|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
24.12.2008 12:48:12   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

mismiska - želim ti čimhitrejšo ozdravitev, da bosta s kužonom spet tekala po naravi.user posted image

Shuki hvala, tudi jaz tebi želim vse najlepše ob zaključku tega krasnega leta. Čez cca 1 mesec pride pa tudi jokajoč darilo user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
24.12.2008 12:48:40   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

najprej bomo Zarjo po riti našeškal  user posted image k kupuje lističe namesto pravih nosečnostnih testov, to jih bo še slišala na ta računuser posted image no in kot omenjeno zgoraj ne morem biti tiho, naša brbljavica je NOSEČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej še ne dojemam, sem tolk vesela, da se mi čist roke tresejo.
Zarja - user posted image

torej, če tole moj bolan možgan pravilno dojame imamo novo nosečkouser posted image user posted image user posted image

Zarja naša, čestitke user posted image user posted image user posted image  lepo in mirno nosečnost ti želim.
Letos je bil pa božiček res radodaren

KAAAAJ????? A JAZ TO PRAV BEREM???

zarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ti želim mirnih 8 mescov!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
24.12.2008 12:50:49   
Reby

Ojla pupe user posted image

joj kolk je dons enih lepih novičkuser posted image

in jaz ne morem biti tihouser posted image

najprej bomo Zarjo po riti našeškal  user posted image k kupuje lističe namesto pravih nosečnostnih testov, to jih bo še slišala na ta računuser posted image no in kot omenjeno zgoraj ne morem biti tiho, naša brbljavica je NOSEČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej sem vedla, sej sem vedla !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
24.12.2008 13:01:37   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

da še vas malo razveselim - moj buši user posted image

user posted image

Iiiii, kako si lepa!!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
24.12.2008 13:02:45   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

božiček tako pridno nosi.... danes je bhcg 1237!
letos veselja v naši hiši ne bo zmanjkalo user posted image

punce, ne vem, kolk bom kej gor ta dva dni, zato vam kar že zdej vsem želim najlepši božič!user posted image

Super, čestitke za tako visok beta user posted image  user posted image  user posted image  Kako lep dan je danes!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
24.12.2008 13:03:11   
anci banci
zarja ... ja čestitkeuser posted image user posted image

bila na urgenci, vse je ok dobila boscupan(ali nekaj podobnega)... zdravnica je rekla naj počivam
drugače pa dobila slikico in dete je veliko 45 mm in nič ne zaostaja v rasti

dekleta želim vam lep božič in seveda lepe praznike
ter hvala za podporo

ledenka... ja buši je lep :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
24.12.2008 13:16:36   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

zarja ... ja čestitkeuser posted image user posted image

bila na urgenci, vse je ok dobila boscupan(ali nekaj podobnega)... zdravnica je rekla naj počivam
drugače pa dobila slikico in dete je veliko 45 mm in nič ne zaostaja v rasti

dekleta želim vam lep božič in seveda lepe praznike
ter hvala za podporo

ledenka... ja buši je lep :)
Super anci banci da dete lepo napredujeuser posted image . Za kaj si bila pa na urgenci?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
24.12.2008 13:29:35   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Obi malenkost user posted image . Tudi vaju je bilo lepo spoznati. Prav naredila sta mi dan user posted image . Sem mojemu zvečer razlagala, kako sreča prav veje iz vaju in da sta cel prostor napolnila s srečo in veseljem user posted image

gigi tudi vidva bosta še sijala, v ponedeljek začneš in pol sam gasa do pluska in naprej
grem pa 2.1. v graz na kontrolo in bom povprašala...
lepo praznuj!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
24.12.2008 13:32:30   
pikovit
ZARČI to mi deliiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Jupiiiiiiiiii,čestitke!!!!!!!!!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
24.12.2008 13:35:01   
pikovit
Punce moje samo,da vam zaželim lep in miren božič in da ga preživite v krogu svojih najdražjih.

Lepo praznujte,

vaša Pikovit

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
24.12.2008 13:46:32   
baci
lep dan vsem

zarja-ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM PA ŽELIM LEP IN NEPOZABEN BOŽIČNI VEČER,DA SE VAM V NOVEM LETU IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE,KI JIH NOSITE NA DNU SRCA!!!

saj novo leto je pred vrati,ki nam ponuja nove borbe,za naše male zaklade!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
24.12.2008 13:49:12   
lučka 25
Kaj to jaz beremuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image Zarja, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
24.12.2008 13:50:14   
Shuka
Lubice zlate, vsem lepe Božične praznike.

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
24.12.2008 13:51:21   
lučka 25

Lučkica moja - hvala ti za družbo danes in čudovito darilo, res si enkratna in vesela sem, da te poznamuser posted image pa seveda dobro opravi v ponedeljek.user posted image

Tudi tebi hvala za lepo dopoldne user posted image . Kazalo imam že pripravljno za branje naslednje knjige.user posted image  V ponedeljekpa nič bat, itak da bo vse v red, saj bom poskrbela za to.user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
24.12.2008 13:59:19   
lučka 25
ledenka, kako lep buši.user posted image  

anci banci, samo da je vse v redu, zdaj p pazi, da ne boš spet kje padla.

miška, šc šc šc bacili naj gredo stran. Pa ja ne boš sedaj med perazniki obležala. Nič bat, bom jaz s čarovniškimi močmi pregnala bacile.

obi, lepa številka se je izpisala na krvnem. Vidva se kar veselita.user posted image   Še zdaj nisi nič povedala kako je kaj Reš odreagiral, a je bil zelo vesel, ko si mu sporočila. Pa saj je za vsako, a ne?

Reby, kako si: Se počutiš kot nosečka?user posted image

Kicsi, pa tvoji bacili naj  gredo tudi kar lepo stran od vas treh. Jih bom po riti. Pocajtaj se.

Dakec, pa dete res lepo raste, februarja pa naj vama lepša dneve v naročju in svoji sobici.

anna1, ja te user posted image  po postopkih ga znajo pa res kdaj posrat. Jaz sem imela težave že s prvo, ki je kar trajala, pa trajala,....potem so mi jo pa tako in tako sprožili s KT. naj se vse uredi in naj bo ICSI rešitev za vaju.

baci, pikovitka, gigi, bumo, miška, ledenka, mismis, tudi ve lepo preživite praznike in enako želim še vsem ostalim.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
24.12.2008 14:05:29   
pikovit
Ajsi madonca si lepa user posted image .Bejba lepo praznuj.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
24.12.2008 14:07:12   
Shadow
Z A R J A!!!!!!!

YES! YES! YES!

user posted image  user posted image  user posted image  

Jooooooooj kak fajn je ta december!!!!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
24.12.2008 14:16:34   
zarja1
no, dolžna sem vam celo štorjo.....

včeraj test nepravilno narediva..piše odčitaj po 10 minutah, jaz furijauser posted image takoj po minuti aha ena črtica naj gre vse lepo v k***c.user posted image
Pa ajde jemljem jaz kao do krvnega še dalje zdravila..itak vem kaj bo.
Zvečer pod tuš, menjava vložka, na wc poln koš....nesem smeti in ven pade ta listič čudežni...in pol ja glej rahla druga črtica..... Eh to je že neveljavno....preštofirim vse objavljene teste na RR in moj je skor tak kot tile srečni tu gori....Grem celo tak daleč, da ven potegnem fotoaparat in delam povečave...čist odklopljena...user posted image Eh sam saj piše po preteku tistega časa se lahko spremeni.

Ponoči živčna vojna...skoz sanje, da sem noseča...
in dans vsi v pisarni ob rezultatu v jok in objem vsem sestram, zdravnici ki mi je delala ET...še Vlaisavljevič se je čist raznežil......

Ker je test prehitro zarad praznikov, ga bomo izmerili še 29/12.....in pupe jaz sploh ne morem verjet....
moj je pa itak že ves dan cmizdrav.......user posted image user posted image user posted image

RADA VAS MAM MUČO FEJST!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
24.12.2008 14:17:28   
Serendipity

najprej bomo Zarjo po riti našeškal  user posted image k kupuje lističe namesto pravih nosečnostnih testov, to jih bo še slišala na ta računuser posted image no in kot omenjeno zgoraj ne morem biti tiho, naša brbljavica je NOSEČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

AAAAA!!
Glej glej! Jo bo pa res treba po riti našeškat! JUUUPIIII!
ČESTITKE NAŠA NOVA NOSEČKA! user posted image  user posted image user posted image user posted image

Oby - tudi tebi še enkrat čestitke za čudovit bchg! user posted image  user posted image  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 24.12.2008 14:26:38 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
24.12.2008 14:25:00   
sonček33
Zarja - ma da bi te človek  kar tepel malo...amapk rezulatat je  pa super,  kajne? superca duperca

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
24.12.2008 15:19:02   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

no, dolžna sem vam celo štorjo.....

včeraj test nepravilno narediva..piše odčitaj po 10 minutah, jaz furijauser posted image takoj po minuti aha ena črtica naj gre vse lepo v k***c.user posted image
Pa ajde jemljem jaz kao do krvnega še dalje zdravila..itak vem kaj bo.
Zvečer pod tuš, menjava vložka, na wc poln koš....nesem smeti in ven pade ta listič čudežni...in pol ja glej rahla druga črtica..... Eh to je že neveljavno....preštofirim vse objavljene teste na RR in moj je skor tak kot tile srečni tu gori....Grem celo tak daleč, da ven potegnem fotoaparat in delam povečave...čist odklopljena...user posted image Eh sam saj piše po preteku tistega časa se lahko spremeni.

Ponoči živčna vojna...skoz sanje, da sem noseča...
in dans vsi v pisarni ob rezultatu v jok in objem vsem sestram, zdravnici ki mi je delala ET...še Vlaisavljevič se je čist raznežil......

Ker je test prehitro zarad praznikov, ga bomo izmerili še 29/12.....in pupe jaz sploh ne morem verjet....
moj je pa itak že ves dan cmizdrav.......user posted image user posted image user posted image

RADA VAS MAM MUČO FEJST!!!!!!!!!

Zarči, zdej sem zvedla na zmagovalkah od pikovit, ne morem ti povedat, kako sem srečna, itak da bo visok beta, ma dej, sej ne vem, vse se mi bo zažgalo, že smrdi iz kuhinje, vsa sem zmešana, Zarči, plus, plus, črticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživajta in sprosti se, da bodo pikice vesele z vama!user posted image user posted image user posted image  Jokam od sreče!user posted image  Saj smo rekle, samo solze sreče od danes naprej!user posted image

Punce moje zlate, še 1x, vesel Božič! Ta novica, mi je segla v dno srca in me zelo, mucho bi reklo naše sonce mariborsko, razveselila!user posted image user posted image user posted image  Cin, cin, cin...user posted image cin, cin, cin, v kuhinjo drvim...user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
24.12.2008 15:21:37   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Reby, kako si: Se počutiš kot nosečka?user posted image

Po pravici povedano, sploh ne, krčev nimam, malo me še tu pa tam boli, ampak res malo, slabo mi ni, joškice me ne bolijo... se kr malo bojim ponedeljka in UZ ...
Dobila pa sem danes od komisije odločbo, da imam bolniško podaljšano do 23.1., seveda pa moram biti samo doma user posted image  Upam, da lahko vseeno grem na sosednji travnik na sprehod z našo mrcinco.

Drugače pa punce, lepo praznujte danes in fino se najejte božičnih dobrot.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
24.12.2008 15:22:30   
lara light
Obika, suber beta! Iskreno ponovno čestitam!user posted image user posted image user posted image

Ledenka, lepa si!user posted image

Lučka, Shuka, hvala enako za voščila!user posted image

Zdej pa res grem, vsem, vsem lep in doživet večer!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
24.12.2008 16:00:37   
lana08
Zarja čestitam, ful sem vesela zate. Upam da boš imela lepo nosečnost in je bila najhujša preizkušnja test user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3199
24.12.2008 16:03:13   
blanč
zarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim želim
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?