|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
23.12.2008 21:39:39   
Shadow
Zdravo vsem skupaj!

Jp, imela sem danes UZ in smo šteli user posted image ... in smo našteli dva!!! Ki veselo utripata!!! Me je skoraj kap tam gori na stolu... user posted image  Saj še nisem čisto realizirala, moj pa še manj... user posted image  Ni kaj, božiček je letos res radodaren z nama.

Čestitke tudi Bumo in Sulfiniji za user posted image !!!

Zarja, res si lepo napisala... tudi jaz se tukaj počutim kot v domači hiši svojih starih staršev, tako prijetno toplo, domače in dobrodošlo. In čeprav smo v večini neznanci, se vendarle poznamo na tako poseben, neponovljiv način in velikokrat prav tukaj zaupamo stvari, ki jih v realnem življenju ne moremo oz. ne zmoremo. Drži se, Zarja draga, pa prosim spij kak kozarec ob novem letu še zame!

Želvica, hvala, da si se spet oglasila! user posted image Mislim nate!

Gigi, user posted image user posted image user posted image  za skorajšen začetek akcije!!!

Vsem nosečkam, ki vas/nas je že eno malo morje, veliko lepih trenutkov in radosti še naprej!!!

user posted image user posted image user posted image  vsem nadležnim krvavitvam in izcedkom! Naj jih bo že enkrat konec!!!

Čestitke Abri za novga človečka!!!

Lepo bodite, grem v horizontalo!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
23.12.2008 21:40:23   
lara light
Pija, oj, imam slab dan in gulim kavč, sama, pa LT zraven, tko, da...je pa to res krasna novica!
To pa je božiček, kaj Abrica?!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
23.12.2008 21:41:46   
pikovit
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ABRA ČESTITKE MAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
23.12.2008 21:46:01   
pikovit
Zarči moja, ma klinc nouser posted image user posted image user posted image Prav jezna sem.Ufffffffffuser posted image

Želvica joj,žal mi je.Naj ti leto 2009 prinese vse naj lepšeuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
23.12.2008 21:47:03   
Pija76
Oj LL, zakaj imaš slab dan? Si me spraševala kdaj zaključim user posted image , 31.-tega.........sem kar mal slabe volje da veš.

Obi user posted image user posted image user posted image , bravo deklič!

Zarči zate pa en tak big hug, pa en slinast lubček. Gremo naprej, ni druge!!! Bomo tud me zmagale.

Gigi bo že še padel najin pirček user posted image .

Sulfinija in Shadow čestitke za srčke, vse lepo še naprej.

Lučka kako pa napadeš pacile?

Kaj boste kuhale ju3 za večerjo? Al ste se kam povable?

LP vsem

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
23.12.2008 21:49:37   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ABRA ČESTITKE MAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
23.12.2008 22:09:29   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

ABRA ČESTITKE MAMI

Abra čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

Senčka a ti pa kar dva srčka. Bravo punca. To bo veselja pri hiši.

Pa se je dan le lepo zaključil. user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
23.12.2008 22:26:22   
Serendipity
ABRA - ČESTITKE ZA ZDRAVO PRINCESKO!

Shadow - Juuuuupiiii! user posted image To pa je tudi ena lepa novička.

No, danes je bil pa res srčkov dan - kar 4 srčke smo videli! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
23.12.2008 22:36:56   
bambi75
Abra čestitke za zdravo in živahno gimnastičarko. user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  Saj gimnastičarke so itak vse manjše in drobcene tako, da je bilo itak jasno , da bo vse v redu.

Shadow  ti si pa kar dva srčka videla . Lepo. user posted image  user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
23.12.2008 22:38:23   
bambi75
Gretka, a ti pa danes vohuniš in me zasleduješ? user posted image  Te vidim.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
23.12.2008 23:22:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Smo rabile nekaj takega , kaj pravite........Punce, spet smo tetke!!!IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiii!!!user posted image   

ABRA SPOROČA:

Drage tetke, gimnastičarka se je v ned. zvečer odločila,
da je treba spoznat nov svet.
Majhna, kot so napovedali, a zdrava, živahna in zabavna.

Iskrene čestitke Abrica, čestitke očku in topla dobrodošlica princeski!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Abra in moja gimnastičarka huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
23.12.2008 23:23:58   
zarja1
Mb Senčka čestitke za dva pikeca!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
24.12.2008 0:22:10   
zarja1
http://elfyourself.jibjab.com/view/LemjAYFjN7SiM88V

Abra sam za vaju...srčice to si morte naredit pa talat za novo leto

sam moj neki fuša...kolk sem se zdaj presmejala. Na kaj vse človek naleti, če ne more spat...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 24.12.2008 0:24:19 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
24.12.2008 5:43:28   
Kruce Fiks
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
24.12.2008 7:52:13   
lučka 25
Dobro jutro. user posted image

Abra , čestitam!!!!user posted image  user posted image  Pa je gimnastičarka prišla na svet, zdrava in seveda prelpa.

Shadow, bravo za user posted image user posted image

Evo, zdaj pa letim na pregled. Pa še to, mal da "pokvarim dan". Komisija mi je podaljšala bolniško samo od 25.12. do 5.1. So pa radodarniuser posted image  V glavnem, zdajle še od G dobim potrdilo, še eno mnenje, pritožbo mam že spisano, pa jo nesem. Upam, da bo se bodo premislili.

Lep dan.user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
24.12.2008 7:59:16   
sonček33
Abra - čestitam. Mali gimnastičarki pa želim pot posuto s cvetjem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
24.12.2008 8:26:03   
Pija76
Ojla punce,

en lep dan vam želim!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
24.12.2008 8:29:54   
dajamaja
Sulfinija,Shadow, Bumo, čestitke za 4 srčke !!!!! Fenomenalen zaključek leta! Če pride pa še katera z dobro novico pa oh in sploh (nima ravno pregleda nad dogajanji).

Abri sem čestitala, da ne bo videt kot da novica ni dovolj pomembna user posted image

Ostalim pa le lep pozdrav, imam mal mačka od včerjašnjega nakupovanja. Bljak pa shoping centri!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
24.12.2008 8:42:54   
mismis
Dobro jutro...

če ste se slučajno spraševale vzorku moje odsotnosti, vam lahko z veseljem povem, da me je virzoza položila v posteljo. Nameč včeraj sem celo popoldne preležala in se naslajala nad filmi, ki so bili posneti po literarni predlogi Jane Austen (ja vem, sem nepopravljivi romantik). Zvečer sem pa z zadnjimi atomi močmi še pokazala našemu, kako zelo ga cenim user posted image , tako da semi zdi, da bova med temi prazniki oba obležala. Pa nič zato, tudi to ima svoje prednosti.

Abra in gimanstičarka, veliko sreče tebi in tvoji čudoviti pupi v tem letu in v vseh naslednjih letih. user posted image user posted image

Sedaj mi pa ne zamerite prosim, grem nazaj kavčat, ker mi pušča iz vseh lukenj, no skoraj vseh

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
24.12.2008 8:45:52   
obayifo
kri smo dali, zdaj bomo še malo počakali...
službe pa upam, da je za letos konec!!!!!

zarja je belo, je belo...? kaj ko bi ti jutri še enkrat lulala? jaz še kar stiskam pesti zate, veš
..in tako si lepo napisala

abra user posted image user posted image

gigi tako lepo te je blo srečat. še enkrat hvala.

zdaj grem pa mal darilc zavit (smo bli letos zelo skromni, kar se materialnih darov tiče..)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
24.12.2008 9:17:39   
lara light
Sem rekla, da daens ne pridem, ah saj ne morem brez vasuser posted image

Kruce, kavica pasala, hvala!user posted image
Shadow, senčka, 2 srčka, jupijajajupijupijauser posted image user posted image , uživajte praznike in najlepšo nosečnost!user posted image user posted image user posted image
Pija, mah ja, ti maš tako pomembno službo, da konc leta najbolj garašuser posted image ...pošiljam kup dobrih misli, da ti bo vsaj gram lažjeuser posted image
Ne misli name, saj bo šlo mimo, hvala ti!

Obi??Komaj čakam novičko, jaz jo že vemuser posted image
Zarjica, kaj novega? Jaz bi tudi še 1x lulala na tvojem mestu, kaj praviš?user posted image  user posted image

Shuki, vse ok?user posted image

Vsem, vsem, vsem lep in vesel Božič!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
24.12.2008 9:35:37   
Hope2
ABRA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IN ČESTITKE ZA ZDRAVO GIMNASTIČARKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo zaživite novo prijetno življenjeuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
24.12.2008 9:37:27   
Hope2
Čestitke Sulfiniji, shadow in bumouser posted image user posted image user posted image user posted image in želim vam lepo nosečnost, še posebej tebi Sulfinija user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
24.12.2008 9:42:09   
Hope2
Kak lep konec letauser posted image , naj se ta lepota nadaljuje skozi praznike v drugo leto. Vsem želim, da se vem uresničijo največje želje, da dobite kmalu v naročje svoje zakladeuser posted image user posted image user posted image user posted image IN POSTANETE MAMICE IN OČIJI, da se boste ljubile s svojimi fanti/možmi/puncami/ženami do onemoglosti, da vas pričakajo zdravi pobalinčki/pupike............ VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
24.12.2008 9:51:19   
Reby
Jutro!!!! Kako lepe novičke user posted image
Shadow - čestitke za 2 srčka, sem ful vesela zate, to bo veselja pri vas doma user posted image  user posted image  user posted image
Bumo, Slufinija - tudi vama čestitke za srčka, od veselja mi gre kar na jok
Lučka - upam, da ti bo pritožba uspela in da si boš zrihtala bolniško, jaz odločbo še čakam, pa tud mislim, da mi ne bodo odobrili, da bi bila še kakšen mesec doma
Abra - super za malo športnicouser posted image , naj bo predvsem zdrava in nasmejana pupa 

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Šola za starše
Michonne RR

Ali ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!