Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:05:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem se malo zgubila , sem brala mal majčice 2008 Kateri del pa? Jaz se prvega in sem se prav nasmejala. Aurora, CatJa in Aurea so bile ta glavne 3. del še vedno berem In kake težave so nas pestile? 2 srečanje??? trenutno sem na začetku , edina je imela glavobol, anitka precej velik buši in probleme s hojo po stopnicah tvoj dragi pa je za kosilo naredil morski list z zelenjavo in kuskusom ooo morski list in kus kus, dobra ideja, sem že pozabla na njega Kaj pa ti, Emilija še vedno sedečki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:06:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem se malo zgubila , sem brala mal majčice 2008 Kateri del pa? Jaz se prvega in sem se prav nasmejala. Aurora, CatJa in Aurea so bile ta glavne 3. del še vedno berem In kake težave so nas pestile? 2 srečanje??? trenutno sem na začetku , edina je imela glavobol, anitka precej velik buši in probleme s hojo po stopnicah tvoj dragi pa je za kosilo naredil morski list z zelenjavo in kuskusom ooo morski list in kus kus, dobra ideja, sem že pozabla na njega Kaj pa ti, Emilija še vedno sedečki itak najbolj komot je tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:06:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ah ne, pri nas nosi Dedek Mraz in ne Božiček...se pravi, da bodo pod smrekco prišla na silvestrsko noč, da bo za otroke na 1. presenečenje. Pri nas pa se gremo tako, da pač prinese, kdor pač prinese - se Dedek Mraz in Božiček zmenita med sabo Ta je pa dobra. Al pa tista, da nosi "ta prav" Dedek Mraz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:06:51
|
|
|
|
kasso
|
Varja se kar nekaj oglaša iz spalnice ..ne vem, al kašlja al se bo že spet zbudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:08:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce jaz grem v ležečki, ker res komaj gledam....NOČKO VSEM IN SLADKE SANJE, PA ČIMVEČ DARIL POD SMREKCO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:09:16
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ah ne, pri nas nosi Dedek Mraz in ne Božiček...se pravi, da bodo pod smrekco prišla na silvestrsko noč, da bo za otroke na 1. presenečenje. Pri nas pa se gremo tako, da pač prinese, kdor pač prinese - se Dedek Mraz in Božiček zmenita med sabo Ta je pa dobra. Al pa tista, da nosi "ta prav" Dedek Mraz ja, pri nas nosi "ta prav" in noben drug
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** A to z fizolom in prav tako ta prav ricet? No saj mi ga tukaj nimamo ampak bi ga pa jaz prec jedla V bistvu sem posebej skuhala neslano zelenjavo (rdeč, rumen koren, kolerabo), mami pa je naredila klasičen ričet, iz katerega sem potem pobrala samo ješprenj in ga zmiksala z omenjeno zelenjavo - fižol sem ven pobrala. A testenine ze je? Ja. Pa meso tud ? Ja. Imam obcutek da sam jaz neki mencam pa se ne upam dat ta prave hrane pa mu kuham bucke pa korencek pa brokoli pa krompir in se ze ko mu mal pisancka not zmiksam tresem... Ma Omar bi tako jedel... vse zmaze kar mu dam. Se kar mal smotano pocutim. Daj dedcu konkretno hrano Pa a vi se vse miksate al ze samo z vilco pasirate? Odvisno - če se ne da z vilico fino stlačit, zmiksam Kopiram s 46. strani Ma zdej sem videla da sta mi tud tally pa Estrella odgovorili... Ves kaj ne morem sledit ker se neki za firmo zraven delam... Kako pa mu das meso? Se opravicujem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:10:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz grem v ležečki, ker res komaj gledam....NOČKO VSEM IN SLADKE SANJE, PA ČIMVEČ DARIL POD SMREKCO lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Sorry k tezim... ampak kako jim date to meso? a na drobno narezano a se jim ne zaleti? Moj ima sam spodi dva zobka, ne vem ce bi znal jest? Jaz kar miksam... sam bi pa probala ze kar mal pasirat.. al je prekmalu? Pa testenine a tud sam pretlacite al kako? Riz? Mater sem zoperna dones
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:16:04
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** A to z fizolom in prav tako ta prav ricet? No saj mi ga tukaj nimamo ampak bi ga pa jaz prec jedla V bistvu sem posebej skuhala neslano zelenjavo (rdeč, rumen koren, kolerabo), mami pa je naredila klasičen ričet, iz katerega sem potem pobrala samo ješprenj in ga zmiksala z omenjeno zelenjavo - fižol sem ven pobrala. A testenine ze je? Ja. Pa meso tud ? Ja. Imam obcutek da sam jaz neki mencam pa se ne upam dat ta prave hrane pa mu kuham bucke pa korencek pa brokoli pa krompir in se ze ko mu mal pisancka not zmiksam tresem... Ma Omar bi tako jedel... vse zmaze kar mu dam. Se kar mal smotano pocutim. Daj dedcu konkretno hrano Pa a vi se vse miksate al ze samo z vilco pasirate? Odvisno - če se ne da z vilico fino stlačit, zmiksam Kopiram s 46. strani Ma zdej sem videla da sta mi tud tally pa Estrella odgovorili... Ves kaj ne morem sledit ker se neki za firmo zraven delam... Kako pa mu das meso? Se opravicujem... Bom tudi jaz vskočila.. *posebne salame, hrenovko, al pa prsi v ovitku s prsti drobne koščke in ji dam malo s kruhom *meso odrežem zelo tanko rezino in potem ji dam v usta majhen košček tako ji dajem meso za pokušino *v mineštrico pa ji na drobno na roke sesekljam (ne miksam) testenine je že jedla z jajci, pa knednle z jajci v juhi, kus kus sem ji tudi že večkrat dala in HB po nobeni hrani še ni imela negativne reakcije...danes je celo jedla malo jabolčnega štrudlja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:17:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sorry k tezim... ampak kako jim date to meso? a na drobno narezano a se jim ne zaleti?jaz ji piščanca samo pretlačim in ga lepo je se ji nič ne zaleti, govedino sem ji pa zmiksala Moj ima sam spodi dva zobka, ne vem ce bi znal jest? Jaz kar miksam... sam bi pa probala ze kar mal pasirat.. al je prekmalu? Pa testenine a tud sam pretlacite al kako? testenine bom kupila špagete št.1 in jih na drobno narezala pa bomo vidli kako bo Riz? jaz ji ga moram zmiksat ker ga drugače ne more jest se ji zaleti Mater sem zoperna dones nisi nič zoprna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:19:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sorry k tezim... ampak kako jim date to meso? a na drobno narezano a se jim ne zaleti? Moj ima sam spodi dva zobka, ne vem ce bi znal jest? Jaz kar miksam... sam bi pa probala ze kar mal pasirat.. al je prekmalu? Pa testenine a tud sam pretlacite al kako? Riz? Mater sem zoperna dones Varja nima še nobenega zobka, a se ji kjub temu meso na drobno sesekljano ne zaleti. Testenine pretlačene, ja. Riž sem ji dala le parkrat zmiksan že dolgo nazaj...drugače pa če je dobro kuhan oz. razkuhan ga lahko tudi pretlačiš. pri Varji na riž kar pozabim ...pri Gašperju pa je bil kar pogostona sporedu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:21:46
|
|
|
|
tally
|
jaz se tudi poslavlajm za danes. Lahko noč ni lepe sanje vam želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:23:03
|
|
|
|
špelin@
|
****, meso mu dam na dva načina: ali kar majcene koščke "nacufam" in mu dajem v usta ali pa ga zmiksam med zelenjavo. Evo, jaz sem stuširana in pripravljena za horizontalo Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:26:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej hvala punce.. ma jaz sem v dveh letih ze vse pozabila... Sej sam tok, da imam eno sliko za orentacijo kako to gre pri drugIh. Zdej pa moram res delat... morda se kasneje kaj pogledam in preberem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:27:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:36:11
|
|
|
|
kasso
|
Sem vam pozabila povedat, da mi je moje prvo samoinjiciranje v poneljek maksimalno uspelo. Tako hitro sem to zrihtala, da je mi je rekla sestra, ki uvaja, da me takoj vzame v službo. Tako, da mi zdaj ni treba več v LJ se kazat, kako jaz to obvladam, ampak bom kar doma sama nadaljevala . Mogoče se vam zdi smešno, a jaz si to zdravilo prav z veseljem vbrizgam...mogoče sem mazohist, ne vem, ampak se prav rada zbadam Aja, pa pozabila sem tudi povedat, da sem se v soboto imela zelo zelo fajn in hvala vsem vam majčicam za super družbo...vse po vrsti pa ste itak 1A ženske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:36:57
|
|
|
|
kasso
|
Grem še jaz v mižule. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 8:02:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 8:08:28
|
|
|
|
Estrella*
|
ANI ZA 8 MESECEV GALU IN BRINI ZA 7 MESECEV VSE NAJ, NAJ!!!! HROŠČKI IN MAJČICE 2008
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 8:10:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro! Najprej en čudovit božični dan vam želim Spali smo super Malce čez 6 se je zbudila Manca, pa sem jo k sebi vzela in sva še dobro uro skup dremali. Sicer sem pokasirala kar nekaj brc in klofuta, ampak je bilo za preživet Zdej bomo po počsi kaj pojedli in se odpravili k babici na kosilo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 8:11:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pa g. Sončnico morem dat spat , da ne bo preveč drv nažaganih Le glej, da ne bo Ta sončni preveč priden Ta sončen je pančal kot angelček do pol 8ih, in to brez srmča smrča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 8:12:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem vam pozabila povedat, da mi je moje prvo samoinjiciranje v poneljek maksimalno uspelo. Tako hitro sem to zrihtala, da je mi je rekla sestra, ki uvaja, da me takoj vzame v službo. Tako, da mi zdaj ni treba več v LJ se kazat, kako jaz to obvladam, ampak bom kar doma sama nadaljevala . Mogoče se vam zdi smešno, a jaz si to zdravilo prav z veseljem vbrizgam...mogoče sem mazohist, ne vem, ampak se prav rada zbadam dobra si, jaz ne vem kako bi šlo. Se bojim igel kor hudič zmaja Aja, pa pozabila sem tudi povedat, da sem se v soboto imela zelo zelo fajn in hvala vsem vam majčicam za super družbo...vse po vrsti pa ste itak 1A ženske Mislim, da smo se kar vse imele super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 8:12:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANI ZA 8 MESECEV GALU IN BRINI ZA 7 MESECEV VSE NAJ, NAJ!!!! HROŠČKI IN MAJČICE 2008 Tudi Ta sončna in Manca se pridružujeta čestitki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 8:45:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANI ZA 8 MESECEV GALU IN BRINI ZA 7 MESECEV VSE NAJ, NAJ!!!! HROŠČKI IN MAJČICE 2008 čestitke tudi z moje strani in vesel božič vsem majčicam in hroščkom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?