Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 11:16:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Danes imam pa jaz cas, pa ni nobene Pri nas ni nobene nakupovalne mrzlice in obsedenaga stanja. To mi je tooook vsec. Sicer tudi pri nas ni nobenega obsedenega stanja, ampak v trgovinah je pa . Če ti povem, da niti hrane za hrčke nisem dobila, si lahko predstavljaš. Ja sej na trgovine sem mislila...z obsedenim stanjem. Eni ljudje res pretiravajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 11:24:57
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** tana7: Saj spite pa kar super, samo eno zbujanje. Hiconcil 2ml se meni zdi zelo majhna doza, ampak zdravnica ze ve... Tukaj namrec vse preracunajo na kilograme otroka ..dnevno dozo in potem pac delijo z 2 ali 3 odvisno kako je priporocljivo dozirat. In moj Omar ima vedno najmanj 3ml ce je na 8 ur. Kaksna sluz pa je to? Zakaj jo pa ne poslje k Ginekologu pa na kak odvzem brisa? Glede sodelavca... morda pa pride drugi ali druga ,ki se bosta ravno tako dobro razumela ali pa se bolje. S tem pa bosta itak se prijatelja. Zivali: Ves tudi jaz nisem nek mesojedec in 7 let zivljenja sem prezivela popolnoma brez zivalskih beljakovin...sedaj sicer pojem belo pisancje meso in sem in tja kaj drugega. Toda zelela sem samo povedat v informacijo: Ves v Islamu je lov prepovedan, tudi zivali za prehrano ne smejo ob zakolu cutiti bolecine ali strahu...tudi cez zivljenje je treba zanje primerno skrbeti. Imajo poseben nacin kako se zival zakolje in iz prve roke ti povem, da sem na lastne oci videla, da res se dojame ne zakaj se gre... Druga pesem pa so farme drugje po svetu, kjer gredo po tekocem traku in so ustreljene ali ubite na druge grozne nazcine. Da o mucenju sploh ne zgubljam besed. Nimam pa besed za lov ( ki je po mojem samo ubijanje iz uzitka) in pa za ubijanje za krzno.. sluz: tako zelenkasto sivo belo sluz je imela občasno na luliki pa smo najprej mazali s Canestenom, pa se je še vedno občasno pojavila, zato nam je prepisala Hiconcil - ampak brez vsakega testa, laba... po novem letu damo urin... pa če ne bo po Hiconcilu bolje, gre še h G na odvzem brisa - zanimiv način vse tole, ja danes je 1 teden, pa še ni bilo sluzi, čeprav se je tudi prej pojavljala na obdobja je pa tudi naša P računala na kg in naračunala 2ml - mislim, da je računala na 8 kg glede mesa, klanja in podobnega pa se ponavadi vzrdžim debat, ker če ne bo tebe zmotilo, bo pa katero drugo pa itak ni efekta od tega kdor tega ne začuti, pač ne začuti - besede ne pomagajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 11:41:24
|
|
|
|
Anonimen
|
No morda bo pa le zaleglo tale AB... ampak vseeno daj ti prosi naj jo poslje k G pa na kak bris ce se spet pojavi... Klanje in podobno... ma jaz sem si pogledala link ki si ga dala...in kaj naj ti recem, zivali se mi smilijo. In ti kar povej..itak da se nikoli ne bomo vsi strinjali, samo jaz imam rada tak direkt odnos...Pa tudi ce mi kaj lezi na dusi kar povem. Sem pa glede tega se vedno mnenja da ce bi vsa polja ki jih sadimo za futer za zivali za zakol zasijali z hrano za ljudi ne bi bilo lacnih na tem svetu... Tudi sem ena od tistih ki verjame da nase telo, crevesje ni glih prilagojeno za mesojedce ampak pustimo to... Itak kar se mene tice , ce od jutri naprej ne bi bilo vec mesa bi lahko komot zivela kot do sedaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 11:48:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow! Evo, da se vam javim. Jst sm tud kle . Kofe verjetno že vse popile,jst tud. Evo tu so slikce kao zgleda ta puding iz jabolk in piškota. Notr je bebi al pa albreht piškot. Piškot je bl slabo vidt. Recept: - skuhaš jabolčni kompot ( pa ne še ugasnt štedilnika, naj počasi se še kuha) - daš piškot v šalčko, mal poliješ s sokom od kompota, da se napoji - jabolka malo spairaš in dodaš vanilijev puding (lohk tud ker drug sadni puding) in skuhaš ( kot se pač kuha puding ) - nato vliješ v šalčko čez piškot Pazit je treba da ne bo preveč voden puding. Ohlajenega postrežemo. DOBR TEK!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 11:53:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
ZALA VSE NAJ, NAJ ZA 7 MESCEV Pa še VELIK poljubček od Vidka:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 11:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam pa eno prosnjo: A bi mi katera spravila kak koledar, tak slovenski... Moja mami bi rada imela tazga manjsega za na steno pa da se da kaj zraven napisat, pa da ima po moznosti imena (da ve kdaj ima kdo god). Ce ga katera ima... naj mi sporoci, pol bom pa ze pogruntala kako ga sem spravit..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 11:55:09
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** No morda bo pa le zaleglo tale AB... ampak vseeno daj ti prosi naj jo poslje k G pa na kak bris ce se spet pojavi... Klanje in podobno... ma jaz sem si pogledala link ki si ga dala...in kaj naj ti recem, zivali se mi smilijo. In ti kar povej..itak da se nikoli ne bomo vsi strinjali, samo jaz imam rada tak direkt odnos...Pa tudi ce mi kaj lezi na dusi kar povem. Sem pa glede tega se vedno mnenja da ce bi vsa polja ki jih sadimo za futer za zivali za zakol zasijali z hrano za ljudi ne bi bilo lacnih na tem svetu... Tudi sem ena od tistih ki verjame da nase telo, crevesje ni glih prilagojeno za mesojedce ampak pustimo to... Itak kar se mene tice , ce od jutri naprej ne bi bilo vec mesa bi lahko komot zivela kot do sedaj. to je pa itak dejstvo ampak kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 12:03:44
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz imam pa eno prosnjo: A bi mi katera spravila kak koledar, tak slovenski... Moja mami bi rada imela tazga manjsega za na steno pa da se da kaj zraven napisat, pa da ima po moznosti imena (da ve kdaj ima kdo god). Ce ga katera ima... naj mi sporoci, pol bom pa ze pogruntala kako ga sem spravit.. Jst mam. A bo Mercatorjev dober? Pošl na ZS naslov pa ti ga pošljem, še danes.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 24.12.2008 12:04:41 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 12:07:51
|
|
|
|
eole
|
Vsem vam in vašim hroškom želim vesele praznike. V novem letu pa same lepe in dobre stvari ...
< Sporočilo je popravil eole -- 24.12.2008 12:14:25 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 12:10:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: **** No morda bo pa le zaleglo tale AB... ampak vseeno daj ti prosi naj jo poslje k G pa na kak bris ce se spet pojavi... Klanje in podobno... ma jaz sem si pogledala link ki si ga dala...in kaj naj ti recem, zivali se mi smilijo. In ti kar povej..itak da se nikoli ne bomo vsi strinjali, samo jaz imam rada tak direkt odnos...Pa tudi ce mi kaj lezi na dusi kar povem. Sem pa glede tega se vedno mnenja da ce bi vsa polja ki jih sadimo za futer za zivali za zakol zasijali z hrano za ljudi ne bi bilo lacnih na tem svetu... Tudi sem ena od tistih ki verjame da nase telo, crevesje ni glih prilagojeno za mesojedce ampak pustimo to... Itak kar se mene tice , ce od jutri naprej ne bi bilo vec mesa bi lahko komot zivela kot do sedaj. to je pa itak dejstvo ampak kaj? Kaj? Ma nimas kaj naredit... Ker to je kot trgovina z drogo ali z orozjem...in se vse ostale neumnosti ki jih pocnemo... Denar...denar... Pac tako je in jaz ne ti ne bomo spremenili sveta, lahko pa vseeno poves naglas...morda pa le kdo vzame v razmislek...kaj vec pa od tega itak ne bo. Jaz bi bila ze srecna ce bi samo lov in pa krznarstvo prepovedali...pa tud tukaj ocitno denar prevlada srce in razum.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 12:13:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz imam pa eno prosnjo: A bi mi katera spravila kak koledar, tak slovenski... Moja mami bi rada imela tazga manjsega za na steno pa da se da kaj zraven napisat, pa da ima po moznosti imena (da ve kdaj ima kdo god). Ce ga katera ima... naj mi sporoci, pol bom pa ze pogruntala kako ga sem spravit.. Jst mam. A bo Mercatorjev dober? Pošl na ZS naslov pa ti ga pošljem, še danes. Nimam pojma kak je merkatorjev... ampak ce ga ne rabis... pa daj poskusimo z navadno posto poslati ce bo prislo... morda pa bo... Ti posljem na ZS naslov... pa se za postnino se morava zmenit...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 12:14:00
|
|
|
|
eole
|
Če se me katera še spomni brala nisem že lep čas, nič ne vem kaj dogaja. pri nas po starem.. Spimo bolj slabo, GH nam gre s polžjo hitrostjo bili smo na testiranju za alergije, na koži ni pokazalo nič, kri smo tudi dali, vendar še čakamo rezultate. mislite, da je možnsot, da še na krvi kaj pokaže se nam je pa včeraj zgodilo nekaj neprijetnega. dala sem ji kašico od milupe, z banano. prvič je zares jedla, odpirala ustka. pojedla je cca 140, ampak zelo redko. potem sem jo dala spat in je po dveh urah bruhala. v loku, vse je izbruhala. potem sem jo dojila in je spet vse izbruhala. mislite, da je pojedla preveč ali na splošno ne prenaša te kašice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 12:23:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole Če se me katera še spomni brala nisem že lep čas, nič ne vem kaj dogaja. pri nas po starem.. Spimo bolj slabo, GH nam gre s polžjo hitrostjo Seveda se te spomnimo!!! Samo jaz nimam praznikov pa nisem na un post nic hvala rekla. bili smo na testiranju za alergije, na koži ni pokazalo nič, kri smo tudi dali, vendar še čakamo rezultate. mislite, da je možnsot, da še na krvi kaj pokaže Mozno..ponavadi kri vec pokaze. se nam je pa včeraj zgodilo nekaj neprijetnega. dala sem ji kašico od milupe, z banano. prvič je zares jedla, odpirala ustka. pojedla je cca 140, ampak zelo redko. potem sem jo dala spat in je po dveh urah bruhala. v loku, vse je izbruhala. potem sem jo dojila in je spet vse izbruhala. mislite, da je pojedla preveč ali na splošno ne prenaša te kašice Nimam pojma... moj mi bruha obcasno po AB, kar tako v loku... Poskusi ji dat dones se enkrat pa malo manj pa bos videla, ce bo spet bruhnila je res od kasice...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 12:31:38
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 še tole: ni moj namen, da tukaj težim, ampak vedno upam, da mogoče pa koga kdaj prepričam... vedno me stisne srce ob takih zadevah, zato že kakih 15 let ne papam živali http://24ur.com/novice/svet/video-trpljenje-pred-smrtjo.html se pridružujem. pri nas doma tudi ne papamo živali. narediš lahko to, da jih ne papaš. pa da težiš po forumu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 12:36:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole IZVIRNO SPOROČILO: tana7 še tole: ni moj namen, da tukaj težim, ampak vedno upam, da mogoče pa koga kdaj prepričam... vedno me stisne srce ob takih zadevah, zato že kakih 15 let ne papam živali http://24ur.com/novice/svet/video-trpljenje-pred-smrtjo.html se pridružujem. pri nas doma tudi ne papamo živali. narediš lahko to, da jih ne papaš. pa da težiš po forumu Mnenje ljudi je težko spremenit. Jaz priznam, da imam zelo rada piščančje meso, brez bi pa tudi lahko živela. Me ne bi pobralo. Spremenit svet pa je zrelo težko. Marsikdo se trudi, pa ne gre kar tako. Sem brala na Unicefovi strani, da z 12 euri na mesec zagotovijo hrano za 140 otrok. A mi lahko nekdo to pove, kako je to možno. kako malo je treba, da lahko pomagaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:05:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz imam pa eno prosnjo: A bi mi katera spravila kak koledar, tak slovenski... Moja mami bi rada imela tazga manjsega za na steno pa da se da kaj zraven napisat, pa da ima po moznosti imena (da ve kdaj ima kdo god). Ce ga katera ima... naj mi sporoci, pol bom pa ze pogruntala kako ga sem spravit.. Jst mam. A bo Mercatorjev dober? Pošl na ZS naslov pa ti ga pošljem, še danes. Nimam pojma kak je merkatorjev... ampak ce ga ne rabis... pa daj poskusimo z navadno posto poslati ce bo prislo... morda pa bo... Ti posljem na ZS naslov... pa se za postnino se morava zmenit... Je SLO koledar. Gor lahko pišeš in maš imena ki godujejo, v bistvu je setveni koledar in mislim, da bo pravi. Če bo pošta odprta ti še danes pošljem 100%
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
mmm? To pa tud meni ni jasno? 140 otrok z 12 evri?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:09:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz imam pa eno prosnjo: A bi mi katera spravila kak koledar, tak slovenski... Moja mami bi rada imela tazga manjsega za na steno pa da se da kaj zraven napisat, pa da ima po moznosti imena (da ve kdaj ima kdo god). Ce ga katera ima... naj mi sporoci, pol bom pa ze pogruntala kako ga sem spravit.. Jst mam. A bo Mercatorjev dober? Pošl na ZS naslov pa ti ga pošljem, še danes. Nimam pojma kak je merkatorjev... ampak ce ga ne rabis... pa daj poskusimo z navadno posto poslati ce bo prislo... morda pa bo... Ti posljem na ZS naslov... pa se za postnino se morava zmenit... Je SLO koledar. Gor lahko pišeš in maš imena ki godujejo, v bistvu je setveni koledar in mislim, da bo pravi. Če bo pošta odprta ti še danes pošljem 100% A joj, ja to je zakon od koledarja... Ves sem ji prinesla ze 4 iz trgovine pa se nikakor ne znajde. Prvic gredo datumi od desne proti levi pa rdece obarvano in cist malo prostorcka zraven so petki ne nedelje pa se kar j v nasi pisavi je v anglescini pa se mami nic ne znajde in je zalostna... Ce bos res poslala in ce ga bomno res dobili potem ne vem kako naj se ti zahvalim... Pa na ZS mi javi kako bova to s postnino poracunali... Aja pa kje je dones kak vic??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:14:48
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice moje včer sem se javla mmislm da na 19.strani zdej ste pa ponorele ste že na 36. Hvala lepa Jani,Estrelli,čmrliki in Barbaw pa mislim da je bila še katera ampak se ne spomnem za psihično podporo.Bla sem čist na psu pol mi je pa dopiz... to preganjanje glede hrane in zavračanja in sem ji ponudla žličko mleka in je madam skočila nanj k pes na šnicl.Pa to ne moreš verjet,pire mi je jedla s krompirčkom k mi ga že dolg ni hotla k sem ga nardila tko kot zase je pa šlo v rito.Zdej pa ne kompliciram več in bo jedla ista kosila kot mi da bo šlo kej v rito. Današnjo noč sem jo dala spat na bok,ji zadaj dala dekico in spredaj mali povšter in je spala kot ubita do pol dveh mi spila malo čaja in spala do pol štirih spet ful pila in spala do pol osme.Punce jst sem naspana Me pa dons najbrž ne bo velik gor k dobim obiske pol mamo pa božično večerjo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:20:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer ne vem v cem je bil problem ampak samo da ste se naspali. A tvoja sedaj ze vse je? Saj pravim nimam pojma kaj se je tukaj dogajalo tam od petega dela naprej pa zato vprasam, ker si napisala da bo jedla isto kot vi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:31:23
|
|
|
|
Estrella*
|
****, naša je kar precej stvari od naše mize in je navdušena. Saj poje tud kako dojnčje skopocalo. Včeraj je jedla v gveji juhi celo gresove žličnike in jih z veseljem pojedla. Seveda ji ne dajem kakega želja, repe, sv mesa, oreščkov,rib in podobnih stvari. Kar je na žlico pa dobi vse.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:35:35
|
|
|
|
katy82
|
**** sej ne vem kje naj začnem ,mala se mi je začela dober mesec nazaj spakvat pri hrani in smo z muko kej dol spravle razen sladkih stvari-frutek,skutke in podobne stvari.Zredila se ni že skor 2 meseca nič Zavračala mi je najprej mleko potem zelenjavo in zdej nazadnje še mlečne kašice tok da je živela od jogurtov in frutkov ponoči pa se je zbujala in čula tudi po 3-4 ure in se igrala in sitnarla zraven k je bla lačna.Okol 23 sem ji občasno podturila še kako flašo mleka ampak iz 240 ml smo pršle na 100 a spala je še manj.Mi je že pred 2 mescoma P rekla da ji lahko dajem že vse za jest sam svinjino in jajce pa alergene stvari naj ne tikam.Včer sem ji pol ponudla mleko in pa hrenovko k drugega mesa nisem imela pa je lepo mal več pojedla kot ponavadi in bla ful zadovoljna nč sitna čez cel dan pa še spala mi je pol ful dober tko da ne mislm nč več komplicirat in bo počas v milejši obloki dobila isto hrano kot mi. Takrat ko smo bile v bolnici zarad rotavirusa so jo pregledal na alergije pa HB ni imela nič tko da mogoče tud zarad tega ne kompliciram tolk k vem da ni na nič alergična in upam da bo tako tudi ostalo. Drugače sem bila vedno za to da se s tako hrano počaka vsaj do 11.meseca ampak kaj naj če mi pa otrok vse zavrača in pol dobiš nasvet od P da lahko po 6 mesecu je skor vse,tko da ji naj pa take stvari dajem če ne gre nč drugega dol v malo rito.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:44:30
|
|
|
|
katy82
|
Ma noče mi slikce prlept pa ful je bla lepa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 13:44:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje včer sem se javla mmislm da na 19.strani zdej ste pa ponorele ste že na 36. Hvala lepa Jani,Estrelli,čmrliki in Barbaw pa mislim da je bila še katera ampak se ne spomnem za psihično podporo.Bla sem čist na psu pol mi je pa dopiz... to preganjanje glede hrane in zavračanja in sem ji ponudla žličko mleka in je madam skočila nanj k pes na šnicl.Pa to ne moreš verjet,pire mi je jedla s krompirčkom k mi ga že dolg ni hotla k sem ga nardila tko kot zase je pa šlo v rito.Zdej pa ne kompliciram več in bo jedla ista kosila kot mi da bo šlo kej v rito. Današnjo noč sem jo dala spat na bok,ji zadaj dala dekico in spredaj mali povšter in je spala kot ubita do pol dveh mi spila malo čaja in spala do pol štirih spet ful pila in spala do pol osme.Punce jst sem naspana Me pa dons najbrž ne bo velik gor k dobim obiske pol mamo pa božično večerjo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?