Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 8:49:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Najprej kofe za vse. Spali smo, neverjetno, od 7:30 - 7:45, ok, v mes je vsake tolk mal pojamral pa pojokal a skozi spal VSE NAJ, NAJ ANI ZA 8 MESCEV ter GALU IN BRINI ZA 7 MESCEV. VSEM SKUPJA MI3je ŽELIMO:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 8:51:57
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Spala sem bolj tako, tako.....Alja se je vstala že ob 7.20h mamici pa ni najbolj pasalo. Smo pojedli zajtrk in odprli darila. Sem dobila od božička mleko sivka za v banjo in ročno uro!!!!!!!!HVALA BOŽIČEK kasso: ti si pa zgodnaj danes. Upam, da boš dan izkoristila za počitek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 8:53:45
|
|
|
|
Estrella*
|
Srčekgirll; hvala za kafe, res je ličen Pa en velik za Vidka, da je spal tolk časa. Naša je včeraj šla prepozno spat in posledično vedno prej vstane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 9:24:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANI ZA 8 MESECEV GALU IN BRINI ZA 7 MESECEV VSE NAJ, NAJ!!!! HROŠČKI IN MAJČICE 2008 Ooooooooooo, hvala lepa . Seveda pa mojemu sončku in Brini ter Ani voščim tudi jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 9:27:33
|
|
|
|
Anitka
|
Sicer pa dobro jutro Mi smo spali še kar dobro. Sicer se je moj sonček ob 23-ih zbudil in zelo jokal - sva ga komaj potolažila in je bil posledično skoraj do polnoči potem še pokonci, je pa potem ponoči manj rogovilil. Je jedel le ob treh in nato ob sedmih . Želim vam lep božični dan in se beremo verjetno bolj zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 9:36:39
|
|
|
|
Anonimen
|
kasso: za tvoje zdravje in super da se lahko sama spikas...tud jaz sebe lazi kot druge. Kako se pa jemlje sc , iv ali muscularno? s.girll: vi pa fajn spite Estrella: tvoj ata pardon bozicek se je pa izkazal. VSEM KI PRAZNUJETE OBMESECNICE HAPPY BITHDAY. IN VSEM KI PRAZNUJETE BOZIC, VESEL BOZIC.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 9:41:35
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANI ZA 8 MESECEV GALU IN BRINI ZA 7 MESECEV VSE NAJ, NAJ!!!! Se pridružujem čestitki!!! O madonca, Srčekgirll, kakšen kofetek Estrella*, lepo te prosim, da se nehaš pritoževat, ker 7:20 NI zgodnja ura. Sploh ne, če drugače celo noč spite Mi smo spali bolj za en dr.ek. V glavnem: ob sedmih sta punci čisto znoreli in oddirkali pod smrekico pogledat, če je kaj Kakšno veselje Zdajle smo ravno po zajtrku in jaz še pridno pijem svojo kasso, ti si itak carica!!! Jaz si ne predstavljam sebe špikat - no, če bi se morala, bi že nekako... Druge komot, še celo z užitkom, sebe pa... ups... ****, a ima Omar že kaj zobkov? Vsem želim en prijeten dan. Tisti, ki praznujete Božič, si dajte duška Meni v verskem smislu ne pomeni nič, mi pa ogromno pomeni prost dan z družino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 9:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram pa mal pojamrat, a lahko? Sem zalostna Res ima moz ogromno dela in mu kar se da pomagam...Samo on pa tud ni normalen no...pa noce me poslusat. Ta teden ze dvakrat ni spal!!! Cez dan je na gradbiscih in v tovarni ponoci pa doma rise in racuna in se stusira in spet gre zjutraj... V obraz je ze cist zelen in prav vidi se mu da je utrujen ko pes... Pa me noce poslusat da to tko ne more it...pa njegovo srce Da ne povem raje kok kadi... Kaj naj naredim no??? On pravi skoz...vem, vem...ampal lej sam se ta teden pol bo pa spet vse normalno...Teh tednov je pa ze 4 Pa kako se deloholike pozdravi no??? Z lepo besedo ne gre z grda je pa se slabse...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 9:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, a ima Omar že kaj zobkov? Vsem želim en prijeten dan. Tisti, ki praznujete Božič, si dajte duška Meni v verskem smislu ne pomeni nič, mi pa ogromno pomeni prost dan z družino Dva spodaj Nauzij se druzinskega vzdusja...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 9:51:53
|
|
|
|
Estrella*
|
evo moja nova pridobitev:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 9:54:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Moram pa mal pojamrat, a lahko? Sem zalostna Res ima moz ogromno dela in mu kar se da pomagam...Samo on pa tud ni normalen no...pa noce me poslusat. Ta teden ze dvakrat ni spal!!! Cez dan je na gradbiscih in v tovarni ponoci pa doma rise in racuna in se stusira in spet gre zjutraj... V obraz je ze cist zelen in prav vidi se mu da je utrujen ko pes... Pa me noce poslusat da to tko ne more it...pa njegovo srce Da ne povem raje kok kadi... Kaj naj naredim no??? On pravi skoz...vem, vem...ampal lej sam se ta teden pol bo pa spet vse normalno...Teh tednov je pa ze 4 Pa kako se deloholike pozdravi no??? Z lepo besedo ne gre z grda je pa se slabse... Da ga ne bo spet zdravje povozilo... Težko je nekoga v nekaj prepričat, še težje silit... Če sam ne pogrunta, da mu škodi!!! Pojma nimam, kaj bi pomagalo Drži se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 9:55:33
|
|
|
|
špelin@
|
****, naš je pa še vedno v klubu brezzobih IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* evo moja nova pridobitev:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 9:56:18
|
|
|
|
Estrella*
|
Ja že vsi imajo vsaj 2 zobka, naša, no pa AT,Aneja Gla pa še nič Upam, da bodo vsaj manj občutlivi, če jih bodo kasnej fasal. ****: kot si napisala, das volk nerad menja dlako, pa ko jo naslednje eto, dobi enako nazaj Če pogovor ne pomaga, ne bo nič, dokler se mu ne bo v njegovi glavi kaj preklopila. Žalostno je, ampak resnično. Saj smo vsi enaki, samo poglej nas s preveč kg, sama dobro veš, da se uničuješ, pa še kar zobaš čokolado in podoben šit od hrane......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 9:57:05
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, kave je zmanjkalo, grem delat škatlice za bunkice, ki sem jih zadnjič naredila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 10:01:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* evo moja nova pridobitev:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 10:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, naš je pa še vedno v klubu brezzobih Nic se sekirat..eni prej eni kasneje. Omar je kar se vsaj gibanja tice 2 meseca pred Samio in Patrickom... Samia je samostojno sedela sele pri dobrih 7 mesecih ta pa sedaj ze siba po kolenih v rikverc... Samo da bi bili zdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 10:08:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: kot si napisala, das volk nerad menja dlako, pa ko jo naslednje eto, dobi enako nazaj Če pogovor ne pomaga, ne bo nič, dokler se mu ne bo v njegovi glavi kaj preklopila. Žalostno je, ampak resnično. Saj smo vsi enaki, samo poglej nas s preveč kg, sama dobro veš, da se uničuješ, pa še kar zobaš čokolado in podoben šit od hrane...... Mejdunej... a ves da imas prav!! se dober da se moj tega se ni spomnil pa mi pod nos obesil Si me pa nasmejala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 10:18:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem zdej s tamalo v labolatorij mora dat vodo...pol grem pa na depilacijo, ker ce ne bom cez kak teden ze kitke pletla Upam , da bo kera pol kasneje tukaj...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 10:19:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz grem zdej s tamalo v labolatorij mora dat vodo...pol grem pa na depilacijo, ker ce ne bom cez kak teden ze kitke pletla Upam , da bo kera pol kasneje tukaj...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 10:20:41
|
|
|
|
tally
|
dobro jutro VSEM, KI DANES PRAZNUJETE BOŽIČ, VESEL BOŽIČ ANI ZA 8 MESECEV GALU IN BRINI ZA 7 MESECEV VSE NAJ, NAJ!!!! se pridružujemo čestitkam IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* evo moja nova pridobitev:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 10:23:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Moram pa mal pojamrat, a lahko? Sem zalostna Res ima moz ogromno dela in mu kar se da pomagam...Samo on pa tud ni normalen no...pa noce me poslusat. Ta teden ze dvakrat ni spal!!! Cez dan je na gradbiscih in v tovarni ponoci pa doma rise in racuna in se stusira in spet gre zjutraj... V obraz je ze cist zelen in prav vidi se mu da je utrujen ko pes... Pa me noce poslusat da to tko ne more it...pa njegovo srce Da ne povem raje kok kadi... Kaj naj naredim no??? On pravi skoz...vem, vem...ampal lej sam se ta teden pol bo pa spet vse normalno...Teh tednov je pa ze 4 Pa kako se deloholike pozdravi no??? Z lepo besedo ne gre z grda je pa se slabse... Tole bo mogu pa sam pri sebi razčistit. Karkoli boš naredila ne bo pomagalo, sej si mu že večkrat rekla pa ne zaleže. Zate pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 10:24:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz grem zdej s tamalo v labolatorij mora dat vodo...pol grem pa na depilacijo, ker ce ne bom cez kak teden ze kitke pletla Upam , da bo kera pol kasneje tukaj...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 10:52:20
|
|
|
|
Anitka
|
Preden odidemo na kosilo k mojim se še malce oglasim in pokažem nekaj fotk . A pri vas tudi dežuje ko pri norcih? Kasso Estrella za pridobitev. **** upam, da bo tvoj mož kmalu ugotovil, da se mu ne splača, zate pa Mi smo še tudi v klubu brezzobih pa sedimo še tudi ne. Do kdaj naj bi samostojno sedel? Se mi zdi, da smo pri tem kar precej za vsemi hroščeki. Tule pa še nekaj obljubljenih fotk:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 10:55:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Preden odidemo na kosilo k mojim se še malce oglasim in pokažem nekaj fotk . A pri vas tudi dežuje ko pri norcih? Kasso Estrella za pridobitev. **** upam, da bo tvoj mož kmalu ugotovil, da se mu ne splača, zate pa Mi smo še tudi v klubu brezzobih pa sedimo še tudi ne. Do kdaj naj bi samostojno sedel? Se mi zdi, da smo pri tem kar precej za vsemi hroščeki. Tule pa še nekaj obljubljenih fotk: kako so lepe fotke. A špotem si zadovoljna z novo pridobitvijo??? Pri nas tako sonce sije, da sem morala zagrnit okna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 10:58:07
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka otrok nej bi sedel nekje do 7m, kaki tudi malo kasneje. Ponavadi do 8m vsem rata. Naša je tud brezzoba , sedi sicer že 1 mesec, sem pa opazila, da se je začela verbalno zelo hitro brazvijat in oponaša kaj mi govoriimo; npr; kaj je, daj mi, kaj in podobne besede. Motorika je pa še bolj v povojih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?