Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:33:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joooooooooooooj, moram še obesit perilo, zavit 2 darili, ki jih bo tašča dala mojim puncam, in oprati lase Meni se pa popolnoma nič ne da, sem kompletno zbita... ??????? Ej, od sredine novembra sem mojemu govorila, naj se s svojo mamo zmeni, kaj bo dala puncam + Gregcu pod smrekico. Zmenila se nista nič! Potem pa ona predvčerajšnjim mojemu reče, naj nabavi nekaj za otroke, jaz naj pa kar zavijem, ker ona ni utegnila... Da bo potem pač dala denar...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:33:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem pod tuš in spat. Sem totalno zaspana. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:33:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem pod tuš in spat. Sem totalno zaspana. NOČKO nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:34:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joooooooooooooj, moram še obesit perilo, zavit 2 darili, ki jih bo tašča dala mojim puncam, in oprati lase Meni se pa popolnoma nič ne da, sem kompletno zbita... ??????? Ej, od sredine novembra sem mojemu govorila, naj se s svojo mamo zmeni, kaj bo dala puncam pod smrekico. Zmenila se nista nič! Potem pa ona predvčerajšnjim mojemu reče, naj nabavi nekaj za otroke, jaz naj pa kar zavijem, ker ona ni utegnila... Da bo potem pač dala denar... Sorry, ampak no comment
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:34:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil? sesil nima terena. isti problem kot pri naty Jah pol ostane Anitka GO, GO GO WE ARE WAITING FOR ALINA Nicht so schnell!!!!!! Warum nicht? Du bist ja bereit! Noch nicht. du hast einen dicken Schädel!!! Warum? das ist die Frage für 1 mio eu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:34:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila Po mooje bomo tudi vse presenečene. A bo Estrella? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a je kdo kaj rekel, slišal kaj NE? jz nisem ne der se, ker se te čez hrib sem sliši
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:34:50
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj pa res grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:35:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila Po mooje bomo tudi vse presenečene. A bo Estrella? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a je kdo kaj rekel, slišal kaj NE? jz nisem ne der se, ker se te čez hrib sem sliši To je bil moj namen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:35:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joooooooooooooj, moram še obesit perilo, zavit 2 darili, ki jih bo tašča dala mojim puncam, in oprati lase Meni se pa popolnoma nič ne da, sem kompletno zbita... ??????? Ej, od sredine novembra sem mojemu govorila, naj se s svojo mamo zmeni, kaj bo dala puncam + Gregcu pod smrekico. Zmenila se nista nič! Potem pa ona predvčerajšnjim mojemu reče, naj nabavi nekaj za otroke, jaz naj pa kar zavijem, ker ona ni utegnila... Da bo potem pač dala denar... Pa saj ti imaš res viška cajta za letanje po trgovinah tik pred zdajci, ko so že prazne police in .... babji Mene take babe razpiz....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:35:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joooooooooooooj, moram še obesit perilo, zavit 2 darili, ki jih bo tašča dala mojim puncam, in oprati lase Meni se pa popolnoma nič ne da, sem kompletno zbita... ??????? Ej, od sredine novembra sem mojemu govorila, naj se s svojo mamo zmeni, kaj bo dala puncam + Gregcu pod smrekico. Zmenila se nista nič! Potem pa ona predvčerajšnjim mojemu reče, naj nabavi nekaj za otroke, jaz naj pa kar zavijem, ker ona ni utegnila... Da bo potem pač dala denar...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:35:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil? sesil nima terena. isti problem kot pri naty Jah pol ostane Anitka GO, GO GO WE ARE WAITING FOR ALINA Nicht so schnell!!!!!! Warum nicht? Du bist ja bereit! Noch nicht. du hast einen dicken Schädel!!! Warum? das ist die Frage für 1 mio eu Ich habe keine Ahnung
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:36:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joooooooooooooj, moram še obesit perilo, zavit 2 darili, ki jih bo tašča dala mojim puncam, in oprati lase Meni se pa popolnoma nič ne da, sem kompletno zbita... ??????? Ej, od sredine novembra sem mojemu govorila, naj se s svojo mamo zmeni, kaj bo dala puncam pod smrekico. Zmenila se nista nič! Potem pa ona predvčerajšnjim mojemu reče, naj nabavi nekaj za otroke, jaz naj pa kar zavijem, ker ona ni utegnila... Da bo potem pač dala denar... Sorry, ampak no comment Katastrofa!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:36:24
|
|
|
|
špelin@
|
ok, pakiram tudi jaz, me čaka še delo. Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:36:51
|
|
|
|
sesil
|
nočko vsem odhajajočim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:37:02
|
|
|
|
tally
|
piščanec 2x čupko, Gal in pikapoka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:37:08
|
|
|
|
barbaw
|
V Lipi so hoteli imeti danes zabavo, pa so si premislili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:37:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joooooooooooooj, moram še obesit perilo, zavit 2 darili, ki jih bo tašča dala mojim puncam, in oprati lase Meni se pa popolnoma nič ne da, sem kompletno zbita... ??????? Ej, od sredine novembra sem mojemu govorila, naj se s svojo mamo zmeni, kaj bo dala puncam pod smrekico. Zmenila se nista nič! Potem pa ona predvčerajšnjim mojemu reče, naj nabavi nekaj za otroke, jaz naj pa kar zavijem, ker ona ni utegnila... Da bo potem pač dala denar... Sorry, ampak no comment Katastrofa!!!!! Res Špelin@ Res rabiš dopust!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:37:38
|
|
|
|
sesil
|
a zdej sem sama?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:37:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally piščanec 2x čupko, Gal in pikapoka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:37:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V Lipi so hoteli imeti danes zabavo, pa so si premislili. Ja sem gledala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:38:22
|
|
|
|
sesil
|
ups, še deluje ilegala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:38:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a zdej sem sama?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:38:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V Lipi so hoteli imeti danes zabavo, pa so si premislili. Sem vidla ja. Mislim haloooooooooooooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:38:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a zdej sem sama? Ne še. Gledam zadeve pred Lipo. Se mi zdi po eni strani glupo, da obsojajo diskoteko in ne ljudi, ki so poteptali te punce.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:38:47
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* katy: za . Če pokje toliko ji je očitno dovolj, glede na to, da je spila 600ml dodatne tekočine pa sploh Estrella saj mene sam ta tekočina moti ker količinsko gledano mi je to nalivanje sam naša mala že od rojstva ful pije sam zdej je pa tega ful in to je isto vsak dan.Sem poskusla samo za jest dajat brez tolk tekočine pa ni nč bolš,poje mi tolk da se mal odžeja pol pa zavrača.Na vsako uro ji pa ne bom dajala za jest k shirana babnca pa res ni. Dej mi povej kako boli išias?Mi ni čist jasno ker mene boli malo nad desno ritnico,v sami mišici in na zunanji strani stegna skor do kolena.Sam ta bolečina ni konstantna ampak enkrat izžareva bolj drugič manj.Me pa ful boli od sobote od aerobike,najbrž sem si nategnila še kej zraven
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?