|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
24.12.2008 16:50:12   
zarja1
Srčice moje, iz vsega srca, hvala ker ste ob meni. Vesel in prijeten Božič.....

Rada vas mam!!!!!!!  Fejst!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
24.12.2008 17:00:48   
Pija76
Punce danes je pa krasen dan!!!! Obi user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , Zarči user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image , Ajsi lepa si!!!!!!!!!!!!!!! Upam, da nisem katere pozabila, ker sem včeraj teranov liker delala, danes ga pa sprobavam user posted image .

Vsem želim lepe božične praznike, preživite jih v družbi svojih najljubših ljudi. Ste (smo) prave zmagovalke in vesela sem, da vas imam!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
24.12.2008 18:51:42   
dajamaja
Zarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ga pa tud mal sračkaš s tem testom. Konec dober, vse dobro! Kako lep dan je danes zate, kaj?

Oby krasen Bhcg

Mismis glej da se pozdraviš, saj v postelji sta lahk z lubijem tudi zdrava user posted image

Gigi, kaj si dala poizvedet v Graz - a kej za seniorke user posted image   Jaz sem še pa danes šla po darila - bemti mamo velko žlahto. Sicer sem pa sama kriva, ko sem zbirčna - letam po trgovinah, na koncu pa ne vem kje mi je bilo najbolj všeč, da bi šla nazaj. Kako si mi? Že kej živčki delajo? Ti zavidam štartno pričakovanje, jst pa kr neki žovcam.

Reby vse bo dobro, nič straha!!! Zdaj dobri možje okol hodijo!

Tudi od mene najlepše želje in predvsem prijetno praznovanje!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
24.12.2008 19:19:18   
Kruce Fiks
O pišuka!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
24.12.2008 20:21:45   
Reby
Joj, jaz sem se tok najedla, katastrofa... Grem kr spat, polnočnica odpade :)

user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
24.12.2008 20:39:54   
kajatina
ZARJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , KAKO ČUDOVITO.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
24.12.2008 21:42:28   
lučka 25
Pozno, a iz srca. Po polnem želodčku ob božični večerji, vam tudi jaz vsem skupaj želim vesel Božič. Uživajte v krogu domačih.

user posted image           user posted image

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
24.12.2008 21:44:18   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Reby, kako si: Se počutiš kot nosečka?user posted image

Po pravici povedano, sploh ne, krčev nimam, malo me še tu pa tam boli, ampak res malo, slabo mi ni, joškice me ne bolijo... se kr malo bojim ponedeljka in UZ ...
Dobila pa sem danes od komisije odločbo, da imam bolniško podaljšano do 23.1., seveda pa moram biti samo doma user posted image  Upam, da lahko vseeno grem na sosednji travnik na sprehod z našo mrcinco.

Drugače pa punce, lepo praznujte danes in fino se najejte božičnih dobrot.

Nič bat, bo vse v redu. Jaz še dolg po 1.UZ nisem imela nosečniških znakov. Šele okoli 8 tedna so se začeli. Ti samo lepo uživaj. Pa kar pojdi malo na sprehod, ker ti je tako svetoval tudi G in zdravnik. Itak na vseh odločbah piše, da moraš biti doma, ampak če reče G, da moraš vsak dan vsaj malo hodit, potem ga moraš ubogat.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
24.12.2008 21:45:25   
lučka 25
Zarja, še enkrat. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Bravo punca, za zmago, prelep božič,.... si si pa izbrala razburljivo pot do pozitivnega testa. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
25.12.2008 6:06:52   
Kruce Fiks
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Po 10 min...
user posted image

Kaj zdaj? Je al ni? Najboljš da še 1x ma so lekarne zaprte!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
25.12.2008 8:04:34   
sonček33
Kruce ma je! Pa zakaj hudiča ne kupite CBja? Tam kar ven vseka barvauser posted image Ja to je pa lepa novica. Bravo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3211
25.12.2008 8:49:42   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Kruce, tako kot je rekla Sonček, zakaj hudiča ne kupite CB? user posted image
Sicer pa iskrene čestitke, to je pa res lepa novica in lepo darilo od Božička!!! user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3212
25.12.2008 8:58:05   
bbpikica
Najprej dobro jutro vsem.

Želim vam prekrasen Božič v krogu vaših najdražjih in da bi vam prinesel same lepe stvari in uresničitev skritih želja.

Zdaj grem pa malo za nazaj brat da vidim kaj se je lepega dogajalo sem mal manjkala ker sem bila v gužvi.

Neposredna povezava do sporočila: 3213
25.12.2008 9:22:38   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, pišem vam ilegalno iz postelje. Ker me je položila zahrbtna viroza, me ima sedaj na pod kontrolo, tako da moram biti hitra.

Kruce čestitke ob pozitivnem testu, letošnji stiček božiček je bil res radodaren z nami. user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
25.12.2008 9:44:01   
lučka 25
Dobro jutro.  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Pa saj ne morem verjet. Kruce, čestitam vama za še ta drugo črtico. user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa probajta nekje stauhat CB, da bo + bolj viden. Jutri probajta v kaki trgovini DM, če bo odprta med prazniki. V večjih nakupovalnih centrih bo. Pa ptem ponovit test.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
25.12.2008 9:44:16   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Kruce, tako kot je rekla Sonček, zakaj hudiča ne kupite CB? user posted image
Sicer pa iskrene čestitke, to je pa res lepa novica in lepo darilo od Božička!!! user posted image  user posted image  user posted image

Kaj pol mislite da je? Ja ne vem zjutraj pred službo sem skoraj cel tester pomočil v urin.... Naj bi se ga pa samo do rdeče oznake, pa sem mislil da zato lahko kaže +!
Jao, sem v službi pa  kar ne vem kam bi se dal! Pa mam skoz solze v....Pa drisko bom dobu..user posted image  
Grem zdaj v lekarno po CB! Je odprta do 12h.
Samo kako bom preživu do jutr??????

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
25.12.2008 9:48:30   
sonček33
Kruce, zakaj pa do jutr??????

Neposredna povezava do sporočila: 3217
25.12.2008 9:49:58   
lučka 25
V lekarno po CB, pa po kakšna pomirjevala za tebe, da te ne bo čisto zvil. user posted image
Do jutri bo pa res dolga, ampak bo pa razburljiva. Tako, da jutri naj bo tu gor slikca s CB in lepim +.

Neposredna povezava do sporočila: 3218
25.12.2008 10:01:58   
bbpikica
Blanč s tabo trepetam in upam da se krvavitve ustavijo in da tvoja dva srčka pogumno utripata in prijokata na svet svoji mamici in očitu delat sive lase in kravžlat živčke. Drži se punca ne daj se in verjemi da je sreča na tvoji strani in se bo nosečnost končala tako kot se mora s porodom.

Grethy dobila paketek, hvala.

Mismis hvala za recept.

Gigi počivala bom po novem letuuser posted image ni časa, hiško moram pa pofotkat sam moram najprej aparat najdt, sem ga nekam založila,lahko se pa tud na kak obisk čez vikend najaviš pa v živo vidiš je lepšuser posted image

Kruce ma pa nov avataruser posted image  srčkan

Obi to nam delaj user posted image  sem vedla da Božiček obstajauser posted image

O Shuki kje se pa ti skrivaš?

Zarja ti brbljica ti, pa na testih šparašuser posted image , ja res si za našeškat nas tkole sekirašuser posted image sem jaz rekla da mam veze pr Božičku, če ne pa mismisin recept ponucam štikle pa dekolte pa še minič če je trebauser posted image . Čestitke drži se in uživaj v svoji srečiuser posted image

Jazzz kar tako naprej in lepo da se slabosti umirjajo

Sulfinija čestitke za srček in za lepo rastuser posted image

Abra čestitke za zdravo in živahno gimnastičarkouser posted image

Shadow to bo pa dvojno veselje in sreča pri hišiuser posted image  čestitke

Hope hvala za vse lepe želje tebi pa naj v letu 2009 materinsvo zapolni vse dneve in riše nasmeh na obraz

Joj kako smo že veliki ledenka kak lep bušiuser posted image

Anci banci super da je z detetom vse v redu, le tako naprej, padaj pa raje ne večuser posted image

Kruce a pri vas tud na testih šparateuser posted image  čestitke za blu je modro in srečno nosečnost

Tole pa je Božič same lepe novičke user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
25.12.2008 10:03:58   
Sulfinija
Vsem virtualnim prijateljicam želim Miren,srečen in vesel Božič.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
25.12.2008 10:16:31   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

no, dolžna sem vam celo štorjo.....

včeraj test nepravilno narediva..piše odčitaj po 10 minutah, jaz furijauser posted image takoj po minuti aha ena črtica naj gre vse lepo v k***c.user posted image
Pa ajde jemljem jaz kao do krvnega še dalje zdravila..itak vem kaj bo.
Zvečer pod tuš, menjava vložka, na wc poln koš....nesem smeti in ven pade ta listič čudežni...in pol ja glej rahla druga črtica..... Eh to je že neveljavno....preštofirim vse objavljene teste na RR in moj je skor tak kot tile srečni tu gori....Grem celo tak daleč, da ven potegnem fotoaparat in delam povečave...čist odklopljena...user posted image Eh sam saj piše po preteku tistega časa se lahko spremeni.

Ponoči živčna vojna...skoz sanje, da sem noseča...
in dans vsi v pisarni ob rezultatu v jok in objem vsem sestram, zdravnici ki mi je delala ET...še Vlaisavljevič se je čist raznežil......

Ker je test prehitro zarad praznikov, ga bomo izmerili še 29/12.....in pupe jaz sploh ne morem verjet....
moj je pa itak že ves dan cmizdrav.......user posted image user posted image user posted image

RADA VAS MAM MUČO FEJST!!!!!!!!!

Se najprej opravičujem k me tok cajta ni, ampak tukaj na vasi je internet več al manj pogrešljiv, bemti....

ZARČI..... OBJEMČKI ČESTITKE OBJEMČKI!!!!
! Pa vidiš, da mam veze z božičkom! :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
25.12.2008 10:16:40   
Zvezdica
Obika.... ČESTITKE ZA SUPER BHCGuser posted image

Nove nosečke kako ste kaj?

Kruce, zakaj jutri? Cb naredita kadarkoli, itak pa vam lahko že čestitamo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
25.12.2008 11:00:15   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
Kruce, zakaj jutri? Cb naredita kadarkoli, itak pa vam lahko že čestitamo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

CB sem nabavil.
Ja, kaj ni potrbno testa zjutraj delati ko je....?
Nekje sem prebral (danesuser posted image ) da CB pokaže + šele ko zaostaja user posted image  medtem ko oni drugi Chek že par dni prej. No, pri nama je danes 28 dan od prvega dne zadnje menstruacije...

Še to da prašam! Reško nama je naročil da v primiru nosečnosti Prometrium jemljemo naprej. Bo kaj narobe če ga moja draga danes normalno vzame potem pa recmo test pokaže negativno?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
25.12.2008 11:16:40   
sonček33
Kruce nč čakat, hitr test delat. Za  Cb pa ni važn čas.

Neposredna povezava do sporočila: 3224
25.12.2008 11:25:27   
lana08
Kruce, božiček je bil letos zelo radodaren. Čestitam user posted image !

Vsem pa lepe praznike in čimveč ++user posted image user posted image  ++.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?