|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
23.12.2008 18:50:28   
Serendipity
Jaz bi pa tak mela snegeca, še posebej v tem božičnem času... user posted image  Mi je vedno bilo prav super, sprehajati se po zasneženi ulicah, ko so drevesa okrašena s snežno odejo in raznobarvnimi lučkami... 

user posted image

Pa še malo za lušte: Winterwonderland

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.12.2008 18:51:24 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
23.12.2008 19:01:30   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Piki, kaj ti bo zimska idila...
a ne bi raje sedla na avion in pobegnila na...

user posted image

miskaaaaaaaaa ooooooooooooooooooooooooo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kok lepo.... ja takoj bi sla..d se umaknem vsakdanjosti..pa vseh bedarij k nas obkrozajo...
a mas karto zame user posted image user posted image user posted image user posted image  

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
23.12.2008 19:21:42   
Serendipity
Mmmm .. sem pri volji za božične melodije ... user posted image  user posted image  
user posted image
LeItSnow

AllIWantForXmas

JingleBellRock

SantaIsComing2Town

IWannaWishUaMerryXmas

LastChristmas

DoTheyKnowit'sXmas

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.12.2008 19:31:16 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
23.12.2008 19:37:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

OOOOOOOO Se* kaj jaz to berem, bravo, bravo iskrene čestitke, zdaj pa lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zadnjič, ko sem te brala in si omenjala kakšne krče imaš, sem si tako potihem mislila in seveda želela, da bi bili zaradi pikice, ki se je vgnezdila pri tebi in še res je, res še enkrat čestitke in čuvaj seuser posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega, bušček raste, smrekica okrašena, dela še vedno ogromno, tako da ... vse po staremuser posted image  

Hvala 3nity! Malo pa me že začenja večji optimizem lovit, da se nekaj dogaja user posted image .

Se pa čuvam - če že ne jaz pa moj možek in pesjanka pazita name user posted image  user posted image  user posted image

Tebi pa naj buši samo lepo raste! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
23.12.2008 20:30:40   
pikicao.
uuu se* kaj pa ti spet na internetu delasuser posted image user posted image
user posted image
pa tko izivalna siuser posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
23.12.2008 21:23:30   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Mmmm .. sem pri volji za božične melodije ... user posted image  user posted image  
user posted image
LeItSnow

AllIWantForXmas

JingleBellRock

SantaIsComing2Town

IWannaWishUaMerryXmas

LastChristmas

DoTheyKnowit'sXmas

lepo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4081
24.12.2008 7:57:35   
Anonimen
JUTRO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da se mi kljub prazničnem vzdušju danes katera pridruži pri preganjanju dolgčasa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes nastopili 7. teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Samo še polnih 33 do konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4082
24.12.2008 8:12:51   
pikicao.
jz tuki zjutri sm sploh da :)
hahahaha

aqua mojaaaa sraka te klicee...dons mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

in kaj boste dons mele za bozicno vecerjo? ali greste kam? kam pa cez vikend?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
24.12.2008 8:21:26   
Anonimen
pikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

KJE HODIŠ???? user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da bo filan piško in pečen krompirček... Pa pri vas?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4084
24.12.2008 8:26:53   
pikicao.
sej ne hodim se vozim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nism mela casa.. sej ste mele svoje debateuser posted image user posted image  zdej k ste nosecke se ne morm o vsem z vami pogovarjat.. k jz se ne vem kaksno mizo previjalno bom mela user posted image user posted image user posted image user posted image ..

drgac bomo mel pa kanelone pa francosko pa juha pa zmiski veter sladica.. njamiiii
pa pol se na zaru pecen puran s prilogo.. tko d kar bo kdo hotu user posted image user posted image user posted image

in a gres kam  cez vikend/praznike?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
24.12.2008 8:28:01   
pikicao.
aja pa pobozi se bo tebuscku..sm skor pozabla user posted image user posted image
vse nosecke bozaaaatttuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
24.12.2008 8:30:19   
Anonimen
Kaj pa je to zimski veter? user posted image user posted image

Sicer pa se komot z nami pogovarjaš... Sej se morš vnaprej odločit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE ZA JAJČKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem včeraj samo prebrala pa nisem pol nič komentirala... user posted image user posted image

Za te praznike bomo v LJ, naslednje pa gremo v prekmurje... za "staro leto" mo v sobote user posted image user posted image

Kaj pa vidva?? Veselo slončkata? user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4087
24.12.2008 8:30:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

aja pa pobozi se bo tebuscku..sm skor pozabla user posted image user posted image
vse nosecke bozaaaatttuser posted image user posted image

željeno storejno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4088
24.12.2008 8:35:36   
pikicao.
ja nee.. to se bom jz odlocala k bom nosecka..pa pol bol prot koncu :) nc prej..sm mal vrazeverna user posted image user posted image

zimski veter je pa ena ful dobra sladica ..mmm najmiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja kr slonckamo..sam se ta mesec res ne obremenjujem.. mi je cisto vseeno..ja cudna sm sej vem..sam k so me tok blescice pa te svetlikajoce stvari zasvojile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blescice so zakon..me popeljeje na druge misli.. pa se en tak hud eye liner mam ..z blescicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  srakaaaaa sm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
24.12.2008 8:36:19   
pikicao.
aja greva pa mal na izlete..avstrija.. pa pol italija mogoce.. bomo vdiluser posted image user posted image  kokr se bo mojmu dal user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
24.12.2008 8:39:16   
Anonimen
waaaaaw user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar privoščita si.... Viš jaz sem mela že vse prej naštudirano kako bom mela, ker sem mela toooook prijateljic zdej z otroci, da sploh nisem mogla mimo tega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A maš kak recept za tale vetrič?

To da pa se ne obremenjuješ je pa lahko kvečjemu plus kot minus....

Kje se pa Aquica kej potika?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4091
24.12.2008 9:47:05   
ledenka
juuuutrčkaaaaa user posted image  

danes pa lahko že ob 1h gremo user posted image  potem šibam na trg, da bo melo dete zelenjavo čez praznike, pa kaj dobrega bom še za večerjo nabavla... mal se mi pašteta je user posted image  glede na to, da jo jem lih 3x letno, to ni problem user posted image  bifteka letos pač ne bomo meli, pa dimljen losos tud odpade. bom pa morda za jutri kupla kake tunine zrezke. v petek pa potem puran user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
24.12.2008 10:27:12   
gigi1
Helou pupike.

pri nas bo tud danes piška padla user posted image . Ne vem še v kakšni izvedbi. Si bom sprot zmislila.

Jutri pa za pozni zajtrk kaviar, koktejl s škampki in losos.. pa šampanjček user posted image

Pozno kosilo bo pa krača v lovski omaki.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
24.12.2008 10:47:20   
ledenka
neki mam za vas, da ne boste rekle, da vas čiiiist ignoriram user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4094
24.12.2008 10:54:41   
pikicao.
uauauauau ajsi kok mas lepga buzitauser posted image user posted image user posted image

skratka vsem zelim samo tole:
VBSNL

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
24.12.2008 10:56:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

neki mam za vas, da ne boste rekle, da vas čiiiist ignoriram user posted image

user posted image

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa še zrastu od našega sprehoda po LJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa glih zdejle dva dni razmišljala o tem, da nisi že dooooolgo nobene slikice prilimala... V bistvu se sploh ne spomnim tvojega bušija še user posted image user posted image user posted image

BRAVOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pohvalno da si se sama spomnila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4096
24.12.2008 10:57:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

skratka vsem zelim samo tole:
VBSNL

NAZAAAAAAAJ!!!!!

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4097
24.12.2008 10:57:37   
gigi1
Ajsika zlata kolk je lep in veliiiik user posted image .

Hvala ti za tole stimulacijo user posted image

Pupike, če mi slučajno ne rata več gor prilezt:

Želim vam vse kar si želite same. Pa lepo praznovanje user posted image . Rada vas imam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
24.12.2008 11:44:40   
ledenka
par "darilc" user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
24.12.2008 11:45:06   
ledenka
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?