Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:45:29
|
|
|
|
barbaw
|
Meni je Jaka zakuhal na 39. Čakam, da se zbudi, da mu dam Calpol potem pa k zdravniku. HB dela do 17h.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:49:10
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je Jaka zakuhal na 39. Čakam, da se zbudi, da mu dam Calpol potem pa k zdravniku. HB dela do 17h. A dej nehi no pa glih dons,kaj ga še kej matra zraven al je sam vročina?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A takole ga je mala srackala... Ja ves sedaj so itak ze tok stari da ze vejo kaj jim pase in kaj ne in bodo pocasi zaceli ze uveljavljat svojo voljo... No sam da se bi vam zrihtalo. Ves moj pa ze skoz tako spi. Ima en povstercek, ki ga tako na boku zajaha z nogo in objeme z rokicami in potem spi. Samo moj je tud skoz lacen ponoci in se kar hraniva dvakrat. Samo ko je bil pa hudi bolan smo pa 5 dni spali najvec po 20 minut v kosu, to je bilo pa za znoret... je spal vec ampak samo na rokah in sem mislila da bom pregorela... no sedaj pa spet po starem budnica na vsake 3 al pa ce je sreca 4 ure pa mlekec pa spimo dalje. Samo sedaj ni problema ker mu samo mleko na hitri pripravim pa stisnem steklenicko v roke in grem spat. On spije in vrze steklenico vkraj ter se obrne zajaha svoj povstercek in spi... Estrella: Ma moj bi tud ze jedel to sam ce bi imeli gres... Ker rumenjak sem mu ze dvakrat dala sam mu ne gre v rit... ( P nam je narocila da dajemo rumenjak pocasi, zaradi vitamina D) drugace pa rad je ampak mu dajam samo dojenckasto hrano pa za kosilo dobi posebej kuhano pa zelo majhen izbor zivil zaenkrat... Se jogurta nismo probali... ne vem se kar bojim...itak da poje vse kar mu dam samo se bojim alergij pa saj ves tista sluz v blatu na zacetku...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
aja kako pa kaj kakajo vasi ? moj je kar naprej pokakan in to kar precej tekoce... ma se mu razmaze ke do srede hrbta, se posebej zjutraj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je Jaka zakuhal na 39. Čakam, da se zbudi, da mu dam Calpol potem pa k zdravniku. HB dela do 17h. Bogi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:58:10
|
|
|
|
katy82
|
**** sej če bi blo pr men tko tud ne bi hotla dat že tolk stvari k nočeš dodatnih komplikacij tko da te čist razumem. Kar se spanja tiče pa naša je vedno pančala samo na hrbtu včer mi je pa neki klik nardil in vidim da je tko dosti bolše upam da tko tudi ostane A kej pogrešaš smrekico in božično vzdušje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:59:39
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** aja kako pa kaj kakajo vasi ? moj je kar naprej pokakan in to kar precej tekoce... ma se mu razmaze ke do srede hrbta, se posebej zjutraj. Naša ima vedno tak bolj trd kakec že od nekdaj ampak zaenkrat gre,sem ji pa mogla že slive namakat in parkrat s termometrom pomagat da je šlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 14:08:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ahoj Evo mene, kruh je pečen, kosilo skuhano in pomalicano , bili smo že na sprehodu, ampak zunaj je s.v.i.n.j.s.k.o mrzlo , sedaj pa me čaka še pomivanje po tleh, potem pa ležanje na kavču do onemoglosti , potem pa dobimo obiske
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 14:10:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje včer sem se javla mmislm da na 19.strani zdej ste pa ponorele ste že na 36. A smo turbo, a? Hvala lepa Jani,Estrelli,čmrliki in Barbaw pa mislim da je bila še katera ampak se ne spomnem za psihično podporo.Bla sem čist na psu pol mi je pa dopiz... to preganjanje glede hrane in zavračanja in sem ji ponudla žličko mleka in je madam skočila nanj k pes na šnicl.Pa to ne moreš verjet,pire mi je jedla s krompirčkom k mi ga že dolg ni hotla k sem ga nardila tko kot zase je pa šlo v rito.Zdej pa ne kompliciram več in bo jedla ista kosila kot mi da bo šlo kej v rito. Katy, ker za nazaj nisem kaj veliko bralo, nisem vedela kaj je bilo, ampak tudi naša ne mara kaj preveč kar ji pripravim posebej za njo, no nasplošno bi ona zadnje čase jedla samo skuto in jogurt Drugače pa ravno tako zadnje dni je iste stvari kot midva, samo, da ima še vmesne obroke skute in jogurta Današnjo noč sem jo dala spat na bok,ji zadaj dala dekico in spredaj mali povšter in je spala kot ubita do pol dveh mi spila malo čaja in spala do pol štirih spet ful pila in spala do pol osme.Punce jst sem naspana za spanje obeh!!!! Me pa dons najbrž ne bo velik gor k dobim obiske pol mamo pa božično večerjo Tudi mi dobimo obiske, pa ne vem al naj bom vesela al žalostna
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 14:12:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je Jaka zakuhal na 39. Čakam, da se zbudi, da mu dam Calpol potem pa k zdravniku. HB dela do 17h. za tvojega škrateca Jaka, pa upam, da bo čim prej bolje. Pa še Manca mu pošilja enega velikega lubčka, da bo čim prej zdrav!!!!! Upam, da boste dobro opravili pri zdravniku in da ne boste dolgo čakali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 14:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 **** sej če bi blo pr men tko tud ne bi hotla dat že tolk stvari k nočeš dodatnih komplikacij tko da te čist razumem. Kar se spanja tiče pa naša je vedno pančala samo na hrbtu včer mi je pa neki klik nardil in vidim da je tko dosti bolše upam da tko tudi ostane A kej pogrešaš smrekico in božično vzdušje? Kar se tice hrane... jaz bi mu dala se kaj vec pa sej pravim me je mal strah... ampak enkrat bo pa treba Spanje... upam da ji bo tako pasalo in bos bolj spocita. Smrekico pa bozicno vzdusje nic ne pogresam... odkrito ti povem da mi je prav fajn brez tega. Itak mi gredo prazniki in taki in drugacni od nekdaj na zivce. Jaz kupim darilo kar tako kadar se mi zdi in ne glih samo za praznik al pa za RD. Z mozem si vzameva cas zase kadar je prilika ponavadi so to cetrtki zvecer in tud ne gledava na praznike. Da bi pa kam sli pa ze dolgo nismo... al ni casa al ni financ al pa je kdo na obisku vedno nekaj... No v glavnem ne nic ne pogresam vsega kar se sedaj dogaja v Slo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 14:14:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** aja kako pa kaj kakajo vasi ? naša je do sedaj dolgo časa kakala 2x dnevno. prvič zjutraj in drugič popoldan. zadnje dni pa mi ful malo spije in kaka samo zjutraj. no v nedeljo se je naredilo, da sploh ni nič kakala, potem pa jo je v ponedeljek dopoldan pazila moja mami, ker sva šla midva smučat in se ga je tako nadelala, da je mogla kovter preoblečt (jo je previjala na krušni peči na kovtru), ker se je vse razlilo iz plenice je rekla, da je tako fajn dišalo, da je mogla dnevno zluftat moj je kar naprej pokakan in to kar precej tekoce... ma se mu razmaze ke do srede hrbta, se posebej zjutraj. pri nas je enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 15:24:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Evo jest sm končno fertik s sobico . Zdej gremo pa mal vn,se je končno sonček prikazal . Evo pa še slikce sobe pa še Gaja božiček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 15:43:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
**** - evo, poslano. Ko boš dobila mi kr na ZS sporoč kr kle na hitro prečekiram in ne preberem vseh postov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 15:43:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Evo jest sm končno fertik s sobico . Zdej gremo pa mal vn,se je končno sonček prikazal . Evo pa še slikce sobe pa še Gaja božiček Res ti je dobr ratal Vse pohvale. Sem jih že na FB ju gledala. Mislim, da bo tud Gaja taka pozerka kot Taja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 15:45:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll **** - evo, poslano. Ko boš dobila mi kr na ZS sporoč kr kle na hitro prečekiram in ne preberem vseh postov. A ha.................
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 15:45:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Kolk vas je kle na Facebooku? Rada vas bi dala na listo prijateljev. Naslove mi dejte na ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 15:46:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll **** - evo, poslano. Ko boš dobila mi kr na ZS sporoč kr kle na hitro prečekiram in ne preberem vseh postov. A ha.................
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 15:47:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll **** - evo, poslano. Ko boš dobila mi kr na ZS sporoč kr kle na hitro prečekiram in ne preberem vseh postov. Ma zlata si... ampak sem ti dolzan ves.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 15:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Evo jest sm končno fertik s sobico . Zdej gremo pa mal vn,se je končno sonček prikazal . Evo pa še slikce sobe pa še Gaja božiček Ej full lepooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 15:52:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Kolk vas je kle na Facebooku? Rada vas bi dala na listo prijateljev. Naslove mi dejte na ZS. A ti si ta P.U. Z 218 prijatelji???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 15:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll **** - evo, poslano. Ko boš dobila mi kr na ZS sporoč kr kle na hitro prečekiram in ne preberem vseh postov. A ha................. Sva probali po navadni posti..ker saj ves kok je fedex drag... sedaj pa bom sla ke v tisto lukno ki ji recejo posta in pustila vse svoje podatke pa telefon pa da vidim ce bom dobila. Ker ce pa se to ne bo prislo pol pa res ne vem Evo nasa posta:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 16:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
**** maš zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 16:10:27
|
|
|
|
barbaw
|
Danes pa res ne vem, če mi bo uspelo za nazaj prebrat. Sva od zdravnika z AB. Hb je bil bris za škrlatinko negativen. Mi je kar slabo postalo ob misli na škrlatinko. Saturacijo ima solidno, kašlja pa ko slon in na momente komaj diha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 16:14:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Evo jest sm končno fertik s sobico . Zdej gremo pa mal vn,se je končno sonček prikazal . Evo pa še slikce sobe pa še Gaja božiček Ful si dobro naredila. Gaja je pa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?