|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
24.12.2008 9:52:43   
ledenka
Sulfinija, Shadow in Bumo user posted image user posted image user posted image  čestitam za čudovito utripanje srčkov!

in seveda Abra user posted image user posted image user posted image  čestitke za melo gimnastičarko! upam, da bosta kmalu doma in se privajali z očijem na to, da ste pa zdaj družinica user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
24.12.2008 9:52:59   
Reby
Aja, sej sem vedla, da bom pozabla
Mismis - ti žurerka, hitro v posteljo, čajček, postrežba (v kar ne dvomim), če kaj rabiš, le povej, prletim in da si mi drug teden zdrava za obisk lokalnega bifeja pri nas s Hedi user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
24.12.2008 9:56:03   
Kicsi
Dobro jutro.
Me zanima,če mogoče veste za kako zelišče ali kaj,ki bi mi zbilo vročino in pregnalo glavobol,pa še grlo,da bi me nehalo boleti.Sem čist fertig že tri dni,pa se cajtam z čajčki,medom in limono,pa ne pomaga kaj prida.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
24.12.2008 10:01:40   
Goldy
Abra - čestitke za zdravo gimnastičarko in veliko, veliko veselih trenutkov....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kicsi - saj lahko vzameš Lekadol (mislim, da jih lahko celo 5 na dan), pa za grlo Granobil in podobne zadeve (Pušenjak celo pravi, da lahko vse Septolete, Strepsils...). Kaj pa kakšen prižgan sladkor na mleku oz. čaju (jaz po mleku bruham)? Pa veliko C vitamina - šumeče tablete?

Lučka - meni je pa komisija podaljšala od 18.12.2008 do 31.1.2009.
Lep dan še naprej, letim po nova očala - jih je božiček že prinesel.user posted image  Pa še mal v šoping.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
24.12.2008 10:02:35   
gigi1
Senčka user posted image  user posted image  user posted image . Lepo in mirno nosečnost ti želim user posted image .  Hvala za navijanje user posted image
No, pa sta le dva. Je bil BHCG kar visok glede na ET 3 dan user posted image . Nekaj je pa le tud na tem.

Punce, a ste za da si pišemo še BHCG zraven, da ugotovimo kako teorije držijo?

Obi malenkost user posted image . Tudi vaju je bilo lepo spoznati. Prav naredila sta mi dan user posted image . Sem mojemu zvečer razlagala, kako sreča prav veje iz vaju in da sta cel prostor napolnila s srečo in veseljem user posted image

Larči upam, da je danes boljši dan user posted image

Lučka draga, saj bodo podaljšali. Jaz sem tudi na začetku dobila od komisije odobritev le za 15 dni, pol je šlo pa kar samo od sebe naprej. Samo mojemu os. DR. sem povedala, kdaj se izteče in je na novo poslal. Pol so mi pa naslednjič odobrili za 1 mesec...in spet za 1 mesec...
Dobro opravi danes na pregledu user posted image

Pija draga sočustvujem user posted image . Za pirček bo pa čas samo v ponedeljek. V torek že sibam...

Dajči tudi jaz sem bila v šopingu včeraj. Sem se prav po polžje vozila več kot pol ure user posted image .

Miška naša draga pocajti se user posted image . To pa res ni za nikamor, da oba obležita med prazniki. Kuhan šnopček rukni user posted image  (vem, da ne maraš...ampak Što se mora nije težko user posted image )

Kruce slikala sem bolj malo in še to je slaba kvaliteta user posted image . Nisem še pogrunatala fotoaparata. Imam pa filmček, ki ti ga bom te dni poslala, če želiš. Na ZS mi pošlji mail.
Še malo pa bosta lulala user posted image  user posted image  user posted image . Navijam user posted image  user posted image  user posted image

Hope lepo te je brati user posted image . Tudi vam vse najboljše in najlepše za praznike.

Zarči kako si?

Naj današnji dan ne bo prenaporen, naj bo večer prelep in naj vam Božiček v naslednjem letu (nekaterim že letos user posted image ) prinese tisto kar si najbolj želite user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
24.12.2008 10:13:06   
anci banci
dobro jutro dekleta

čestitke abri in vsem ostalim seveda

zarja naredi čez dva dni še en test.. ni še vse izgubljeno

pri meni se je pa dan začel grozno...
glavobol, visok spodnji pritisk in hude bolečine v maternici... tako da sem se odločila da grem na urgenco... prejšnji dan mi je spodrsnilo in sem čofnila na rit in upam da to nima kakšne veze s temi bolečinami...
me je kr malo strah

ima mogoče kakšna izkušnje s tem (ali z bolečinami ali s padcem) pa je bilo vse ok?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
24.12.2008 10:19:03   
Kicsi
Bom očitno morala probati z Lekadolom,ker drugač ne bo šlo.Sem mal sita že vsega..Zdaj ko ležim,me pa še križ bolj boli.Pa še po križni pas ne morem,ker sem čist konc,moj si pa ne upa it ga kupit,da ne bo kaj narobe kupil pravi.Joj ti desci user posted image .
Goldy kako si?Praviš,da te tudi križ daje?Sočustvujem s teboj,ker vem kako neprijetno zna biti,ampak bomo preživele,a ne?Vse za naše male pingvinčkevuser posted image .
Obi čestitam user posted image user posted image user posted image .
Zarja,hudo mi je zate ampak ne obupati,tudi zate bo prišel trenutek sreče in veselja.Drži se user posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
24.12.2008 10:24:51   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

dobro jutro dekleta

čestitke abri in vsem ostalim seveda

zarja naredi čez dva dni še en test.. ni še vse izgubljeno

pri meni se je pa dan začel grozno...
glavobol, visok spodnji pritisk in hude bolečine v maternici... tako da sem se odločila da grem na urgenco... prejšnji dan mi je spodrsnilo in sem čofnila na rit in upam da to nima kakšne veze s temi bolečinami...
me je kr malo strah

ima mogoče kakšna izkušnje s tem (ali z bolečinami ali s padcem) pa je bilo vse ok?

Jaz poznam eno,ki je v nosečnosti dvakrat čofnila na rit,pa je normalno donosila.Pa tudi moja mama pravi,da je v nosečnosti z menoj bila zelo nerodna,pa kar nekajkrat padla na rit,pa evo mene user posted image .Ti kar pejdi do zdravnika,je fajn da te pregleda,pa držim pesti,da je vse v najlepšem redu.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
24.12.2008 10:36:03   
Bumo
ooo, današnja kavica pa je še vroča, hvala kruce.
Zarja, lepo si to napisala. Res smo lahko vesele,da imamo ena drugo.
Shadow, Sulfinija, tudi jaz vama čestitam za user posted image user posted image . Ja,  s pomočjo IVF sem zanosila Sulfinija,
plodek je star 5 tednov, jaz sem pa v 7 tednu nosečnosti.
Res,res lepo pozdravljam vse punce, vas ne bom naštevala, da ne spustim ktere.
Lep se mejte danes zvečer, midva šele nocoj jelkico postavljava in ker še letos ne bova dala
darilca najini pikici, bo pa zato pasja družba dobla nekaj pod dreveščekuser posted image .
Pusa vsem, pupike moje

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
24.12.2008 10:36:40   
Dakec
Madonca koliko veselih novičk. Čestitke novim nosečkam, čestitke za utripajoče user posted image  in seveda najpomembnejše.....

.....ABRA, čestitam za tvojo zdravo punčko. Kako si ji dala ime?

Zarja, kar pogumno in polno optimizma v nov boj. user posted image

Jst in moja miška pridno rasteva, komaj čakam, da jo vidim na UZ in seveda komaj čakam da bo februarja že spančkala v svoji novi sobici.

Želim vam lepe praznike in veliko pijače in jedače.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
24.12.2008 10:42:14   
miska73
Ker ne vem, če bom še utegnila kaj priti sem gor...

Vsem želim ene lepe praznike.
Upam, da vam božiček kej lepega prinese.

Pa ne pretiravat s hrano in sladkarijami.

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
24.12.2008 10:49:43   
ledenka
da še vas malo razveselim - moj buši user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
24.12.2008 10:57:04   
Bumo
abra, seveda čestitam ti ob tvoji poskočni pupiki.
Ledenka, lep buši
anci banci, upam, da tvoje težave niso od padca in ,da se bo vse uredilo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
24.12.2008 11:01:28   
gigi1
Ancibanci upam, da bo vse dobrouser posted image user posted image user posted image . Pravijo, da so pikice zelo dobro zaščitene in da jih padec ne ogroža.

Kisci kot so ti že druge napisale kakšen lekadol lahko vzameš, pa čajčkat in počivat.

Ajsi tolk si lušna user posted image

Dakec helou. Lepo te je spet videti user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
24.12.2008 11:35:22   
anna1
Pozdravljene!

Bom vletela z mojim vprašanjem, ker sem v stiski. V novembru sem bila na prvem IVF-u - neuspešno (nobena celica se ni oplodila). M sem potem dobila redno, brez težav. Sedaj pa mi M zamuja že 11 dni, testa pa nisem delala, ker so mi po IVF-ju dejali, da imajo moje celice takšne ovojnice, da jih spermiji ne prebijejo, zato ne pride do oploditve. V naslednjem letu naj bi šla v ICSI postopek. To sem vzela zdravo za gotovo, zanositev brez ICSi-ja očitno ne bi bila možna. A ima katera izkušnjo, da se ji je po neuspešnem IVF-ju ciklus mal zmešal, jaz sem imela do sedaj vedno redne M.
(po pravici povem, da testov že dolgo več ne delam, ker sem bila prevečkrat razočarana)

Hvala za vaše dragocene odgovore in Vesele praznike vsem!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
24.12.2008 11:42:09   
ledenka
anna, po postopku je čisto možno, da je ciklus zmešan user posted image  vsaj pri meni je bilo tako po prvem postopku, nekje po 3. M se je uredilo. če ti bo zamujala še dolgo, pa le naredi test

(odgovor članu anna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
24.12.2008 12:00:51   
ledenka
drage punce, počasi pakiram domov. želim vam lep božič, naj vam božiček kaj lepega prinese! in vsem tistim, ki greste v nove boje, žellim, da bo naslednje leto pod jelko...

user posted image

bejbe, hvala! RVM!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
24.12.2008 12:28:12   
obayifo
božiček tako pridno nosi.... danes je bhcg 1237!
letos veselja v naši hiši ne bo zmanjkalo user posted image

punce, ne vem, kolk bom kej gor ta dva dni, zato vam kar že zdej vsem želim najlepši božič!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
24.12.2008 12:33:43   
Shuka
Ojla pupe user posted image

joj kolk je dons enih lepih novičkuser posted image

in jaz ne morem biti tihouser posted image

najprej bomo Zarjo po riti našeškal  user posted image k kupuje lističe namesto pravih nosečnostnih testov, to jih bo še slišala na ta računuser posted image no in kot omenjeno zgoraj ne morem biti tiho, naša brbljavica je NOSEČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej še ne dojemam, sem tolk vesela, da se mi čist roke tresejo.
Zarja - user posted image

Lučkica moja - hvala ti za družbo danes in čudovito darilo, res si enkratna in vesela sem, da te poznamuser posted image pa seveda dobro opravi v ponedeljek.user posted image

Kot drugo ABRA - čestitke mami za gimnastičarko, želim vam vse dobro, da bi bli zdravi in za praznike že doma in se veselo cartali.user posted image

Larči - evo mene s pregleda, vse je OK, razen izvid za toxo še ni znan, hemoglobin 141, voda OK in čez 4 tedne spet pregled, če nas ne bo kej vmes prej presenetilo. Bomo pa v 37 tednu. Lupčka vam pošilja moj spajdermenček k me lih v rebrca brca.

Ledenkica - kolk maš lep buši user posted image

Obayifo
- čestitke za lep Bhcg le tako naprejuser posted image

kicsi
- če imaš tam 38 vročino kar popij Lekadol ali Lekadol+C, drugače ni treba zbijat vročine, za grlo si lahko omisliš tablete za lizat, jaz sem jemala Isla Mint, čajčke pij z medekom in limonico in počivaj, to bo zadostovalo. Želim ti, da čimprej premagaš to virozico.user posted image

senčka - bravo za 2 user posted image user posted image naj lepo in veselo bijeta naprej. Maš še časa dovolj da dojameš.user posted image user posted image

Želvička draga - lepo da si se oglasila, da ti povem, da te pogrešam in mislim nate in ti pošiljam en velik user posted image Hvala ti.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
24.12.2008 12:42:15   
obayifo

ZARJAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kolk sem jaz vesela zate!!!!

a ni lep tale Božič, a?

shuki kar naj veselo brca, kdo ne bi user posted image
lepo, da je vse v redu

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
24.12.2008 12:42:44   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
najprej bomo Zarjo po riti našeškal  user posted image k kupuje lističe namesto pravih nosečnostnih testov, to jih bo še slišala na ta računuser posted image no in kot omenjeno zgoraj ne morem biti tiho, naša brbljavica je NOSEČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej še ne dojemam, sem tolk vesela, da se mi čist roke tresejo.
Zarja - user posted image

torej, če tole moj bolan možgan pravilno dojame imamo novo nosečkouser posted image user posted image user posted image

Zarja naša, čestitke user posted image user posted image user posted image  lepo in mirno nosečnost ti želim.
Letos je bil pa božiček res radodaren

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
24.12.2008 12:43:32   
mismis
Obi, tudi tebi čestitke za visok bhcg user posted image user posted image user posted image

Tale božič je pa res krasen

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
24.12.2008 12:43:43   
Shuka

user posted image
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Ponedeljek, 29.12.
gigi - začetek postopka

user posted image
   user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU 

Ponedeljek, 29.12.
Lučka 25 - pregled
Jazzz27 - NS

zvezdica - pregled + ctg + UZ
Reby - UZ
Se* - UZ 

Torek, 30.12.
mandreja - AC

user posted image
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Ponedeljek, 05.01.2009
anci banci - NS
ledenka - morfologija

Torek, 06.01.2009
Kisci - pregled
Bumo - UZ

Sreda, 07.01.2009 
Kisci - pregled pri porodničarju

Petek, 09.01.2009
Dakec - UZ

Ponedeljke, 12.1.2009
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija

user posted image

OBJEMČKI
          user posted image  Tina1, Sapi, Bambi75, Lana08, Baci, šopka, Želvica99 user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image Zarja grejeuser posted image user posted image   
test 25.12.2008user posted image
11122379b grejeuser posted image user posted image     test 05.01.2009
Kajatina grejeuser posted image user posted image     test 05.01.2009

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Vitaebella (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • Obayifo (4. IUI, Graz)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ, 03.01. dr. Bokal posvet)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.) 
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)

user posted image user posted image user posted image

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image , Abra user posted image

dakec user posted image user posted image
    Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36 user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image  user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image user posted image , Jazzz27user posted image , Kalinauser posted image , anci banciuser posted image , mlinčkoviuser posted image , Lučka2user posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image      user posted image NOVE NOSEČKE  DECEMBERuser posted image   user posted image      

user posted image      
       blanči (PO)     
    user posted image        Sulfinija (N)    
    user posted image        Shadow (MB)   
    user posted image           Reby (PO)   
    user posted image          Bumo (MB)  
    user posted image           Se* (MB)
    user posted image           Obayifo

user posted image

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

(odgovor članu Shuka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3173
    24.12.2008 12:44:51   
    Shuka
    mismiska - želim ti čimhitrejšo ozdravitev, da bosta s kužonom spet tekala po naravi.user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3174
    24.12.2008 12:47:10   
    mismis
    In še želje, preden se spet zavlečem v posteljo...

Drage moje in dragi moji,

vsem vam in vašim bližnjim želim vesel in miren božič, da bi ga preživeli v prijetni družbi  ljudi, ki jih imate radi, da bi se vas izpolnile vse želje, da bi zvezde na nebu vedno svetile le za vas in da vas letošnji božiček in dedek mraz prijetno presenetita.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3175
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Nosečke in COVID.
    пеперутка16

Nosečke, ste se cepile proti COVID?

Da. (29%)

Ne. (71%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!