|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
25.12.2008 8:49:41   
Srčekgirll
Jutro!
Najprej kofe za vse.
user posted image

Spali smo, neverjetno, od 7:30 - 7:45, ok, v mes je vsake tolk mal pojamral pa pojokal a skozi spaluser posted image user posted image

VSE NAJ, NAJ ANI ZA 8 MESCEV ter GALU IN BRINI ZA 7 MESCEV.

user posted image

VSEM SKUPJA MI3je ŽELIMO:

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
25.12.2008 8:51:57   
Estrella*
Jutro!

Spala sem bolj tako, tako.....Alja se je vstala že ob 7.20huser posted image  mamici pa ni najbolj pasalo. Smo pojedli zajtrk in odprli darila. Sem dobila od božička mleko sivka za v banjo in ročno uro!!!!!!!!HVALA BOŽIČEK

kasso: ti si pa zgodnaj danes. Upam, da boš dan izkoristila za počitekuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
25.12.2008 8:53:45   
Estrella*
Srčekgirll; hvala za kafe, res je ličenuser posted image Pa en velik user posted image  za Vidka, da je spal tolk časa. Naša je včeraj šla prepozno spat in posledično vedno prej vstaneuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
25.12.2008 9:24:04   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ANI ZA 8 MESECEV

GALU IN BRINI ZA 7 MESECEV

VSE NAJ, NAJ!!!!

user posted image
HROŠČKI IN MAJČICE 2008

Ooooooooooo, hvala lepauser posted image user posted image .

Seveda pa mojemu sončku in Brini ter Ani voščim tudi jazuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1279
25.12.2008 9:27:33   
Anitka
 user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Sicer pa dobro jutro user posted image

Mi smo spali še kar dobro. Sicer se je moj sonček ob 23-ih zbudil in zelo jokal - sva ga komaj potolažila in je bil posledično skoraj do polnoči potem še pokonci, je pa potem ponoči manj rogovilil. Je jedel le ob treh in nato ob sedmihuser posted image user posted image user posted image .

Želim vam lep božični dan in se beremo verjetno bolj zvečer.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
25.12.2008 9:36:39   
Anonimen
kasso:user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje zdravje in super da se lahko sama spikas...tud jaz sebe lazi kot druge. Kako se pa jemlje sc , iv ali muscularno?

s.girll: vi pa fajn spite user posted image user posted image user posted image

Estrella: tvoj ata pardon bozicek se je pa izkazal.user posted image

VSEM KI PRAZNUJETE OBMESECNICE HAPPY BITHDAY.
IN VSEM KI PRAZNUJETE BOZIC, VESEL BOZIC.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
25.12.2008 9:41:35   
špelin@
Dobro jutro user posted image

ANI ZA 8 MESECEV

VSE NAJ, NAJ!!!!

Se pridružujem čestitki!!! user posted image user posted image user posted image

O madonca, Srčekgirll, kakšen kofetek user posted image

Estrella*, lepo te prosim, da se nehaš pritoževat, ker 7:20 NI zgodnja ura. Sploh ne, če drugače celo noč spite user posted image
Mi smo spali bolj za en dr.ek.

V glavnem: ob sedmih sta punci čisto znoreli in oddirkali pod smrekico pogledat, če je kaj user posted image  Kakšno veselje user posted image  Zdajle smo ravno po zajtrku in jaz še pridno pijem svojo user posted image

kasso, ti si itak carica!!! user posted image  Jaz si ne predstavljam sebe špikat - no, če bi se morala, bi že nekako... 
Druge komot, še celo z užitkom, sebe pa... ups... user posted image

****, a ima Omar že kaj zobkov?

Vsem želim en prijeten dan. Tisti, ki praznujete Božič, si dajte duška user posted image  Meni v verskem smislu ne pomeni nič, mi pa ogromno pomeni prost dan z družino user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
25.12.2008 9:44:33   
Anonimen
Moram pa mal pojamrat, a lahko?

Sem zalostna user posted image  Res ima moz ogromno dela in mu kar se da pomagam...Samo on pa tud ni normalen no...pa noce me poslusat. Ta teden ze dvakrat ni spal!!!

Cez dan je na gradbiscih in v tovarni ponoci pa doma rise in racuna in se stusira in spet gre zjutraj...user posted image user posted image user posted image

V obraz je ze cist zelen in prav vidi se mu da je utrujen ko pes...user posted image user posted image user posted image

Pa me noce poslusat da to tko ne more it...pa njegovo srce user posted image  Da ne povem raje kok kadi...

Kaj naj naredim no???

On pravi skoz...vem, vem...ampal lej sam se ta teden pol bo pa spet vse normalno...Teh tednov je pa ze 4 user posted image user posted image

Pa kako se deloholike pozdravi no???

Z lepo besedo ne gre z grda je pa se slabse...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
25.12.2008 9:48:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

****, a ima Omar že kaj zobkov?

Vsem želim en prijeten dan. Tisti, ki praznujete Božič, si dajte duška user posted image  Meni v verskem smislu ne pomeni nič, mi pa ogromno pomeni prost dan z družino user posted image

Dva spodaj user posted image

Nauzij se druzinskega vzdusja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
25.12.2008 9:51:53   
Estrella*
evo moja nova pridobitev:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
25.12.2008 9:54:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Sem zalostna user posted image  Res ima moz ogromno dela in mu kar se da pomagam...Samo on pa tud ni normalen no...pa noce me poslusat. Ta teden ze dvakrat ni spal!!!

Cez dan je na gradbiscih in v tovarni ponoci pa doma rise in racuna in se stusira in spet gre zjutraj...user posted image user posted image user posted image

V obraz je ze cist zelen in prav vidi se mu da je utrujen ko pes...user posted image user posted image user posted image

Pa me noce poslusat da to tko ne more it...pa njegovo srce user posted image  Da ne povem raje kok kadi...

Kaj naj naredim no???

On pravi skoz...vem, vem...ampal lej sam se ta teden pol bo pa spet vse normalno...Teh tednov je pa ze 4 user posted image user posted image

Da ga ne bo spet zdravje povozilo... user posted image  Težko je nekoga v nekaj prepričat, še težje silit... Če sam ne pogrunta, da mu škodi!!! Pojma nimam, kaj bi pomagalo user posted image
Drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
25.12.2008 9:55:33   
špelin@
****, naš je pa še vedno v klubu brezzobih user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1287
25.12.2008 9:56:18   
Estrella*
Ja že vsi imajo vsaj 2 zobka, naša, no pa AT,Aneja Gla pa še ničuser posted image  Upam, da bodo vsaj manj občutlivi, če jih bodo kasnej fasal.

****: kot si napisala, das volk nerad menja dlako, pa ko jo naslednje eto, dobi enako nazajuser posted image Če pogovor ne pomaga, ne bo nič, dokler se mu ne bo v njegovi glavi kaj preklopila. Žalostno je, ampak resnično.
Saj smo vsi enaki, samo poglej nas s preveč kg, sama dobro veš, da se uničuješ, pa še kar zobaš čokolado in podoben šit od hrane......

Neposredna povezava do sporočila: 1288
25.12.2008 9:57:05   
špelin@
Tako, kave je zmanjkalo, grem delat škatlice za bunkice, ki sem jih zadnjič naredila user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
25.12.2008 10:01:51   
Anonimen

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1290
25.12.2008 10:05:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

****, naš je pa še vedno v klubu brezzobih user posted image

Nic se sekirat..eni prej eni kasneje. Omar je kar se vsaj gibanja tice 2 meseca pred Samio in Patrickom...

Samia je samostojno sedela sele pri dobrih 7 mesecih ta pa sedaj ze siba po kolenih v rikverc...

Samo da bi bili zdravi user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
25.12.2008 10:08:36   
Anonimen

****: kot si napisala, das volk nerad menja dlako, pa ko jo naslednje eto, dobi enako nazajuser posted image Če pogovor ne pomaga, ne bo nič, dokler se mu ne bo v njegovi glavi kaj preklopila. Žalostno je, ampak resnično.
Saj smo vsi enaki, samo poglej nas s preveč kg, sama dobro veš, da se uničuješ, pa še kar zobaš čokolado in podoben šit od hrane......

Mejdunej... a ves da imas prav!! se dober da se moj tega se ni spomnil pa mi pod nos obesil user posted image  Si me pa nasmejala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1292
25.12.2008 10:18:07   
Anonimen
Jaz grem zdej s tamalo v labolatorij mora dat vodo...pol grem pa na depilacijo, ker ce ne bom cez kak teden ze kitke pletla user posted image

Upam , da bo kera pol kasneje tukaj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
25.12.2008 10:19:45   
Estrella*

Jaz grem zdej s tamalo v labolatorij mora dat vodo...pol grem pa na depilacijo, ker ce ne bom cez kak teden ze kitke pletla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
25.12.2008 10:20:41   
tally
dobro jutro

VSEM, KI DANES PRAZNUJETE BOŽIČ, VESEL BOŽIČ

ANI ZA 8 MESECEV

VSE NAJ, NAJ!!!!

se pridružujemo čestitkam

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
25.12.2008 10:23:59   
tally

Kaj naj naredim no???

Tole bo mogu pa sam pri sebi razčistit. Karkoli boš naredila ne bo pomagalo, sej si mu že večkrat rekla pa ne zaleže. Zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
25.12.2008 10:24:15   
tally

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
25.12.2008 10:52:20   
Anitka
Preden odidemo na kosilo k mojim se še malce oglasim in pokažem nekaj fotkuser posted image .

A pri vas tudi dežuje ko pri norcih?user posted image user posted image user posted image

Kasso user posted image user posted image

Estrella user posted image user posted image user posted image user posted image za pridobitev.

**** upam, da bo tvoj mož kmalu ugotovil, da se mu ne splača, zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo še tudi v klubu brezzobih pa sedimo še tudi ne. Do kdaj naj bi user posted image samostojno sedel?user posted image Se mi zdi, da smo pri tem kar precej za vsemi hroščeki.

Tule pa še nekaj obljubljenih fotk:

user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
25.12.2008 10:55:02   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Preden odidemo na kosilo k mojim se še malce oglasim in pokažem nekaj fotkuser posted image .

A pri vas tudi dežuje ko pri norcih?user posted image user posted image user posted image

Kasso user posted image user posted image

Estrella user posted image user posted image user posted image user posted image za pridobitev.

**** upam, da bo tvoj mož kmalu ugotovil, da se mu ne splača, zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo še tudi v klubu brezzobih pa sedimo še tudi ne. Do kdaj naj bi user posted image samostojno sedel?user posted image Se mi zdi, da smo pri tem kar precej za vsemi hroščeki.

Tule pa še nekaj obljubljenih fotk:

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kako so lepe fotke. A špotem si zadovoljna z novo pridobitvijo???

Pri nas tako sonce sije, da sem morala zagrnit oknauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
25.12.2008 10:58:07   
Estrella*
Anitka otrok nej bi sedel nekje do 7m, kaki tudi malo kasneje. Ponavadi do 8m vsem rata. Naša je tud brezzobauser posted image , sedi sicer že 1 mesec, sem pa opazila, da se je začela verbalno zelo hitro brazvijat in oponaša kaj mi govoriimo; npr; kaj je, daj mi, kaj in podobne besede. Motorika je pa še bolj v povojihuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?