|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
25.12.2008 21:01:27   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Danes se je ata tehtal z Aljo in skupaj sta tehtala natanko 104, 5kguser posted image user posted image user posted image Alja 8400g, ostalo moj preljubi možiček. Se je kar zgrozil nad cifro

za ALJOuser posted image user posted image user posted image ,
pa si atija pripravla do tega da bo mogoče še kaka kila gor skočila zdej med prazniki??

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
25.12.2008 21:02:17   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Danes se je ata tehtal z Aljo in skupaj sta tehtala natanko 104, 5kguser posted image user posted image user posted image Alja 8400g, ostalo moj preljubi možiček. Se je kar zgrozil nad cifro

Ja verjamem da se je zgrozil user posted image user posted image user posted image , Alja ma pa kr dobro težo.

Sem mu težila, da imam občutek, da se Alč ni nič poredila, kljub temu, da je kar normalno, pa se je šel stehtat z njo. Jaz ne stopim na tehtnico, ker bi me fršlokuser posted image

Jaz sem danes zjutri in mi je bilo žaluser posted image , šla sem gor 300guser posted image user posted image . Se bo treba resno v roke vzet to ni nič.user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 1427
25.12.2008 21:03:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

barbaw, mafi a sta obupaleuser posted image Se spomnim lanskega leta je bilo še večje mrtvilo decembrauser posted image user posted image

kaj pa jazuser posted image

user posted image ja bogica, si zdej to tko nedolžno napisala.
Estralla jaz sam obupam pri likanjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

zgleda da nam je zdej estrella odpovedalauser posted image user posted image user posted image ,

ne, ne draga, jaz se pa ne pustim tako hitrouser posted image

a si tukiuser posted image user posted image

Mal skoćim Alči pomirit, mal na wc, mal sms giram in tako naprej. Glede na to, da ni hude gužve postovuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
25.12.2008 21:04:40   
sesil
ojla

jaz sem obupala nad mojim, je dal na dvd nek jugo film - tega pa mi ni za gledat. čokolado sem pojedla, pol mi pa sam še rr ostane

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
25.12.2008 21:04:54   
Estrella*

Ja verjamem da se je zgrozil user posted image user posted image user posted image , Alja ma pa kr dobro težo.

Sem mu težila, da imam občutek, da se Alč ni nič poredila, kljub temu, da je kar normalno, pa se je šel stehtat z njo. Jaz ne stopim na tehtnico, ker bi me fršlokuser posted image

Jaz sem danes zjutri in mi je bilo žaluser posted image , šla sem gor 300guser posted image user posted image . Se bo treba resno v roke vzet to ni nič.user posted image

ej 300g ni 3kg in ne delaj panikeuser posted image Ti jih nimaš toliko viška, da jih ne skineš dol v parih mesecih

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
25.12.2008 21:05:39   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ojla

jaz sem obupala nad mojim, je dal na dvd nek jugo film - tega pa mi ni za gledat. čokolado sem pojedla, pol mi pa sam še rr ostane

A eno rebrco temne???

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
25.12.2008 21:06:25   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

barbaw, mafi a sta obupaleuser posted image Se spomnim lanskega leta je bilo še večje mrtvilo decembrauser posted image user posted image

kaj pa jazuser posted image

user posted image ja bogica, si zdej to tko nedolžno napisala.
Estralla jaz sam obupam pri likanjuuser posted image

user posted image user posted image

zgleda da nam je zdej estrella odpovedalauser posted image user posted image user posted image ,

ne, ne draga, jaz se pa ne pustim tako hitrouser posted image

a si tukiuser posted image user posted image

Mal skoćim Alči pomirit, mal na wc, mal sms giram in tako naprej. Glede na to, da ni hude gužve postovuser posted image

seveda da ne če si multiopravilna user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1432
25.12.2008 21:07:05   
Estrella*

za ALJOuser posted image user posted image user posted image ,
pa si atija pripravla do tega da bo mogoče še kaka kila gor skočila zdej med prazniki??

user posted image user posted image tvoj je imel pr 4 mescih tolk k moja pr 7user posted image user posted image A je bil Mark tud tak dedec???

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
25.12.2008 21:07:14   
sesil
hm, sem vidla da ste nekaj debetirale o požrtijah. jaz sem kanta za sladkarije, da ne rečem lih smeti.user posted image

ponovno začnem 3.1. - torej drugo leto, novim zmagam naproti.. kako se to lepo sliši. zdej pa se sam redim.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
25.12.2008 21:07:24   
tally

ojla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
25.12.2008 21:08:18   
Estrella*
tally: moja multiopravilnost je bolj kot ne na psuuser posted image  Nekaj probavam sedet na večih stolih hkrat, pa mi ne ratuje najboljuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1436
25.12.2008 21:08:47   
sesil

ojla

A eno rebrco temne???

milko tavečjo z biškotom, pa moj mi je tud pomagal

Neposredna povezava do sporočila: 1437
25.12.2008 21:08:48   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: ****

kasso:user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje zdravje in super da se lahko sama spikas...tud jaz sebe lazi kot druge. Kako se pa jemlje sc , iv ali muscularno?

v mišico

user posted image Kaj lahko pomeni, če premika glavo levo, desno...ali boli uhouser posted image

Varja je danes en hud sitko....če jutri ne bo boljše, jo peljem k zdravniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
25.12.2008 21:11:39   
Estrella*
evo Alč je spila 200am in sedaj gre spat. Bo možek kar vsak dan moral futrat, ker pri njemu več pojeuser posted image user posted image Danes je spila 500AM in 520GHuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1439
25.12.2008 21:12:51   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

kasso:user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje zdravje in super da se lahko sama spikas...tud jaz sebe lazi kot druge. Kako se pa jemlje sc , iv ali muscularno?

v mišico

user posted image Kaj lahko pomeni, če premika glavo levo, desno...ali boli uhouser posted image

hm, zdej si mi pa dala mislit.
aneja jo tudi premika tako na hitro levo  -desno, pa se mi je do zdej zdelo da to dela ko je zaspanauser posted image . če mal povežem, tudi z rokico maha včasih konstantno gor in dol nekaj časa. hmmm. to sem jaz dala v isti koš.

ne vem kaj ti reči

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
25.12.2008 21:13:25   
Estrella*

hm, sem vidla da ste nekaj debetirale o požrtijah. jaz sem kanta za sladkarije, da ne rečem lih smeti.user posted image

ponovno začnem 3.1. - torej drugo leto, novim zmagam naproti.. kako se to lepo sliši. zdej pa se sam redim.user posted image

Kaj jaz to prav slišim????Če si ti obupala, k maš železno voljo,pol jaz sploh nikamor ne pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image Ne mi tega delat!!!!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
25.12.2008 21:15:11   
Estrella*

ojla

A eno rebrco temne???

milko tavečjo z biškotom, pa moj mi je tud pomagal

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
25.12.2008 21:15:58   
tally

Kaj jaz to prav slišim????Če si ti obupala, k maš železno voljo,pol jaz sploh nikamor ne pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image Ne mi tega delat!!!!

sesil bo dobila brco v rituser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1443
25.12.2008 21:17:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

v mišico

Da ji nekaj ne pašeuser posted image Očitno jo mora nekaj matrat, pam, da ni kaj bolečega in je res samo sitnobica. Andraž je bil kar žalosten, ker Gašper ne more pridit v soboto.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
25.12.2008 21:17:41   
sesil

ma nimam jaz železne volje. takrat sem bila premorana nekaj naredit, ker nisem imela popolnoma nič za obleči in nikoli v življenju še nisem bila tak pujs. zdej dam nekaj na sebe, na večinoma mi je še vseeno veliko oblek premajhnih. ma sej 3.1. je lep datum. takrat začnemo - don t worry

Neposredna povezava do sporočila: 1445
25.12.2008 21:17:54   
Soncnica Sandra ***
SOVRAŽIM SNEG user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
25.12.2008 21:18:27   
Estrella*

sesil bo dobila brco v rituser posted image user posted image user posted image

Naš paradni konj je odpovedaluser posted image  Ostale pa zvesto sledimo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
25.12.2008 21:18:29   
tally

evo Alč je spila 200am in sedaj gre spat. Bo možek kar vsak dan moral futrat, ker pri njemu več pojeuser posted image user posted image Danes je spila 500AM in 520GHuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za Aljo. Postaja prava mala žderica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1448
25.12.2008 21:19:34   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

SOVRAŽIM SNEG user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
25.12.2008 21:19:49   
barbaw

Počasi bo postal prav dec (100kg).

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?