|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
23.12.2008 15:39:26   
jazzz27
Boga Živa, mah saj bo...kaj pa če bi mogla še čez praznike. Saj so mal daljše počitnice vmesuser posted image .

Nisva še postavila smrekice. Še leži v kleti in bo treba spet pošteno prebrskat, da najdemo vse potrebno za goruser posted image .
A ve boste kaj obdarovale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
23.12.2008 15:41:04   
Anonimen
Nič posebnega ne bomo obdarovali ker smo v recesiji user posted image user posted image user posted image   tudi nimamo tega običaja, ker sicer lahko obubožava user posted image user posted image user posted image

Ja res bom delala in še ne vem kaj točno bom 31. počela... Upam da bo še kera z mano dežurala na RR... Sicer menda le do 12.ure ampak vseeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4052
23.12.2008 15:43:56   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

predjed:
divjačinski pršut s sirčkom (seveda zame samo sirček)
juha:
blitva in gobova
gl. jed:
piščančji ocvrti zrezki
polnjene sv. rebra
pomfi
tenstan krompirček
francoska solata
navadna solata
sirovi štruklji
sladica: (še ni čist odločeno)
vanilij puding z gazdnimi sadeži ali
pohorska omleta

(in kdor preživi tako večerjo...kapo doluser posted image )

seveda še vinček, sokci,...najraje bi kar eno ali dve francoski štručki kupila in to je to....

o tako večerjo bi pa tudi jaz - pri nas bo približno ista, s tem,da bo za sladico kipnik, čeprav tudi tole z pohorsko omleto ni švoh ideja user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
23.12.2008 15:46:09   
jazzz27
mausikaa..kaj je to kipnik?user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
23.12.2008 15:47:37   
Anonimen

S podpišem user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4055
23.12.2008 15:47:57   
jazzz27
živa pri nas tudi ne bomo nič obdarovali..no vsaj jaz ne. Nimam energije za darilom letat. Važno je, da se imamo fajn in radi. To je pa tud vse kar potrebujemo! Mi gre na živce, ker so prazniki tako skomercializirani!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
23.12.2008 15:56:09   
sonček85
no to si dobila pa lepo daril,jakna ni kar tako.Moj dragi se je pa zbudiluser posted image user posted image user posted image ,danes je imel zadnjo nočno in gre dfelat sšele po NL user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
23.12.2008 15:59:30   
jazzz27
punce, a so kateri všeč snežne kepe? Njam, to je tud dobro..sam mene je mal strah zaradi rumenjakov...pa čeprav se nad soparo vmešajo...a ima katra recept s pudingom?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
23.12.2008 16:00:57   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

S podpišem user posted image

http://www.mojrecept.net/recepti/recept.aspx?id=48

jaz uporabljam sicer drug recept, kjer kuhanje traja 3 urce,ampak okus je pa božanski, bom doma pogledala in ga magari prepišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
23.12.2008 16:02:25   
pikicao.
hello
evo me..
bla dons pr G. mam na desni strani dve velike frnikulcke 2cm na levi pa eno 1,5 cm tko d je rekla G da tehnicne moznosti so :) pa d mam se rezervo k mam dve veliki frnikuli user posted image

moj gre pa nasled tedn na spermiogram..sva kr dons vse uredila, tko da se to najprej pregledamo, pol pa dalje ce ne bo se nc.
drugace sm pa jz ok, muca mi je neki zbolela in sva cel vikend pa se v pondelk okol laufala... pa sm dons spet neki vidla na njej.. tko d je reku veterinar d ma pomoje alergijio zdej alergijo..
ugotavljamo se na kaj (reku je tud ce sm pred kratkim zamenala mehcalc/prasek..in sem ga res) tko d se tud sekiram zdej mal..pa perem k norc dons.
jah ce mam zival tok rada kot da bi bla tvoj otrok user posted image  si ne morm pomagat ce me skrbiuser posted image

drugace pa vsem en velik objem, pa nosecke se boziteuser posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
23.12.2008 16:04:00   
beyba
ojla,

kaj bomo kuhal za božič nimam pojma...

JA miza  mi je dovolj visoka za previjalno....

Božiček je že skoraj vse nakupil sam še za mojga morm it neki iskat ne vem kaj....Zdele elo tuki gujsam da bo zaspala, da grem jst hitr smrekico okrasit, pa kako darilo zavit, pa mal pospravit...cel dan skori ni spala pa je ttttaaaaaaaaaakkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaa tečka tko da upam da bo zdej mal zaspala....

nič spančka tko da šibam...

božite bušije, slončkajte, mejte se rade, pa tilkotu daj lubija erin ka je tak cukrček....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
23.12.2008 16:07:56   
Serendipity
murkica - grrrr pa ta tečnoba user posted image . Prav grdo vama je zagodla... Upam, da ima leto 2009 zavito za vaju tisto nekaj posebnega. Pa naj bo doublepack user posted image

piki - mene je že skrbelo kje nam hodiš. Pocajtaj mucko & upam, da bo kmalu ok.
oktavija - pogrešala sem te. Kaj pa, če se malo večkrat oglasiš? Mogoče bo kaj lažje ... Drži se in upam, da se porihta tako, da boš srečna.
beyba - tale tvoja srčica je pa taprava navihanka.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
23.12.2008 16:10:55   
pikicao.
kaj vas je skrbel..sej me ja niste nc pogresale..se vam tok dogaja user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
23.12.2008 16:12:34   
jazzz27
mausikaa...OMG, tri urce? Joj, tole se sliši pa zakomplicirano. bi pa vseeno rada prebrala tvoj recept, ker tale mi ne gre čist v lajštouser posted image .

pikica...velkom bek. super za folikelčke, samo akcija, pa bo! Bogi mačkonček, ampak bo že, boš videla. A ga ni vetirinar dal na kako testiranje, da se sploh prepričate kaj je....
U, pa spermiogram, super...sicer pa bo po verjetnosti že kaj prej skup prišlo...in za NL dobiš lepo darilce!!!

beyba...vse bo še ok, jaz imam tudi še kar nekaj dela, pa bom že. vse ob svojem času. Čakam, da moj pride domov in da privlečeva smrekico gor....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
23.12.2008 16:13:52   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

kaj vas je skrbel..sej me ja niste nc pogresale..se vam tok dogaja user posted image

ti si pejt pa takoj usta umit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z wc račko....user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
23.12.2008 16:16:11   
Serendipity

ti si pejt pa takoj usta umit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z wc račko....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prispevam moj skromen podpis ...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
23.12.2008 16:22:50   
jazzz27
se* mami, kako se počutiš?

Neposredna povezava do sporočila: 4067
23.12.2008 16:27:56   
Serendipity

se* mami, kako se počutiš?

O, srčece! No, krči so se nehali. HB.
Sicer pa pri tebi so v želodčku le še majhni kamenčki pri meni pa so se začele gužvat skale  (si jih k meni poslala, kaj?user posted image ). Danes je bil prvi obisk WC školjke - inside look varianta. Khm, ni prijetno... But, I don't care. Samo da je to kar mora biti, tam kjer mora bit.user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
23.12.2008 16:34:53   
ledenka
sej prvih 12 tednov hitro mine, potem postane nosečnost bistveno lepša user posted image  na začetku so itak znakci ful dobrodošli, vsaj za nas, stare borke, da vemo, da se neki dogaja user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4069
23.12.2008 16:46:19   
trinity22
OOOOOOOO Se* kaj jaz to berem, bravo, bravo iskrene čestitke, zdaj pa lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zadnjič, ko sem te brala in si omenjala kakšne krče imaš, sem si tako potihem mislila in seveda želela, da bi bili zaradi pikice, ki se je vgnezdila pri tebi in še res je, res še enkrat čestitke in čuvaj seuser posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega, bušček raste, smrekica okrašena, dela še vedno ogromno, tako da ... vse po staremuser posted image

danes sem ugotovila, da sem tud našo jazzziko sfalila, ker sem tako poredko tukaj, jazzzi čestitke zauser posted image , pa pikica.o tebi tudi čestitke za lepe frnikole, sedaj pa kr v akcijouser posted image user posted image user posted image

beyba ti pa le pestuj svoj zakladek, sej vse ostalo bo počakalo ...

Neposredna povezava do sporočila: 4070
23.12.2008 17:06:02   
sonček85
pikicao:super za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
23.12.2008 17:35:10   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prispevam moj skromen podpis ...

nc ne bomo umival ust user posted image user posted image user posted image
kr je resnica too user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4072
23.12.2008 17:36:42   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

pikicao:super za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala hvala user posted image  sej to mi je itak rekla ze prejsnjic..sam d sm mela prejsnjic najvecjo 1,5 cm frnikulcouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
23.12.2008 18:01:44   
pikicao.
user posted image

zimska idilauser posted image   upam da bo kmalu

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 23.12.2008 18:02:50 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
23.12.2008 18:11:13   
miska73
Piki, kaj ti bo zimska idila...
a ne bi raje sedla na avion in pobegnila na...

user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?