lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 no, dolžna sem vam celo štorjo..... včeraj test nepravilno narediva..piše odčitaj po 10 minutah, jaz furija takoj po minuti aha ena črtica naj gre vse lepo v k***c. Pa ajde jemljem jaz kao do krvnega še dalje zdravila..itak vem kaj bo. Zvečer pod tuš, menjava vložka, na wc poln koš....nesem smeti in ven pade ta listič čudežni...in pol ja glej rahla druga črtica..... Eh to je že neveljavno....preštofirim vse objavljene teste na RR in moj je skor tak kot tile srečni tu gori....Grem celo tak daleč, da ven potegnem fotoaparat in delam povečave...čist odklopljena... Eh sam saj piše po preteku tistega časa se lahko spremeni. Ponoči živčna vojna...skoz sanje, da sem noseča... in dans vsi v pisarni ob rezultatu v jok in objem vsem sestram, zdravnici ki mi je delala ET...še Vlaisavljevič se je čist raznežil...... Ker je test prehitro zarad praznikov, ga bomo izmerili še 29/12.....in pupe jaz sploh ne morem verjet.... moj je pa itak že ves dan cmizdrav....... RADA VAS MAM MUČO FEJST!!!!!!!!! Zarči, zdej sem zvedla na zmagovalkah od pikovit, ne morem ti povedat, kako sem srečna, itak da bo visok beta, ma dej, sej ne vem, vse se mi bo zažgalo, že smrdi iz kuhinje, vsa sem zmešana, Zarči, plus, plus, črtica Uživajta in sprosti se, da bodo pikice vesele z vama! Jokam od sreče! Saj smo rekle, samo solze sreče od danes naprej! Punce moje zlate, še 1x, vesel Božič! Ta novica, mi je segla v dno srca in me zelo, mucho bi reklo naše sonce mariborsko, razveselila! Cin, cin, cin... cin, cin, cin, v kuhinjo drvim...