Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 16:57:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** helo, helo evo s5 mene zdej sem končno fertik s pucanjem. Manca pridno panča svojo drugo rundo danes. dopoldan je spala uro in pol pa zdele spi uro in pol, tako da mislim, da bo kamlu alarm uglavnem čakam obiske, ki naj bi prišli med 17 in 18 uro. no da vidim, če ti poznajo na uro, običajno vsi zamujajo jaz bi takim najraje zaklenila pred nosom!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 16:57:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Evo jest sm končno fertik s sobico . Zdej gremo pa mal vn,se je končno sonček prikazal . za sobico. slikice so super. ful si se potrudila. čudovita sobica mi smo bli tud zunej, sam se nam je sonček skril Evo pa še slikce sobe pa še Gaja božiček Gaja je pa itak prava pozerka
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 16:58:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Na brzino se javim. Uspela sem vsa darila nakupit, zavit, mogla bi še malo pospravit, ampak sem divja kot , sma se z mojim uspela preko telefona spičit 100 na uro. Jaz sploh ne maram več praznikov, ker se vsako leto skregama za božič. To je kot zakleto. Bom zopet namesto veselja doživela . Sovražim ga, ko je tak trmast. sej nas je veliko takih, ki ne maramo praznikov. Samo ne se dat, pa bo Kaj pa je zagrešil Moja mama nas je povabla danes na večerjo, ampak moj in moja mama se ne moreta preveč, in sedaj moj išče izgovore, da ne bi rabil it. In meni dekl dvigne, ker je trmast 100 na uro. Ker pa jaz ne popustim, pa se svadima. In danes bo tiha maša, na večerjo boma pa z Vidkom mogla it sama, ker ga ne bo ob pravem času domov, ker je sedaj komaj iz Lj šel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 16:59:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** helo, helo evo s5 mene zdej sem končno fertik s pucanjem. Manca pridno panča svojo drugo rundo danes. dopoldan je spala uro in pol pa zdele spi uro in pol, tako da mislim, da bo kamlu alarm uglavnem čakam obiske, ki naj bi prišli med 17 in 18 uro. no da vidim, če ti poznajo na uro, običajno vsi zamujajo jaz bi takim najraje zaklenila pred nosom!!!!! jz tudi, ker me čisto ob živce spravi kaj takega. ma če se primajajo ob 7ih al pa še kasneje jih bom ob pol osmih al pa ob osmih rekla, da se mi gremo kopat in spat. hvala za obisk, pa še kdaj pridite
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:03:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Na brzino se javim. Uspela sem vsa darila nakupit, zavit, mogla bi še malo pospravit, ampak sem divja kot , sma se z mojim uspela preko telefona spičit 100 na uro. Jaz sploh ne maram več praznikov, ker se vsako leto skregama za božič. To je kot zakleto. Bom zopet namesto veselja doživela . Sovražim ga, ko je tak trmast. sej nas je veliko takih, ki ne maramo praznikov. Samo ne se dat, pa bo Kaj pa je zagrešil Moja mama nas je povabla danes na večerjo, ampak moj in moja mama se ne moreta preveč, in sedaj moj išče izgovore, da ne bi rabil it. In meni dekl dvigne, ker je trmast 100 na uro. Ker pa jaz ne popustim, pa se svadima. In danes bo tiha maša, na večerjo boma pa z Vidkom mogla it sama, ker ga ne bo ob pravem času domov, ker je sedaj komaj iz Lj šel. ti deci Pa kaj ne more se narediti mal "hinavskega" ak pa kar koli že, pa poterpet ta večer. Madonca jz bi mu kar vrat zavila. Pa še rekla bi mu, da naj kar pol tja pride, ko bo prišel iz Ljubljane. Me zanima kakšen izgovor bi pol našel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:05:05
|
|
|
|
buccka
|
Oj! Včeraj pa ste kar nekaj napisale, bom brala zvečer. Vidim, da vas ma kar nekaj večerje danes. Mi pa mamo jutri za kuhat kosilo, ponavad smo na ta večer pa sami. Moj pa itak dela, doker bo prišel bo Lin že spala, tko da bom sama. Lep božični večer in seveda jutrajšnji dan vsem skupaj želiva z Lin
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:05:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Barbaw, za tebe eno božično Opa . Barbaw zdej te je pa zihr nehala glava bolet Kako si vedela?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:05:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, če te slučajno zanima, so avgustovke čvekale do 30.8 in naklofale 152 strani v 11 delu. Torej nam manjka še +514 Ma kje si pa to zvohala? Do maja še imamo čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:05:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Na brzino se javim. Uspela sem vsa darila nakupit, zavit, mogla bi še malo pospravit, ampak sem divja kot , sma se z mojim uspela preko telefona spičit 100 na uro. Jaz sploh ne maram več praznikov, ker se vsako leto skregama za božič. To je kot zakleto. Bom zopet namesto veselja doživela . Sovražim ga, ko je tak trmast. A se je bilo vredno skregat? Zaradila darila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:05:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** helo, helo evo s5 mene zdej sem končno fertik s pucanjem. Manca pridno panča svojo drugo rundo danes. dopoldan je spala uro in pol pa zdele spi uro in pol, tako da mislim, da bo kamlu alarm uglavnem čakam obiske, ki naj bi prišli med 17 in 18 uro. no da vidim, če ti poznajo na uro, običajno vsi zamujajo jaz bi takim najraje zaklenila pred nosom!!!!! Ne da bi jim najraje, jaz bi jim dejansko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:05:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** helo, helo evo s5 mene zdej sem končno fertik s pucanjem. Manca pridno panča svojo drugo rundo danes. dopoldan je spala uro in pol pa zdele spi uro in pol, tako da mislim, da bo kamlu alarm uglavnem čakam obiske, ki naj bi prišli med 17 in 18 uro. no da vidim, če ti poznajo na uro, običajno vsi zamujajo jaz bi takim najraje zaklenila pred nosom!!!!! jz tudi, ker me čisto ob živce spravi kaj takega. ma če se primajajo ob 7ih al pa še kasneje jih bom ob pol osmih al pa ob osmih rekla, da se mi gremo kopat in spat. hvala za obisk, pa še kdaj pridite to mi delaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:05:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Na brzino se javim. Uspela sem vsa darila nakupit, zavit, mogla bi še malo pospravit, ampak sem divja kot , sma se z mojim uspela preko telefona spičit 100 na uro. Jaz sploh ne maram več praznikov, ker se vsako leto skregama za božič. To je kot zakleto. Bom zopet namesto veselja doživela . Sovražim ga, ko je tak trmast. sej nas je veliko takih, ki ne maramo praznikov. Samo ne se dat, pa bo Kaj pa je zagrešil Moja mama nas je povabla danes na večerjo, ampak moj in moja mama se ne moreta preveč, in sedaj moj išče izgovore, da ne bi rabil it. In meni dekl dvigne, ker je trmast 100 na uro. Ker pa jaz ne popustim, pa se svadima. In danes bo tiha maša, na večerjo boma pa z Vidkom mogla it sama, ker ga ne bo ob pravem času domov, ker je sedaj komaj iz Lj šel. Oprosti ampak tvoj si zasluži eno brco v koleno. Glede na to, da se ti s taščo ne razumeš pa greš vseeno kdaj tja, bi lahko bilo tudi obratno, da bi tvoj za praznike pozabila na zamero ali kaj pač je. valjar!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:06:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Na brzino se javim. Uspela sem vsa darila nakupit, zavit, mogla bi še malo pospravit, ampak sem divja kot , sma se z mojim uspela preko telefona spičit 100 na uro. Jaz sploh ne maram več praznikov, ker se vsako leto skregama za božič. To je kot zakleto. Bom zopet namesto veselja doživela . Sovražim ga, ko je tak trmast. sej nas je veliko takih, ki ne maramo praznikov. Samo ne se dat, pa bo Kaj pa je zagrešil Firbec sem pač baba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** helo, helo evo s5 mene zdej sem končno fertik s pucanjem. Manca pridno panča svojo drugo rundo danes. dopoldan je spala uro in pol pa zdele spi uro in pol, tako da mislim, da bo kamlu alarm uglavnem čakam obiske, ki naj bi prišli med 17 in 18 uro. no da vidim, če ti poznajo na uro, običajno vsi zamujajo Ja tako nared. men gre tud to na živce če zamujajo,sploh če pol pridejo tol pozn jaz bi takim najraje zaklenila pred nosom!!!!! jz tudi, ker me čisto ob živce spravi kaj takega. ma če se primajajo ob 7ih al pa še kasneje jih bom ob pol osmih al pa ob osmih rekla, da se mi gremo kopat in spat. hvala za obisk, pa še kdaj pridite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:07:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Na brzino se javim. Uspela sem vsa darila nakupit, zavit, mogla bi še malo pospravit, ampak sem divja kot , sma se z mojim uspela preko telefona spičit 100 na uro. Jaz sploh ne maram več praznikov, ker se vsako leto skregama za božič. To je kot zakleto. Bom zopet namesto veselja doživela . Sovražim ga, ko je tak trmast. sej nas je veliko takih, ki ne maramo praznikov. Samo ne se dat, pa bo Kaj pa je zagrešil Moja mama nas je povabla danes na večerjo, ampak moj in moja mama se ne moreta preveč, in sedaj moj išče izgovore, da ne bi rabil it. In meni dekl dvigne, ker je trmast 100 na uro. Ker pa jaz ne popustim, pa se svadima. In danes bo tiha maša, na večerjo boma pa z Vidkom mogla it sama, ker ga ne bo ob pravem času domov, ker je sedaj komaj iz Lj šel. Ojej.Tolk bi se pa res lohk potrudu da bi pršu,ker to pa res ni lepo,pa tud če se ne razumeta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Barbaw, za tebe eno božično Opa . Barbaw zdej te je pa zihr nehala glava bolet Kako si vedela? čarovnica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:09:41
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella kako pa se tzi razumeš z moževimi sorodniki? Nikoli jih ne omenjaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:10:46
|
|
|
|
barbaw
|
Mi imamo tudi danes večerjo, jutri pa imamo popoldan srečanje. Tako da veste, kdaj ne morete računat name.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:15:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, če te slučajno zanima, so avgustovke čvekale do 30.8 in naklofale 152 strani v 11 delu. Torej nam manjka še +514 Ma kje si pa to zvohala? Do maja še imamo čas. Če pišemo po 10 strani na dan, smo najkasneje sred februarja na cilju POl nam pa ostanejo še 3,5meseca za pisat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:17:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, če te slučajno zanima, so avgustovke čvekale do 30.8 in naklofale 152 strani v 11 delu. Torej nam manjka še +514 Ma kje si pa to zvohala? Do maja še imamo čas. Če pišemo po 10 strani na dan, smo najkasneje sred februarja na cilju POl nam pa ostanejo še 3,5meseca za pisat Ti pa boš kmalu na 8000. Se mi zdi, da vedno bolj zaostajam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:19:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo tudi danes večerjo, jutri pa imamo popoldan srečanje. Tako da veste, kdaj ne morete računat name. A cel večer????Men osebno ta praznik ne pomeni prav nič in mi dol binglja vsa ceramonija okoli njega, zato bom nekako do 21h na razpolago, pol grem pa za spremembo pogledat kak film
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:20:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kako pa se tzi razumeš z moževimi sorodniki? Nikoli jih ne omenjaš. le zakaj??? Ne, se zastopim čist OK, le ne maram jih gledat prepogosto Manj jih vidim , raj jih imam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:20:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Na brzino se javim. Uspela sem vsa darila nakupit, zavit, mogla bi še malo pospravit, ampak sem divja kot , sma se z mojim uspela preko telefona spičit 100 na uro. Jaz sploh ne maram več praznikov, ker se vsako leto skregama za božič. To je kot zakleto. Bom zopet namesto veselja doživela . Sovražim ga, ko je tak trmast. sej nas je veliko takih, ki ne maramo praznikov. Samo ne se dat, pa bo Kaj pa je zagrešil Firbec sem pač baba moja mami je rekla, da je baba tista ženska, ki ima 1 zob in en cizk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:21:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, če te slučajno zanima, so avgustovke čvekale do 30.8 in naklofale 152 strani v 11 delu. Torej nam manjka še +514 Ma kje si pa to zvohala? Do maja še imamo čas. Če pišemo po 10 strani na dan, smo najkasneje sred februarja na cilju POl nam pa ostanejo še 3,5meseca za pisat Ti pa boš kmalu na 8000. Se mi zdi, da vedno bolj zaostajam. Punca zajahaj , pa boš v hipu na 7000
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 17:52:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Kolk vas je kle na Facebooku? Rada vas bi dala na listo prijateljev. Naslove mi dejte na ZS. A ti si ta P.U. Z 218 prijatelji??? Jp, to sm jst. Sej maš ti moj mejl, a ne? Klikn me.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?