Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:14:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:15:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, v nosečnosti ne moreš zanosit - odlična kontracepcija.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:15:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kakšen krik Ja a se je slišal do vas?? Je bil krik groze. Trenutno je to zadnja stvar, ki jo rabim v življenju. Sem psihično totalno na psu in bi se zelo težko spopadla z novo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:15:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, v nosečnosti ne moreš zanosit - odlična kontracepcija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:15:39
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil? sesil nima terena. isti problem kot pri naty
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:16:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, v nosečnosti ne moreš zanosit - odlična kontracepcija. Ja to je to, bi bila noseča vedno(max 3m), samo ne bi nikoli rodila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:16:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil? sesil nima terena. isti problem kot pri naty Hmmmmm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:16:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kakšen krik Ja a se je slišal do vas?? Je bil krik groze. Trenutno je to zadnja stvar, ki jo rabim v življenju. Sem psihično totalno na psu in bi se zelo težko spopadla z novo No, in tu imaš odgovor, zakaj ti ne paše ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:16:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil? sesil nima terena. isti problem kot pri naty Jah pol ostane Anitka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:17:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil? sesil nima terena. isti problem kot pri naty sesil pa ma teren, samo rdečo luč. Naty pa ma zeleno luč , sam je brez Jaz mam pa in zeleno luč, pa volje ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:17:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kakšen krik Ja a se je slišal do vas?? Je bil krik groze. Trenutno je to zadnja stvar, ki jo rabim v življenju. Sem psihično totalno na psu in bi se zelo težko spopadla z novo No, in tu imaš odgovor, zakaj ti ne paše ... Psiha dela svoje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:17:40
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil? sesil nima terena. isti problem kot pri naty Jah pol ostane Anitka tally, 1:0 zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:17:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil? sesil nima terena. isti problem kot pri naty Jah pol ostane Anitka Ne neeeeeeeeeeee neeeeeeeee. Malo še neeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:18:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil? sesil nima terena. isti problem kot pri naty Jah pol ostane Anitka GO, GO GO WE ARE WAITING FOR ALINA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:18:38
|
|
|
|
špelin@
|
Ampak temo ste si pa izbrale... Meni trenutno res ni do še enega , se mi ob Gregcu hudo rolaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:19:14
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil? sesil nima terena. isti problem kot pri naty sesil pa ma teren, samo rdečo luč. Naty pa ma zeleno luč , sam je brez Jaz mam pa in zeleno luč, pa volje ne ta je pa dobra in še resnična
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:19:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil? sesil nima terena. isti problem kot pri naty Jah pol ostane Anitka GO, GO GO WE ARE WAITING FOR ALINA Nicht so schnell!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:19:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ampak temo ste si pa izbrale... Meni trenutno res ni do še enega , se mi ob Gregcu hudo rolaaaaaaaaa A bi imela še enega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:20:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ampak temo ste si pa izbrale... Meni trenutno res ni do še enega , se mi ob Gregcu hudo rolaaaaaaaaa Meni pa ob Galu, zato rabim še nekaj časa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:20:19
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice moje kako ste praznovale,pr nam ni blo kej preveč drgač razen tega da imava zdej malo frajlo ki nama je malo parala živce ker kar naenkrat ni dost da prespi skor celo noč ampak podnevi hoče spat na vsako uro ali dve.Valda tega nisem vajena pol smo se pa na obisku pri mojih malo lovili k nisem mela pojma kaj ji je.Ah nikoli zadovoljna Da vam povem kaj je mala jedla dons: -ob 7.30 100 ml keksolina -ob 10.30 80 ml sadja -ob 13.30 60 ml kokošje juhice z zelenjavo -ob 15.30 50 ml čežane -ob 19 140 ml jogurta in kruh -ob 22 80 ml mleka Čez dan je spila 300 ml čaja in 300 ml slivovega soka z vodo,jest noče a pije mi ful. Pojedla je pa 510 ml-a je to dost? A je katera šla na polnočnico?Jst sem ostala doma k zgleda da se me loteva išias in me na momente tako noga boli da tud hodim težko,ponoči pa ful slabo spim od tope bolečine. Sem pa poslala mojega da si zlufta možgančke in je pršu domov okoli četrte zjutraj mal pjančkan ampak tuk dobrovoljen da sem se mu samo smejala.Vmes ko mi je nekaj razlagal sem mogla it na wc njemu se je pa v dnevni alarm na uri sprožu tko da sva se na hodniku srečala in se dobesedno užgala in potem sladko zaspala.Po letu in pol sva brez načrtovanja pa še mala je spala v sobi -pridna,midva pa uživala v dnevni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:20:26
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ampak temo ste si pa izbrale... Meni trenutno res ni do še enega , se mi ob Gregcu hudo rolaaaaaaaaa a si opazla kakšno izboljšanje v spanju po obisku homeopata?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:20:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ampak temo ste si pa izbrale... Meni trenutno res ni do še enega , se mi ob Gregcu hudo rolaaaaaaaaa Eh, saj vemo, samo da ti je do
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:21:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ampak temo ste si pa izbrale... Meni trenutno res ni do še enega , se mi ob Gregcu hudo rolaaaaaaaaa Meni pa ob Galu, zato rabim še nekaj časa. Glej , da ne boš predolgo čakala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:21:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ampak temo ste si pa izbrale... Meni trenutno res ni do še enega , se mi ob Gregcu hudo rolaaaaaaaaa A bi imela še enega? Ja, če bi se rodil vsaj pol leta star
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:21:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ampak temo ste si pa izbrale... Meni trenutno res ni do še enega , se mi ob Gregcu hudo rolaaaaaaaaa Meni pa ob Galu, zato rabim še nekaj časa. Če bi jaz imela garancijo da bo drugi tak kot Emilija bi ga imela takoj , sam garancije ni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?