Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:06:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo, jaz sem imela že prvi alarm - dojenje. pa saj ne morem verjet. ni duda pomagala, sam tulila je, dokler ni dobila joška, pol je blo pa vse ok Le kaj bi me včasih brez jošk Uživale bi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:06:22
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Sem vas površno prebrala, komentirat se mi pa ne ljubi Samo tole: Soncnica Sandra ***, grozno tole s snegom Za Manco , zate pa Tudi jaz iz dna duše sovražim sneg Jutri moram peljati punci k tašči, gresta za 3 dni na počitnice in me je kar strah, kakšna bo cesta... Pri nas je sicer snežilo, ampak vse izginilo, na taščinem koncu je pa najbrž druga pesem... Da ti ne bo punc spet predčasno poslala nazaj. Saj če jih pošlje in dostavi, se ne bom sekirala, najbolj me razpeni, da moram hodit (se vozit 90 km!!!) takoj spet po njih reči da se ti je avto pokvaril, pa ne moreš po njih, če te slučajno predčasno kliče. 3 dni bo pa ja zdržala s svojimi vnuki. jaz predvidevam da mora bit to zelo lepo. upam da kdaj dočakam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:06:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pri nas pa full piha. Me je kar groza kaj bo čez noč Pri nas je že čez dan občasno full pihalo. Upam, da ne bo kaj hujšega ne pri vas in ne pri nas. Pr nas tud ful piha, je blo pred kako uro kot v snežnem viharju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:06:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila A gremo napovedovat? Ajde pa začni! Sem že, si spregledala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:07:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po moje je kronično pomankanje , ker vse tolko o tem razpravljamo. dedci pa smrčijo na kavčih. nič jih ne ponucamo madona Ja včeraj so žagali, da nas ne bi zeblo, so pa kar zadel, saj je skor po celi SLO sneg Veš, saj nerada priznam, ampak mi sploh ne paše slončkat odkar imam mireno Bo treba ven dat. Ja pa jade. Kja misliš ti mene nA 1 MESTO dat. Ni šans! Pa saj obstaja druga kontracepcija. Tbletke odpadejo, ker pol bi bila res na 1 mestu, kondom, ne bi , diafragma tud ne, torej kaj mi še ostane????? Zakaj tabletke odpadejo? Kaj pozabljaš nanje? Kaj pa injekcija na 3 mesece kot jo ima Jana?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:07:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo, jaz sem imela že prvi alarm - dojenje. pa saj ne morem verjet. ni duda pomagala, sam tulila je, dokler ni dobila joška, pol je blo pa vse ok Le kaj bi me včasih brez jošk Uživale bi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:08:16
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, desno vidim nekaj rozastega (sesil), dva piščanca, pikapolonico in Gala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:08:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila Po mooje bomo tudi vse presenečene. A bo Estrella? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:08:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, desno vidim nekaj rozastega (sesil), dva piščanca, pikapolonico in Gala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:09:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, desno vidim nekaj rozastega (sesil), dva piščanca, pikapolonico in Gala Majčice na pohodu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:09:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, desno vidim nekaj rozastega (sesil), dva piščanca, pikapolonico in Gala Jaz pa tud virtualko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:09:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, desno vidim nekaj rozastega (sesil), dva piščanca, pikapolonico in Gala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:09:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila Po mooje bomo tudi vse presenečene. A bo Estrella? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tole pa je čisto lahko spregledat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:09:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil reči da se ti je avto pokvaril, pa ne moreš po njih, če te slučajno predčasno kliče. 3 dni bo pa ja zdržala s svojimi vnuki. jaz predvidevam da mora bit to zelo lepo. upam da kdaj dočakam. Odlična ideja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:10:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila Po mooje bomo tudi vse presenečene. A bo Estrella? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odločno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:10:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po moje je kronično pomankanje , ker vse tolko o tem razpravljamo. dedci pa smrčijo na kavčih. nič jih ne ponucamo madona Ja včeraj so žagali, da nas ne bi zeblo, so pa kar zadel, saj je skor po celi SLO sneg Veš, saj nerada priznam, ampak mi sploh ne paše slončkat odkar imam mireno Bo treba ven dat. Ja pa jade. Kja misliš ti mene nA 1 MESTO dat. Ni šans! Pa saj obstaja druga kontracepcija. Tbletke odpadejo, ker pol bi bila res na 1 mestu, kondom, ne bi , diafragma tud ne, torej kaj mi še ostane????? Zakaj tabletke odpadejo? Kaj pozabljaš nanje? Kaj pa injekcija na 3 mesece kot jo ima Jana? Ja pozabljam kot 100 letnica. Edino pikaca, pa še to je samo za 1 leto primerna, kaj pa pol vzdržnost????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:10:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila Po mooje bomo tudi vse presenečene. A bo Estrella? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Če pa ste rekle, da bo ena taka za katero ne bomo pričakovale . V bistvu pa sem to napisala, ker sem želela videti reakcijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:10:49
|
|
|
|
sesil
|
po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:11:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil reči da se ti je avto pokvaril, pa ne moreš po njih, če te slučajno predčasno kliče. 3 dni bo pa ja zdržala s svojimi vnuki. jaz predvidevam da mora bit to zelo lepo. upam da kdaj dočakam. Odlična ideja če boš rabila jo kr ponucaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:12:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila Po mooje bomo tudi vse presenečene. A bo Estrella? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Če pa ste rekle, da bo ena taka za katero ne bomo pričakovale . V bistvu pa sem to napisala, ker sem želela videti reakcijo Reakcijo, pa saj si že vedela, kaj bom napisala Saj ne vrm, mislim, da so majčice zelo previdne ženske in se ne bdo prepustile naključju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:12:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja pozabljam kot 100 letnica. Edino pikaca, pa še to je samo za 1 leto primerna, kaj pa pol vzdržnost???? Jaz sem še zdaj brez. Bom šla verjetno kar nazaj na tabletke, ker sem mogoče v celem letu pozabila eno ali dve. Če si pozabljiva in je pikica samo za eno leto primerna, potem pa res nimaš neke izbire.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:13:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila Po mooje bomo tudi vse presenečene. A bo Estrella? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Če pa ste rekle, da bo ena taka za katero ne bomo pričakovale . V bistvu pa sem to napisala, ker sem želela videti reakcijo Reakcijo, pa saj si že vedela, kaj bom napisala Saj ne vrm, mislim, da so majčice zelo previdne ženske in se ne bdo prepustile naključju Pustimo se presenetiti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:13:17
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, kakšen krik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:13:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:14:02
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja pozabljam kot 100 letnica. Edino pikaca, pa še to je samo za 1 leto primerna, kaj pa pol vzdržnost???? Jaz sem še zdaj brez. Bom šla verjetno kar nazaj na tabletke, ker sem mogoče v celem letu pozabila eno ali dve. Če si pozabljiva in je pikica samo za eno leto primerna, potem pa res nimaš neke izbire. estrella, v nosečnosti ne moreš zanosit - odlična kontracepcija.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?