer nobenga Danes je katastrofa in imam občutek, da januarja ne bo nič boljše. Bomo pa same strašile po rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:40:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Slikce z današnjega namakanja v Snoviku: luštna fanta, a sta uživala še 53 postov, dajmo punca!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:40:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz sem vsake tolk časa online Mala je spet ratala rdeča okoli ust, pa je bilo že nekaj časa OK, pa je spet in to ob isti prehrani. Sedaj res ne vem kaj zaboga si tišči v usta, da je taka??? Močno dvomim, da je hrana. A se še vedno ful slini?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:41:28
|
|
|
|
kasso
|
Meni pa facebook ne potegne , zato se bašem s čokolatini Sorini...eh konc bašenja, ker imam alarm...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:42:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi danes je pa še kar zatišje , , zdej k mi je filip zaspal pa nikjer nobenga Danes je katastrofa in imam občutek, da januarja ne bo nič boljše. Bomo pa same strašile po rr Prej sem iskala družno na RR, ker od doma glih ne morem dosti hodit, zdaj pa še tega nima več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:43:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz sem vsake tolk časa online Mala je spet ratala rdeča okoli ust, pa je bilo že nekaj časa OK, pa je spet in to ob isti prehrani. Sedaj res ne vem kaj zaboga si tišči v usta, da je taka??? Močno dvomim, da je hrana. A se še vedno ful slini? Ja, full,moram slinčke nove nabavit, ker jih menjam na 1h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:43:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Meni pa facebook ne potegne , zato se bašem s čokolatini Sorini...eh konc bašenja, ker imam alarm... Pri nas pa imamo hrčka, ki je pojedel vse mon cherije (pa ni jih bilo malo).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:45:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi danes je pa še kar zatišje , , zdej k mi je filip zaspal pa nikjer nobenga Danes je katastrofa in imam občutek, da januarja ne bo nič boljše. Bomo pa same strašile po rr Prej sem iskala družno na RR, ker od doma glih ne morem dosti hodit, zdaj pa še tega nima več. Eh po praznikih bo bolje Men se pa zdi, da jaz kar naprej gor visim in se včasih sprašujem, če je res vse OK z menoj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:45:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz sem vsake tolk časa online Mala je spet ratala rdeča okoli ust, pa je bilo že nekaj časa OK, pa je spet in to ob isti prehrani. Sedaj res ne vem kaj zaboga si tišči v usta, da je taka??? Močno dvomim, da je hrana. A se še vedno ful slini? Ja, full,moram slinčke nove nabavit, ker jih menjam na 1h Jaz tudi. Me je skoraj ubilo, ko sem videla, da je 7 slinčkov 8 eurov. Vem, da so bili isti slinčki pred 3 leti manj kot jurja. Meni so začeli razpadat in jih moram nabavit. Ne vem pa kje sem kupila ene za Majo, ker so ful dobri. Ementaler.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:45:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Meni pa facebook ne potegne , zato se bašem s čokolatini Sorini...eh konc bašenja, ker imam alarm... Pri nas pa imamo hrčka, ki je pojedel vse mon cherije (pa ni jih bilo malo). Le kje ga skrivaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:47:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi danes je pa še kar zatišje , , zdej k mi je filip zaspal pa nikjer nobenga Danes je katastrofa in imam občutek, da januarja ne bo nič boljše. Bomo pa same strašile po rr Prej sem iskala družno na RR, ker od doma glih ne morem dosti hodit, zdaj pa še tega nima več. Eh po praznikih bo bolje Men se pa zdi, da jaz kar naprej gor visim in se včasih sprašujem, če je res vse OK z menoj. Kaj pa bi bilo narobe s teboj? Jaz priznam, da mi je doma dolgčas in iščem družbo tukaj. Vse naredim doma, nobena stvar ne čaka, pa še imam preveč časa. Okrog se mi ne da hodit, ker itak nimam kam it, po trgovinah se mi pa ne da vsak dan plazit, pa še denarja nimam za odmet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:48:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz sem vsake tolk časa online Mala je spet ratala rdeča okoli ust, pa je bilo že nekaj časa OK, pa je spet in to ob isti prehrani. Sedaj res ne vem kaj zaboga si tišči v usta, da je taka??? Močno dvomim, da je hrana. A se še vedno ful slini? Ja, full,moram slinčke nove nabavit, ker jih menjam na 1h Jaz tudi. Me je skoraj ubilo, ko sem videla, da je 7 slinčkov 8 eurov. Vem, da so bili isti slinčki pred 3 leti manj kot jurja. Meni so začeli razpadat in jih moram nabavit. Ne vem pa kje sem kupila ene za Majo, ker so ful dobri. Ementaler. Slinčki res niso poceni. Pri Andražu jih nisem uporabljala za slinjenje, ker se ni tako slinil, ta frača pa pušča v potokih Pa jih nimam malo. Bom šla v leclerca pogledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:49:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi danes je pa še kar zatišje , , zdej k mi je filip zaspal pa nikjer nobenga Danes je katastrofa in imam občutek, da januarja ne bo nič boljše. Bomo pa same strašile po rr Prej sem iskala družno na RR, ker od doma glih ne morem dosti hodit, zdaj pa še tega nima več. Eh po praznikih bo bolje Men se pa zdi, da jaz kar naprej gor visim in se včasih sprašujem, če je res vse OK z menoj. Kaj pa bi bilo narobe s teboj? Jaz priznam, da mi je doma dolgčas in iščem družbo tukaj. Vse naredim doma, nobena stvar ne čaka, pa še imam preveč časa. Okrog se mi ne da hodit, ker itak nimam kam it, po trgovinah se mi pa ne da vsak dan plazit, pa še denarja nimam za odmet. A imaš kake prijatlce v MB?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:49:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Meni pa facebook ne potegne , zato se bašem s čokolatini Sorini...eh konc bašenja, ker imam alarm... Pri nas pa imamo hrčka, ki je pojedel vse mon cherije (pa ni jih bilo malo). Le kje ga skrivaš Ne povem. Je ati bil toliko dober, da je danes nove nabavil. Po novem letu pa basta. Nič več sladkarij, nova dieta, taka ta huda. Me bo mogoče spet depra matrala. Sem bila v službi, ker sem šla iskat bon, pa me je bilo kar malo sram. Pa pri nas so same suhice, ena ima 5 kg več kot ostale, pa je že kao izven merska. Jaz pa imam xx kil viška. Januarja začnem z "novim" življenjem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:50:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi danes je pa še kar zatišje , , zdej k mi je filip zaspal pa nikjer nobenga Danes je katastrofa in imam občutek, da januarja ne bo nič boljše. Bomo pa same strašile po rr Prej sem iskala družno na RR, ker od doma glih ne morem dosti hodit, zdaj pa še tega nima več. Eh po praznikih bo bolje Men se pa zdi, da jaz kar naprej gor visim in se včasih sprašujem, če je res vse OK z menoj. Kaj pa bi bilo narobe s teboj? Jaz priznam, da mi je doma dolgčas in iščem družbo tukaj. Vse naredim doma, nobena stvar ne čaka, pa še imam preveč časa. Okrog se mi ne da hodit, ker itak nimam kam it, po trgovinah se mi pa ne da vsak dan plazit, pa še denarja nimam za odmet. A imaš kake prijatlce v MB? Nobene za ponucat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:52:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Meni pa facebook ne potegne , zato se bašem s čokolatini Sorini...eh konc bašenja, ker imam alarm... Pri nas pa imamo hrčka, ki je pojedel vse mon cherije (pa ni jih bilo malo). Le kje ga skrivaš Ne povem. Je ati bil toliko dober, da je danes nove nabavil. Po novem letu pa basta. Nič več sladkarij, nova dieta, taka ta huda. Me bo mogoče spet depra matrala. Sem bila v službi, ker sem šla iskat bon, pa me je bilo kar malo sram. Pa pri nas so same suhice, ena ima 5 kg več kot ostale, pa je že kao izven merska. Jaz pa imam xx kil viška. Januarja začnem z "novim" življenjem. No pri nas niso suhice, pa me je vseeno sram v službo taka kot pujsek. Tudi mene čaka ta huda varianta, ker služba žen trka na vrata, oblek pa ne mislim še novih kupovat. Sem jih septembra lan, pol sem pa zvedla, da sem noseča.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:54:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi danes je pa še kar zatišje , , zdej k mi je filip zaspal pa nikjer nobenga Danes je katastrofa in imam občutek, da januarja ne bo nič boljše. Bomo pa same strašile po rr Prej sem iskala družno na RR, ker od doma glih ne morem dosti hodit, zdaj pa še tega nima več. Eh po praznikih bo bolje Men se pa zdi, da jaz kar naprej gor visim in se včasih sprašujem, če je res vse OK z menoj. Kaj pa bi bilo narobe s teboj? Jaz priznam, da mi je doma dolgčas in iščem družbo tukaj. Vse naredim doma, nobena stvar ne čaka, pa še imam preveč časa. Okrog se mi ne da hodit, ker itak nimam kam it, po trgovinah se mi pa ne da vsak dan plazit, pa še denarja nimam za odmet. A imaš kake prijatlce v MB? Nobene za ponucat. Pa ne bi bilo slabo, da bi si kako našla. Sam bit v "drugem" okolju je noro hudo. Jaz tud v Godoviču nimam nobene, sicer jih nisem niti iskala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:55:10
|
|
|
|
Estrella*
|
A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:55:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Meni pa facebook ne potegne , zato se bašem s čokolatini Sorini...eh konc bašenja, ker imam alarm... Pri nas pa imamo hrčka, ki je pojedel vse mon cherije (pa ni jih bilo malo). Le kje ga skrivaš Ne povem. Je ati bil toliko dober, da je danes nove nabavil. Po novem letu pa basta. Nič več sladkarij, nova dieta, taka ta huda. Me bo mogoče spet depra matrala. Sem bila v službi, ker sem šla iskat bon, pa me je bilo kar malo sram. Pa pri nas so same suhice, ena ima 5 kg več kot ostale, pa je že kao izven merska. Jaz pa imam xx kil viška. Januarja začnem z "novim" življenjem. No pri nas niso suhice, pa me je vseeno sram v službo taka kot pujsek. Tudi mene čaka ta huda varianta, ker služba žen trka na vrata, oblek pa ne mislim še novih kupovat. Sem jih septembra lan, pol sem pa zvedla, da sem noseča. Jaz sem jih pa avgusta kupila precej. Mislim, da bi jih bile Edina in Naty veseli. So same small številke.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?