tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 hvala za čestitke!!! mi pa čestitamo Galu in Ani koliko ste napisale od včeraj dopoldan!!! če bom pol preletela, bo OK sem pa videla, da je ena napisala, da naj bi sedeli do 7 meseca no, mi imamo 7 mesecev, stanje pa je takšno: - brez zob in nič še ne kaže nanje - sedi bolj slabo, se kmalu čisto naprej nagne ali pa na stran zvrne (ker zadaj ima ponavadi še vedno naslonjalo sedežne ) - plazi se pa ful, po vseh 4, že dolgo - lovim jo vsakih par sekund, ker kar gre okoli po svoje in vleče zadeve - če leživa zraven na sedežni, že kar nekaj časa pleza preko, kleči poleg z rokami na naju, se postavlja na noge (to tudi traja že skabe 3 tedne) - se ful smeji, aaaa "govori" in podobno, včasih je kdaj pa kdaj rekla "mam", "amam", zdaj pe že nekaj časa tega nisem slišala - smo po moje še kar daleč od kakšne "mami" in "očija" - večina prehranjevanja je še vedno dojenje, ker kaj preveč GH ne upamo, dokler ne začne kaj več piti - spije par požirkov vode mogoče - nič ne ploskamo in nič ne mahamo papa v pozdrav - verjetno zato, ker ji tega niti ne kažemo (papa mahanje sploh nikoli, "bravo" pa smo že ploskali z rokicami, ampak verjetno ne toliko, da bi si zapomnila) - ....... ne vem, kaj bi še napisala ne rabiš več nič napisat, ker se mi zdi da za 7.mesecev je dost razvita, glede na to da je Nejc 8.mesecev pa še na plazi po kolenih , ampak leze kot kuščar, zdej se neki začenja na kolene postavljat. sedi pa res že od 6,5 meseca, ampak eni nekaj prej, drugi pa druge reči. Z GH pa le začni, potem bo sama začela več pit, ker bo žejna, napš tud prej ni spil niti 10ml čaja, zdej pa včasih pol litra. uaaaaa, pol litra!!! štajerci, a ne? se hecam, brez zamere, ampak res ful fajn, da toliko pije Brina rada mlečne kašice papa, dopoldan sadne pa včasih ful, danes pa recimo zelo malo zelenjavne pa tko tko
|